2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
iki dakikada organize ettin kız beni :)) şimdi tepsimi hazırladım kucağıma kahvaltımı yapıcam :) sonra da sadece salonu viledalıycam, sonra yemeğimi yapıp hoooop alışverişe :))

napim sende ben gibi napsam diye delircen durcan :)) fikir verdim sadece ama görüyorum ki işe de yaramış fena olmamış yani

Günaydın kızlar... çok hastayım ve bu halde işe geldiğim için şu anda iş yerimden nefret ediyorum. Kimse yat dinlen demedi 3 gündür. sürünüyorum...

bende çok hastayım öksürmekten içim çıkıyo özelliklede geceleri gündüzleri de öle ama gece tıkanıyorum resmen dün gece acillerdeydik nefesim tıkandı acilde kaldık 2 saat kdr ( Çok yorgunum halsizim ama mecburuz çalışmaya

günaydın kızlar biz geldik
sende hoşgeldin kuzum

canım sana da geçmiş olsun

günaydın hamişler bugün kontrolumuz var

sizin doktorlar da sizi hala ayda 1 mi çağırıyor?

günaydın canım, seni çok kıskanıyorum ya D ne güzel bi kızçen bi oğluşun var :)) ben de öyle olsun istiyorum banane banane (daha birinciyi doğurmadan ikincinin planını yapıyorum çaktırmayın)

allahım gönlüne göre versin canım vallla bizde ilkin de hep ikinciyi düşünüyorduk sonuç bu

valla canım benim annem de seninkiler gibi tereddütteydi. bende 6 aydır bekliyordum netten diyanetten falan araştırdım yokmuş öyle bişey valla pazar günü gittim kestirdim sonrasında en çok annem beğendi valla öyle bi değişiklik oldu ki eşim bile sen son zamanlarda çok güzelleştin diyor kestir gitsinnn inanılmaz rahatlıyorsun valla

ayol yön. kurulu temsilcimiz kadın!!!!!!! yetmezmi. burda pek benle uğraşmaya kimse cesaret edemez de. sanki ben olmazsam şirket batıcak. yani tanımasam kıllık yapıyolar diycem.. neden hazmedemiyolar onu anlamıyorum.

valla bende kestirdim arkadaşım ilahiyat mezunu ona da sorduk müftüyede sordum onlar batıl inanç dedi o zaman vücudunuzdan hiç kıl kesmeyin dedi doğru yani vücudumuzdaki kılları da alıyoruz

Banada kendi annem diyodu dr.uma sordum kas biyik almak gibi bisey dedi bunlar hurafe ben kendi hamileligimde de kestirdim dedi bende annm diyo diye kestiremiyodum dr.oyke diyince kostura kostura kuafore gittim :) insan hi rahatliyo tavsiye ederim

Kendimi iyice bakımsız hissediyorum uzadıkça şekli bozuldu şöyle bi kestirsem fönletsem baya moralim yerine gelcek gibi ama bizimkiler baya bi tepki gösterirler zaten annemin kayınvalidemin gözü saçımın üstünde devamlı bakalım ne kadar uzamış falan diyorlar acayip saçma düşünceleri var. Geçen annem sakız çiğnerken gördü aman sakız çiğneme çocuğun boklu olur diyor:))))))))) Ne güzel işde kabız olmasından iyidir diyorum bende inatla da çiğniyorum:))))

Günaydınlar...sakız hurafesini de ilk kez duyuyorum :)

günaydın kızlar biz geldik kızımla nasılsınız neler var neler yok bakalım haftamızıda ortaladık bende bu cumartesi günü doktora gideceğim bakalım nasip olursa bide geceliklerimide alayım diyorum bu hafta ama kısmet tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…