2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selam kızlar..neler yapıyosunuz..okuldan geldim..yatacağım..bi bakayım size dedim..grip olan arkadaşlar mucizem ve sinem'di galiba geçmiş olsun size..berine sen de hoşgeldin..

ohh ne güzel benim yerimede yat uyu h.sonu temizlik, çamaşır, ütü bişey anlamadım ztn dün gecede ölü gibiydim dedim ya ogün sana öksürükten gece uyuyamıyorum bile ( ne zaman çıkcan yola?

antalyadayım ki dün uçakla geldiimm

selam kızlar..neler yapıyosunuz..okuldan geldim..yatacağım..bi bakayım size dedim..grip olan arkadaşlar mucizem ve sinem'di galiba geçmiş olsun size..berine sen de hoşgeldin..

teşekkurler cnm hosbulduk

canım ben grip değilim astım bronşit nöbetleri geçiriyorum öksürük kilitliyo beni çok tşk.ederim güzel dileklerin içinde

antalyadayım ki dün uçakla geldiimm

teşekkurler cnm hosbulduk

ay yavrum ya bu taraftayken yakın gibi geliyodun bana şimdi uzaklardasın, hayallerdesin, rüyalardasınnn :)))) alpişimin ismini değiştirmişsin gördüğüm kadarıyla

aa denizlide nerdeymiş yerini öğrensen olur mu canım ya? benim kvalide orda bi ara yollarım belki :))) ya da bi ziyarette ben de ugrayabilirim.. iyi olur valla :)

saol tatlım benim ilk kez oluyo zaten, şimdi sedergine aldırıyorum. onu içince belki kendime gelirim.

canımmmmm sedergine doktor mu tavsiye etti????

cunku o aspırın ve c vit karısımı.... aspırın de pek kullanılması uygun değil biliyosun? eger grip için içiyorsan redoxan ya da calcıum sandoz falan laabilirsin onlar sırf c vit.

arkadaşlar hsonu eve arçelik servisi gelmişti. ben 6 aydır sabun tozu karbonat ve camasır sodası karısımı kullanıyorum sadece cmasırlarda. servise sordum cogu makinede kalıntı yapıp tıkıyormus diye. dogru dedi ve kullanıcı hatası oldugu için garantiye de girmiyormus dogal olarak. bu bi anlık olay dedii kullanırsınız kullanırsınız bi gun tıkanır. ya da ilk yıkamanızda tıkaanabilirdi fln dedii. kaynar suda sabunu eritip makine su alırken deterjan gözüne koymak gerekiyormus. ve cok fazla su olmıcakmıs ki makine su almayı kesinceye kadar sabunlu suyu bosaltmamız gerekiyormus.
ben sanırım bizim için bebe deterjanına dönücem bebek için eritmeye razıyım yapcak bişi yok. aklınızda olsun dedimm...

bir de hsonu kozyatagındaki mothercare e gittim. ilk gidişim gerçi daha önce gidenler yazmıstı ama.. öyle bebek magazası için deil. zaten yenidogan için biişi yoktu pek. gün gün bile değişebiliyrmus gerçi ürünler. ama badi konusunda gerçekten cok cok iyi.. 5 li kısa kollu cıtcıtlı bodyler 14 uzun kolluları 16 lira. astronot tulumlar vardı 40 60 civarı.. hiç pijama altı ya da tulum yoktu mesela.. yatak ve dolaplar vardı gerçi ama ben almıcam için bakmadım.. ha gerçi normal magazada 360 gibiydi sanırım sallanan ufak beşik beyaz 129 tahta rengi 249 du.. bebek arabaları sadece mothercare marka vardı ve puset seklindeydi. travel sistem fln değil.. diyecegim o ki body cenneti bi yer. ama bebek magazası gibi değil... bilginize :)))

okuldan geldim. geçmiş yaptım.grip olan arkadaşlar geçmiş olsun aman dikkat bende çocuklardan geçecek diye korkuyorum.bugün canım sıkkın ya karamsarım bi.

geçmişi okumadan direk yazayımm dedim dr kontrolnden geldim oğlum 1850 gr 42 cm sağlığı da iyi dedi drumuz artık 15 günde 1 gidicekmişiz kontrole 36 haftadan sonra haftada 1 çağırıcam dedi..sezeryan günü hala alamadım ama 21 den sonra o civarda olucak dedi gelişimine göre karar verilicek sanırım..doğum iznine de ayrıldım kanım düşük hala ben talasemi taşıyıcsıyım dr çok yüksek olmaz zaten dio bakalım hayırlısı artık bizden bukadar çok yorgunumm

Kızlar süt sağma makinesi almayı düşünüyor musunuz? GG de şu ürün var nasıl acaba Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası

haftabası performansınıznı hıc begenmedım sadece 4-5 sayfa ılerlemıs:)
gogus pompası almadm almam lazım ama tukendım artık onu al bunu al baya almısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…