2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Kıskanmış bes belli deseneee..!...Taşınmak mı amaniiin koley gelsin canım yaa kendini fazla yorma emi...!

elimi ısırıyordu da pek ısırma denemez ağzına alıp bırakıyordu demek daha doğru ama bi yerine bastım herhalde tırnaklarıyla yırttı ayak bileğimi. Onun da zararı yok zaten, ben hamile kalmadan önce hayvan korumacı biriydim şimdi riske atmıyorum kendimi, sokaktan hasta, kör, akıntısı olan vahşi sokak kedilerini, köpeklerini yakaladığım için alışığım böyle ufak yaralanmalara :)) Şimdi kedi yine dileniyor kapı önünde amaa almam içeri :)) kutu koydum dışarı üşümesin diye, ona girip yatsın sıpa :)

Pofikci geçmiş olsun canım, umarım hemencecik atlatırsın ilerlemeden :)

Kıskanmış bes belli deseneee..!...Taşınmak mı amaniiin koley gelsin canım yaa kendini fazla yorma emi...!

erkek kedi bi de :)) Bu çocuk neden benden değil uleynnn diye düşündü kendi çapında sanırım :)) İşin garibi eşimin yanına sadece yemek verileceği zaman gider ama sürekli benim peşimde takipteydi :) taşınmak dediysem işte evin içinde yer değiştirme, en alt kat soğuk olmaya başladı, ishal yapıyo bu da beni. o yüzden üstteki salon boştu, çalışma odası gibiydi şimdi salon olacak üst kat :)

Walla şu an benim gözümde alt kat üst kat yerleşme kombinasyonları nasıl büyüyo bilemezsin ben ev taşıdım 1 ay oldu walla amaniiin diyom başka bişiy demiyom..
Kedi medi valla hepsi anlıyo rakip kim hahha..Pabucunun dama atılacağına anlamış kereta...Hırçınlık yapmış ama cıks ...Çok kıskanç oluyolarrr

Hepinize günaydınnnn annecikler:)) iyi haftalar diliyorum biz geçen haftadan beri kötüyüz oğlumla bende astım bronşit var kızlar 3 senedir bu dönemlerde öksürük kilitliyo beni ve bu hafta sonu tavan yaptı bebeğim zarar görmesin diye ilaçda kullanmıyorum ama ben öksürdükçe yavrum içeride nasıl kasılıyo kurban olurum onu verene ben okdr üzülüyorum ki ( varmı çevrenizde astım olup hamileliğinde bi çözüm yolu bulan (

Şimdi gördüm canım ya kusura bakma
dalin aldım canım onunla yıkadım hiç solmadı miiiss gibi bebek koktu evin heeer bi yeri.ben memnun kaldım şimdilik

canım tşk.ederim

Günaydın kızlar;
bugün daha iyiyim, verdiğiniz destek ve moral için sağoln..
bebeğim ne aşamalarda oluştu, bana tutundu, bugünlere kadar geldi, allah izin verirse sağ salim dünyaya da gelicek.kendimi bu yönde motive ediyorum. dua ederken hepimiz için ediyorum.
pofikçi geçmiş olsun dikkat et, benim dr 3-4 kere üstüne bastıra bastıra grip olma demişti.bol bitamin al..
güzel bir hafta diliyorum, öpüldünüz

ben de 2 ay önce taşındım canım anlıyorum seni :) Ama evden öyle bir soğudum ki kocam tamam dese hemen evi taşırım yine :)) Bu salak kedi bi de sokak kedisi üstelik, bi bahçeye çıkıyo bi eve giriyo kafasına göre yani :) Aptal sıcacık ev buldun yat dimi saldırıyo sıpa :)

Canım ne oldu ya ben geçmişi okumadım kaçırmışım geçmiş olsun

papapa Allah kolaylık versin sen kendini yorma dikkat et valla

ya noldu ki ? ben kaçırmışım geçmiş yapamamıştım

Canım ne oldu ya ben geçmişi okumadım kaçırmışım geçmiş olsun

canım, cmt kontrolde dr plasentanda yaşlanma var demişti, ama üzerinde durmadı , önemsemedi. ben de geldim internetten bazı şeyler okudum, işte bebeğe az oksijen gidermiş, az besin gidermiş,erken doğum vs vs kötü kötü şeyler yazıyordu, çok demoralize olmuştum..şimdi daha iyiyim. moralimi bozmucam buna..
hayvanları ben de çok severim, ama şu aşamada sokakta yaşayan hayvanlara dikkat et canım.öptüm

saol tatlım benim ilk kez oluyo zaten, şimdi sedergine aldırıyorum. onu içince belki kendime gelirim.

geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur. moral herşey sakın sıkma canını RAbbim büyük

panik yapma canım benimde aynı şekilde sanki göbek deliğime iğne batırıyolarmış gibi oluyodu hele tekme atınca çok canım yanıyodu bir gün bir gece çektim geçmeyince acile gittim ordada alttan muayene yaptılar bu yüzden kanamam oldu biraz, ama ertesi gün acı geçmişti nst ye bağladılar ultrasonla baktılar ama bişey çıkmadı rahim bağları büyüdüğü için oluyodur dedi doktor sende dinlen biraz canım

ay bu doktorlara deliriyorum ama yaaaa. gerizekalılar yaaa. her seferinde insana bişe diyolar. moralini bozuyolar. ya bırak kızım takma kafana yaa. dünyanın masrafını yaptık tahlil tahlil tahlik. amniyosentez bile oldum anasını satayım.

papapa Allah kolaylık versin sen kendini yorma dikkat et valla

ya noldu ki ? ben kaçırmışım geçmiş yapamamıştım

Sağol canım bu iş kolay ya adamlar iki koltuk taşıcak zaten temizlik yapmıcam çarşamba kadın gelecek ben sadece düzenliycem o da en fazla 1 saatimi alır :)

Canım doktorun önemsemediyse sen hiç önemseme, bizimkinin de femur uzunluğu 5 hafta geriden geliyor, bu cumartesi de gideceğiz doktora eminim ki 6 hafta geriden geliyor diyecek. Üstelik sıkı takibe aldılar. Riskli gebelik uzmanı aydan hanım var o da gelip kontrol etti falan. Allaha güveneceğiz canım moral bozmaya gerek yok bence, Şurda doğuma ne kaldı şimdi doğsalar bile risk değil artık :) Eskiden her sokak hayvanının yanına gidip ne kadar hasta olursa olsun kucaklardım şimdi onu bıraktım :) Barınak ziyaretleri falan olurdu, onlara giderdim de bıraktım mecbur:) bi de toksoplazma negatif çıkınca iyice korktum :) Ama şükür bişey olmadı :) oğluşum azıcık büyür onunla gideriz artık :)

ay var ya ilk okuyunca ne sandım biliyor musun? oğluna hastane çıkışını pembe aldın sandım :) ya ne alaka, ne olmuş erkek doğuracaksan pembe niye giymeyesin, ne saçma ya. hiç takma bence, beğendiysen tamamdır, herkes çok biliyo.

aynen ya keşke söylemeseydi de hiç içime kurt düşmeseydi. ben de amniyosentez oldum, onun stresi de kocamandı.zaman geçmiyor, askerlikten beter , askerlikte de son bikaç ay zaman geçmezmiş ya.şu zıpırcıkları bi kucağımıza sağlıkla sıhhatle alabilseydik..

Çok çook geçmişler olsun ...!!!

canım çok geçmiş olsun sıkma canını herşey yoluna gircek çok şükür doktorda kötü bişey olsa sölerdi ciddiye alma kuzum sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…