- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.241
anladım canım ben oniiii:))) bugun deneyeyım gece yatıp dınlenınce sabah dah aıyı kalktım dun cok dolandım heralde ondan cok agrıdı bunlarıda yapayım zaten kolay pozısyonlar kedı ve hırlayan kedı pozısyonu dıyelım bız buna:)) gokcenın net kotası soldu ından gıremıyoyavrucum sana yoga hareketleri buldum foto ama yükleyemedim.çok iyi geliyo. anlatmaya çalışıyım dene istersen.
yerde dizlerinin üstüne çök, ellerini de omuz hizasında yere koy (pozisyonu anladın). dirseklerini kırmaya başla ve poponu ayaklarına yaklaştır(secdeye benzer). şimdi kafanı ileri doğru ilerlet ve dirseklerini düzleştirerek doğrulurken kafanla öne doğru yarım daire çiz(ensen sabit kalsın sırf kafa değil yani). bu sırada belin sanki arkaya doğru hafif kaykılmış gibi olacaksın yani bel çukurun oluşacak ama çok zorlama. ilk pozisyona geri döndüğünde durmadan, bu sefer sırtını dışa doğru çıkar, omuzların el hizasından daha arkaya gelmeye başlasın. sanki korkmuş hırlayan kedi gibi ol. sonra ilk pozisyona yine geri dön. bikaç defa yap bakalım rahatlatacak mı? bilmem anlatabildim mi tabi bu arada.
gökçe yoktu bugün naptı acaba? ben yatıyom bacılar siz zaten yatmışsınızdır. duşa gircem daha. hadi iyi uykulaaarrr...
Günaydın hayatımm hoşgeldinn
ben kestırdım ılk hamılelıgımde de kestırmıstımHerkese GÜNAYDINNNN.. Saçımı kestircem diyen arkadaşlara imreniyorum valla. Kuaföre gitmeyi özledim ağda kaş bıyk dışında gitmiyorum. Bide saçımı kestiremezmişim annem ve kayınvalidemden baskı var neymıiş efendim ömrü kısalırmş allah korusun tövbe TÖVBE. Ya saçma olduğunu biliyorum ama duyuncada gidip kestiremedim iş de.
ohhhhh gule oynaya kırletın :)Gunaydin hanimlar kac gundur okuyup cikiyorum pazar badana yaptirdik 2gundur derin temzlik vardi evde bugun cok az bi yer kaldi onu da hallettim mi benden iyisi yok.
Herkese GÜNAYDINNNN.. Saçımı kestircem diyen arkadaşlara imreniyorum valla. Kuaföre gitmeyi özledim ağda kaş bıyk dışında gitmiyorum. Bide saçımı kestiremezmişim annem ve kayınvalidemden baskı var neymıiş efendim ömrü kısalırmş allah korusun tövbe TÖVBE. Ya saçma olduğunu biliyorum ama duyuncada gidip kestiremedim iş de.
Gunaydin hanimlar kac gundur okuyu cikiyorum pazar badana yaptirdik 2gundur derin temzlik vardi evde bugun cok bi yer kaldi onu da hallettim mi benden iyisi yok.
hoşbulduk tatlım :)) ay evi öyle bi salmıştım ki kadın gelcek ne de olsa diyeşimdi gelmeyince gözüme batıyo her yer :)) viledayla geçsem mi, boşverip 1 hafta geçmesini mi beklesem bilemedim :)) canım alışveriş de yapmak istiyor, ay bilemedim bu kararsızlık beni öldürecek :)
Herkese GÜNAYDINNNN.. Saçımı kestircem diyen arkadaşlara imreniyorum valla. Kuaföre gitmeyi özledim ağda kaş bıyk dışında gitmiyorum. Bide saçımı kestiremezmişim annem ve kayınvalidemden baskı var neymıiş efendim ömrü kısalırmş allah korusun tövbe TÖVBE. Ya saçma olduğunu biliyorum ama duyuncada gidip kestiremedim iş de.
üzerinden al madem ama detaya inme nasıl olsa kadın gelcek diyosun yorma kendini kahvaltını et ilk önce sonrada ortalığı toplar alışverişe çıkarsın kuzum ya
Günaydın kızlar... çok hastayım ve bu halde işe geldiğim için şu anda iş yerimden nefret ediyorum. Kimse yat dinlen demedi 3 gündür. sürünüyorum...
Ben de böyle söyleyeceklerini bildiğim için gittim kestirdim saçımıbenim kayınvalidemin öyle batıl inançları yoktur ama annemin ananemin teyzemin vardır :)) saçımı kestirip gittim bunlar şokta en güzeli kimseye sormadan söylemeden yapmak
canım çok da yorma kendini, yavaş yavaş hallet
Günaydın kızlar... çok hastayım ve bu halde işe geldiğim için şu anda iş yerimden nefret ediyorum. Kimse yat dinlen demedi 3 gündür. sürünüyorum...
Canim yormak ne kelime resmen bittim :) saolsun esim cok yardim etti mutfak dolaplari felan derken herseyi heryeri camasir suyundan gecirdik ev hijyen kokuyo icim bi rahatladi anlatamam :) birazdan kahvalti yapip aksam yemegi yapip dolabimi toplicam halilarimi da yikamaya verdim gelince koltuklarimi da yikicaklar yasasin temizliikk :) kizlar bisey sorcam store gunesliklerim var onlari nasil temizlemem gerekiyo ?bilen var miiiii ?
iyileşemedin mi daha( e kendin söyle, rapor al dinlenmezsen daha kötü, ilaç kullanmak zorunda kalma bir de geçmiş olsun canım
ya söylememe gerek yokki karnım burnumda ve geberiyorum görmüyolarmı allah aşkına
:2:ah şu izinim gelsin yemin ederim zevkle yatıcam. zaten her kes bu duruma gıcık oluyo içten içe eminim. ben tuvalete gitsem sorun oluyor burda çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?