2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Merhabalar güzel anneler,

Bugün 50 lik şeker testi yaptırdım.146 çıktı sonuç sizce 100 lük isterlermi.Bir fikri olan varmı

Sınırda nutella,her doktor istemeyebiliyor ama sen ne olur olmaz talep edebilirsin aslında.Gestasyonel diyabet önemli çünkü.Tek başına bazen çok anlamlı olmayabiliyor bu rakamlar.Sonuçta yarın gel şeker yükleyelim diyorlar aslında öncesinde 1300 kalorilik diyetle gelinmesi,test esnasında fazla hareket etmemek gerekiyor.Ben oğlumda kimse bişi demedği için vakiti yürüyüşle geçirmiştim,buda sonucu etkilemiş.

kızlar bunlarda benim bebeğim hazırlıklarıydı bide hoş geldim kızım yazımız var dı onun resmini bulamadım mevlüt için de biberon almıştım dışını tülle süsledik içerisini badem şekerleri koyduk magnet yaptık çok hoş olmuştu

Eklentiler

• $247391_2155709011810_1219007975_32640024_8187588_n.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

Sağol arkadaşım doktoruma göstermedim henüz diğer tahlil sonuçlarınıda alıp gideceğim.Öncesinde diyet falan yapmadım .Bekleme süresinde de alışverişimi yaptım sonra gidip ölçüm yaptırdım.Neyse hayırlısı bakalım.

kurabiye ((( istiyorum banane :))

bu haftada kurabiye haftası galiba akşam benimde canım un kurabiyesi istedi :)) misafirliğe gittik akşam dönüşte bulduk markette Allahtan son 1 kutu kalmıştı şansıma koçişim yazık 2 tanecik yedi.. kutunun geri kalanını akşam ve sabah olmak üzere bitirdim valla sende biran önce kavuşursun kurabiyelerine inşallahhhh :)))

anaam çok iyi etmişsin valla ama arada birde gir canım neyse bugün iyi bi dinlen bakim...

Giremiyorumki canım ya,anca okuyup kaçabiliyorum.İş yeri çok yoğun evde beni mayıştırıyor,boynum başım ağrıyor o yüzden çalışmakta iyi geliyor.Baya uyumuşum sabah,sen nasılsın iyisin demi,oğluşa ne isim koyacaksın,ben hala bulamadım,isimsiz olacak kızımcım

cok gecmıs olsun canım...

benım de 150 cıktı.pazartesı gunu 100 luk yukleme olucak. Noormalde yuklemeden sonra yurumek uyumak yasak. Oturup beklıycen. Yuruyunce bıraz daha dusmustur sekerın. Daha yuksektır aslında

ay yemezsem şişecek bi tarafım, sabahtan beri şeker hamurundan kurabiye yapan siteleri geziyorum ondan istedi canım galiba :)) yoksa hiç sevmem kurabiye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…