- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.881
bebegın erkek mı bırde amnıyo suyunda azalma varmı?
canım en kotu ıhtımal erken dogum yaparsın ve bebege hemen mudahale edılebılır soyle 32. haftayı da atlatsan dogsa da korkma , 2lı 3lu test sonucların nasıldı? bazen amnıyo sentez ıstenebılıyor bu drumlardaböbrek yetmezliği olurmuş normal bebek 4.0-4.5 cm böbrekle dünyaya gelirmiş,benimki şimdilik 6.8 cm dahada ilerlermi bilmiyoruz.. 28 haftalık diye alınamz dedi zaten aldırmazdım ama cok zor yabide 28 haftalık ama 1.700gr agırlığında buda böbreklerinde biriken sıvıdan dolayı oluyormuş canım. içinde bulunduğu sıvının içinde de
BATINDA ASİT diye bi sıvı toplanmaya baslamış zamanla cigerlernde de bu sıvı birikintisi olacakmış,mış,mış.....bilmiyorum ne oluyo neden oluyo(( çok üzgünüz
yesınler senın mınnoş kızınııııı:)kızlar sakız çiğniyodum..bakın falımda ne çıktı:
girecek hayatına bir meşhur..
o sana sen ona mecbur..
kalmayacak ne dert ne tasa..
verecek sana hep huzur...
ne hoş değil mi...eskiden hep kocaya yorardım falları..artık sadece kızım var aklımda...
canım en kotu ıhtımal erken dogum yaparsın ve bebege hemen mudahale edılebılır soyle 32. haftayı da atlatsan dogsa da korkma , 2lı 3lu test sonucların nasıldı? bazen amnıyo sentez ıstenebılıyor bu drumlarda
rahatsılıgın tam adı bu canım HAMİLELİKTE FETAL (BEBEKTE) PYELEKTAZİ - HİDRONEFROZ alt sınırda olunca pyelektazi yusek olclerde hıdronefroz olarak gecıyor
kıyamam ya Allah yardımcın olsun tabi biz sadece dertlerimizi biliyos şimdi deidğin gibi onun sorumlulukları daha da ağır yenisi geliyo diye onu ihmal etcek halin yok ya
sağüol canım sanada geçmiş olsun benm sıcak fln fayda etmiyor kuzum ventolin kullanmam laızm oda hamilelerin kullanacağı gruptan değil C grubunda yer alıyor artı kalp ritim bozukluğu yapıyomuş hava veriliyo en fazla acile gidince normalde dayanıyodum bi şekilde ama öksürük tuttumu kilitleniyorum nefes alamıyorum okdr üzülüyorumki bebek için( sende kuru kahvenin içerisine limon damlat 1 -2 damla onu ye geçiyo diye duydum çevremdeki biçok kişi onu yapıp rahatlıyo bi dene .Birde illaki biliyosundur sende ama leblebi ye, patates haşla onu ye, veya asitli bi içeceğin içine aspirin deniliyo ama onu deneme asitli içecekler bize ztn yasak onu sil kafadan ama diğerlerini dene çokda güçsüz kalırsın yoksa en kötü hastaneye git serum takarlar ortalık hastalığı artık buara
sıkma canını dedıgım gıbı cok rısklı bır durumda doguma alıp kuvezde gereken tedavıyı uygularlar bende sımdı ınternetten bakıyorum genetık olabılırmıs bu durum ve malesef erkek bebeklerde daha sık goruluyr2li 3lü testlerim temiz cıkmıştı 26.haftada şeker yüklemesi için gittik suyun azalmış böbrekler normalden cok büyük demeye başladılar şok olduk zaten konulan teşhis infantitil polikistik böbrek rahatsızlığı denildi suyum az diyede oligohidroamniyoz dediler meltem
sıkma canını dedıgım gıbı cok rısklı bır durumda doguma alıp kuvezde gereken tedavıyı uygularlar bende sımdı ınternetten bakıyorum genetık olabılırmıs bu durum ve malesef erkek bebeklerde daha sık goruluyr
böbrek yetmezliği olurmuş normal bebek 4.0-4.5...
Bahar çok geçmiş olsun, anne olmak ne zor, her an bir şey olucak kaygısı... ama olsun teknoloji çok ilerledi dua edelim inş. içini ferah tut...
napıyosunuz kızlar..walla ben size yazdıktan sonra uyumuş kalmışım...ohhhh..bugün adanaya kış geldi..hava soğudu..en sevdiğim şey..battaniye altında..tv karşısında..pc yanında..bol atıştırmacalı kış günleri..
