2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlarrr nurtopu gibi idrar yolları enfeksiyonum varmışşşş

antibiyotik verdi doktorum mecburen içicem napcam moralim bozuk ya

Merhaba. Bu hafta gittigimde aldigim havadisi vereyim. Cezaevi muduru , cezasi bir yil alti olanlar cikacak demis. Ben haftada 2 saat goruyorum,yetmiyor , cok ozledim , insallah cikarlar 10 gune.

Slm. Idrar kulturu yaptirdiniz mi? Genelde onun sonucuna gore antibiyotik veriyorlar. Bende de var ama bol su ic dendi.

evet idrar tahlili yapıldı ona göre verdilerve de bol su iç dediler banadayalnız tek kullanımlık monorolu içince sabaha kadar wc gitmicekmişimbu kadar bol su içmeye nasıl gidilmez ki ya Allahım işkence resmen

evet idrar tahlili yapıldı ona göre verdilerve de bol su iç dediler banadayalnız tek kullanımlık monorolu içince sabaha kadar wc gitmicekmişimbu kadar bol su içmeye nasıl gidilmez ki ya Allahım işkence resmen

Yok tahlil degil kultur. Bunun sonucu 3 gunde cikiyor. Ben de tuvaletten cikamiyorum. Drun biri su ic dedi, digeri antibiyotik Verdi. Kulturum temiz cikinca ilac icmedim, son tahlilde sonuclar iyi cikti, darisi basina

Yok tahlil degil kultur. Bunun sonucu 3 gunde cikiyor. Ben de tuvaletten cikamiyorum. Drun biri su ic dedi, digeri antibiyotik Verdi. Kulturum temiz cikinca ilac icmedim, son tahlilde sonuclar iyi cikti, darisi basina

doktoruma guveniorum bende 5 gunluk antibiyotik vermişti az önce başladım Rabbim şifa versinbitince hemen tahlil yapsın arıcamaslında 13 gun sonra kontrole gel dedi bebek için ama ben ilaç bitince gideyim demi:26::26::26:

Bu arada yarın büyük olasılıkla af yasası görüşülecek dua edin nolur... Eşim gelsin artık çok özledim.... (((( nolurrr....

canım eşin nerde ? konuyu bilmiyorum ama inşallah hakkınızda hayırlısı olur

2 aydır cezaevinde berine... yarın çıkmasını sağlayabilecek bir yasa görüşülecek kabul edilirse birkaç haftaya çıkar yoksa daha 4 ayımız var

Allah kurtarsın canım benim yaa haberim yoktu daha şimdi öğrendim inşallah yarın kabul edilirde eşine kavuşursun

Yok dedigi tarihte git, ilacin bitsin sonrasinda da bol suyu ic, gittigin gun tahlilini yaparsin. Sonuc kesin olur, o zamana kadar da atarsin vucudundan.

Yok dedigi tarihte git, ilacin bitsin sonrasinda da bol suyu ic, gittigin gun tahlilini yaparsin. Sonuc kesin olur, o zamana kadar da atarsin vucudundan.

Bu arada yarın büyük olasılıkla af yasası görüşülecek dua edin nolur... Eşim gelsin artık çok özledim.... (((( nolurrr....

2 sayfa once sana yazmistim ama gormedin demek. Cezaevi muduru , 1 yil alti kalan cikiyor demis. Yarin degil carsamba diye biliyorum ama insallah yarindir. Ben her hafta gordugum , hergun sesini duydugum halde dayanamiyorum, senin daha zor. Valla gelsin hic uzmem artik onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…