- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.921
2 sayfa once sana yazmistim ama gormedin demek. Cezaevi muduru , 1 yil alti kalan cikiyor demis. Yarin degil carsamba diye biliyorum ama insallah yarindir. Ben her hafta gordugum , hergun sesini duydugum halde dayanamiyorum, senin daha zor. Valla gelsin hic uzmem artik onu
Geçmişte bitmiyo okumasam meraktan çatlarım ama okuyunca da sohbete katılamıyorum :)
evet yarın ya da çarşamba görüşülecekmiş... Inan tükendim artık tam 40 gündür ne sesini duydum ne gördüm... Hergün rüyalarımdaanlatamam bunu... Içimde volkanlar büyüyor... Ben de diyorum bir gelsin hiç üzmicem onu hiç yanından ayrılmayacağım sarılacağım hiç bırakmayacağım... Ağlarken bile allahım isyan değil bu nolur yanlış anlama diyorum... Isyan etmiyorum allahım sabırrrr... Buna şükür ama dayanamıyorum... Gidemiyorum ne yapayım 4 saat git gel yol sürüuor. Para da yok... Hem izin de alamıyorum zırt pırt devlet işi... Offf offff... Allahım yardım etsin bilmiyorum ümitlerim kırılıyor canım yaaa... Bugün yarın bugün yarın olmmuyor baksana... Sence kesin çıkacak mı bu yasa ne zaman çıkarlarmış bir fikrin var mı??? Artık dayanacak bir sn kalmadı...
ya bir de açıkhakkı verileli 13 gün oldu ben seni ararım geçince demişti yok demekki geçmedi aramaı... neden göndermiyorlar... acaba yasa için bekletiyorlar mı öyle duydum ama inşallah başka bişey değildir...
geldı bahar ayları gevsedk gonul yaylarııyı geceler kızlar nasılsnız bız kocamla barstık gezmeye gtrdu bende hemen kandım :):)
ben geldım 2,5 saat utu uzerıne de oglusla ıng. calıştık bıraz butun gun yattım zaten yıne de yatasım var hala yaa
haklısın canım senın durumda cok or ama bende bazen futursuca kalkmadan yatmak ıstıyorum yemek ev dusunmedenValla işin zor ama evde boş boş oturup konuşacak kimse olmaması aylarca doktor kontrolü dışında dışarı çıkmamaktan iyidir . Bu yüzden bebeğimi bekliyorum büyük bir heyecanla...
ıyı geceler kızlar nasılsnız bız kocamla barstık gezmeye gtrdu bende hemen kandım :):)
haklısın canım senın durumda cok or ama bende bazen futursuca kalkmadan yatmak ıstıyorum yemek ev dusunmeden
o ıs ımkansız ıste malesef oglum o kadar bana duskun kı babayla ıstemıyor herseyını benle yapmak ıstıyor babanında ısıne gelıyor tabıArada bir bu şansı tanımalısın kendine eşinden yardım iste hafta sonu veya evde olduğunda salih ile ilgilensin seni uyandırmasın takılsınlar sende kaygı etmeden yat uyu . Çünkü vücut bir süre sonra yorgun düşüyor psikolojiyi etkiliyor sinir stres yapıyor ve sen hamilesin daha vahim durum
o ıs ımkansız ıste malesef oglum o kadar bana duskun kı babayla ıstemıyor herseyını benle yapmak ıstıyor babanında ısıne gelıyor tabı
geldı bahar ayları gevsedk gonul yaylarıınsan acık surundururdu neden kustunuzkı
valla bacım cınsellık olayını ben anlamadım duyduguma gore dogurana kadar yapan varmıs ama bence fızyolojık olarak zor bı durum 32 hafta sınır dıye bılıyorum ben
bu arada kuvez olayını aktarırım sedaya face ten ben
sorma bende uyumusum ya panıkle uyandım gece oldu cocuk geldı servısı kapıyı duymaıdm dıyee:)
Kusura bakmazsan cok biliyolarmus onlar diyebilir miyim? Onlara neymis? Erkek dogururyosun erkege dönmuyosun sonucta:)Günaydın sevgi kelebekleri :) biz oğluşuma ve bana ilk alışverişimizi yaptık nihayet. Kendisine bir adet hastane çıkışı, havlu, pijama takımı ile başladık işe. Bana da 3 adet pijama takımı ve birtane de gecelik aldık.
