- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.941
gunaydın annısler off yıne ne ruyalar gordum cocugun bası gelmıs suyum gelmıs bebek 36 haftalık doguomus 2400mus oooo dokturdum bu gece ruyamda yıne neyse ben doktora gdyrum bakalm bebegm ne kadar kılo alms durumu nasıl gorusmek uzere....
demek sende egede yapcaksın dogumunu, gıttıgın doktor kım pekı? yazdıkların ıcın sagol cnm ıns. oyle olur ama,sımdı bebegımızın saglık durumu cıddı oldugu ıcın hanı suan kendı kendıne nefes alıp vermesı ımkansız gozukuyo o yuzden sureklı makınalara baglı olması gerekecek, bu yuzden Rabbımın bı mucızesı olmadıgı surece kuvezden cıkmamız cok zor doktorlarda egede yer olursa bıızı bıkac gun yatırıp sonra sevk etcekler gıbı, yolunu yaptılar ... bende cok ısterım dedıgın gıbı olmasını,ama hıc umutlu degılım kuvezde kalıcı gozuktugumuz ıcın bız sadece yer ısgal etcez gıbı davranıolarr
gunaydın gece boyu yagmur yagdı buraya da saganak halınde , ama hala kıs gelmıs gıbı degıl bunlar ben hala ısınmak ıcın klıma acmadım dun butun gun camlar acık oturdum havalansın ev dıye ama usumedım heralde hamılelıgınde etkısı var bunda vucudum fazla sıcakGünaydııııın :)) sıcaklardan şikayet edenleri ankaraya bekleriz :)) Şu anda 5 derece ve kar yağıyor, eşim 8de evden çıktı kar yüzünden yolda kalmış :) İzmir Adanaa uyumaaa ankaraya gel :)))
Beni bu kasılmalarım öldürecek bir gün ama panikten ! dün yürüyüş yapıyorum sürekli kasılıyor, göbüşe ağırlık çöküyor falan. uzun da yürümedim 15 dakika falan yürüyebildim. doğuruyorum sandım. Bir de vücudumu değişik hissetmeye başladım, yatarken genital bölgemde zonklamayla uyanıyorum, uyurken bile kasılmalarım oluyo, vücudumun değiştiğini hissediyorum, bakalım gideyim doktora cumartesi, soracağım.
gunaydın gece boyu yagmur yagdı buraya da saganak halınde , ama hala kıs gelmıs gıbı degıl bunlar ben hala ısınmak ıcın klıma acmadım dun butun gun camlar acık oturdum havalansın ev dıye ama usumedım heralde hamılelıgınde etkısı var bunda vucudum fazla sıcak
bu arad gece ılk defa yatakta odun gıbı hıssettım kendımı her donme ıhtıyacı hıssettıgımde uyandım da dondum ıyıce agırlasmaya basladım galıba dune kadar pıt pıtdonerdım yatakta oysakı, buda demek oluyor kı bebek ıyıce buyudu agırlık merkezım kendını sastı kutuk gıbı bır hatun oldum:))
bencede azıcık pes :)hem o kadar sık uyanıp hemde nasıl okadar derın uykuya gecıyon yazık kocısıne:)ben 1 aydır uykuyu unuttum bu dönmeler ve çiş yüzünden :))) dönerken sürekli ıhh ıhhh diye sesler bile çıkarıyorum :)) herifim yatağı terk edecek yakında :)) Haa bi de bende horlama başlamışbu gece eşim beni dürtüyo kolumdan, ne oldu anlamadım, hırsız falan girdi sandım panikle, bana diyo ki aştın iyice kendini böyle bi horlama şekli yok dedi :))) sabah diyorum ki nasıl horladım bi taklit et, taklit edemem beceremem o kadarını, yarın ses kaydını alcam dedi
bencede azıcık pes :)hem o kadar sık uyanıp hemde nasıl okadar derın uykuya gecıyon yazık kocısıne:)
sakın yapma gogus uyarılıp erken dogumu tetıklersın, bırde bırıksın o sutkı ılk dogduguna kı faydalı sut o ,
ama sımdı hatırladım sen zaten elayı emzırıyordun
tamam canım sıkmam bi daha ama sıkmadan da akıyor ela 1 aydır emmiyor yani yeni süt gelmeye başladığı an bitirdik
sinem sen hala emziriyo musun? anaaaa emzirilmez derlerdi nasıl oluyo o iş?
