2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

evet yarın ya da çarşamba görüşülecekmiş... Inan tükendim artık tam 40 gündür ne sesini duydum ne gördüm... Hergün rüyalarımda anlatamam bunu... Içimde volkanlar büyüyor... Ben de diyorum bir gelsin hiç üzmicem onu hiç yanından ayrılmayacağım sarılacağım hiç bırakmayacağım... Ağlarken bile allahım isyan değil bu nolur yanlış anlama diyorum... Isyan etmiyorum allahım sabırrrr... Buna şükür ama dayanamıyorum... Gidemiyorum ne yapayım 4 saat git gel yol sürüuor. Para da yok... Hem izin de alamıyorum zırt pırt devlet işi... Offf offff... Allahım yardım etsin bilmiyorum ümitlerim kırılıyor canım yaaa... Bugün yarın bugün yarın olmmuyor baksana... Sence kesin çıkacak mı bu yasa ne zaman çıkarlarmış bir fikrin var mı??? Artık dayanacak bir sn kalmadı...

ya bir de açıkhakkı verileli 13 gün oldu ben seni ararım geçince demişti yok demekki geçmedi aramaı... neden göndermiyorlar... acaba yasa için bekletiyorlar mı öyle duydum ama inşallah başka bişey değildir...

Bu kadar karamsar olma, yasa komisyondan gecti zaten, sadece mecliste oylanip cumhurbaskanina gitmesi kaldi. Cmt pazar bile meclis calisacakmis, bir suru bekleyen tasari var , hepsini bu hafta halledecegiz dediler tvde. Ben cok umutluyum, 10 gune kadar tahliye olurlar. Asil bayram bize haftaya su meclisten gecsin de bir oh cekecegim. Bu bebegi yillarca bekledik, 4. Tup denemesinde kavustuk, insallah kocam da yanimda olur da saglikli kucagimiza aliriz. Cefayi beraber çektik, sefasini da cekelim. Her bebegi sordugunda icim aciyor. Neyse allah beterinden saklasin, saglik versin , bunlari da atlatiriz. Ben yeni birsey duyarsam sana yazarim. Ama uzulme artik, 2 gune belli olur zaten.

biz de beş sene bekledik bizimki de tüp bebek :) ne hayallerim vardı her ay olmayınca fırlatıp çöpe attığım idrar testlerinin acısını beraber çıkaracağız diyorduk. ama nasipten öte köy yokmuş... şimdi tekmelerini bile gösteremiyorum. inşallah bu hafta geçer diyorlar cumhurbaşkanı 15 gün uzatmaz inşallah... perşembe 40 gün sonra görüşüne gideceğim açık görüş.. bir glseydi perşembe... o zamana açığa çıkarım gelmene gerek kalmaz demişti ama baksana çıkamadı .... olsun hayatta ya, nefes alıyor yaaaa o da allahın bir lütfu milyon kere şükür... sana da sabır versin allahım...

Endiselenme, yasa cikacak onun icindir , bir ihtimalle acik cok kalabaliktir, millet koridorda yatiyor, alip nereye koyacaklar. Bu yasa da acik cezaevi bosaltmak amaciyla cikiyor zaten.

ben geldım 2,5 saat utu uzerıne de oglusla ıng. calıştık bıraz butun gun yattım zaten yıne de yatasım var hala yaa

ben geldım 2,5 saat utu uzerıne de oglusla ıng. calıştık bıraz butun gun yattım zaten yıne de yatasım var hala yaa

Valla işin zor ama evde boş boş oturup konuşacak kimse olmaması aylarca doktor kontrolü dışında dışarı çıkmamaktan iyidir . Bu yüzden bebeğimi bekliyorum büyük bir heyecanla...

Valla işin zor ama evde boş boş oturup konuşacak kimse olmaması aylarca doktor kontrolü dışında dışarı çıkmamaktan iyidir . Bu yüzden bebeğimi bekliyorum büyük bir heyecanla...
haklısın canım senın durumda cok or ama bende bazen futursuca kalkmadan yatmak ıstıyorum yemek ev dusunmeden

haklısın canım senın durumda cok or ama bende bazen futursuca kalkmadan yatmak ıstıyorum yemek ev dusunmeden

