2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar bi cöö diyip kaçıcam size arkadaşa gidiyorum çünkü...dün gece diş ağrısından kıvrandın 3ten 7ye kadar ayaktaydım doğal olarak öğlene kadar yattım sonra ama çok şükür uyandığımda geçmişti eğer tekrarlarsa dişçime gidicem inşallah halledilebilecek bişeydir...
şöyle bi geçmiş yaptım herkes iyi anladığım kadarıyla bi tek esin kaza geçirmiş
geçmiş olsun esincim 10 gün önce de biz bi kaza tehlikesi atlattık alt tarafı öndeki araba aniden fren yapınca duramasak azıcık dokundurcaktık yani ciddi bişey olmayacağı belliydi zaten ama ben çok tırstım sancılandım falan hatta...bu durumda seni düşünemiyorum bile allahtan benim gibi panik değilmişsin ben olsam orda doğururdum heralde...sizi de bebişinizi de allah korumuş valla çok çok geçmiş olsun....

nirden gördünki onu... neyse bulunmuycak bişi değil...
Ohoo... ketıl a suyu koydum bile

ay yemezsem şişecek bi tarafım, sabahtan beri şeker hamurundan kurabiye yapan siteleri geziyorum ondan istedi canım galiba :)) yoksa hiç sevmem kurabiye :)

Bende dün tv de gördüm 40 kere sölediler bilinç altıma işledi resmen ,sonrada canım istedi tabiii senin de aynen öyle olmuş :))

anladım canım yat dinlen
oğluşum iyi ismini eymen koyuyoruz teyzesi

valla canım beni sorma eymenim çok erken döndü dönmesinede çok aşağıda olmasından bacak aralarım ve özellikle vajina bölgesi sızım sızım... yatıp kalkmak kabus sabır etmekten başka yapcak yok...

bayanlar merhaba...allaha şükür hiç bir sorunum yok yanlız göğsümden damla damla süt gliyor o önmli dğil göğüs pedi koydum ama ağrı yapıyor önrisi olan varmı

arkadaslar bır sorum olcaktı. sızler bebısler ıcın kaban mont tarzı seyler aldınız mı? esım dun bırkac tane begenmıs cok almak ıstedı ama ben mont tarzı seyler yerıne kundak battanıyelerın daha kullanıslı olcanı dusunuorum sız ne dersınız??? bırde butık bebede weewell in buhar makınası soguk buharlı ıyonızerlı 72.90 tl. kullanan var mı ıyı bır makına mı? sızler nekadara aldınız yada hangı markaları aldınız. tavsıye verırsenız cok sevınırım .

bayanlar merhaba...allaha şükür hiç bir sorunum yok yanlız göğsümden damla damla süt gliyor o önmli dğil göğüs pedi koydum ama ağrı yapıyor önrisi olan varmı

aynı dert bende de var, ben koltuklatından göğsüme doğru elimle 30 sn falan ovalıyorum dayanamadığımda, göğüse masaj yapmak oynamak falan doğum için uyarıcı diyorlar ama napayım bazen dayanamıyorum.

canım çocuk için mont çok kullanışlı olmaz bence, astronot tipi tulumlar yada dediğin gibi battaniye daha iyi olur, montlar biraz daha büyüyünce ancak..
ben buhar makinesi olefini kullanıyorum çok memnunum kendim için almıştım, 100tl idi. weewell de güzel bi marka alınabilir, ama gerçekten ihtiyacın var mı diye iyi düşün eğer bulunduğun şehir çok kuru değilse gerek kalmayabilir, evde neyle ısındığında önemli, nem oranı çok yüksek olunca da zararlıymış haberin olsun, birde şunu ekleyim alırsan eğer kullanırken sürekli açık tutma kapatıp açarak kullan doktor tavsiyesidir

Ben kaban-mont almadım, senin dediğin gibi polar fermuarlı uzun kollu uyku tulumu gibi bişey var, dışarı çıkarken de ona koyup çıkarırım diye düşünüyorum, yoksa bence mont falan kullanışsız weewell kullanmadım (tefal aldım ve çok memnunum) ama haftasonu joker mağazasındaydık, bi tane çift makineden şikayet ediyorlardı. tam olarak şikayetleri neydi bilmiyorum ama.

cok tesekkur ederım. mersınde oturuoruz burası nemlı aslında dedıgın gıbı cok gerek olmayabılır. bır pazen bır orgu bır penye bırde pelus battanıyem var kundak tıplerden de bı tane almak en mantıklısı olcak sanırım.

canım biz astronot tulum alcaz...

kız benim meltemim nereye kayboldu. melteeeeeeemmmm nerdesin kuzum sarıl bana:13::84::126:

melteeeeeeem nerdeysen çık gel sarılma krizimiz başladı...

geldım alt tarafı 2 saatlıgıne cıktım 10 sayfa konusmusunuz pes!!!!

ben bu sene mont almam zaten yenı dogmus bebek battanıyeye sarcaz 2 ay orası kesın e sonra da nısan gelecek burası ılıman memleket seneye alırım ben

kızlar anladığım kadarıyla 30-31. haftalardan sonra mememizden süt gelebilir. dikkat ettim de süt gelenler hep o haftalarda:126:

Canım valla bende nasıl bi meme varsa (üstelik göğüs küçülttürmeme rağmen) 17. haftamda siyah sütyende leke bırakacak kadar geliyordu ama sıkıyordum falan akmıyordu. 24. haftada az az sarı sarı geldi, 28 gibi falan da baya baya akıyo, göğüs pedi kullanıyorum hala

işte bnimde bu hafta arttı dama damla akıyor südynim ıslatacak kadar bnde göğüs pedi kullanıyorum ama göğüslerim ağrıyor.

geçmiş olsun inşallah ağrımaz bi daha

Söyle çıksın yukarıya,daha erken :)Yormasın arkadaşımı , Eymen ismini çok severim,adıyla analı babalı büyütmek nasip eder inşallah.Benim kızımda memişin hemen altında,bazen ortada,bazen altlarda anladığım kadarıyla olimpik havuz gibi kullanıyor beni :)

Oğlumda benim de gelmişti bu haftalarda,şimdilik ben de bişi yok.Bide oğlumda memişlerim kocaman olmuştu,bunda sanki küçüldüler.Bir de ben de aksesuar meme ucu varmış,az çekmedim onlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…