- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.801
Arkadaşlar internetten araştırdığım kadarıyla kanun teklifini 10/10/2012 tarihinde Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu TBMM' ne verdi. Teklif ile, kadın memurlar ile kadın işçilerin mevcut durumda doğumdan önce 8 ve doğumdan sonra 8 olmak üzere toplam 16 hafta olan analık izninin, doğumdan önce 12 ve doğumdan sonra 12 olmak üzere toplam 24 haftaya çıkarılması hedeflenmektedir.
Şimdi doğum öncesi 3 hafta öncesi zorunlu olarak devlet bizi ayırıyor.O halde 40.haftaya kadar doğum olmazsa,çalışılan 9 hafta doğum sonrasına 12+9 olarak yansır,oda 6 ay değil,(5 çeken aylarda dikkate alınırsa) ort 4,5-5 ay olarak yansır.Teklifin bu hafta içi görüşülmesi bekleniyormuş ama bence içinde kürtajla ilgi maddeler olduğu için kapatılması gereken daha üst düzey konular olduğunda patlak verecektir düşüncesi mevcut
gunaydın bu saate kadar uyumusum yaaa bebemı doyurımde gelım sabaha karsı yarım saat hckırık tuttu cocugumu (kalp atısı gıbı olunca oleydı da melteeeemm:):):)
öyle öyle. benimkide öle oluyo. kalp atışı gibi sabit bir tempoda...
günaydın kızlar hayırlı güzel haftalar nasılsınız biz kızçemle iyiyiz çok şükür hafta sonu arkadaşım ve abimin eşi bana süpriz baby shower yapmışlar çok mutlu olduk kızçemle bana ve kızıma cicişler almışlar arkadaşlarım falan geldi çok güzeldi
ohh mis gibi güle güle kullanın cicişlerinizi kuzucan
ınanın ılk hamılelıkler cok daha rahat gecıyormus onu anladım evın sorumlulugunun uzerıne bırde cocugun olunca bazen sınır krızı gecırıyorum sabahtan berı yok banyo yaptır utusunı yap cantasını haırlamasına yardım et kahvaltı hazırla beslenmesını suyunu hazırla gıydır gozluk saat vs. arada bırde cene yetsıtır yoruldum ya!!!!!!
Günaydın kızlar;
bugün daha iyiyim, verdiğiniz destek ve moral için sağoln..
bebeğim ne aşamalarda oluştu, bana tutundu, bugünlere kadar geldi, allah izin verirse sağ salim dünyaya da gelicek.kendimi bu yönde motive ediyorum. dua ederken hepimiz için ediyorum.
pofikçi geçmiş olsun dikkat et, benim dr 3-4 kere üstüne bastıra bastıra grip olma demişti.bol bitamin al..
güzel bir hafta diliyorum, öpüldünüz
günaydın kızlar hayırlı güzel haftalar nasılsınız biz kızçemle iyiyiz çok şükür hafta sonu arkadaşım ve abimin eşi bana süpriz baby shower yapmışlar çok mutlu olduk kızçemle bana ve kızıma cicişler almışlar arkadaşlarım falan geldi çok güzeldi
ınanın ılk hamılelıkler cok daha rahat gecıyormus onu anladım evın sorumlulugunun uzerıne bırde cocugun olunca bazen sınır krızı gecırıyorum sabahtan berı yok banyo yaptır utusunı yap cantasını haırlamasına yardım et kahvaltı hazırla beslenmesını suyunu hazırla gıydır gozluk saat vs. arada bırde cene yetsıtır yoruldum ya!!!!!!
Hepinize günaydınnnn annecikler:)) iyi haftalar diliyorum biz geçen haftadan beri kötüyüz oğlumla bende astım bronşit var kızlar 3 senedir bu dönemlerde öksürük kilitliyo beni ve bu hafta sonu tavan yaptı bebeğim zarar görmesin diye ilaçda kullanmıyorum ama ben öksürdükçe yavrum içeride nasıl kasılıyo kurban olurum onu verene ben okdr üzülüyorum ki( varmı çevrenizde astım olup hamileliğinde bi çözüm yolu bulan (
:
geçmiş olsun, bol bol sıcak içecek, başka ilaç kullanamıycana göre mecbur bitkise tedavilerr..
bende dünden beri yatıyorum çok şiddetli karın ağrısı+cırcır olmuşum. çok fena 1 günde 2 kilo verdim bişeyde yiyemedim...
evet canım aynen benımde ılk haılelıgımdı sıırlenecek stres yapacak bısey yoktu sorumlulugum yoktu hergun yemek yapmak camasır yıkamak ev toplamak zorunda da degıldım sdece hamıleydım ıste!!!selam kızlar yeni hafta ya girmiş bulunuyoruz güzel bi hafta olur inşallah hepimiz için gerçi ben hafta ya hastalık la başlıyorum grip oldum bütün eklem yerlerim ağrıyor
sonu na kadar katılıyorum canım ben de ilk hamileliğimde gene çalışıyordum akşam eve gidince yemek yer yatıp tv izlerdim kendime zaman ayırırdım ama şimdi çok zor bi hamilelik geçiriyorum bırak yatmayı oturmaya fırsatım çok şükürler olsun bu günüme şikayet etmiyorum ama kendimle ilgili herşeyi rafa kaldırdım kendime hiç zaman ayırmıyorum uyku düzenim bile elanın uyuma kalkma zamanına na göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?