- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.221
hımm ince mevzu, meltem haklı sanırım bu konuda eğer bişey yapmayacaksan hamileliğini huzurlu geçir karıştırma hiç...Yok canım yaa kocişle ilgili bir problem . Mesaj kutusu arama kayıtları eve gelirken siliniyor . Şüphe beynimi kemiriyor
olmaazsa özelden alırım di mi raporu bir ara özelden geçmiyor dediler ama ne alaka yaaa öyle şey mi olurrr.. amaaann hiç alamadım idare etsin ya da naparsa yapsın yaaa napim 1 gün okula gidemedim diye okuldan atılck değilim ya...müdür mnyağın teki evrak dedlisi... herşey evraklı usulünce olacak... olamaz böyle bir evrak manyağı
hımm ince mevzu, meltem haklı sanırım bu konuda eğer bişey yapmayacaksan hamileliğini huzurlu geçir karıştırma hiç...
belkide hiç sanmadığın bi sebep yüzündendir... kartı çıkarıp takıyodur arananlar siliniyodur fln
mesajlarıda temizlemiştir olabilir yani... bende bazen tamamını siliyorum mesajların çok doluyo ordan burdan bankadan
kötü şeyler getirme aklına olmaz inş :)Öyledir herhalde rahatım aslında başka zaman olsa daha çok takardım . Sadece biraz sıkıldım . Aman neyse . Daha önce hiç görmediğim bir grup bayanı perşembe çaya davet ettim . Eşimin arkadaşlarının eşleri. Tamamen can sıkıntısından umarım çok yorulmam ve pişman olmam :)
hımm ince mevzu, meltem haklı sanırım bu konuda eğer bişey yapmayacaksan hamileliğini huzurlu geçir karıştırma hiç...
belkide hiç sanmadığın bi sebep yüzündendir... kartı çıkarıp takıyodur arananlar siliniyodur fln
mesajlarıda temizlemiştir olabilir yani... bende bazen tamamını siliyorum mesajların çok doluyo ordan burdan bankadan
kötü şeyler getirme aklına olmaz inş :)
ben en son geçen hafta ağırladım iki gün dinlenemedim vallabundan sonra misafir fln kabul etmem artık
benımde gozum yemıyor valla gelecek olanda bu hafta ev temızken gelsın zaten yaaakötü şeyler getirme aklına olmaz inş :)
ben en son geçen hafta ağırladım iki gün dinlenemedim vallabundan sonra misafir fln kabul etmem artık
temizlik yapılsa pasta börek kolay, temizlik işkenceye dönüştü ben normalde çok severim evimi temizlemeyi şimdi hiiiç yanaşmıyorumbenımde gozum yemıyor valla gelecek olanda bu hafta ev temızken gelsın zaten yaaa
ben bugun konustum eve gelen bayanla ocak ayında 20 sı gıbı gelecek arası uzun oldu ama 2 kısı gelecek vıtrın mutfakdolabı perde dıp kose yapılacak ben hıc bısey yapmayagım cıft ucret odeyecegım ama doguma temız olacak evtemizlik yapılsa pasta börek kolay, temizlik işkenceye dönüştü ben normalde çok severim evimi temizlemeyi şimdi hiiiç yanaşmıyorumkovaları kaldırmak dert süpürgeyi kullanmak dert amaaan birazda pis oluversin napalım
bende memlekete gitmeden temizletip gideyim tatile dönünce rahat olur, doğumu nasılsa konyada yapıcam annemle kayınvalidem düşünsün onuben bugun konustum eve gelen bayanla ocak ayında 20 sı gıbı gelecek arası uzun oldu ama 2 kısı gelecek vıtrın mutfakdolabı perde dıp kose yapılacak ben hıc bısey yapmayagım cıft ucret odeyecegım ama doguma temız olacak ev
ben bugun konustum eve gelen bayanla ocak ayında 20 sı gıbı gelecek arası uzun oldu ama 2 kısı gelecek vıtrın mutfakdolabı perde dıp kose yapılacak ben hıc bısey yapmayagım cıft ucret odeyecegım ama doguma temız olacak ev
iyi geceler afiyet olsunben çıktım iyi geceler kızlardaha süt içcemm
pzar günü banyoyu temizledim 3 gündür belim kopuyo walla. ayaktayken bişey yok ama 10 dakika uzanayım bi daha kalkamıyorum. hele okuldan gelince offf! ama 7. aydan sonra geçer diyo okuduğum sitelerde... umarım öle olur cnm...belimde cok kotu bır agrı var ne yapılırkı bel agrısı ıcın?
