- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.841
yok daha 6 haftam yok 26 ocakta dogurcam ben o gecen ay verdıgı tarıhtı dr un ellemedım :))) nefes egzersısıne de ıhtıyacım yok ki sezeryan olucam benhaaaaaaaaa 6 haftası kalmış daha bıralarda geziniyooooogitte nefes egzersizleri yap melteemm yerim yaa canım beniim az kalmışş valla
ohh ne güzel benim yerimede yat uyu h.sonu temizlik, çamaşır, ütü bişey anlamadım ztn dün gecede ölü gibiydim dedim ya ogün sana öksürükten gece uyuyamıyorum bile( ne zaman çıkcan yola?
selam kızlar..neler yapıyosunuz..okuldan geldim..yatacağım..bi bakayım size dedim..grip olan arkadaşlar mucizem ve sinem'di galiba geçmiş olsun size..berine sen de hoşgeldin..
selam kızlar..neler yapıyosunuz..okuldan geldim..yatacağım..bi bakayım size dedim..grip olan arkadaşlar mucizem ve sinem'di galiba geçmiş olsun size..berine sen de hoşgeldin..
antalyadayım ki dün uçakla geldiimm
teşekkurler cnm hosbulduk
antalyada ne ısın var????antalyadayım ki dün uçakla geldiimm
teşekkurler cnm hosbulduk
kızlar ya ne öğrendim bakın
ben denizliliyim. orda chicconun fabrikasını bulmuş annem. satış müdürünü de arkadaşı tanıyomuş. torunu olcak 2-3 arkadaşıyla gidip altını üstüne getirmişler. ihraç fazlası ürünleri( defolu değil, sadece ambalajsız ve etiketsiz) çok çok ucuza almışlar. 230 tl dedikleri uyku setinin aynısı 30 tl miş. nevresimler, yatak korumaları falan 10 tl... çarşafla10 kuruşla 2 tl arasında değişiyomuş. bebek havluları falan 5 tlmiş. Keşke bazı şeyleri almasaydım erkenden falan diyo. yaza gidersem mutlaka gitcem ama....ama şimdi de gitmek istiyoruuuummm....
arkadaşı 200 tllik falan alışveriş yapmış yanına bedavadan nevresim takımı falan sıkıştırmışlar. bunu da alın falan diye...
saol tatlım benim ilk kez oluyo zaten, şimdi sedergine aldırıyorum. onu içince belki kendime gelirim.
panik yapma canım benimde aynı şekilde sanki göbek deliğime iğne batırıyolarmış gibi oluyodu hele tekme atınca çok canım yanıyodu
Kızlar aynı konu hk ben de yazıcam bugün. bir kaç gündür oğlum pozisyon değiştirdi kafası ya da ayakları aşağıda bi kısmı yukarda sanırım dik bi şekilde duruyor. ama dün gece beni öyle korkuttu ki. durmadan alt tarafıma vurdu dışarı çıkacak zannettim ya da doğuracağım. kalktım dua ettim defalarca wc gittim. yatmadan önce yürüyüş yapmıştım ondan sandım. aşırı canımı yaktıçok şükür yerinde duruyor :) tek iyi olsun da.. annemi aradım biraz önce bebek büyüyyor erkek çocuk normal. doğum öyle bişi değil dedi. ama ben çok korktum. bir de gecelein alt bacağıma bir kramp girdi mahvetti beni. çok az uyudum bugün... bu kramplar sizde çok oluyor mu? ben de son zamanlarda arttı hafta 1-2 oluyor ama mahvediyor ağlıyorum resmen
öyle öyle. benimkide öle oluyo. kalp atışı gibi sabit bir tempoda...
canım valla okunken kendimi gülmükten alamadım aynı bizim herifte böyle bunlar mahsus mu yapıyorlar ne anlamadım akşam bizimkide çocuğun uykusu var uyucak bende uyusa diya bakıyorum benim kocada çocuğu uyutmamaya çalışıyo neymiş özlemiş de oyun oynucakmış oğluyla[/QUOTE .!.:hepsi aynı şekerim neyse az kaldı 3 saat sonra hesabını soracağım
o konuda sanslıyım oğlum buyuk bazen ben ondan once yatıyorum benı ve oğlumu esim yatırıyor bıktım sızden dıyede soylenıyooooooooooo
ohh ne güzel valla ben ela yı düzene sokana kadar eymen başlar kesin sonra 3. gelir
kızlarrrr az evvel gogsumden toplu ıgne bası kadar renksız suıvı geldı boylemı oldu sızınde?
canım benim de gelmeye başladı ela da olmamış tı hiç böyle bende sorcaktım benim sıktık ca geliyor su gibi baya da yağlı senin nasıl
hepsi aynı şekerim neyse az kaldı 3 saat sonra hesabını soracağım
korkudan bakamadım kiohh ne güzel valla ben ela yı düzene sokana kadar eymen başlar kesin sonra 3. gelir
canım benim de gelmeye başladı ela da olmamış tı hiç böyle bende sorcaktım benim sıktık ca geliyor su gibi baya da yağlı senin nasıl
korkudan bakamadım ki
kız birşey olmuyor ben her akşam sıkıyorum
sakın yapma gogus uyarılıp erken dogumu tetıklersın, bırde bırıksın o sutkı ılk dogduguna kı faydalı sut o ,kız birşey olmuyor ben her akşam sıkıyorum
ama sımdı hatırladım sen zaten elayı emzırıyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?