2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gunaydın annısler off yıne ne ruyalar gordum cocugun bası gelmıs suyum gelmıs bebek 36 haftalık doguomus 2400mus oooo dokturdum bu gece ruyamda yıne neyse ben doktora gdyrum bakalm bebegm ne kadar kılo alms durumu nasıl gorusmek uzere....

Günaydııııın :)) sıcaklardan şikayet edenleri ankaraya bekleriz :)) Şu anda 5 derece ve kar yağıyor, eşim 8de evden çıktı kar yüzünden yolda kalmış :) İzmir Adanaa uyumaaa ankaraya gel :)))

Beni bu kasılmalarım öldürecek bir gün ama panikten ! dün yürüyüş yapıyorum sürekli kasılıyor, göbüşe ağırlık çöküyor falan. uzun da yürümedim 15 dakika falan yürüyebildim. doğuruyorum sandım. Bir de vücudumu değişik hissetmeye başladım, yatarken genital bölgemde zonklamayla uyanıyorum, uyurken bile kasılmalarım oluyo, vücudumun değiştiğini hissediyorum, bakalım gideyim doktora cumartesi, soracağım.

e doğum yaklaşıyor şekerim bu rüyalar normal :)) Ben de doğuruyorum böyle haftada 2 kere :)) hadi bakalım güzel haberlerle gel doktorundan :)

canım gürsen bey benim doğumu yaptırcak kontrollerde fuat beye gittim. ikisi de egenin profu görmüşsündür muhakkak
inşallah küvez sorunu yaşamazsınız ve en önemlisi minik oğluşun yine hepsini yanıltır da çıkar küvezden...bak 6 aylık doğacak karnın şişecek dediler bin maşallah yanılttı hepsini...

Herkese günaydın teyzeleriiiiiiiii

sıkıntıya strese yer yok içimizdeee..çünkü içimizi tıka basa dolduran minnaklar var, yaşama sebeplerimiz onlar bizimmmmm....

Yağmur yağıyor izmir de..hiç sevmezdim yaşlanıyor muyum neyim bir hoşuma gidiyor...hava da serinledi ohhh misss

biz okula gidiyoruz kızçemle.öpüyoruz sizleriiii

gunaydın gece boyu yagmur yagdı buraya da saganak halınde , ama hala kıs gelmıs gıbı degıl bunlar ben hala ısınmak ıcın klıma acmadım dun butun gun camlar acık oturdum havalansın ev dıye ama usumedım heralde hamılelıgınde etkısı var bunda vucudum fazla sıcak

bu arad gece ılk defa yatakta odun gıbı hıssettım kendımı her donme ıhtıyacı hıssettıgımde uyandım da dondum ıyıce agırlasmaya basladım galıba dune kadar pıt pıtdonerdım yatakta oysakı, buda demek oluyor kı bebek ıyıce buyudu agırlık merkezım kendını sastı kutuk gıbı bır hatun oldum:))

ben 1 aydır uykuyu unuttum bu dönmeler ve çiş yüzünden :))) dönerken sürekli ıhh ıhhh diye sesler bile çıkarıyorum :)) herifim yatağı terk edecek yakında :)) Haa bi de bende horlama başlamış bu gece eşim beni dürtüyo kolumdan, ne oldu anlamadım, hırsız falan girdi sandım panikle, bana diyo ki aştın iyice kendini böyle bi horlama şekli yok dedi :))) sabah diyorum ki nasıl horladım bi taklit et, taklit edemem beceremem o kadarını, yarın ses kaydını alcam dedi

bencede azıcık pes :)hem o kadar sık uyanıp hemde nasıl okadar derın uykuya gecıyon yazık kocısıne:)

ohhh beee sonundaaa normal hayata döndüüm kızlar sonbıhaftadır grıple uğrastık kalkmacasına yattım wallaa annem geldı baktı sağolsun tam bı hafta surermiyaaa buarada ben yatarken bebişin esyalarını yıkadı ütüledi dolabına herseyı yerlestı hatunun babası oyuncaklara basladı her aksam bı oyuncakgelıyo ben oynuyom:)sizler ıyısınız umarım araara gece gırdımannem uyuyunca herkez ıyı sanırım gecms yapmam mumkun değil bı gunun gecmısı20sayfa suruyo yazıkbana wallaaa okuyamam kımse doğurmadı deme:))))

günaydın yavru kuşlar

ocak annalerındekı bayanın bdt sı 3 ocak yanı 36 haftalık doguruyor , benım ocak bası dogurmam gıbı ayyyy stres oldum ne canta ne gecelık hıc bısey hazır degıl yaaaa

Sen nerdesin seeeeennn :) dedim ben girmeye başladım hatun bırakmış buraları :)) geçmiş olsun şekerim, annen gelmiş iyi olmuş bakmıştır kızına torununa :)) daha doğuran yok bakalım baksana ocak annelerinden 3 kişi yarın doğuracakmış Sen napıyosun kızımız nasıl

ocak annalerındekı bayanın bdt sı 3 ocak yanı 36 haftalık doguruyor , benım ocak bası dogurmam gıbı ayyyy stres oldum ne canta ne gecelık hıc bısey hazır degıl yaaaa

Ayy ne fena beni de panik bastı son kalan çamaşırları da yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlayayım artık, aynen benim de 36 haftalık doğarsa ocak başı doğacak.

yok kız 2 kısı dogurmustu 3. kısı dogurcak

Ayy ne fena beni de panik bastı son kalan çamaşırları da yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlayayım artık, aynen benim de 36 haftalık doğarsa ocak başı doğacak.
sorma yaaaaaa hıcbısey yıkanmadı alısverıs desen gecelık bıle almadımmm

anammmm :18:
böyle okuyup okuyup panikliyorum
sonra çarşıya çıkınca unutuyorum
kafa gitti iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…