2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sinem sen hala emziriyo musun? anaaaa emzirilmez derlerdi nasıl oluyo o iş?

direk muhabbete daldım yalnız naabersiniz hatunlar özlediniz mi biziii:)))
aman göğüsleri skmayın doğumu tetiklemeyin

kızlar zaten alakamız kalmadı da cinsellik ne zamandan itibaren sakıncalıydı doktorunuz söyledi mi hiç? merakımdan soruyorum yani:))

biz de dün doktorumuzla konuştuk teyzeleriii..artık ege de kontrollerime devam edicem bahsetmiştim yaa egeden prof komşumuz..
29da gitmiştim 32de gel dedi bir de 35de gidecem daha sonra sanırım
her şey normalken illa her hafta nst ye geek yok dedi bilmem doğru mu?
şubat 1-10 arası bir zaman yaptırırız doğumu dedi:) inşallah zamanında ve sağlıkla gelsin kuzularımız...

seda okur mu bilmem ama küvezi de sordum...bahsettim egede kontrolleri oluyor diye..
küvez kalmadığı zamanlar oluyor ama çıkış yapanlar falan da olduğu için genelde bulunuyor dedi..bir de diyelim biri şehir dışından geliyor diğeri egede kontrollerine devam eden kişi.
o zaman küvez önceliği ege nin hastasına veriliyormuş
diğerleri de özeli karşılayacak gücü yoksa diğer şehirlere yönnlendiriliyormuş...

napıyosunuz kızlar..walla ben size yazdıktan sonra uyumuş kalmışım...ohhhh..bugün adanaya kış geldi..hava soğudu..en sevdiğim şey..battaniye altında..tv karşısında..pc yanında..bol atıştırmacalı kış günleri..

ooohhh hemen izne ayrılma isteği getirdi yazdıkların okuyunca..
bu yaz sıcaklardan bunaldım izmir de bende valla soğuk özleniyormuş cidden:)

ya bi de benim şu kasılmalarım arttı arkadaşlar..hadi hayırlısı..gerçi bunlar yalancı kasılmaymış ama öyle kitlenip kalıyorum...

valla bacım cınsellık olayını ben anlamadım duyduguma gore dogurana kadar yapan varmıs ama bence fızyolojık olarak zor bı durum 32 hafta sınır dıye bılıyorum ben
bu arada kuvez olayını aktarırım sedaya face ten ben
sorma bende uyumusum ya panıkle uyandım gece oldu cocuk geldı servısı kapıyı duymaıdm dıyee:)

bebeğimin hareketlerini 26. haftadayken hissetmemeye basladım doktora gittik suyumun azaldığını bebeğimin böbreklerinde büyüme oldugunu söyleyip üniversiteye sevk etti ordada ultrason tahlil oydu buydu hep aynı şeyleri söylediler şuanda 28 haftalık olduk oğluşumla ama iki böbreğindede sorun var idrarını yeterli sıklıkta yapamadığından dolayı karnında şişme oluşmaya başlamış.... ne yapçağımızı şaşırdık bu şekilde sorun yaşayan varmı arkadaslar ne olcak Allah'ım yardım et bizi çocuğumla sınama (

ooohhh hemen izne ayrılma isteği getirdi yazdıkların okuyunca..
bu yaz sıcaklardan bunaldım izmir de bende valla soğuk özleniyormuş cidden:)

aynen canım ya..nr güzel normalde bu hafta iznim başlıyo..ama şu yasa çıkmadı şansımıza..şaka maka adanada 6 aydır yazı yaşıyoduk..bu ne yaa..hamile olduğumu öğrendiğimde mayıstı,yazdı..sıcaktı..yanıyoduk..doğuracam hala yaz...

benım oglumda da 20. haftadan ıtıbaren sağ bobregınde genışleme vardı 3.2 cıvarında
24. haftada 5.2 oldu
29. hafta da 3.3 e gerıledı
kı eger gerılemesydı de dr bana takıp edeceklerını dogum esnasında duzelebılecegını yada dogduktan sonra takıp edılıp ufak bır operasyon gecırebılecegını soylemıstı senın degerler ne kadar canım?

evet evet canım ben de son ana kadar duydum..hatta okuduğum bişeyde doğum yapan kadın bi gece önce ilişkiye girmiş sabah da doğuma..ha maşallah..insanlar aktif bi şekilde çalışıyo walla..biz de hafta da bir doz tok karnına uyguluyoruz..

sen benden ıyısın canım en azından haftada bir ben rahıbe teresayım artık erdımmmm valla

selam güzelim..öncelikle geçmiş olsun..ben de tam meltemin böyle bi durumu olduğunu yazacaktım..zaten o da cevaplamış..benim bi bilgim yok..allah yardımcınız olsun..

kızlar sakız çiğniyodum..bakın falımda ne çıktı:
girecek hayatına bir meşhur..
o sana sen ona mecbur..
kalmayacak ne dert ne tasa..
verecek sana hep huzur...
ne hoş değil mi...eskiden hep kocaya yorardım falları..artık sadece kızım var aklımda...

bobrek genıslemesı sebeblerı
1.annenin hamilelik hormonlarından bazen içerde idrar birikebilir demişti buda doğumla son buluyor.
2.böbreklerde reflü yani idrar yollarında kaçak oluyor ve idrarın bi kısmı böbreğe geri kaçıyor benim oğlumda bu var.
3.idrar yollarında darlık oluyor ve idrar yine böbreğe geri kaçıyor.sebepler bunlar inş.sizinki 1.sidir ve doğumla son bulur.

böbrek yetmezliği olurmuş normal bebek 4.0-4.5 cm böbrekle dünyaya gelirmiş,benimki şimdilik 6.8 cm dahada ilerlermi bilmiyoruz.. 28 haftalık diye alınamz dedi zaten aldırmazdım ama cok zor ya bide 28 haftalık ama 1.700gr agırlığında buda böbreklerinde biriken sıvıdan dolayı oluyormuş canım. içinde bulunduğu sıvının içinde de
BATINDA ASİT diye bi sıvı toplanmaya baslamış zamanla cigerlernde de bu sıvı birikintisi olacakmış,mış,mış.....bilmiyorum ne oluyo neden oluyo (( çok üzgünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…