direk muhabbete daldım yalnız naabersiniz hatunlar özlediniz mi biziii:)))
aman göğüsleri skmayın doğumu tetiklemeyin
kızlar zaten alakamız kalmadı da cinsellik ne zamandan itibaren sakıncalıydı doktorunuz söyledi mi hiç? merakımdan soruyorum yani:))
biz de dün doktorumuzla konuştuk teyzeleriii..artık ege de kontrollerime devam edicem bahsetmiştim yaa egeden prof komşumuz..
29da gitmiştim 32de gel dedi bir de 35de gidecem daha sonra sanırım
her şey normalken illa her hafta nst ye geek yok dedi bilmem doğru mu?
şubat 1-10 arası bir zaman yaptırırız doğumu dedi:) inşallah zamanında ve sağlıkla gelsin kuzularımız...
seda okur mu bilmem ama küvezi de sordum...bahsettim egede kontrolleri oluyor diye..
küvez kalmadığı zamanlar oluyor ama çıkış yapanlar falan da olduğu için genelde bulunuyor dedi..bir de diyelim biri şehir dışından geliyor diğeri egede kontrollerine devam eden kişi.
o zaman küvez önceliği ege nin hastasına veriliyormuş
diğerleri de özeli karşılayacak gücü yoksa diğer şehirlere yönnlendiriliyormuş...
canım valla ben de bilmiyorum ama bizim kız daha geçen ay bıraktı oda zorla gene istiyor tuzlu su sürüp veriyorum ozaman almıyor gerçi emmiyor ama uyurken koklayarak uyuyor cinselliğe gelince ben ela da son ayıma kadar yaptımbun dada her hafta 1 kere yapıyoruz doktorum hiç bişey demiyor bende sormadım zaten sorun varsa yasaklıyor böyle idare edip gidiyoruz
bebeğimin hareketlerini 26. haftadayken hissetmemeye basladım doktora gittik suyumun azaldığını bebeğimin böbreklerinde büyüme oldugunu söyleyip üniversiteye sevk etti ordada ultrason tahlil oydu buydu hep aynı şeyleri söylediler şuanda 28 haftalık olduk oğluşumla ama iki böbreğindede sorun var idrarını yeterli sıklıkta yapamadığından dolayı karnında şişme oluşmaya başlamış.... ne yapçağımızı şaşırdık bu şekilde sorun yaşayan varmı arkadaslar ne olcak Allah'ım yardım et bizi çocuğumla sınama(
26.haftada 6.2'di
28.haftada 6.8 cıktı canım bugün(
BAHARCIM SENİ ÇOK AMA ÇOK İYİ ANLIYORUM BEN DE AYNI ŞEYLERİ KIZIM DA YAŞADIM VE GENEL DE ERKEK ÇOÇUKLAR DA OLUYORMUŞ BENİM KIZIMIN BÖBREKLERİ İLK ETAPTA İKİSİ BİRDEN BÜYÜDÜ SONRA SAĞ DÜZELDİ SOL BÜYÜMEYE DEVAM ETTİ DOĞUMA KADAR 16mm OLDU DOKTORUMUN BANA ANLATTIKLARI ÇOĞU GEBELİKTE OLUYORMUŞ SUYU KAYBINA YOL AÇIYORMUŞ BENİMDE SUYUM ÇOK AZDI VE 38 HAFTALIK DOĞUM YAPTIM DOĞUMA KADAR DÜZELME OLUYORMUŞ YADA DOĞUMDAN SONRA DÜZELE BİLİYORMUŞ EGER DÜZELME OLMAZSA İLAÇ TEDAVİSİ VERİYORLAR BEN O DÖNEM NELER YAŞADIM NELER AMA DOKTORUM HEP YANIMDAYDI HELE VE BİZİM SON AY BÜYÜME DURDU YANİ 16mm KALDI 1AY SONRA 12mm DÜŞTÜ 3 AY SONRA DA NORMAL BOYUTA GELDİ İNŞALLAH SENİN DE BİZİM Kİ GİBİ SONUÇLANIR ŞİMDİ HER SENE BAKTIRIYORUZ
