- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.161
Papapa TOBB taki doğum ve bebek bakım kurslarına katılacağım,sen de düşünür müsün?
iyiymişş sponsorun kimse bana da yönlendir
yapan kişi bir tanıdığım aslında. bunları süslü püslü kutuya koyuyor. çooook tatlı oluyo. örneğini yapıp verdi bana bir tane. bayıldım bayıldım eminim her kes çok beğenicek. kurabiye şeker bunlar çok değişik olmadığı sürece bence çok bilindik oldu.
tobb bana çok ters ben çayyolundayım arabam da yok. ben de doğal doğum kursu araştırmıştım tunalıda, yogaçarya diye bi yer var, karı koca katılıyorsun 4 saat 150 tl, 3 kişi olunca grup açacaklar, tobb un haftasonuysa eğer ben katılırım ama hafta içi zor
neresi canım senin yaşadığın yer
şimdi hastaneden geliyorum çalışabilir raporumu aldım
aynen yazıyorum raporda yazanı
Bayan.........Nın sağlıklı raporu( 32 haftalık gebelik haftasından 37. gebelik haftasına kadar çalışabilir) tarafımızca düzenlenmiştir
diğer sayfada da ;
doğum öncesş yasal 8 haftalık istirahatin 5 haftasının doğum sonrasına kullanılabileceğine dair rapordur.
Sigortalının gebeliği normal gebelik doğuma 8-10 hafta kalmıştır.sağlık durumu doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmasına uygundur.
Allahım nolur son güne kadar çalışabileyim
Yıllardır nikah şekeri vardı,şimdi bebek şekerine dönüştü,sabun güzel bir fikir ama 100 adedi 600 tl tutuyor,gerçekten hediye için büyük bir meblağ.5 tl ye leylekli notluk beğenmiştim,eşim olmaz pahalı dedi,sabunu hiç kabul etmez.
Haftasonu oluyor,ücretsizde.Önümüzdeki kursu bana mail atacaklar,istersen burdan paylaşırım.
Ay canım özel mesaj atabilirsen çok sevinirim kurs başlayacağı zaman, bir de eşler de gelebiliyor mu yoksa sadece bayanlar mı? ona göre o zamana kocaya bi aktivite bulmam lazım yalnız geçirebileceği :)
Geçen sene arkadaşım eşi olmadan gitmişti,onu sormak gerek canım,süre olarak 1,5 saat sanırsam.Eşim biz armadada gezeriz sen bizi dert etme dediler :)
Anaaaaam komşum gelmiş hoşgelmiş :))
Merhabalar güzel anneler,
Bugün 50 lik şeker testi yaptırdım.146 çıktı sonuç sizce 100 lük isterlermi.Bir fikri olan varmı
kızlar selam napıyosunuz ? geçmiş yapamadım. akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. hastaneden dönerken kaza yaptıkkırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. o kadar korktum ki kızlar
hoşbuldum komşum. sabah beri iyi çene yapmışsın . maşallahın var hee:)
kızlar selam napıyosunuz ? geçmiş yapamadım. akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. hastaneden dönerken kaza yaptıkkırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. o kadar korktum ki kızlar
iyi ediyosun, yoksa evdekilere zaman nasıl geçecek. ben de patlıyorum çatlıyorum sıkıntıdan...şu Tobb daki kurslardan beni de haberdar edin kızlar, bakarsınız ben de gelirim..Ay sorma bugün çenem düştü, ev yeni temizlendi, yapacak iş yok ben de çene yapıyorum işte anca :)
iyi ediyosun, yoksa evdekilere zaman nasıl geçecek. ben de patlıyorum çatlıyorum sıkıntıdan...şu Tobb daki kurslardan beni de haberdar edin kızlar, bakarsınız ben de gelirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?