2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Yok canım yaa kocişle ilgili bir problem . Mesaj kutusu arama kayıtları eve gelirken siliniyor . Şüphe beynimi kemiriyor
hımm ince mevzu, meltem haklı sanırım bu konuda eğer bişey yapmayacaksan hamileliğini huzurlu geçir karıştırma hiç...
belkide hiç sanmadığın bi sebep yüzündendir... kartı çıkarıp takıyodur arananlar siliniyodur fln
mesajlarıda temizlemiştir olabilir yani... bende bazen tamamını siliyorum mesajların çok doluyo ordan burdan bankadan

canmmm ozelden rapor alabılrsn o ayrı meselede senn ısın bıgunlukse rapor almana gerek yok ogun aılehekımıne grdın dyelm ogun sevklı saylırsn ve sevk hakknda var yanii mudurnude ara ben bugun sevklıyım de bıttı

Öyledir herhalde rahatım aslında başka zaman olsa daha çok takardım . Sadece biraz sıkıldım . Aman neyse . Daha önce hiç görmediğim bir grup bayanı perşembe çaya davet ettim . Eşimin arkadaşlarının eşleri. Tamamen can sıkıntısından umarım çok yorulmam ve pişman olmam :)

kötü şeyler getirme aklına olmaz inş :)
ben en son geçen hafta ağırladım iki gün dinlenemedim valla bundan sonra misafir fln kabul etmem artık

kötü şeyler getirme aklına olmaz inş :)
ben en son geçen hafta ağırladım iki gün dinlenemedim valla bundan sonra misafir fln kabul etmem artık

Risk aldım bende kendim ettim sonuca katlanmam gerek :)

benımde gozum yemıyor valla gelecek olanda bu hafta ev temızken gelsın zaten yaaa
temizlik yapılsa pasta börek kolay, temizlik işkenceye dönüştü ben normalde çok severim evimi temizlemeyi şimdi hiiiç yanaşmıyorum kovaları kaldırmak dert süpürgeyi kullanmak dert amaaan birazda pis oluversin napalım

ben bugun konustum eve gelen bayanla ocak ayında 20 sı gıbı gelecek arası uzun oldu ama 2 kısı gelecek vıtrın mutfakdolabı perde dıp kose yapılacak ben hıc bısey yapmayagım cıft ucret odeyecegım ama doguma temız olacak ev

bende memlekete gitmeden temizletip gideyim tatile dönünce rahat olur, doğumu nasılsa konyada yapıcam annemle kayınvalidem düşünsün onu

bende bu pazara çağırdım kadıneşimde dio nedne çağırdın iptal etneymiş ocağın 25 i gibi düşünüormuş çağırmayıAllam ya

belimde cok kotu bır agrı var ne yapılırkı bel agrısı ıcın?
pzar günü banyoyu temizledim 3 gündür belim kopuyo walla. ayaktayken bişey yok ama 10 dakika uzanayım bi daha kalkamıyorum. hele okuldan gelince offf! ama 7. aydan sonra geçer diyo okuduğum sitelerde... umarım öle olur cnm...
bende epeydir oluyo o kasılma ama pek önemsemedim pozisyon değiştirince geçer diyodu öle yaptım. geçiyo içerde doğum hazırlıkları var kızlarr
ben de kestircemm ama cesaret edemiyom kısacık kestirip hafifleyesim var. ama şu an saçlarım belimdebi de kuaför şebeğe çevirirse diye korkuyommm..
kestane şekeri yükseltir ama bende as sona yiceeeeemmmm
kestanede yüksek karbonhidrat var... sık yersen acayip kilo aldırır. şekeri olanlar dikkat. makarnadan ekmekten farkı yok yani... ama ben de az önce yedimm. napiim ki şimdi kızımın canı istiyo
bende bu pazara çağırdım kadıneşimde dio nedne çağırdın iptal etneymiş ocağın 25 i gibi düşünüormuş çağırmayıAllam ya

annem eşim ben görev dağılımı tamamlandı. annem dolapları vitrinleri halleder. eşim kapı pencere perde... ben de siler süpürürüüm. 2 günde hallederiz... burda o kadar işi yapacak kadın yok zaten...hepsi bi naz bi kapris

kızlar akşam üzeri grimiştim hani 5:30 gibi geçmiş okuyodum birden bire bi fenalaştım yaa noldu anlamadım. şeker tansiyon normal çıktı ama onları bile zor ölçtüm gittim yatağa attım kendimi. 2 saat uyudum hemen. sanırım dün gece mide yanmasından 4:30a kadar uyuyamamıştım sabah da 9:30da kalktım gene eşim işe giderken. çamaşır yıka ütü yap derken heralde çok yorgun düştüm. bilgisayarı falana öylece bırakıp gittim yani bakmayın saatlerce online gözüktüğüme. eşim erken gelmiş sonra kalktım biraz kendime geldim yemek yedim falan.

