2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar herkese merhaba aklıma takılan bir şey var doktoruma da sormayı unuttum( Şimdi biz bu doğum öncesi 8 haftalık izni alırken doktor raporu sat' a göre mi veriyor?Yoksa bebeğin gelişimine göre mi?Ben sat' göre 28 hafta 4 günlük gelişimine göre 30 hafta 3 günlük hamileyim bilemedim yardım ederseniz çoook sevinirim.

emin olmamakla birlikte sat a göre veriliyor diye biliyorum.

gunaydın bu saate kadar uyumusum yaaa bebemı doyurımde gelım sabaha karsı yarım saat hckırık tuttu cocugumu (kalp atısı gıbı olunca oleydı da melteeeemm:):):)

selamlar kızlar.herkese iyi haftalarr
herşey yolunadır inş.
bende kalp atışı gibi ritmik bişey hissediyorum ama hıçkırık bu kadar uzun sürmez birde bu kadar sık olmaz diye düşünmütüm.
yoksa nabız sesi mi falan diyordu.
biileri kan akışının sesi diyordu
bende melteme sorayım bilir kişi olarak diyordum ::)))

sat a göre veriyor. hatta benim cumaya denk geliyordu. pazartesiden başlatırız 3-4 gün kazancın olur dedi. doktor istediğin gibi ayarlar bence. benim bebek de 1-2 hafta ileri gidiyor ama ona bakmıyorlar izin için.

Son düzenleme:
sat a göre veriyor. hatta benim cumaya denk geliyordu. pazartesiden başlatırız 3-4 gün kazancın olur dedi. doktor istediğin gibi ayarlar bence. benim bebek de 1-2 hafta ileri gidiyor ama ona bakmıyorlar izin için.

Öncelikle teşekkür ederim tatlım nette araştırdım cevap bulamamıştım. Çok heveslenmiştim erkenden izne ayrılcam diye.2 haftam kalıdı diyodum. Uf daha varmış(( Zorlanıyorum artık zaman çabuk geçse bende hamileliğimin tadını çıkarmaya başlasam...

önemli değil... ben de tam tersi uzatmaya çalışıyorum. sonra bebeğimle daha çok ilgilenmek için. hamileliğin tadını çalışan anneler malesef pek çıkaramıyor. hep endişe içinde. izin asıl olacak, sonra nasıl bebeğim bakılacak v.s. umudum 6 ay izin yasasının çıkmasında. ama ondan da haber yok malesef.

iyiyim gangam style sen napıyon hoşgeldin başladınmı izne kuzum sen????????

başladım kuzum 6 ay yatışlardayım oooh :) ya benım acayıp uykum gelıyoo haa uyumamaya çalısıyorum ama nafıle dun gündüz 12 den 4 e kadar uyudum 8 de tekrar yataktaydım noliiii bağaa anlamadımm

başladım kuzum 6 ay yatışlardayım oooh :) ya benım acayıp uykum gelıyoo haa uyumamaya çalısıyorum ama nafıle dun gündüz 12 den 4 e kadar uyudum 8 de tekrar yataktaydım noliiii bağaa anlamadımm

ohh ne güzel benim yerimede yat uyu h.sonu temizlik, çamaşır, ütü bişey anlamadım ztn dün gecede ölü gibiydim dedim ya ogün sana öksürükten gece uyuyamıyorum bile ( ne zaman çıkcan yola?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…