- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.201
sadece ogun ıcınse rapora bıle gerek yokkı o gun sen aıle hekımıne gırıs yapınca ogun ıcın sevklısın daha rapor alma bence okulunuda bılgılendr yeterlikızlar perşembe gidiyorum görüşe x ray den geçmemek için rapor alacaktım ama dr. uma sordum gerek yok zararı yok dedi ona sonuna kadar güveniyorum... herkes öyle diyor yaaa birkaç dr. dahaa öyle dedi yanlış biliniyor zararlı değil dedi... napim.. perşembe sabah 5 te kalkıp gidicem 1 gbi dönünce aile hekimine gidip bugün rahatsızdım kalkamadım ancak gelebildim rapor istiyor okul benden resmi olarak diyip o saatte rapor alabilicem.. napim.. olur herlde di mi öğretmen arkadaşlar..
HHHEYYYYYY olacak bu is galiba.....
Tutamadim kendimi siktim sikabildigim kadar meme ucunu... Bendende cok cok ufak ufacicik da olsa suyumsu bisey geldi
hehehehehe
demekki sut kalannalrimin tamami tikali degilllllllll
hehehehehehehehe
YUPPIIIIIIIIIIIII
zaten saçlar rezil halde yarı boyalıya benim sol göğsümün altı acaaip acıyo ayağıyla ittire kaktıra resmen ezdi geçti.ama bu kasılmam onun gibi bişii diildi.resmen kıpırdayamadım:44:
ya benimde kalbim sıkışıyo nefes alamadığımı hissediyorum korkuyorum bile bazen normalmi bilemedimde:44:
bende çatlak kremi almadım ama doktorum bepanthol kullan dedi onu kullandım 2 şişe kadar gerçi sadece nemlendiriyo oda işe yaradımı henüz onuda anlamadım şu an çatlak matlak görmüyorum ama hoop diye çatlarsam çok üzülürüm
bende acilen kestirmek istiyorum kaç gündür kulağamda sorun vardı sinir basmıştı meğer burnumla ilgili bi sorun varmış doktor dedi ıslak saçla yatmayı pek severdim ama yasakladı kestirmek een güzeli..kaşınmicas diye duş almaktan hasta ettim kendimi bi kutu antibiyotik içmek zorunda kaldım
valla çok geç kaldın cevap vermekte yedim bilemmama 10 tane yemişim çok muu ay bide guzeller ben çok severimm 1 tepsiyi yerdim valla şeker olayı olmasaydı
ya elektrikler kesilmişti mutfakta karanlıkta uğraşırken borcamı kırdım onu temizledim elektrikler geldi die anca cevap verdim ama yemişsin bişşii olmas o kadardan bende pişiriyorum bira sona yicem 10 taneden fzla yerim muhtemelen
zaten saçlar rezil halde yarı boyalıen iyisi kestirelim gitsin, ıslak yatmak çok zararlı yatmayın kızlar
bak bepanthol kullanmak mantıklı aslında o bildiğin ıslatıyo nemlendirirken değil mi öyle bi kremdi baya sıvı, ondan alayım yarın en iyisi belki kaşıntıyı sakinleştirir.
dikkatli ye fazla yeme sakınaahh ahhh neler yicem de tutuyorum kendimi
takma kafana yaaa bı ara ozelden foto atayım sana gor karnım ne halde gokceye gosterdimacı bi avuntu olacak ama neyseamaaan onlar bize süslensin kız
takma kafana yaaa bı ara ozelden foto atayım sana gor karnım ne halde gokceye gosterdimama umrumda mı degıllllll:) o catlaklar bana dunyanın en guzel hedıyesını verdı oda cefası olsun yanııı
faceten mesaj attım sanaay zaten nette yazdım görsellerde hamilelik çatlağı diye resimleri gördüğüm gibi sayfayı kapatmam bi oldu
takma kafana yaaa bı ara ozelden foto atayım sana gor karnım ne halde gokceye gosterdimama umrumda mı degıllllll:) o catlaklar bana dunyanın en guzel hedıyesını verdı oda cefası olsun yanııı
ne oldu kız niye canın sıkkın hayırdır? sen de mi hamile depresyonundasın yoksa :44:her zamanki gibi konuya dann diye gireceğim telefondan alıntı yapmak zor oluyo yahu . Aklıma gelenler ;
Çatlayacağınız varsa çatlıyorsunuz birşey fayda etmiyor ben mustela kullanıyorum bir sürü para verdik yine göbeğimin çevresi çatladı kırmızı kırmızı.
Bende de ne süt ne su hiç birşey gelmedi göğsümden .
Veee canım çok sıkkın...
ne oldu kız niye canın sıkkın hayırdır? sen de mi hamile depresyonundasın yoksa :44:
kesınlıkle....Bence de umrunda olmasin ne çatlaklar ne kilolar hiç önemli değil meleklerimiz sağlıkla gelsin de daha mutluluk veren birşey olabilir mi
benden sana 12 yılın verdıgı tecrube ile tavsıye.....Yok canım yaa kocişle ilgili bir problem . Mesaj kutusu arama kayıtları eve gelirken siliniyor . Şüphe beynimi kemiriyor
oofff yaaa bende öleee ama doğurduktan sona yices artık boooolll boooolllsüt yapsın dices o zaman
süt yapıcaz die yicezz tatlılarıı
kesınlıkle....
benden sana 12 yılın verdıgı tecrube ile tavsıye.....
eger sonucunda bısey yapmayacaksan kurcalama arkadas , dogum oncesıde psıkolojını yıpratma.....
öğrenmek sonucu degıstırmeyecekse duyma gorme arkadas
kendını yıprattıgın ıle kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?