bende epeydir oluyo o kasılma ama pek önemsemedim pozisyon değiştirince geçer diyodu öle yaptım. geçiyo içerde doğum hazırlıkları var kızlarrkaşıyorum ben yaa dayanamıyorumkaşıdıkça sıcaklık artıncada göbişi açıp geziyorum evin içinde
kızlar burda bahsediyodu bebek totosunu dayıyo gibi oluyo sanki koluyla gerdiriyo gibi oluyo ama kasılmaymış fln diye, şimdi banada olmaya başladı karnım bi geriliyo 4-5 sn sonra rahatlıyo kasılıyo sanırım :44:
ben de kestircemm ama cesaret edemiyom kısacık kestirip hafifleyesim var. ama şu an saçlarım belimdeay o saç işini ben eylülün başında hallettim
nerdeyse belime kadar olan saçlarımı bi çırpıda omuzlarıma
kadar kestirdim çok dökülüyodu çok üzüldüm ama bütün
enerjimi alıyodu neyse şimdi rahatım ama dediğin gibi
kurutması şekil vermesi de kolay oluyo.
kestanede yüksek karbonhidrat var... sık yersen acayip kilo aldırır. şekeri olanlar dikkat. makarnadan ekmekten farkı yok yani... ama ben de az önce yedimm. napiim ki şimdi kızımın canı istiyokestane şekeri yükseltir ama bende as sona yiceeeeemmmm
bende bu pazara çağırdım kadıneşimde dio nedne çağırdın iptal et neymiş ocağın 25 i gibi düşünüormuş çağırmayı Allam ya
hehehe valla doğru. ben son ay alıcam diyenler vardı nerde onlar? bakiim:79:ooooh canıma değsin hep söledim alın alın sonra iki ayağınız bir pabuca girer dedim... ben dedimşimdi düşünün kara kara gecelik pijama zart zurt:2::2::2:
idrar kültürü ve kan uyuşmazlığı varsa indirekt coombs testi var işte bekleyen. rutin kontrol bi de işte değerler için.yapılacak başka test kalmadı artık dimi?
ben örgüleri ayrı, battaniyeleri ayrı, kıyafetleri ayrı yıkıyom. örgülerde beyazları ayırıyom. kıyafetlerde de beyaz renkli ayrı. ama gözümü rahatsız eden koyu renkleri yine ayırdım vallahi riske atmamak için. örgüleri 30 derecede, battaniyeleri ve renkli kıyafetleri 40ta, beyaz kıyafetleri 60ta yıkıyom.kızlar şimdi birşey sormam lazım size ben bebişin kıyafetlerini atıp bir makinada yıkayayım diyorum da boyama yapmaz dimi ya ne diyorsunuz siz nasıl yıkadınız örgüleride ayrı bir makina da yıkarım diyorum ama şimdi koyu pembe yeleği var beyaz yeleği var nasıl yapayım ne diyorsunuz
ohh gözün aydın tugbacım.ben geldım doktordan mutlu mesut bır halde bebegım 2000 gr olmus boyuda 42 cm cok sevndm ustelık buna ragmen benm aldgm kılo 1 kılo bu sefer renjıde olmadım ama takdırde etmedıler bozuldum yanıkafası asagıda kızımın yukarı gogsume sureklı vurdugu sey meger poposuymus yuzunu bıraz daha net anlayabıldık dogum tarıhım 2 gun gerye gelmıs 27 ocak olmus 32+2 cıktım kan ıdrar tahlılı yaptı dogum oncesı ıznımıde aldımm kanım bıraz dusuk cıktı oyuzden demır hapını 2 ye cıkardı bırde ıdrarda seker cıktı dıkkat etmıomusun dedı yooo edyrum dedım ama iç sesim hadı ordan yalancııı yedgın asurelerın hesabını verseneee dedıysede doktora caktrmadım bıraz daha dıkkat edıcem artık 2 hafta snraya bıdaha cagrdı 18 aralık cıkarkende gırıstekı kızlara dogum ucretlerını srdum normal 390 epıdural normal 600 sezeryan 600 esım 390 ı duyunca normal dogumla ılgılı cok olumlu seyler anlatmaya basladı nyeyse:):)