Arada bir bu şansı tanımalısın kendine eşinden yardım iste hafta sonu veya evde olduğunda salih ile ilgilensin seni uyandırmasın takılsınlar sende kaygı etmeden yat uyu . Çünkü vücut bir süre sonra yorgun düşüyor psikolojiyi etkiliyor sinir stres yapıyor ve sen hamilesin daha vahim durum

o ıs ımkansız ıste malesef oglum o kadar bana duskun kı babayla ıstemıyor herseyını benle yapmak ıstıyor babanında ısıne gelıyor tabı

demek sende egede yapcaksın dogumunu, gıttıgın doktor kım pekı? yazdıkların ıcın sagol cnm ıns. oyle olur ama,sımdı bebegımızın saglık durumu cıddı oldugu ıcın hanı suan kendı kendıne nefes alıp vermesı ımkansız gozukuyo o yuzden sureklı makınalara baglı olması gerekecek, bu yuzden Rabbımın bı mucızesı olmadıgı surece kuvezden cıkmamız cok zor doktorlarda egede yer olursa bıızı bıkac gun yatırıp sonra sevk etcekler gıbı, yolunu yaptılar ... bende cok ısterım dedıgın gıbı olmasını,ama hıc umutlu degılım kuvezde kalıcı gozuktugumuz ıcın bız sadece yer ısgal etcez gıbı davranıolarr

Oglenden beri temizlik yaptim aksam 9a kadar anca bitti. Kayinco gelin adayini getirdi tanistirmaya. İyi ki gec geldiler de yemek hazirlamadim bi de. Kicim sirtim heryerim tutulmus yatamiyorum. bi de midem agzimda. Nasi dinlenicem nasi gecicek bu gece bilmiyorum.

Kusura bakmazsan cok biliyolarmus onlar diyebilir miyim? Onlara neymis? Erkek dogururyosun erkege dönmuyosun sonucta:)
Günaydın hanımlar galiba grip oluyorum ben........
Gecmis olsuuunnnnnnn:2:
sen kediye omlet verme git kuru mama ye de, sonra niye isirdi.. kokmus hayvana bi lokma kul hakki kiz.
Anammm cok gecmis olsun. Benim belim de soguk duyunca hemen civir barsaklarim
bu kramplar sizde çok oluyor mu? ben de son zamanlarda arttı hafta 1-2 oluyor ama mahvediyor ağlıyorum resmen
Ay benim gunde oluyor o bazen(mg almazsam). Mg cok hafifletiyor eksizsiz kullanmani tavsiye ederim cnm.
kız birşey olmuyor ben her akşam sıkıyorum
HOOOYYYİİİİİRRRRRRRRRRR!!!! Sıkma sakinnnnn burda bas bas bagiriyo herkes tehlikeli diye kiz. Meltem ablanin lafindan cikmak yok.
kızlar zaten alakamız kalmadı da cinsellik ne zamandan itibaren sakıncalıydı doktorunuz söyledi mi hiç? merakımdan soruyorum yani:))
bize 34 dedi eger bi aksilik cikmazsa. Riskli oldugum icin mi bilmiyorum ama eger uygun pozisyon bulunuyorsa karna baski olmadigi surece doguma kadar sakincasi yok diyenler var. Ama bildigim kesin bisey var ki, meninin icindeki prostoglandinler dogum zamani yani miadi gelmis gebeliklerde servikste uretilen antijenlere baglanarak dogumun dogru zamanda baslamasini sagliyor. Hani bazen gecikiyor ya mesela 40 hafta doluyor dogum yok. Kaka yutma olayi fln var mesela gecikmesi de sakincali yani, o tip durumlarda cifte iliski oneriliyor. Bi de sancilari hafiflettigi konusunda duyumlar aldim.:) arti bi de saglikli duzenli cinsel yasam hem bizim psikolojimiz icin hem de bebislerimizinki icin cok faydali. cunku orgazm olunca salinan endorfin cikolatayla bilem olmuyor. bu da kanimizla bebisimize gittigi icin onlar da mutluluk hissediyolarmis. Hepimize bol gülücüklü bebislerr! ay ben de bu konuda hep cok konusuyom. Sapik sancaksiniz beni. halbusi embriyolog kimligimden kaynaklaniyo yanlis anlamayin alinirim. ama akrep burcu olmamin da kocisime duskunlugumdeki payini es gecemem.
kızlarrr nurtopu gibi idrar yolları enfeksiyonum varmışşşş

antibiyotik verdi doktorum mecburen içicem napcam moralim bozuk ya
ic bacim afiyet olsun ki bebisine zarar gelmesin. O munorol mudur nedir cabuk kesiyo zaten.

Kızlar ben çok susuyorum yaaa siz de de oluyor muuu :) ne çok soruyorum sizde de var mııııııı sorularını :)
Sekerim cok yukselince dilim damagim kuruyor suya doymuyorum.
Meraba. Ben ayak seklindeki sabunlardan yaptirmayi dusunuyorum ama kaca yapiyosunuz tanesini? Bi de kokusu fln nasil oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…