ay bi de yarın okula gidecem yaa. pzt çağırmıştı hoca bi iş için. o işi çrşya ertelemişler. ben arayıp sormasam kimse haber vermeyecek boşu boşuna gidecem. zaten pazar akşamı bunun hakkında söylenmiştim burda da, gitmicem banane fln demiştim. iyi ki de gitmemişim ohhh.. ama yrn gidicem inşallah bi aksilik çıkmaz iptal olmaz yine. hava da çok yağmurlu fln. otobüsler hiç çekilmicek. ki köprü yolu üzerinde oturduğumuz için akşam trafiği berbat oluyo bu tarafta. umarım akşama kalmadan biter işim.

yaa ben eminönü havuzlu hana gitmek istiyorum ne zamandır, artık çok da gözümde büyüyo.:44: dün akşam kayınço gelin adayıyla bize gelmişti ya görümcem de kusur kalmamış tabi pazar günü istemeye gidilcek, bohçayı sordum görümceme. yok dedi nişanda yapcaz ama sizin bebek için annemle çıkcaz alışverişe dedi...................... elbette benim bitanecik kocacım da dedi ki niye kendi kendinize gidiyosunuz birseni de alsanıza beraber gidin dedi. tabii ki yaaa, ciciş topiğinde bahsetmiştim bu konudan işte tahmin ettiğim gibi oluyo gene yani hiç şaşırmadım. ben ayrı gitcem onlar ayrı gitcek. ne aldı alacak belli değil. onu mu beklicem, beklemesem gitsem boşuna masraf yapcam belki. gitmesem onun aldıklarını beğenmezsem gitmek için çok geç kalmış olabilirim.. vs vs aynı düşüncesizlik işte yine. neyse belki takılırım onlarla hiç cnm istemiyo ama. görümceme de lafı soktum gene. hatta kayınçoma da soktum. eeeeeee? dedim ne alcaksınız yeğeninize bakalım öyle hala amca olmak kolay değil dedim. kızım halasından dönence istiyo dedim. amcasından da kamera dedim(ki kendisi fotoğrafçı). kamerayı napcak şimdi dedi adam bikaç sene sonra alırım dedi. dedim çocuk kullansın diye istemiyoz heralde onu çekmek için istiyoruz dedim. kamera ne yaa foto makinasiyla çekin yeter diyo. ona mı kalmış acaba çok merak ettim sorcaktım ama tuttum kendimi. giderlerken de aldığımız kamerayı gösterdi eşim söyledi biz aldık diye. diyo ne bu küçücük şey buna para mı verilir falan. pazar günü çekeriz onların sözünü de diyodum ama vazgeçtim yani madem çok bi b.k değil kamerayı napcak ya foto mak yeter ohhhhhhh ay neyse konuyu değiştiriyorum.

ne çene çaldım gene yahu. birikiyo içimde coşuyom snr.

bikaç gündür dilimin ucunda bi isim vardı kızım için. böyle sölicem ama çıkmıyodu. bu sabah çıktı. "busem". nasıl? hiç bi yerden duymadım. ama kızımın fotosuna bakınca çok yakıştırıyorum çok da içime sindi bu sefer. bakalım babişkoyu ikna edebilecek miyiz? bu akşam önceden yol yapıp ısıttım ama yine burnunun ucu kıvrılmaya başladı. pes etmicem bu sefer. ikinci bir emre kadar kızımın adı busem'dir.