doktorlar o kadar kötüsünü söylüyolar ki meltem inan donup kalıyosun hiç beklemediğimz bi anda bu cıtı diyalize baglı yasarmış,, böbrek yetmezliğinden dolayı büyük ihtimal ölümle sonuclanırmış bu tür bebekler.. bilmiyorum yaufacık sey o daha inşallah rabbim acır bizede bu sonuclarla karşılaşmayız sağolasın canım bana vakit ayırdıgın için inş düzelir benim oğlumda
acaba bır nefrologlamı gorussen?doktorlar o kadar kötüsünü söylüyolar ki meltem inan donup kalıyosun hiç beklemediğimz bi anda bu cıtı diyalize baglı yasarmış,, böbrek yetmezliğinden dolayı büyük ihtimal ölümle sonuclanırmış bu tür bebekler.. bilmiyorum yaufacık sey o daha inşallah rabbim acır bizede bu sonuclarla karşılaşmayız sağolasın canım bana vakit ayırdıgın için inş düzelir benim oğlumda
böbrek yetmezliği olurmuş normal bebek 4.0-4.5...
Bahar çok geçmiş olsun, anne olmak ne zor, her an bir şey olucak kaygısı... ama olsun teknoloji çok ilerledi dua edelim inş. içini ferah tut...
inşallah canım ya inşallah dua edip bekliyoruz ama farklı bişey ya ufacık şeye koydukları teşhisler boyundan büyük rabbim yardım etsin hepimize inş.
acaba bır nefrologlamı gorussen?
en azından dıogduktan sonra hangı yolu ızlemen gerektıgını bılırsınnefroloğa gitmedik canım hiç bilmemki faydası olurmu dersin dur doktorlarsitesi diye biyere üyeydim orda bi nefrolog hocaya sorayım bunları bakalım kac gün sonra cevap vercek ama olsun
son yazdan sonra bende hep havaların soğuk olmasını istiyorum
kış gibisi yokmuş kavurucu sıcaklardan sonra
allah korktuklarınızla karşılaştırmasın
hepimizin bebekleri allaha emanet
bebeğimin hareketlerini 26. haftadayken hissetmemeye basladım doktora gittik suyumun azaldığını bebeğimin böbreklerinde büyüme oldugunu söyleyip üniversiteye sevk etti ordada ultrason tahlil oydu buydu hep aynı şeyleri söylediler şuanda 28 haftalık olduk oğluşumla ama iki böbreğindede sorun var idrarını yeterli sıklıkta yapamadığından dolayı karnında şişme oluşmaya başlamış.... ne yapçağımızı şaşırdık bu şekilde sorun yaşayan varmı arkadaslar ne olcak Allah'ım yardım et bizi çocuğumla sınama(
evet evet canım ben de son ana kadar duydum..hatta okuduğum bişeyde doğum yapan kadın bi gece önce ilişkiye girmiş sabah da doğuma..ha maşallah..insanlar aktif bi şekilde çalışıyo walla..biz de hafta da bir doz tok karnına uyguluyoruz..
sen benden ıyısın canım en azından haftada birben rahıbe teresayım artık erdımmmm valla
canım benim bebğimin böbrekleri 6.8 cm cıktımm değil
doktorlar o kadar kötüsünü söylüyolar ki meltem inan donup kalıyosun hiç beklemediğimz bi anda bu cıtı diyalize baglı yasarmış,, böbrek yetmezliğinden dolayı büyük ihtimal ölümle sonuclanırmış bu tür bebekler.. bilmiyorum yaufacık sey o daha inşallah rabbim acır bizede bu sonuclarla karşılaşmayız sağolasın canım bana vakit ayırdıgın için inş düzelir benim oğlumda
sorun hakkında bilgim yok ama çok geçmiş olsun..umarım sen de bir oh çeker sağlıkla alırsın miniğini kollarına...
canım inşallah öyle olur sadece böyle üzüldüğümüzle kalırız hiçbişey cıkmadan atlatırız ya inş
bence de doguracak ınsanın aklına ansıl gelıyor dımı:) valla ben bu ara dogumdan baska bısey dusunemez oldum , korkarım zaten bısey olur dıye, ben korkak esım benden korkak , aman dogduktan sonra allah ızın veırrse cok uzun gunlerımız olacak o zmana saklıyoruz bız:)))sorun hakkında bilgim yok ama çok geçmiş olsun..umarım sen de bir oh çeker sağlıkla alırsın miniğini kollarına...
haftada bir süper, daha ne istiyorsunuz:)) son gün de girmeyiversin canım son haftalarda nasıl aklına geliyo yani:) ayrıca son haftalarda kasılmayı arttırıp doğumu tetikleyebiliyor...
hehe biz de öyle valla:)
canım bence de bukonuda uzman doktora git muhakkak
doktorlar her zaman en kötüsünü söyler bir de internetten araştırırsan en kötüsüyle karşılaşıyorsun...birçok kişi düzeldiğini yazıyor umarım senin de öyle olur canım..
ıhlamur ıc bol ca limon ye tuzlayıpiyi akşamlar hepinize haftaya hasta başladım üşütmüşüm boğazım acıyor, burnum tıkalı ama çok şükür hiç ateşlenmedim varmı önerisi olan ilaç içmek istemiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?