- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.821
Arkadaşlar herkese merhaba aklıma takılan bir şey var doktoruma da sormayı unuttum( Şimdi biz bu doğum öncesi 8 haftalık izni alırken doktor raporu sat' a göre mi veriyor?Yoksa bebeğin gelişimine göre mi?Ben sat' göre 28 hafta 4 günlük gelişimine göre 30 hafta 3 günlük hamileyim bilemedim yardım ederseniz çoook sevinirim.
gunaydın bu saate kadar uyumusum yaaa bebemı doyurımde gelım sabaha karsı yarım saat hckırık tuttu cocugumu (kalp atısı gıbı olunca oleydı da melteeeemm:):):)
sat a göre veriyor. hatta benim cumaya denk geliyordu. pazartesiden başlatırız 3-4 gün kazancın olur dedi. doktor istediğin gibi ayarlar bence. benim bebek de 1-2 hafta ileri gidiyor ama ona bakmıyorlar izin için.Arkadaşlar herkese merhaba aklıma takılan bir şey var doktoruma da sormayı unuttum( Şimdi biz bu doğum öncesi 8 haftalık izni alırken doktor raporu sat' a göre mi veriyor?Yoksa bebeğin gelişimine göre mi?Ben sat' göre 28 hafta 4 günlük gelişimine göre 30 hafta 3 günlük hamileyim bilemedim yardım ederseniz çoook sevinirim.
sat a göre veriyor. hatta benim cumaya denk geliyordu. pazartesiden başlatırız 3-4 gün kazancın olur dedi. doktor istediğin gibi ayarlar bence. benim bebek de 1-2 hafta ileri gidiyor ama ona bakmıyorlar izin için.
önemli değil... ben de tam tersi uzatmaya çalışıyorum. sonra bebeğimle daha çok ilgilenmek için. hamileliğin tadını çalışan anneler malesef pek çıkaramıyor. hep endişe içinde. izin asıl olacak, sonra nasıl bebeğim bakılacak v.s. umudum 6 ay izin yasasının çıkmasında. ama ondan da haber yok malesef.Öncelikle teşekkür ederim tatlım nette araştırdım cevap bulamamıştım. Çok heveslenmiştim erkenden izne ayrılcam diye.2 haftam kalıdı diyodum. Uf daha varmış(( Zorlanıyorum artık zaman çabuk geçse bende hamileliğimin tadını çıkarmaya başlasam...
kızlar size gün gece eşim le aram da eşen diyaloğu anlatmak istiyorum bilindiği gibi benim kız biraz gece kuşu biraz geç yatıyor ben de grip olduğum için eşim rahat yatayım diye ayrı oda da yattı bide ela da benim le yatıyor neyse eşim yattı erkenden bizde ela hanım la 00.30 yatağa girdik koklama öpüşme filan derken elanın uykusu gelmeye başladı benim kız 1ay dır emmiyor ama mememi koklayarak uyuyor gene mememin üstüne yatıp uyudu bu arada saat te 1olmuştu öyle bi uyudu ki ne onu üstünden alabiliyorum nede kalka biliyorum bende cepten eşime çağrı yaptım bizim bey efendi yan odadan gelmek yerine beni aramayı tercih etti neyse meşgüle alıp tekrar çağrı yaptım anlasın diye gene beni aradı ve ela yı uyandır dı ve odaya geldiği an yaptığını anladı tabi benim sinir tavan durumun da hemen geri gitti ve gece 2 kadar ela yı sallamak zorun da kaldım sabah ta işe giderken bizi öpmek için odaya girdi valla uyku halimle bile bir sürü laf saydım oda kıs kıs gülüyordu hele bir akşam olsun yiyeceğim onu[/QUO
canım valla okunken kendimi gülmükten alamadım aynı bizim herifte böyle bunlar mahsus mu yapıyorlar ne anlamadım akşam bizimkide çocuğun uykusu var uyucak bende uyusa diya bakıyorum benim kocada çocuğu uyutmamaya çalışıyo neymiş özlemiş de oyun oynucakmış oğluyla
önemli değil... ben de tam tersi uzatmaya çalışıyorum. sonra bebeğimle daha çok ilgilenmek için. hamileliğin tadını çalışan anneler malesef pek çıkaramıyor. hep endişe içinde. izin asıl olacak, sonra nasıl bebeğim bakılacak v.s. umudum 6 ay izin yasasının çıkmasında. ama ondan da haber yok malesef.[/QUOT
Yasa çıkacak diye çok umutlanmıştım ama olmadı neyse 2. ye artık:) İlk zamanlar bende uzatcam diyordum ama 2 haftadır çok zorlanmaya başladım sonrasında ücretsiz izin alıcam inş bebişe de annem bakıcak...
