2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
anladım canım ben oniiii:))) bugun deneyeyım gece yatıp dınlenınce sabah dah aıyı kalktım dun cok dolandım heralde ondan cok agrıdı bunlarıda yapayım zaten kolay pozısyonlar kedı ve hırlayan kedı pozısyonu dıyelım bız buna:)) gokcenın net kotası soldu ından gıremıyo

gunaydın kızlar

Günaydın hayatımm hoşgeldinn

hoşbulduk tatlım :)) ay evi öyle bi salmıştım ki kadın gelcek ne de olsa diye şimdi gelmeyince gözüme batıyo her yer :)) viledayla geçsem mi, boşverip 1 hafta geçmesini mi beklesem bilemedim :)) canım alışveriş de yapmak istiyor, ay bilemedim bu kararsızlık beni öldürecek :)

Herkese GÜNAYDINNNN.. Saçımı kestircem diyen arkadaşlara imreniyorum valla. Kuaföre gitmeyi özledim ağda kaş bıyk dışında gitmiyorum. Bide saçımı kestiremezmişim annem ve kayınvalidemden baskı var neymıiş efendim ömrü kısalırmş allah korusun tövbe TÖVBE. Ya saçma olduğunu biliyorum ama duyuncada gidip kestiremedim iş de.

Gunaydin hanimlar kac gundur okuyu cikiyorum pazar badana yaptirdik 2gundur derin temzlik vardi evde bugun cok bi yer kaldi onu da hallettim mi benden iyisi yok.

Gunaydin hanimlar kac gundur okuyup cikiyorum pazar badana yaptirdik 2gundur derin temzlik vardi evde bugun cok az bi yer kaldi onu da hallettim mi benden iyisi yok.

ben kestırdım ılk hamılelıgımde de kestırmıstım
Gunaydin hanimlar kac gundur okuyup cikiyorum pazar badana yaptirdik 2gundur derin temzlik vardi evde bugun cok az bi yer kaldi onu da hallettim mi benden iyisi yok.
ohhhhh gule oynaya kırletın :)

Ben de böyle söyleyeceklerini bildiğim için gittim kestirdim saçımı benim kayınvalidemin öyle batıl inançları yoktur ama annemin ananemin teyzemin vardır :)) saçımı kestirip gittim bunlar şokta en güzeli kimseye sormadan söylemeden yapmak
Gunaydin hanimlar kac gundur okuyu cikiyorum pazar badana yaptirdik 2gundur derin temzlik vardi evde bugun cok bi yer kaldi onu da hallettim mi benden iyisi yok.

canım çok da yorma kendini, yavaş yavaş hallet

üzerinden al madem ama detaya inme nasıl olsa kadın gelcek diyosun yorma kendini kahvaltını et ilk önce sonrada ortalığı toplar alışverişe çıkarsın kuzum ya

Banada kendi annem diyodu dr.uma sordum kas biyik almak gibi bisey dedi bunlar hurafe ben kendi hamileligimde de kestirdim dedi bende annm diyo diye kestiremiyodum dr.oyke diyince kostura kostura kuafore gittim :) insan hi rahatliyo tavsiye ederim

Günaydın kızlar... çok hastayım ve bu halde işe geldiğim için şu anda iş yerimden nefret ediyorum. Kimse yat dinlen demedi 3 gündür. sürünüyorum...

üzerinden al madem ama detaya inme nasıl olsa kadın gelcek diyosun yorma kendini kahvaltını et ilk önce sonrada ortalığı toplar alışverişe çıkarsın kuzum ya

iki dakikada organize ettin kız beni :)) şimdi tepsimi hazırladım kucağıma kahvaltımı yapıcam :) sonra da sadece salonu viledalıycam, sonra yemeğimi yapıp hoooop alışverişe :))

Günaydın kızlar... çok hastayım ve bu halde işe geldiğim için şu anda iş yerimden nefret ediyorum. Kimse yat dinlen demedi 3 gündür. sürünüyorum...

iyileşemedin mi daha ( e kendin söyle, rapor al dinlenmezsen daha kötü, ilaç kullanmak zorunda kalma bir de geçmiş olsun canım

Canim yormak ne kelime resmen bittim :) saolsun esim cok yardim etti mutfak dolaplari felan derken herseyi heryeri camasir suyundan gecirdik ev hijyen kokuyo icim bi rahatladi anlatamam :) birazdan kahvalti yapip aksam yemegi yapip dolabimi toplicam halilarimi da yikamaya verdim gelince koltuklarimi da yikicaklar yasasin temizliikk :) kizlar bisey sorcam store gunesliklerim var onlari nasil temizlemem gerekiyo ?bilen var miiiii ?

ay ne güzel ben de istiyorum aynısından :))) storları da halı koltuk yıkayan yerler temizliyor, ben eskiden öyle temizletiyordum, şimdi bambu storlara geçtim, sök yıka olayı

iyileşemedin mi daha ( e kendin söyle, rapor al dinlenmezsen daha kötü, ilaç kullanmak zorunda kalma bir de geçmiş olsun canım

ya söylememe gerek yokki karnım burnumda ve geberiyorum görmüyolarmı allah aşkına
:2:ah şu izinim gelsin yemin ederim zevkle yatıcam. zaten her kes bu duruma gıcık oluyo içten içe eminim. ben tuvalete gitsem sorun oluyor burda çünkü.

çalışanların çoğu kadın kesin ! ne yazık ki oluyor canım iş yerlerinde. benim eski işyerimde öyleydi, 4 hatun çalışıyorduk, ama herkes birbirinin arkasından dedikodusunu eksik etmiyordu. Bence sen kendini düşün git söyle, şurda izne de bişey kalmadı zaten, çatlayan çatlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…