- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.781
Günaydın kızlar :) bi geçmiş yapıp geleyim dedim ama son 20 sayfada caydım. bu ne böyle yahu hep çene hep çene :)) ben haftasonumu kocişime ayırdım valla, onunla çene yaptım :)) Dün şu bizim kapının önünü kendine mesken yapan kedi geldi yine, aldık içeri, her zaman yattığı havlusuna yattı bi süre, akşam biz acıktık eşim omlet yaptı, biz yerken bu ayaklarımızın altında tabii yiyecek istiyo. vermedim napayım maması var gitsin onu yesin :) omleti oğluşum yiyecek :) neyse ben masayı topluyorum, bulaşık makinesine yerleştiriyorum artık o ara ne olduysa birden ayak bileğime saldırdı. Ara ara severken oyun olsun diye elimi tutup ısırırdı ama acıtmazdı bile. niye böyle yaptı anlamadım ama ayak bileğimi bir güzel yardı resmen. Tabii hemen baticon sürdüm ama kedişin de ev hayatı bitmiş oldu :))
Bugün bodrumdan üst kata taşınıyoruz :)) kapıcı gelcek öğlen, koltukları tv ünitesini falan yukarı taşıyacaklar, öğleden sonra bi ton iş yani :)
kombıne canım yatak+yemek
canım senı korkutmak ıstemem ama kedının ısırması tehlıkelı degılmı yaaa bı doktora sordaydın keske bıde muhtemelern hamıle oldugun ıcın kıskanmıstır senı
Kıskanmış bes belli deseneee..!...Taşınmak mı amaniiin koley gelsin canım yaa kendini fazla yorma emi...!
erkek kedi bi de :)) Bu çocuk neden benden değil uleynnn diye düşündü kendi çapında sanırım :)) İşin garibi eşimin yanına sadece yemek verileceği zaman gider ama sürekli benim peşimde takipteydi :) taşınmak dediysem işte evin içinde yer değiştirme, en alt kat soğuk olmaya başladı, ishal yapıyo bu da beni. o yüzden üstteki salon boştu, çalışma odası gibiydi şimdi salon olacak üst kat :)
Şimdi gördüm canım ya kusura bakma
dalin aldım canım onunla yıkadım hiç solmadı miiiss gibi bebek koktu evin heeer bi yeri.ben memnun kaldım şimdilik
Walla şu an benim gözümde alt kat üst kat yerleşme kombinasyonları nasıl büyüyo bilemezsin ben ev taşıdım 1 ay oldu walla amaniiin diyom başka bişiy demiyom..
Kedi medi valla hepsi anlıyo rakip kim hahha..Pabucunun dama atılacağına anlamış kereta...Hırçınlık yapmış ama cıks...Çok kıskanç oluyolarrr
Günaydın kızlar;
bugün daha iyiyim, verdiğiniz destek ve moral için sağoln..
bebeğim ne aşamalarda oluştu, bana tutundu, bugünlere kadar geldi, allah izin verirse sağ salim dünyaya da gelicek.kendimi bu yönde motive ediyorum. dua ederken hepimiz için ediyorum.
pofikçi geçmiş olsun dikkat et, benim dr 3-4 kere üstüne bastıra bastıra grip olma demişti.bol bitamin al..
güzel bir hafta diliyorum, öpüldünüz
Günaydın kızlar;
bebeğim ne aşamalarda oluştu, bana tutundu, bugünlere kadar geldi, allah izin verirse sağ salim dünyaya da gelicek.kendimi bu yönde motive ediyorum. dua ederken hepimiz için ediyorum.
pofikçi geçmiş olsun dikkat et, benim dr 3-4 kere üstüne bastıra bastıra grip olma demişti.bol bitamin al..
Canım ne oldu yaben geçmişi okumadım kaçırmışım geçmiş olsun
Günaydın kızlar;
canım, cmt kontrolde dr plasentanda yaşlanma var demişti, ama üzerinde durmadı , önemsemedi. ben de geldim internetten bazı şeyler okudum, işte bebeğe az oksijen gidermiş, az besin gidermiş,erken doğum vs vs kötü kötü şeyler yazıyordu, çok demoralize olmuştum..şimdi daha iyiyim. moralimi bozmucam buna..
hayvanları ben de çok severim, ama şu aşamada sokakta yaşayan hayvanlara dikkat et canım.öptüm
Arkadaşlar internetten araştırdığım kadarıyla kanun teklifini...
Acaba bu 6 aylık teklif geçerse özel sektör için de geçerli olur mu? keşke olsa...hemen işe dönmek istemiyorum
tabiki geçerli olur, yeter ki sigortan olsun, ssk ödensin. kayıtsız çalıştırılan işçi değilsen senin için de geçerli olur. işyerin seni işten çıkarmaya kalkarsa dava etme hakkın da olur, çünkü bu hakkın.
Gunaydın kızlar geceden berı gobek delıgımde bı acı var. Gece kac kere uyandım. Sımdı hapsurdum ıyıce acıdı. Burada yazanlar olmustu aynı seyı ama yasamayınca ustunkoru okuyo ınsan. Hatırlamıyorum neler yazdıgınızı. ıns bı sey yoktur. Ben seker yuklemesıne gıdıcem bırazdan. Herkese sevgıler .:)
canım, cmt kontrolde dr plasentanda yaşlanma var demişti, ama üzerinde durmadı , önemsemedi. ben de geldim internetten bazı şeyler okudum, işte bebeğe az oksijen gidermiş, az besin gidermiş,erken doğum vs vs kötü kötü şeyler yazıyordu, çok demoralize olmuştum..şimdi daha iyiyim. moralimi bozmucam buna..
hayvanları ben de çok severim, ama şu aşamada sokakta yaşayan hayvanlara dikkat et canım.öptüm
papapa Allah kolaylık versin sen kendini yorma dikkat et valla
ya noldu ki ? ben kaçırmışım geçmiş yapamamıştım
Günaydın sevgi kelebekleri :) biz oğluşuma ve bana ilk alışverişimizi yaptık nihayet. Kendisine bir adet hastane çıkışı, havlu, pijama takımı ile başladık işe. Bana da 3 adet pijama takımı ve birtane de gecelik aldık.
Yalnız eve gelince biraz hevesimi kırdı bizimkiler, pijama takımlarım 1 mavi bir kırmızılı (peluş) ve 1 pembe. Erkek doğacak pembe niye aldın dediler, erkek doğuran pembe giyemez mi ki
aynen ya keşke söylemeseydi de hiç içime kurt düşmeseydi. ben de amniyosentez oldum, onun stresi de kocamandı.zaman geçmiyor, askerlikten beter , askerlikte de son bikaç ay zaman geçmezmiş ya.şu zıpırcıkları bi kucağımıza sağlıkla sıhhatle alabilseydik..ay bu doktorlara deliriyorum ama yaaaa. gerizekalılar yaaa. her seferinde insana bişe diyolar. moralini bozuyolar. ya bırak kızım takma kafana yaa. dünyanın masrafını yaptık tahlil tahlil tahlik. amniyosentez bile oldum anasını satayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?