ohhh beee sonundaaa normal hayata döndüüm kızlar sonbıhaftadır grıple uğrastık kalkmacasına yattım wallaa annem geldı baktı sağolsun tam bı hafta surermiyaaa buarada ben yatarken bebişin esyalarını yıkadı ütüledi dolabına herseyı yerlestı hatunun babası oyuncaklara basladı her aksam bı oyuncakgelıyo ben oynuyom:)sizler ıyısınız umarım araara gece gırdımannem uyuyunca herkez ıyı sanırım gecms yapmam mumkun değil bı gunun gecmısı20sayfa suruyo yazıkbana wallaaa okuyamam kımse doğurmadı deme:))))
ocak annalerındekı bayanın bdt sı 3 ocak yanı 36 haftalık doguruyor , benım ocak bası dogurmam gıbı ayyyy stres oldum ne canta ne gecelık hıc bısey hazır degıl yaaaa
yok kız 2 kısı dogurmustu 3. kısı dogurcakSen nerdesin seeeeennn :) dedim ben girmeye başladım hatun bırakmış buraları :)) geçmiş olsun şekerim, annen gelmiş iyi olmuş bakmıştır kızına torununa :)) daha doğuran yok bakalım baksana ocak annelerinden 3 kişi yarın doğuracakmışSen napıyosun kızımız nasıl
sorma yaaaaaa hıcbısey yıkanmadı alısverıs desen gecelık bıle almadımmmAyy ne fena beni de panik bastı son kalan çamaşırları da yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlayayım artık, aynen benim de 36 haftalık doğarsa ocak başı doğacak.
Sen nerdesin seeeeennn :) dedim ben girmeye başladım hatun bırakmış buraları :)) geçmiş olsun şekerim, annen gelmiş iyi olmuş bakmıştır kızına torununa :)) daha doğuran yok bakalım baksana ocak annelerinden 3 kişi yarın doğuracakmışSen napıyosun kızımız nasıl [/Q
sağoltatlımyaaa wallaa eladerin bomba gıbı surekli faalıyet halınde masallaah babasınaa sımdıden sımarıyo oelını koyunca neler neler yapıyo zillii.gecen dr gıtmıstık bu grıb yuzunden doğum hakkında konustuk bıraz sezeryan ıstıyom dedım ozaman 37 38 gıbı alırım dedı yanı ocak basıgıbı oluyo bende dıyorum 13.01.13olsun falan bakalım kısmet artık.durursa ozmana kdr inşş
ocak annalerındekı bayanın bdt sı 3 ocak yanı 36 haftalık doguruyor , benım ocak bası dogurmam gıbı ayyyy stres oldum ne canta ne gecelık hıc bısey hazır degıl yaaaa
37 erken degılmı neden o kadar erken alıyor?Sen nerdesin seeeeennn :) dedim ben girmeye başladım hatun bırakmış buraları :)) geçmiş olsun şekerim, annen gelmiş iyi olmuş bakmıştır kızına torununa :)) daha doğuran yok bakalım baksana ocak annelerinden 3 kişi yarın doğuracakmışSen napıyosun kızımız nasıl [/Q
sağoltatlımyaaa wallaa eladerin bomba gıbı surekli faalıyet halınde masallaah babasınaa sımdıden sımarıyo oelını koyunca neler neler yapıyo zillii.gecen dr gıtmıstık bu grıb yuzunden doğum hakkında konustuk bıraz sezeryan ıstıyom dedım ozaman 37 38 gıbı alırım dedı yanı ocak basıgıbı oluyo bende dıyorum 13.01.13olsun falan bakalım kısmet artık.durursa ozmana kdr inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?