- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.241
geçmiş olsun canım, onlar bebeğe artı eksisine göre ilaç veriyorlar. bende de olmuştu bayramda, antibiyotik ve öksürük şurubu kullanmıştım, ilaçların etkisiyle bebek hareketleri yavaşlıyor, benim gibi panik olma :) umarım hemencecik iyileşirsin :)
canım çok teşekkür ederim cevabın için...
ayrıca hareket konusunu söylemende çok iyi oldu ben kesin panik yapardım çok teşekkür ederim
Yıllardır nikah şekeri vardı,şimdi bebek şekerine dönüştü,sabun güzel bir fikir ama 100 adedi 600 tl tutuyor,gerçekten hediye için büyük bir meblağ.5 tl ye leylekli notluk beğenmiştim,eşim olmaz pahalı dedi,sabunu hiç kabul etmez.
Haftasonu oluyor,ücretsizde.Önümüzdeki kursu bana mail atacaklar,istersen burdan paylaşırım.
Ankaralılar tobb da buluşuyor huuu huuuu
kızlar selam napıyosunuz ? geçmiş yapamadım. akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. hastaneden dönerken kaza yaptıkkırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. o kadar korktum ki kızlar
Umarım gün ve saat uyar da bir şubat anneleri buluşması gerçekleştiririz :)
canım haftasonu olacakmış, inşallah herkese uyar :)) uymazsa da dışarıda bi yerlerde buluşuruz hep birlikte :)
bu arada tobb un nerede oldugu ile ilgili küçücük bir fikrim bile yok :) :)
söğütözünde, çevre yolu, beştepe ve atatürk orman çiftliğine yakın canım, akp ve chp nin oralarda
Sağol canım eşim biliyordur mutlaka . Yaa kaç saattir elektrikler yok sinirlerim bozuldu bu başkent çok gözüme batmaya başladı bu ara haftada 3 kez kesilir mi elektrikler anlamadım . Esra erol u da izleyemedim zaten sinir oldum :) :)
en basit tarifi ile Armadanın yanında canım, eski Mesa Hastanesibu arada tobb un nerede oldugu ile ilgili küçücük bir fikrim bile yok :) :)
Ankaralılar tobb da buluşuyor huuu huuuu
canım haftasonu olacakmış, inşallah herkese uyar :)) uymazsa da dışarıda bi yerlerde buluşuruz hep birlikte :)
kızlar bu tontik bana çok ağır geliyor... otrup oturup kalkınca allahım belimi zor topluyorum belim kopuyor ağır geliyor :) ayyy taşınmıyor tontirik... ilerisi için korkmaya başladım. benim bel kemiğim mi zayıf nedir :)
anladım canım yaa çok titizlikten de böyle alerjenik rahatsızlıklar artıyormuş, çocuk evde mikropsuz yaşamaya alışıyomuş sonra sıkıntı olabiliyormuş. sen eminsen öyledir tabiki.. herkese gerekli bi alet değil zaten yaa ihtiyaç duyulursa alınabilir sonuçta çok zor değil bulmak..canım abimler o kadar titizdir ve mallarını öyle dikkatli kullanırlar ki, eminim gerekli temizliği aksatmadan yapmışlardır. yengem zaten çok titiz bi ev hanımı, iki gün ev temizlemese "evi b.k götürüyo" demeye başlar. yani ben nasıl kullandınız diye sormadım, gerek bile duymadım. benim yeğenim şu an 9 yaşında, belki eski makineler bu konularda daha sıkıntılıydı, belki yeni teknolojiyle daha sağlıklı makineler üretiliyordur bilemiyorum ama ben bekleyip görme taraftarıyım. eğer bebeğim çok sık solunum yolu enfeksiyonu geçirirse o noktada gidip yine güvendiğim bi hekime danışırım ama şu an için olmazsa olmazlarım arasında değil buhar makinesi.
merak ettim neye göre sezeryan dedi sana? tüp bebek fln mı bebeğin? bi sıkıntı mı var:44:selam kızlar..nasılsınız..geçmişi okudum şükür herkes iyi...bizim bugün kızımla randevumuz vardı...2 kg olmuş meleğim...katalog çekimi yaptık..buaraya da atmaya çalışacağım..kalp,böbrek,mide vs..herşey yolunda..haftaya gel çalışabilir raporunu verelim dedi....doğumun ne zaman olacağı ile ilgili sorularıma da ocağın sonu büyük ihtimal sezryan dedi kestirdi attı walla anlamadım...neyse bebeğim iiyi yaa...önemli olan o...
anladım canım yaa çok titizlikten de böyle alerjenik rahatsızlıklar artıyormuş, çocuk evde mikropsuz yaşamaya alışıyomuş sonra sıkıntı olabiliyormuş. sen eminsen öyledir tabiki.. herkese gerekli bi alet değil zaten yaa ihtiyaç duyulursa alınabilir sonuçta çok zor değil bulmak..merak ettim neye göre sezeryan dedi sana? tüp bebek fln mı bebeğin? bi sıkıntı mı var:44:
anladım :) inş güzel şekilde sağlıklı bebeğini alırsın kucağına, hepimizle birliktecanım ben 36 yaşındayım..sekizinci gebeliğim..daha önce 3 düşük 4 dışgebelik geçmişim var haa bi de tüp bebek denedim olmadı..neyse hal böyleyken doktor riske atmıyor..bir an önce alınsın diyo...aslında bu gebeliğimde hiçbi sıkıntım yok..ama tedbir amaçlı iğneler vuruluyorum..ilaçlar alıyorum..vs vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?