- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.901
kızlarrr nurtopu gibi idrar yolları enfeksiyonum varmışşşş
antibiyotik verdi doktorummecburen içicem napcam moralim bozuk ya
berrak benım de hep oluo. munorol içiorum
canım monurol banada verdi tek kullanımlık...ama birde antibiyotik verdii
Slm. Idrar kulturu yaptirdiniz mi? Genelde onun sonucuna gore antibiyotik veriyorlar. Bende de var ama bol su ic dendi.
evet idrar tahlili yapıldı ona göre verdilerve de bol su iç dediler banada yalnız tek kullanımlık monorolu içince sabaha kadar wc gitmicekmişim bu kadar bol su içmeye nasıl gidilmez ki ya Allahım işkence resmen
Yok tahlil degil kultur. Bunun sonucu 3 gunde cikiyor. Ben de tuvaletten cikamiyorum. Drun biri su ic dedi, digeri antibiyotik Verdi. Kulturum temiz cikinca ilac icmedim, son tahlilde sonuclar iyi cikti, darisi basina
Bu arada yarın büyük olasılıkla af yasası görüşülecek dua edin nolur... Eşim gelsin artık çok özledim....(((( nolurrr....
canım eşin nerde ? Konuyu bilmiyorum ama inşallah hakkınızda hayırlısı olur
2 aydır cezaevinde berine...yarın çıkmasını sağlayabilecek bir yasa görüşülecek kabul edilirse birkaç haftaya çıkar yoksa daha 4 ayımız var
doktoruma guveniorum bende5 gunluk antibiyotik vermişti az önce başladım Rabbim şifa versin bitince hemen tahlil yapsın arıcam aslında 13 gun sonra kontrole gel dedi bebek için ama ben ilaç bitince gideyim demi:26::26::26:
doktoruma guveniorum bende5 gunluk antibiyotik vermişti az önce başladım Rabbim şifa versin bitince hemen tahlil yapsın arıcam aslında 13 gun sonra kontrole gel dedi bebek için ama ben ilaç bitince gideyim demi:26::26::26:
Yok dedigi tarihte git, ilacin bitsin sonrasinda da bol suyu ic, gittigin gun tahlilini yaparsin. Sonuc kesin olur, o zamana kadar da atarsin vucudundan.
Bu arada yarın büyük olasılıkla af yasası görüşülecek dua edin nolur... Eşim gelsin artık çok özledim....(((( nolurrr....
herkes geçmiş yapıp yapıp gidiooooooooooooooooo:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?