ooooh canıma değsin hep söledim alın alın sonra iki ayağınız bir pabuca girer dedim... ben dedim şimdi düşünün kara kara gecelik pijama zart zurt:2::2::2:
hehehe valla doğru. ben son ay alıcam diyenler vardı nerde onlar? bakiim:79:
yapılacak başka test kalmadı artık dimi?
idrar kültürü ve kan uyuşmazlığı varsa indirekt coombs testi var işte bekleyen. rutin kontrol bi de işte değerler için.
ben örgüleri ayrı, battaniyeleri ayrı, kıyafetleri ayrı yıkıyom. örgülerde beyazları ayırıyom. kıyafetlerde de beyaz renkli ayrı. ama gözümü rahatsız eden koyu renkleri yine ayırdım vallahi riske atmamak için. örgüleri 30 derecede, battaniyeleri ve renkli kıyafetleri 40ta, beyaz kıyafetleri 60ta yıkıyom.
ohh gözün aydın tugbacım. kilo almayınca afferim demiyo drlar. almamışsın iyi de demiyo. sanırım rahatlayıp salmayalım diye
Canım mesela benim doktorum epidural norma ldoğuma karşı diye biliyorum, ona göre ağrı azaldığı için ıkınma refleksini azaltıyormuş o yüzden çatır çatır doğurmaktan yana :)
benim hastanedeki anestezi uzmanı dozunu yüksek vermediklerini söyledi ıkınmayı engellememek için. 10 dereceli ağrı şiddetinin 8ini falan kesiyolarmış ki doğum zorlaşmasın. bana mantıklı geldi bi de ben beklicem dayanamicak gibi olduğumda epidural yaptırcam. belki de gerek kalmaz.:44: ya da daha az bi doz isteyebilirim.
neden ilişkiniz açısından iyi olmamaya başladı cnm? seni artık beğenmediğini mi düşünüyosun? ben hafiften başladım kurmaya öyle bişey belli etmiyo ama işte belli etmiyo gibi geliyo.:44:
ben pür dikkat kesildim valla. eve gelince namaz kılıyo mu duasını ediyo mu diye dikkat ediyom? napim ne de olsa geç çıkıyo ofisten tek kalıyo. benden bişey çıkmasa da kocişe çalışırım mecbur boşlamamak lazım.
sonraki iletilerde yazmışsın zaten ben de öyle düşünüyorum. tatile denk gelmesi daha iyi gibi geliyo bana o yüzden. yenidoğduğunda okulda olursa bütün gün ikinizi başbaşa bıraktığı için daha çok kıskanır. bu yüzden okuldan uzaklaşan çocuklar bile var Allah korusun. sana yardım eder dediğin gibi olaya dahil olursa abilik duyguları da güçlenir hem. herşeyin hayırlısı be kuzum. Allah en doğru zamanı nasip etsin inşallah sana da.
ıspanak yıkamak gıtgıde ıskence olmaya basladı yaaaaa((
oy kıyamam.. ıspanağı çok severim ama yıkamsı bana da işkence. bi de titizim 2 saatte anca yıkıyom.
yavru merak ettim ama üyelik olmadığı için bakamadım. foto koyabiliyon mu? ben de bakcam bu ara gecelik.
okurken mest oldum valla ne guzell bızde nerde guzelım bole seylerr dıyorum ya dun gıttım kendı ayaklarımla yogunum dedı sonra gel dedi o derece yani
hani ebeyle ilgili bi küfür var bi yere kadar gitmekle ilgili.. o geldi aklıma. desen yeriymiş kuzum. devlet memurluğu damarı tutmuş heralde.
belimde cok kotu bır agrı var ne yapılırkı bel agrısı ıcın?

yavrucum sana yoga hareketleri buldum foto ama yükleyemedim. çok iyi geliyo. anlatmaya çalışıyım dene istersen.
yerde dizlerinin üstüne çök, ellerini de omuz hizasında yere koy (pozisyonu anladın). dirseklerini kırmaya başla ve poponu ayaklarına yaklaştır(secdeye benzer). şimdi kafanı ileri doğru ilerlet ve dirseklerini düzleştirerek doğrulurken kafanla öne doğru yarım daire çiz(ensen sabit kalsın sırf kafa değil yani). bu sırada belin sanki arkaya doğru hafif kaykılmış gibi olacaksın yani bel çukurun oluşacak ama çok zorlama. ilk pozisyona geri döndüğünde durmadan, bu sefer sırtını dışa doğru çıkar, omuzların el hizasından daha arkaya gelmeye başlasın. sanki korkmuş hırlayan kedi gibi ol. sonra ilk pozisyona yine geri dön. bikaç defa yap bakalım rahatlatacak mı? bilmem anlatabildim mi tabi bu arada.

gökçe yoktu bugün naptı acaba? ben yatıyom bacılar siz zaten yatmışsınızdır. duşa gircem daha. hadi iyi uykulaaarrr...

Günaydın kızlar :)) o zaman ben de bi geçmiş yapıp geleyim :) bugün temizliğim olmayacakmış, kızın cenazesi varmış. akşama kadar burdayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…