2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar. Desica çok geçmiş olsun. Herşey yoluna girecek. Bebeklerimizi kucağımıza alınca bu yaşadıklarımızı unutacağız. Sadece 2 ay kaldı :)

tuze çok teşekkürler, öğrendiğin bişey olursa paylaşalım burada mutlaka olur mu? şu yasa bi çıksa müjdesini duyursak burdan, hep birlikte sevinsek. ben de içindeki kürtajla ilgili maddelerin bizim asıl ilgilendiğimiz kısmı gölgede bırakacağını düşünüyorum.umarım onları tartışırken bizim beklediğimiz haberin gelmesi çok vakit almaz. en çok belirsizlik bunaltıyor beni, olsa da olmasa da belli olsun, ona göre planımızı yapalım. çıkacak mı çıkmayacak mı gerginliği yaşamak çok sinir bozucu.
bu arada avatar fotoğrafını çok orjinal buldum, hoşuma gitti :)

gunaydın bu saate kadar uyumusum yaaa bebemı doyurımde gelım sabaha karsı yarım saat hckırık tuttu cocugumu (kalp atısı gıbı olunca oleydı da melteeeemm:):):)

günaydın kızlar hayırlı güzel haftalar nasılsınız biz kızçemle iyiyiz çok şükür hafta sonu arkadaşım ve abimin eşi bana süpriz baby shower yapmışlar çok mutlu olduk kızçemle bana ve kızıma cicişler almışlar arkadaşlarım falan geldi çok güzeldi

Alıntı Desica kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
canım, cmt kontrolde dr plasentanda yaşlanma var demişti, ama üzerinde durmadı , önemsemedi. ben de geldim internetten bazı şeyler okudum, işte bebeğe az oksijen gidermiş, az besin gidermiş,erken doğum vs vs kötü kötü şeyler yazıyordu, çok demoralize olmuştum..şimdi daha iyiyim. moralimi bozmucam buna..
hayvanları ben de çok severim, ama şu aşamada sokakta yaşayan hayvanlara dikkat et canım.öptüm
çok geçmiş olsun canım sen içini ferah tut önemli bişey olsaydı doktor gerekli tedbirleri allırdı sıkma canını

gerçekten çok sağolun kızlar, burası olmasa kafayı yerdim heralde..uzakta olan ailemin yerine koydum sizi.İnşallah kopmayız , ilerde de tecrubeli anneler olarak başkalarına yardımcı oluruz.hepinizi çok öpüyorum

ohh mis gibi güle güle kullanın cicişlerinizi kuzucan

ınanın ılk hamılelıkler cok daha rahat gecıyormus onu anladım evın sorumlulugunun uzerıne bırde cocugun olunca bazen sınır krızı gecırıyorum sabahtan berı yok banyo yaptır utusunı yap cantasını haırlamasına yardım et kahvaltı hazırla beslenmesını suyunu hazırla gıydır gozluk saat vs. arada bırde cene yetsıtır yoruldum ya!!!!!!

eminim daha zordur sorumlulukların daha fazla oluyor çünkü Allah yardımcın olsun bacım ne diyeyimmm

geçmiş olsun desica üzme kendini inşallah hayırlısıyla alıcaz bebeişlerimizi kucağımıza

güle güle kullanın analı kızlı cicilerinizi

Allah kolaylık versin sana meltem uğraşmak gerçekten güç sabah telaşesi hiç çekilmiyor

geçmiş olsun, bol bol sıcak içecek, başka ilaç kullanamıycana göre mecbur bitkise tedavilerr..

bende dünden beri yatıyorum çok şiddetli karın ağrısı+cırcır olmuşum. çok fena 1 günde 2 kilo verdim bişeyde yiyemedim...

kıyamam ya Allah yardımcın olsun tabi biz sadece dertlerimizi biliyos şimdi deidğin gibi onun sorumlulukları daha da ağır yenisi geliyo diye onu ihmal etcek halin yok ya

sağüol canım sanada geçmiş olsun benm sıcak fln fayda etmiyor kuzum ventolin kullanmam laızm oda hamilelerin kullanacağı gruptan değil C grubunda yer alıyor artı kalp ritim bozukluğu yapıyomuş hava veriliyo en fazla acile gidince normalde dayanıyodum bi şekilde ama öksürük tuttumu kilitleniyorum nefes alamıyorum okdr üzülüyorumki bebek için ( sende kuru kahvenin içerisine limon damlat 1 -2 damla onu ye geçiyo diye duydum çevremdeki biçok kişi onu yapıp rahatlıyo bi dene .Birde illaki biliyosundur sende ama leblebi ye, patates haşla onu ye, veya asitli bi içeceğin içine aspirin deniliyo ama onu deneme asitli içecekler bize ztn yasak onu sil kafadan ama diğerlerini dene çokda güçsüz kalırsın yoksa en kötü hastaneye git serum takarlar ortalık hastalığı artık buara

selam kızlar yeni hafta ya girmiş bulunuyoruz güzel bi hafta olur inşallah hepimiz için gerçi ben hafta ya hastalık la başlıyorum grip oldum bütün eklem yerlerim ağrıyor

sonu na kadar katılıyorum canım ben de ilk hamileliğimde gene çalışıyordum akşam eve gidince yemek yer yatıp tv izlerdim kendime zaman ayırırdım ama şimdi çok zor bi hamilelik geçiriyorum bırak yatmayı oturmaya fırsatım çok şükürler olsun bu günüme şikayet etmiyorum ama kendimle ilgili herşeyi rafa kaldırdım kendime hiç zaman ayırmıyorum uyku düzenim bile elanın uyuma kalkma zamanına na göre

evet canım aynen benımde ılk haılelıgımdı sıırlenecek stres yapacak bısey yoktu sorumlulugum yoktu hergun yemek yapmak camasır yıkamak ev toplamak zorunda da degıldım sdece hamıleydım ıste!!!

kızlar size gün gece eşim le aram da eşen diyaloğu anlatmak istiyorum bilindiği gibi benim kız biraz gece kuşu biraz geç yatıyor ben de grip olduğum için eşim rahat yatayım diye ayrı oda da yattı bide ela da benim le yatıyor neyse eşim yattı erkenden bizde ela hanım la 00.30 yatağa girdik koklama öpüşme filan derken elanın uykusu gelmeye başladı benim kız 1ay dır emmiyor ama mememi koklayarak uyuyor gene mememin üstüne yatıp uyudu bu arada saat te 1olmuştu öyle bi uyudu ki ne onu üstünden alabiliyorum nede kalka biliyorum bende cepten eşime çağrı yaptım bizim bey efendi yan odadan gelmek yerine beni aramayı tercih etti neyse meşgüle alıp tekrar çağrı yaptım anlasın diye gene beni aradı ve ela yı uyandır dı ve odaya geldiği an yaptığını anladı tabi benim sinir tavan durumun da hemen geri gitti ve gece 2 kadar ela yı sallamak zorun da kaldım sabah ta işe giderken bizi öpmek için odaya girdi valla uyku halimle bile bir sürü laf saydım oda kıs kıs gülüyordu hele bir akşam olsun yiyeceğim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…