- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.221
geldım alt tarafı 2 saatlıgıne cıktım 10 sayfa konusmusunuz pes!!!!
ben bu sene mont almam zaten yenı dogmus bebek battanıyeye sarcaz 2 ay orası kesın e sonra da nısan gelecek burası ılıman memleket seneye alırım ben
yok canım bende de yok daha bıseyevet mersinde ılıman hatta gayet sıcak daha kış tam olarak baslamadı bıle zaten nisan yaz demek burda.çok tesekkurler tavsıyelerınz ıcın. bende 30. haftanın ıcındeyım ama daha benden sut gelmedı bu sutum olmıcak mı demek((
arkadaslar bır sorum olcaktı. sızler bebısler ıcın kaban mont tarzı seyler aldınız mı? esım dun bırkac tane begenmıs cok almak ıstedı ama ben mont tarzı seyler yerıne kundak battanıyelerın daha kullanıslı olcanı dusunuorum sız ne dersınız??? bırde butık bebede weewell in buhar makınası soguk buharlı ıyonızerlı 72.90 tl. kullanan var mı ıyı bır makına mı? sızler nekadara aldınız yada hangı markaları aldınız. tavsıye verırsenız cok sevınırım .
evet mersinde ılıman hatta gayet sıcak daha kış tam olarak baslamadı bıle zaten nisan yaz demek burda.çok tesekkurler tavsıyelerınz ıcın. bende 30. haftanın ıcındeyım ama daha benden sut gelmedı bu sutum olmıcak mı demek((
Söyle çıksın yukarıya,daha erken :)Yormasın arkadaşımı , Eymen ismini çok severim,adıyla analı babalı büyütmek nasip eder inşallah.Benim kızımda memişin hemen altında,bazen ortada,bazen altlarda anladığım kadarıyla olimpik havuz gibi kullanıyor beni :)
Oğlumda benim de gelmişti bu haftalarda,şimdilik ben de bişi yok.Bide oğlumda memişlerim kocaman olmuştu,bunda sanki küçüldüler.Bir de ben de aksesuar meme ucu varmış,az çekmedim onlardan.
ben de astronot aldım canım, ama 1 yaş için aldım. çevremdeki tecrübeli anneler dediler ki, astronotun büyük olması hiç sorun değil, ama küçükse giydiremezsin. zaten ilk doğunca kat kat giydiriceksin, büyük de olsa rahatça sokarsın içine. o yüzden 1 yaş aldım.
buhar makinesi almıycam, çünkü yeğenimin allerjik astımı var ve onların kullandığı buhar makinesi (tefal marka) nin mikrop ürettiğini düşünüyor doktorumuz. o yüzden abimler sakın almayın dediler. ama bu konuda kafamın karışık olduğunu belirtmeden edemiycem. kimileri mutlaka alın derken kimileri sakın almayın diyor.
Söyle çıksın yukarıya,daha erken :)Yormasın arkadaşımı , Eymen ismini çok severim,adıyla analı babalı büyütmek nasip eder inşallah.Benim kızımda memişin hemen altında,bazen ortada,bazen altlarda anladığım kadarıyla olimpik havuz gibi kullanıyor beni :)
Oğlumda benim de gelmişti bu haftalarda,şimdilik ben de bişi yok.Bide oğlumda memişlerim kocaman olmuştu,bunda sanki küçüldüler.Bir de ben de aksesuar meme ucu varmış,az çekmedim onlardan.
canım buhar makinalarını temizlemezsen hepsi mikrop üretiyor özellikle soğuk buhar makinası,ben de astronot aldım canım, ama 1 yaş için aldım. çevremdeki tecrübeli anneler dediler ki, astronotun büyük olması hiç sorun değil, ama küçükse giydiremezsin. zaten ilk doğunca kat kat giydiriceksin, büyük de olsa rahatça sokarsın içine. o yüzden 1 yaş aldım.
buhar makinesi almıycam, çünkü yeğenimin allerjik astımı var ve onların kullandığı buhar makinesi (tefal marka) nin mikrop ürettiğini düşünüyor doktorumuz. o yüzden abimler sakın almayın dediler. ama bu konuda kafamın karışık olduğunu belirtmeden edemiycem. kimileri mutlaka alın derken kimileri sakın almayın diyor.
