2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sadece ogun ıcınse rapora bıle gerek yokkı o gun sen aıle hekımıne gırıs yapınca ogun ıcın sevklısın daha rapor alma bence okulunuda bılgılendr yeterli

kızz sıkmasanaa kızlar dyr ya erken dogumu tetıkler dıe

iyi akşamlaaar teyzoşları yeni uyandık bakalım gece nasıl uyucaz.. ben hiç çatlamadım inş çatlamam

zaten saçlar rezil halde yarı boyalı en iyisi kestirelim gitsin, ıslak yatmak çok zararlı yatmayın kızlar
bak bepanthol kullanmak mantıklı aslında o bildiğin ıslatıyo nemlendirirken değil mi öyle bi kremdi baya sıvı, ondan alayım yarın en iyisi belki kaşıntıyı sakinleştirir.

valla çok geç kaldın cevap vermekte yedim bilemmama 10 tane yemişim çok muu ay bide guzeller ben çok severimm 1 tepsiyi yerdim valla şeker olayı olmasaydı

ya elektrikler kesilmişti mutfakta karanlıkta uğraşırken borcamı kırdım onu temizledim elektrikler geldi die anca cevap verdim ama yemişsin bişşii olmas o kadardan bende pişiriyorum bira sona yicem 10 taneden fzla yerim muhtemelen

dikkatli ye fazla yeme sakınaahh ahhh neler yicem de tutuyorum kendimi

ya benimde ölee saçlar rezil gibi geziyorum valla aynaya bakmaya utanıorum.bepanthol losyon evet çokta güsel nemlendiriyo nemlenince daha az kaşınıorus ben hem bebe yağı hem onu kulullanıorum

kızlar size bişey sormam lazım hamilelik evliliğinizi etkiliyo mu? ben acayip agresifim sürekli kavga cıkarıyorum sonra da pişman olup oturup aglıyorum eşim diyo ki hamilelikten.. mesela hep yanım da olsun istiyorum ya acayip bişey normal mi yoksa valla psıkologa gıdıcem 1 hafta antalyaya geldım ama aklım hep onda sureklı mesaj atıyorum

olmaazsa özelden alırım di mi raporu bir ara özelden geçmiyor dediler ama ne alaka yaaa öyle şey mi olurrr.. amaaann hiç alamadım idare etsin ya da naparsa yapsın yaaa napim 1 gün okula gidemedim diye okuldan atılck değilim ya...müdür mnyağın teki evrak dedlisi... herşey evraklı usulünce olacak... olamaz böyle bir evrak manyağı

her zamanki gibi konuya dann diye gireceğim telefondan alıntı yapmak zor oluyo yahu . Aklıma gelenler ;
Çatlayacağınız varsa çatlıyorsunuz birşey fayda etmiyor ben mustela kullanıyorum bir sürü para verdik yine göbeğimin çevresi çatladı kırmızı kırmızı.
Bende de ne süt ne su hiç birşey gelmedi göğsümden .
Veee canım çok sıkkın...

takma kafana yaaa bı ara ozelden foto atayım sana gor karnım ne halde gokceye gosterdim ama umrumda mı degıllllll:) o catlaklar bana dunyanın en guzel hedıyesını verdı oda cefası olsun yanııı
ay zaten nette yazdım görsellerde hamilelik çatlağı diye resimleri gördüğüm gibi sayfayı kapatmam bi oldu

takma kafana yaaa bı ara ozelden foto atayım sana gor karnım ne halde gokceye gosterdim ama umrumda mı degıllllll:) o catlaklar bana dunyanın en guzel hedıyesını verdı oda cefası olsun yanııı

Bence de umrunda olmasin ne çatlaklar ne kilolar hiç önemli değil meleklerimiz sağlıkla gelsin de daha mutluluk veren birşey olabilir mi

ne oldu kız niye canın sıkkın hayırdır? sen de mi hamile depresyonundasın yoksa :44:

Bence de umrunda olmasin ne çatlaklar ne kilolar hiç önemli değil meleklerimiz sağlıkla gelsin de daha mutluluk veren birşey olabilir mi
kesınlıkle....

Yok canım yaa kocişle ilgili bir problem . Mesaj kutusu arama kayıtları eve gelirken siliniyor . Şüphe beynimi kemiriyor
benden sana 12 yılın verdıgı tecrube ile tavsıye.....
eger sonucunda bısey yapmayacaksan kurcalama arkadas , dogum oncesıde psıkolojını yıpratma.....
öğrenmek sonucu degıstırmeyecekse duyma gorme arkadas
kendını yıprattıgın ıle kalırsın

Burnundan fitil fitil getirmeyi de bilirim de bakalım sonuç ne olacak çok sürmez çıkar kokusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…