Yalnız eve gelince biraz hevesimi kırdı bizimkiler, pijama takımlarım 1 mavi bir kırmızılı (peluş) ve 1 pembe. Erkek doğacak pembe niye aldın dediler, erkek doğuran pembe giyemez mi ki
Gecmis olsuuunnnnnnn:2:Günaydın hanımlar galiba grip oluyorum ben........
sen kediye omlet verme git kuru mama ye de, sonra niye isirdi..Günaydın kızlar :) bi geçmiş yapıp geleyim dedim ama son 20 sayfada caydım. bu ne böyle yahu hep çene hep çene :)) ben haftasonumu kocişime ayırdım valla, onunla çene yaptım :)) Dün şu bizim kapının önünü kendine mesken yapan kedi geldi yine, aldık içeri, her zaman yattığı havlusuna yattı bi süre, akşam biz acıktık eşim omlet yaptı, biz yerken bu ayaklarımızın altında tabii yiyecek istiyo. vermedim napayım maması var gitsin onu yesin :) omleti oğluşum yiyecek :) neyse ben masayı topluyorum, bulaşık makinesine yerleştiriyorum artık o ara ne olduysa birden ayak bileğime saldırdı. Ara ara severken oyun olsun diye elimi tutup ısırırdı ama acıtmazdı bile. niye böyle yaptı anlamadım ama ayak bileğimi bir güzel yardı resmen. Tabii hemen baticon sürdüm ama kedişin de ev hayatı bitmiş oldu :))
Bugün bodrumdan üst kata taşınıyoruz :)) kapıcı gelcek öğlen, koltukları tv ünitesini falan yukarı taşıyacaklar, öğleden sonra bi ton iş yani :)
Anammm cok gecmis olsun. Benim belim de soguk duyunca hemen civir barsaklarimgeçmiş olsun, bol bol sıcak içecek, başka ilaç kullanamıycana göre mecbur bitkise tedavilerr..
bende dünden beri yatıyorum çok şiddetli karın ağrısı+cırcır olmuşum. çok fena 1 günde 2 kilo verdim bişeyde yiyemedim...
Ay benim gunde oluyor o bazen(mg almazsam). Mg cok hafifletiyor eksizsiz kullanmani tavsiye ederim cnm.bu kramplar sizde çok oluyor mu? ben de son zamanlarda arttı hafta 1-2 oluyor ama mahvediyor ağlıyorum resmen
HOOOYYYİİİİİRRRRRRRRRRR!!!!kız birşey olmuyor ben her akşam sıkıyorum
bize 34 dedi eger bi aksilik cikmazsa. Riskli oldugum icin mi bilmiyorum ama eger uygun pozisyon bulunuyorsa karna baski olmadigi surece doguma kadar sakincasi yok diyenler var. Ama bildigim kesin bisey var ki, meninin icindeki prostoglandinler dogum zamani yani miadi gelmis gebeliklerde servikste uretilen antijenlere baglanarak dogumun dogru zamanda baslamasini sagliyor. Hani bazen gecikiyor ya mesela 40 hafta doluyor dogum yok. Kaka yutma olayi fln var mesela gecikmesi de sakincali yani, o tip durumlarda cifte iliski oneriliyor. Bi de sancilari hafiflettigi konusunda duyumlar aldim.:) arti bi de saglikli duzenli cinsel yasam hem bizim psikolojimiz icin hem de bebislerimizinki icin cok faydali.kızlar zaten alakamız kalmadı da cinsellik ne zamandan itibaren sakıncalıydı doktorunuz söyledi mi hiç? merakımdan soruyorum yani:))
ic bacim afiyet olsun ki bebisine zarar gelmesin. O munorol mudur nedir cabuk kesiyo zaten.kızlarrr nurtopu gibi idrar yolları enfeksiyonum varmışşşş
antibiyotik verdi doktorummecburen içicem napcam moralim bozuk ya
Sekerim cok yukselince dilim damagim kuruyor suya doymuyorum.Kızlar ben çok susuyorum yaaa siz de de oluyor muuu :) ne çok soruyorum sizde de var mııııııı sorularını :)
Meraba. Ben ayak seklindeki sabunlardan yaptirmayi dusunuyorum ama kaca yapiyosunuz tanesini? Bi de kokusu fln nasil oluyor?Eki Görüntüle 567648 Eki Görüntüle 567649 Eki Görüntüle 567650 Eki Görüntüle 567651 Eki Görüntüle 567652 Eki Görüntüle 567653 Eki Görüntüle 567654 Eki Görüntüle 567655 Eki Görüntüle 567656
kızlar bebekleriniz için hos geldin bebek, baby shower partyleri , mevlüt va başka özel gunler için sabunlarınızı yaparım buyurun)))))))))
farklı bir hediye alternatifi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?