aksesuar meme ucu ne kız? benim göğüs ucum arada bi çıkar kafasına göre yani, onun dışında hep içerde, ben 6. aya kadar göğüs ucu çıkarıcı kullanmıştım, 6. aydan sonra memişlerle oynamayı bıraktım. çıktığı zaman da mercimek kadar çıkıyo, silikon göğüs ucu aldım ne olur ne olmaz diye
ahh ahh çıkmaz gayri yukarı aşağıyı pek sevdi rahatı yerinde kuzumun.poposunu tepeye dikti tekme attımı tuvalete zar zor atıyom kendimi gelende bi şey olsa bari
ohh kafasına göre takılıyo seninki bi gelsinler mıncıklıyalım onları...bu arada ismi içime çok sindi Allah razı olsun arkadaşım hadi sende bir an evvel ismini bul şurda ne kaldı kızzz
selam kızlar yaklaşık 2 haftadır ara ara boğazım ağrıyordu ama ateşim falan yoktu bende kendimce ihlamurla falan geçirmeye çalışıyordum ama olmadı en sonunda sesimde kısılınca bugün doktora gittim
kbb doktoru sağlam bi inceledikten sonra boğazımdaki iltihabın diş etlerime bile bulaşmış olduğunu ve biraz daha devam etse ciğerlere de ineceğini söyledi ve ne yazık ki antibiyotik verdi, iğne verdi eğer geçmezse tekrar gitmemi söyledi...
inşallah ilaçlar bebeğe zarar vermez ve işe yarar
valla aldım elıme makınayı cekerken sarjı bıttıHaaala seni bekliyorum meltem
İyi yapmışsın ben oğlumda tam 2 ay kullandım,emmesi için çok faydalı olmuştu.Aksesuar meme ucu koltuk altında kendini meme sana dokuların bulunması.Bazen ben sandığımız lekeler meme ucu olabiliyor.Oralardan da süt gelmişti.İlk gördüğümde ölüyorum sanmıştım.
Bulamıyorum canım,bütün isimler çok fazla,nette araştırdığından hepsinin bi olumsuz yanını buluyorsun hemen soğuyorsun.
malesf canım ssvd yapan bı dr yok buradameltem senin doğum kesin sezeryanmıydı
kız sen şaka maka 32. haftadasın
merhaba kızlar bi cöö diyip kaçıcam size arkadaşa gidiyorum çünkü...dün gece diş ağrısından kıvrandın 3ten 7ye kadar ayaktaydım doğal olarak öğlene kadar yattım sonra ama çok şükür uyandığımda geçmişti eğer tekrarlarsa dişçime gidicem inşallah halledilebilecek bişeydir...
şöyle bi geçmiş yaptım herkes iyi anladığım kadarıyla bi tek esin kaza geçirmiş
geçmiş olsun esincim 10 gün önce de biz bi kaza tehlikesi atlattık alt tarafı öndeki araba aniden fren yapınca duramasak azıcık dokundurcaktık yani ciddi bişey olmayacağı belliydi zaten ama ben çok tırstım sancılandım falan hatta...bu durumda seni düşünemiyorum bile allahtan benim gibi panik değilmişsin ben olsam orda doğururdum heralde...sizi de bebişinizi de allah korumuş valla çok çok geçmiş olsun....
canım buhar makinalarını temizlemezsen hepsi mikrop üretiyor özellikle soğuk buhar makinası,
her kullanımda suyunu boşaltmanız gerekiyor ve hafta da bir sirkeyle temizlemek gerekiyor eğer temizliğe dikkat edilirse hiç bir sorun yaşanmaz ama günlerce içinde suyla beklerse o zaman tabiki sorun olacaktır, sadece makina için değil bu damacanalar içinde geçerli açtıktan kısa süre sonra tüketmek gerekiyor aslında,
birde makinanın içine çeşme suyu koymayın kreç kaplıyo birde üzerinde bulunduğu eşyayı beyaz beyaz toz gibi bişeyle kaplıyo pek sağlıklı değil yani, biz normalde içmediğimiz daha ucuz olan bi marka su alıp onunla kullanıyoruz sorun olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?