bütün planlar yapılmış ne güzel... ben şimdilik bir sıkıntım olmadığı için devam edeceğim 37. haftaya kadar. ne iş yapıyorsun ki zorlanıyorsun ?önemli değil... ben de tam tersi uzatmaya çalışıyorum. sonra bebeğimle daha çok ilgilenmek için. hamileliğin tadını çalışan anneler malesef pek çıkaramıyor. hep endişe içinde. izin asıl olacak, sonra nasıl bebeğim bakılacak v.s. umudum 6 ay izin yasasının çıkmasında. ama ondan da haber yok malesef.[/QUOT
Yasa çıkacak diye çok umutlanmıştım ama olmadı neyse 2. ye artık:) İlk zamanlar bende uzatcam diyordum ama 2 haftadır çok zorlanmaya başladım sonrasında ücretsiz izin alıcam inş bebişe de annem bakıcak...
bütün planlar yapılmış ne güzel... ben şimdilik bir sıkıntım olmadığı için devam edeceğim 37. haftaya kadar. ne iş yapıyorsun ki zorlanıyorsun ?
Yaptığım işle ilgili bir sıkıntım yok ama hamilelikle ilgili ödem çok olmaya başladı bazen dayanılmaz sırt ağrım oluyor. Mide bulantım yeniden başladı..
mide konusunda ben de dertliyim. bazen yanma bazen ağrı oluyor. mideme rennie çare oluyordu. ama o da ağrını almıyor. yanmayı önlüyor sadece.Yaptığım işle ilgili bir sıkıntım yok ama hamilelikle ilgili ödem çok olmaya başladı bazen dayanılmaz sırt ağrım oluyor. Mide bulantım yeniden başladı..
o konuda sanslıyım oğlum buyuk bazen ben ondan once yatıyorum benı ve oğlumu esim yatırıyor bıktım sızden dıyede soylenıyoooooooooookızlar size gün gece eşim le aram da eşen diyaloğu anlatmak istiyorum bilindiği gibi benim kız biraz gece kuşu biraz geç yatıyor ben de grip olduğum için eşim rahat yatayım diye ayrı oda da yattı bide ela da benim le yatıyor neyse eşim yattı erkenden bizde ela hanım la 00.30 yatağa girdik koklama öpüşme filan derken elanın uykusu gelmeye başladı benim kız 1ay dır emmiyor ama mememi koklayarak uyuyor gene mememin üstüne yatıp uyudu bu arada saat te 1olmuştu öyle bi uyudu ki ne onu üstünden alabiliyorum nede kalka biliyorum bende cepten eşime çağrı yaptım bizim bey efendi yan odadan gelmek yerine beni aramayı tercih etti neyse meşgüle alıp tekrar çağrı yaptım anlasın diye gene beni aradı ve ela yı uyandır dı ve odaya geldiği an yaptığını anladı tabi benim sinir tavan durumun da hemen geri gitti ve gece 2 kadar ela yı sallamak zorun da kaldım sabah ta işe giderken bizi öpmek için odaya girdi valla uyku halimle bile bir sürü laf saydım oda kıs kıs gülüyordu hele bir akşam olsun yiyeceğim onu[/QUO
canım valla okunken kendimi gülmükten alamadım aynı bizim herifte böyle bunlar mahsus mu yapıyorlar ne anlamadım akşam bizimkide çocuğun uykusu var uyucak bende uyusa diya bakıyorum benim kocada çocuğu uyutmamaya çalışıyo neymiş özlemiş de oyun oynucakmış oğluyla
cancan nabıyooon
iyiyim gangam style sen napıyon hoşgeldin başladınmı izne kuzum sen????????
o konuda sanslıyım oğlum buyuk bazen ben ondan once yatıyorum benı ve oğlumu esim yatırıyor bıktım sızden dıyede soylenıyooooooooooo
haaaaaaaaa 6 haftası kalmış daha bıralarda geziniyooooogitte nefes egzersizleri yap melteemm yerim yaa canım beniim az kalmışş valla
başladım kuzum 6 ay yatışlardayım oooh :) ya benım acayıp uykum gelıyoo haa uyumamaya çalısıyorum ama nafıle dun gündüz 12 den 4 e kadar uyudum 8 de tekrar yataktaydım noliiii bağaa anlamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?