2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Papapa TOBB taki doğum ve bebek bakım kurslarına katılacağım,sen de düşünür müsün?

tobb bana çok ters ben çayyolundayım arabam da yok. ben de doğal doğum kursu araştırmıştım tunalıda, yogaçarya diye bi yer var, karı koca katılıyorsun 4 saat 150 tl, 3 kişi olunca grup açacaklar, tobb un haftasonuysa eğer ben katılırım ama hafta içi zor

Yıllardır nikah şekeri vardı,şimdi bebek şekerine dönüştü,sabun güzel bir fikir ama 100 adedi 600 tl tutuyor,gerçekten hediye için büyük bir meblağ.5 tl ye leylekli notluk beğenmiştim,eşim olmaz pahalı dedi,sabunu hiç kabul etmez.

Haftasonu oluyor,ücretsizde.Önümüzdeki kursu bana mail atacaklar,istersen burdan paylaşırım.

hayırlı uğurlu olsun bize de nasip olsun

Ay canım özel mesaj atabilirsen çok sevinirim kurs başlayacağı zaman, bir de eşler de gelebiliyor mu yoksa sadece bayanlar mı? ona göre o zamana kocaya bi aktivite bulmam lazım yalnız geçirebileceği :)

Ay canım özel mesaj atabilirsen çok sevinirim kurs başlayacağı zaman, bir de eşler de gelebiliyor mu yoksa sadece bayanlar mı? ona göre o zamana kocaya bi aktivite bulmam lazım yalnız geçirebileceği :)

Geçen sene arkadaşım eşi olmadan gitmişti,onu sormak gerek canım,süre olarak 1,5 saat sanırsam.Eşim biz armadada gezeriz sen bizi dert etme dediler :)

Geçen sene arkadaşım eşi olmadan gitmişti,onu sormak gerek canım,süre olarak 1,5 saat sanırsam.Eşim biz armadada gezeriz sen bizi dert etme dediler :)

:)) olmadı tobb a mail atmak gerek sormak için, gerçi bir buçuk saat de çok değilmiş dayanıversin kocişim :)

Merhabalar güzel anneler,

Bugün 50 lik şeker testi yaptırdım.146 çıktı sonuç sizce 100 lük isterlermi.Bir fikri olan varmı

canım valla hiç bilmiyorum, ben telefonda öğrendim benim sonucum ne onu da bilmiyorum doktor sadece sorun yok demişti, o yüzden fikrim yok canım

esin çok geçmiş olsun ,Allah korumuş valla. böyle bir kaza yapmıştık, nasıl korktuğunu çok iyi anlıyorum. bir de üstelik karnında miniğin var.çok şükür iyisiniz..

canım çok büyük geçmiş olsun çok şükür bişeyiniz yokmuş size bişey olmamasına çok sevindim canım işte böyle salak insanlar yüzünden insanlar ölüyo çok şükürki size bişey olmamış

Ay sorma bugün çenem düştü, ev yeni temizlendi, yapacak iş yok ben de çene yapıyorum işte anca :)
iyi ediyosun, yoksa evdekilere zaman nasıl geçecek. ben de patlıyorum çatlıyorum sıkıntıdan...şu Tobb daki kurslardan beni de haberdar edin kızlar, bakarsınız ben de gelirim..

iyi ediyosun, yoksa evdekilere zaman nasıl geçecek. ben de patlıyorum çatlıyorum sıkıntıdan...şu Tobb daki kurslardan beni de haberdar edin kızlar, bakarsınız ben de gelirim..

valla canım ben şu tunalıdakine de gitsem mi diye düşünüyorum da emin de olamıyorum, buradan haberleşir tobb da buluşuruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…