- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.181
Merhabalar güzel anneler,
Bugün 50 lik şeker testi yaptırdım.146 çıktı sonuç sizce 100 lük isterlermi.Bir fikri olan varmı
slm kızlar hayırlı cumalar
aaaaaaaaa tuzem nerelerdesin yaaaaaaaa
papapa napiiiynnn gııııı
napayım ya aşeriyorum(( ne yapsam bilmiyorum evde olan bişey de değil kocişe söyledim gelirken alacak da o da 7 de geliyo sen napıyon bergüzar :)
Sınırda nutella,her doktor istemeyebiliyor ama sen ne olur olmaz talep edebilirsin aslında.Gestasyonel diyabet önemli çünkü.Tek başına bazen çok anlamlı olmayabiliyor bu rakamlar.Sonuçta yarın gel şeker yükleyelim diyorlar aslında öncesinde 1300 kalorilik diyetle gelinmesi,test esnasında fazla hareket etmemek gerekiyor.Ben oğlumda kimse bişi demedği için vakiti yürüyüşle geçirmiştim,buda sonucu etkilemiş.
Oy oy oy ressamım da gelmiş,canını yerim bak,tabiki göbüşündekinide.Vanım bugün evdeyim,tatil verdim kendime.Ondan buralardayım
kurabiye((( istiyorum banane :))
kız benim meltemim nereye kayboldu. melteeeeeeemmmm nerdesin kuzum sarıl bana:13::84::126:
kız benim meltemim nereye kayboldu. melteeeeeeemmmm nerdesin kuzum sarıl bana:13::84::126:
anaam çok iyi etmişsin valla ama arada birde gir canımneyse bugün iyi bi dinlen bakim...
cok gecmıs olsun canım...kızlar selam napıyosunuz ? Geçmiş yapamadım. Akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. Hastaneden dönerken kaza yaptıkKırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. O kadar korktum ki kızlar
kızlar selam napıyosunuz ? Geçmiş yapamadım. Akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. Hastaneden dönerken kaza yaptıkKırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. O kadar korktum ki kızlar
sağol arkadaşım doktoruma göstermedim henüz diğer tahlil sonuçlarınıda alıp gideceğim.öncesinde diyet falan yapmadım .bekleme süresinde de alışverişimi yaptım sonra gidip ölçüm yaptırdım.neyse hayırlısı bakalım.
Anammm şu hamilelik nasıl birşeymiş :)) yazının sonuna koyduğun simge gözüme çarptı ve canım kahve istedi yuh diyorum kendime
bu haftada kurabiye haftası galibaakşam benimde canım un kurabiyesi istedi :)) misafirliğe gittik akşam dönüşte bulduk markette Allahtan son 1 kutu kalmıştı şansıma koçişim yazık 2 tanecik yedi.. kutunun geri kalanını akşam ve sabah olmak üzere bitirdim valla sende biran önce kavuşursun kurabiyelerine inşallahhhh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?