2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

evet mersinde ılıman hatta gayet sıcak daha kış tam olarak baslamadı bıle zaten nisan yaz demek burda.çok tesekkurler tavsıyelerınz ıcın. bende 30. haftanın ıcındeyım ama daha benden sut gelmedı bu sutum olmıcak mı demek((

yok canım bende de yok daha bısey

ben de astronot aldım canım, ama 1 yaş için aldım. çevremdeki tecrübeli anneler dediler ki, astronotun büyük olması hiç sorun değil, ama küçükse giydiremezsin. zaten ilk doğunca kat kat giydiriceksin, büyük de olsa rahatça sokarsın içine. o yüzden 1 yaş aldım.
buhar makinesi almıycam, çünkü yeğenimin allerjik astımı var ve onların kullandığı buhar makinesi (tefal marka) nin mikrop ürettiğini düşünüyor doktorumuz. o yüzden abimler sakın almayın dediler. ama bu konuda kafamın karışık olduğunu belirtmeden edemiycem. kimileri mutlaka alın derken kimileri sakın almayın diyor.

ya ne alakası var ayol. ben dikkat ettim sadece ama bu sütümüz olmayacağı anlamına gelmez

aksesuar meme ucu ne kız? benim göğüs ucum arada bi çıkar kafasına göre yani, onun dışında hep içerde, ben 6. aya kadar göğüs ucu çıkarıcı kullanmıştım, 6. aydan sonra memişlerle oynamayı bıraktım. çıktığı zaman da mercimek kadar çıkıyo, silikon göğüs ucu aldım ne olur ne olmaz diye

buhar makınası konusunda bekleyıp gerekırse cocuk doktorunun tavsıyesını almak daha mantıklı olcak o zmn.40 ımız cıkana kadar en fazla doktordan doktora evden cıkcamız ıcın battanıye daha mantıklı geldı bana. doğumum 9 subat gorunuo nısan bası anca baslarız gezmelere astronot montlar seneye artık yada senın yaptıgın gıbı bır yas ıcın alıp seneyede kullanayım

ahh ahh çıkmaz gayri yukarı aşağıyı pek sevdi rahatı yerinde kuzumun. poposunu tepeye dikti tekme attımı tuvalete zar zor atıyom kendimi gelende bi şey olsa bari

ohh kafasına göre takılıyo seninki bi gelsinler mıncıklıyalım onları...bu arada ismi içime çok sindi Allah razı olsun arkadaşım hadi sende bir an evvel ismini bul şurda ne kaldı kızzz

canım buhar makinalarını temizlemezsen hepsi mikrop üretiyor özellikle soğuk buhar makinası,
her kullanımda suyunu boşaltmanız gerekiyor ve hafta da bir sirkeyle temizlemek gerekiyor eğer temizliğe dikkat edilirse hiç bir sorun yaşanmaz ama günlerce içinde suyla beklerse o zaman tabiki sorun olacaktır, sadece makina için değil bu damacanalar içinde geçerli açtıktan kısa süre sonra tüketmek gerekiyor aslında,
birde makinanın içine çeşme suyu koymayın kreç kaplıyo birde üzerinde bulunduğu eşyayı beyaz beyaz toz gibi bişeyle kaplıyo pek sağlıklı değil yani, biz normalde içmediğimiz daha ucuz olan bi marka su alıp onunla kullanıyoruz sorun olmuyor..

selam kızlar yaklaşık 2 haftadır ara ara boğazım ağrıyordu ama ateşim falan yoktu bende kendimce ihlamurla falan geçirmeye çalışıyordum ama olmadı en sonunda sesimde kısılınca bugün doktora gittim

kbb doktoru sağlam bi inceledikten sonra boğazımdaki iltihabın diş etlerime bile bulaşmış olduğunu ve biraz daha devam etse ciğerlere de ineceğini söyledi ve ne yazık ki antibiyotik verdi, iğne verdi eğer geçmezse tekrar gitmemi söyledi...

inşallah ilaçlar bebeğe zarar vermez ve işe yarar

İyi yapmışsın ben oğlumda tam 2 ay kullandım,emmesi için çok faydalı olmuştu.Aksesuar meme ucu koltuk altında kendini meme sana dokuların bulunması.Bazen ben sandığımız lekeler meme ucu olabiliyor.Oralardan da süt gelmişti.İlk gördüğümde ölüyorum sanmıştım.

Bulamıyorum canım,bütün isimler çok fazla,nette araştırdığından hepsinin bi olumsuz yanını buluyorsun hemen soğuyorsun.

geçmiş olsun canım, onlar bebeğe artı eksisine göre ilaç veriyorlar. bende de olmuştu bayramda, antibiyotik ve öksürük şurubu kullanmıştım, ilaçların etkisiyle bebek hareketleri yavaşlıyor, benim gibi panik olma :) umarım hemencecik iyileşirsin :)

ayy canım namazımı kıldım karnımı doyurdum geldim sen gitmişsin

öyle canım yaa isim bulmak zor inşaallah içine sinen bi isim bulursunuz kızımıza

aşağıda ismini görünce canım saralle çekiyo yaa... şekerimin yükselmesinden korkmasam evdekini yiycemde tek bitterde şekeri daha azmış eşime dedim bitterli saralle aramış bulamamış dün anca büyük marketlerde oluyomuş akşama kadar bekliycem artık

kız sen şaka maka 32. haftadasın

evet canım 32. haftamız da bitmek üzere benim doğuma son 7 haftam

saol canım biz de en çok erken doğumdan korktuk o kadar dua okumuşum ki şükür bişey olmadı. eltim de bana moral vermek için bugün doğurmadın yaa 41. haftayı kesin görürsün diyo garibim o da üzülünce ne diyeceğini şaşırdı

canım abimler o kadar titizdir ve mallarını öyle dikkatli kullanırlar ki, eminim gerekli temizliği aksatmadan yapmışlardır. yengem zaten çok titiz bi ev hanımı, iki gün ev temizlemese "evi b.k götürüyo" demeye başlar. yani ben nasıl kullandınız diye sormadım, gerek bile duymadım. benim yeğenim şu an 9 yaşında, belki eski makineler bu konularda daha sıkıntılıydı, belki yeni teknolojiyle daha sağlıklı makineler üretiliyordur bilemiyorum ama ben bekleyip görme taraftarıyım. eğer bebeğim çok sık solunum yolu enfeksiyonu geçirirse o noktada gidip yine güvendiğim bi hekime danışırım ama şu an için olmazsa olmazlarım arasında değil buhar makinesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…