2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım çok teşekkür ederim cevabın için...

ayrıca hareket konusunu söylemende çok iyi oldu ben kesin panik yapardım çok teşekkür ederim

canım çok teşekkür ederim cevabın için...

ayrıca hareket konusunu söylemende çok iyi oldu ben kesin panik yapardım çok teşekkür ederim

canım ben öyle bi paniklemiştim ki sürekli kalbini dinliyodum şehzademin :)) hiç tekmeleri durmayan oğlum, küçücük bile hareket etmiyordu. günde 2-3 defa hareket etse şükür diyodum ilaç kullanırken.

Paylaşırsan bende sevinirim canım ankaradayım katılmak isterim

slm kuzular yine çene patlaması olmuş sanırım
sayfalar uçmuş bugün okula bi kargo geldi
bi arkadaşım bebişime bi tulum bi de ceket hediye göndermiş
çok mutlu oldummm :):):)::):):)
vakit bulup çekersem resmini cicişler topiğimize eklicem

selam kızlar..nasılsınız..geçmişi okudum şükür herkes iyi...bizim bugün kızımla randevumuz vardı...2 kg olmuş meleğim...katalog çekimi yaptık..buaraya da atmaya çalışacağım..kalp,böbrek,mide vs..herşey yolunda..haftaya gel çalışabilir raporunu verelim dedi....doğumun ne zaman olacağı ile ilgili sorularıma da ocağın sonu büyük ihtimal sezryan dedi kestirdi attı walla anlamadım...neyse bebeğim iiyi yaa...önemli olan o...

canım çok çok geçmiş olsun....

söğütözünde, çevre yolu, beştepe ve atatürk orman çiftliğine yakın canım, akp ve chp nin oralarda

Sağol canım eşim biliyordur mutlaka . Yaa kaç saattir elektrikler yok sinirlerim bozuldu bu başkent çok gözüme batmaya başladı bu ara haftada 3 kez kesilir mi elektrikler anlamadım . Esra erol u da izleyemedim zaten sinir oldum :) :)

senin oturduğun yer yeni yeni yapılanıyor ya, inşaatlar yanlış bişey yapıyodur o yüzden kesiliyordur elektrikler

Ankaralılar tobb da buluşuyor huuu huuuu

canım haftasonu olacakmış, inşallah herkese uyar :)) uymazsa da dışarıda bi yerlerde buluşuruz hep birlikte :)

ya bende ankaradayım katılmayı bende çok isterim.
ama bana fazla hareket etmek yasak.
genede uygun bi zamanda olursa hem sizlerle tanışmak için hemde katılmak için gelmek isterim

kızlar bu tontik bana çok ağır geliyor... otrup oturup kalkınca allahım belimi zor topluyorum belim kopuyor ağır geliyor :) ayyy taşınmıyor tontirik... ilerisi için korkmaya başladım. benim bel kemiğim mi zayıf nedir :)

artık 31.haftadasın bebiş büyümüştür artık canım.
çok zorlama kendini oturup kalkarken dikkatli ol

anladım canım yaa çok titizlikten de böyle alerjenik rahatsızlıklar artıyormuş, çocuk evde mikropsuz yaşamaya alışıyomuş sonra sıkıntı olabiliyormuş. sen eminsen öyledir tabiki.. herkese gerekli bi alet değil zaten yaa ihtiyaç duyulursa alınabilir sonuçta çok zor değil bulmak.. merak ettim neye göre sezeryan dedi sana? tüp bebek fln mı bebeğin? bi sıkıntı mı var:44:

canım ben 36 yaşındayım..sekizinci gebeliğim..daha önce 3 düşük 4 dışgebelik geçmişim var haa bi de tüp bebek denedim olmadı..neyse hal böyleyken doktor riske atmıyor..bir an önce alınsın diyo...aslında bu gebeliğimde hiçbi sıkıntım yok..ama tedbir amaçlı iğneler vuruluyorum..ilaçlar alıyorum..vs vs..

anladım :) inş güzel şekilde sağlıklı bebeğini alırsın kucağına, hepimizle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…