benim hastanedeki anestezi uzmanı dozunu yüksek vermediklerini söyledi ıkınmayı engellememek için. 10 dereceli ağrı şiddetinin 8ini falan kesiyolarmış ki doğum zorlaşmasın. bana mantıklı geldi bi de ben beklicem dayanamicak gibi olduğumda epidural yaptırcam. belki de gerek kalmaz.:44: ya da daha az bi doz isteyebilirim.Canım mesela benim doktorum epidural norma ldoğuma karşı diye biliyorum, ona göre ağrı azaldığı için ıkınma refleksini azaltıyormuş o yüzden çatır çatır doğurmaktan yana :)
neden ilişkiniz açısından iyi olmamaya başladı cnm? seni artık beğenmediğini mi düşünüyosun? ben hafiften başladım kurmaya öyle bişey belli etmiyo ama işte belli etmiyo gibi geliyo.:44:Kizlar bugun ben de topikdeki rahibe anne adaylarina katilmaya karar verdim...
Artik ben de kendi kendime iliskiyi yasakliyorummm..
Zarali oldugundan degil.. zorlandigimdan da degil ama sanki iliskimiz aciindan iyi olmamaya basladi gibime geliyor...
Ben de bugun ozleyelim biraz birbirimizi dedim... ki biz sik ilis
kiye giren ciftlerdeniz.... 32 haftalik olmama ragmen...
:2:
ben pür dikkat kesildim valla. eve gelince namaz kılıyo mu duasını ediyo mu diye dikkat ediyom?sen cok gec bırakıyorsun ısı gunah valla sana da bebegede
cok ıncelemıyorum ne yaptıgıyla ılgılı bı fıkrım de yok acıkcası su an bunları dusunemem , oğullarıma adadım kendımı artık :))
sonraki iletilerde yazmışsın zaten ben de öyle düşünüyorum. tatile denk gelmesi daha iyi gibi geliyo bana o yüzden. yenidoğduğunda okulda olursa bütün gün ikinizi başbaşa bıraktığı için daha çok kıskanır. bu yüzden okuldan uzaklaşan çocuklar bile var Allah korusun. sana yardım eder dediğin gibi olaya dahil olursa abilik duyguları da güçlenir hem. herşeyin hayırlısı be kuzum. Allah en doğru zamanı nasip etsin inşallah sana da.benımde oğlum 9 yasında ......
anne olmak acayıp bır sey 2-3 gundur kafamda dogum tarıhı ayarlamaya calışıyorum drun verdıgı maxımum tarıh 27 ocak pazara gelıyor okullar 25 ınde kapanıyor bende dogumu somestr basına denk getrıp buyuk ogluma da vakıt ayırmak ıstiyorum 20sı doktora gore erken sonrakı hafta gec ay bılemedım yaaaa
oy kıyamam..ıspanak yıkamak gıtgıde ıskence olmaya basladı yaaaaa((
yavru merak ettim ama üyelik olmadığı için bakamadım. foto koyabiliyon mu? ben de bakcam bu ara gecelik.http://www.markafoni.com/product/3052573/ gecelık olarak bu nasıl
hani ebeyle ilgili bi küfür var bi yere kadar gitmekle ilgili.. o geldi aklıma.okurken mest oldum valla ne guzell bızde nerde guzelım bole seylerr dıyorum ya dun gıttım kendı ayaklarımla yogunum dedı sonra gel dedi o derece yani
belimde cok kotu bır agrı var ne yapılırkı bel agrısı ıcın?
Günaydın arkadaşlarrr gerçi kimsecikler gelmemiş henüz ama
günaydınnn
geçmişi okumaktan gözlerim ağrıdı
Günaydın kızlar :)) o zaman ben de bi geçmiş yapıp geleyim :) bugün temizliğim olmayacakmış, kızın cenazesi varmış. akşama kadar burdayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?