- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.861
napıyosunuz kızlar..walla ben size yazdıktan sonra uyumuş kalmışım...ohhhh..bugün adanaya kış geldi..hava soğudu..en sevdiğim şey..battaniye altında..tv karşısında..pc yanında..bol atıştırmacalı kış günleri..
valla bacım cınsellık olayını ben anlamadım duyduguma gore dogurana kadar yapan varmıs ama bence fızyolojık olarak zor bı durum 32 hafta sınır dıye bılıyorum bensinem sen hala emziriyo musun? anaaaa emzirilmez derlerdi nasıl oluyo o iş?
direk muhabbete daldım yalnız naabersiniz hatunlar özlediniz mi biziii:)))
aman göğüsleri skmayın doğumu tetiklemeyin
kızlar zaten alakamız kalmadı da cinsellik ne zamandan itibaren sakıncalıydı doktorunuz söyledi mi hiç? merakımdan soruyorum yani:))
biz de dün doktorumuzla konuştuk teyzeleriii..artık ege de kontrollerime devam edicem bahsetmiştim yaa egeden prof komşumuz..
29da gitmiştim 32de gel dedi bir de 35de gidecem daha sonra sanırım
her şey normalken illa her hafta nst ye geek yok dedi bilmem doğru mu?
şubat 1-10 arası bir zaman yaptırırız doğumu dedi:) inşallah zamanında ve sağlıkla gelsin kuzularımız...
seda okur mu bilmem ama küvezi de sordum...bahsettim egede kontrolleri oluyor diye..
küvez kalmadığı zamanlar oluyor ama çıkış yapanlar falan da olduğu için genelde bulunuyor dedi..bir de diyelim biri şehir dışından geliyor diğeri egede kontrollerine devam eden kişi.
o zaman küvez önceliği ege nin hastasına veriliyormuş
diğerleri de özeli karşılayacak gücü yoksa diğer şehirlere yönnlendiriliyormuş...
sorma bende uyumusum ya panıkle uyandım gece oldu cocuk geldı servısı kapıyı duymaıdm dıyee:)napıyosunuz kızlar..walla ben size yazdıktan sonra uyumuş kalmışım...ohhhh..bugün adanaya kış geldi..hava soğudu..en sevdiğim şey..battaniye altında..tv karşısında..pc yanında..bol atıştırmacalı kış günleri..
ooohhh hemen izne ayrılma isteği getirdi yazdıkların okuyunca..
bu yaz sıcaklardan bunaldım izmir de bende valla soğuk özleniyormuş cidden:)
benım oglumda da 20. haftadan ıtıbaren sağ bobregınde genışleme vardı 3.2 cıvarındabebeğimin hareketlerini 26. haftadayken hissetmemeye basladım doktora gittik suyumun azaldığını bebeğimin böbreklerinde büyüme oldugunu söyleyip üniversiteye sevk etti ordada ultrason tahlil oydu buydu hep aynı şeyleri söylediler şuanda 28 haftalık olduk oğluşumla ama iki böbreğindede sorun var idrarını yeterli sıklıkta yapamadığından dolayı karnında şişme oluşmaya başlamış.... ne yapçağımızı şaşırdık bu şekilde sorun yaşayan varmı arkadaslar ne olcak Allah'ım yardım et bizi çocuğumla sınama(
valla bacım cınsellık olayını ben anlamadım duyduguma gore dogurana kadar yapan varmıs ama bence fızyolojık olarak zor bı durum 32 hafta sınır dıye bılıyorum ben
bu arada kuvez olayını aktarırım sedaya face ten ben
sorma bende uyumusum ya panıkle uyandım gece oldu cocuk geldı servısı kapıyı duymaıdm dıyee:)
sen benden ıyısın canım en azından haftada birevet evet canım ben de son ana kadar duydum..hatta okuduğum bişeyde doğum yapan kadın bi gece önce ilişkiye girmiş sabah da doğuma..ha maşallah..insanlar aktif bi şekilde çalışıyo walla..biz de hafta da bir doz tok karnına uyguluyoruz..
bebeğimin hareketlerini 26. haftadayken hissetmemeye basladım doktora gittik suyumun azaldığını bebeğimin böbreklerinde büyüme oldugunu söyleyip üniversiteye sevk etti ordada ultrason tahlil oydu buydu hep aynı şeyleri söylediler şuanda 28 haftalık olduk oğluşumla ama iki böbreğindede sorun var idrarını yeterli sıklıkta yapamadığından dolayı karnında şişme oluşmaya başlamış.... ne yapçağımızı şaşırdık bu şekilde sorun yaşayan varmı arkadaslar ne olcak Allah'ım yardım et bizi çocuğumla sınama(
canım sen neden bu kadar stres yaptınki 10 mm altında oldugunda dr gerıleme ıhtımalı yuksek dıyorkı ben de nette cok arastırdım 15mm olanlarda bıle bısey olmamıs allaha sukur26.haftada 6.2'di
28.haftada 6.8 cıktı canım bugün(
cm oldugundan emınmısın cok fazla bır deger doktor ne dıyor?canım benim bebğimin böbrekleri 6.8 cm cıktımm değil
bebegın erkek mı bırde amnıyo suyunda azalma varmı?canım benim bebğimin böbrekleri 6.8 cm cıktımm değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?