- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.261
günaydın kızlar biz geldik
iki dakikada organize ettin kız beni :)) şimdi tepsimi hazırladım kucağıma kahvaltımı yapıcam :) sonra da sadece salonu viledalıycam, sonra yemeğimi yapıp hoooop alışverişe :))
Günaydın kızlar... çok hastayım ve bu halde işe geldiğim için şu anda iş yerimden nefret ediyorum. Kimse yat dinlen demedi 3 gündür. sürünüyorum...
sende hoşgeldin kuzumgünaydın kızlar biz geldik
ay ne güzel ben de istiyorum aynısından :))) storları da halı koltuk yıkayan yerler temizliyor, ben eskiden öyle temizletiyordum, şimdi bambu storlara geçtim, sök yıka olayı
napim sende ben gibi napsam diye delircen durcan :)) fikir verdim sadece ama görüyorum ki işe de yaramış fena olmamış yani
bende çok hastayım öksürmekten içim çıkıyo özelliklede geceleri gündüzleri de öle ama gece tıkanıyorum resmen dün gece acillerdeydik nefesim tıkandı acilde kaldık 2 saat kdr( Çok yorgunum halsizim ama mecburuz çalışmaya
sende hoşgeldin kuzum
günaydın canım, seni çok kıskanıyorum yaD ne güzel bi kızçen bi oğluşun var :)) ben de öyle olsun istiyorum banane banane (daha birinciyi doğurmadan ikincinin planını yapıyorum çaktırmayın)
canım sana da geçmiş olsun
günaydın hamişler bugün kontrolumuz var
sizin doktorlar da sizi hala ayda 1 mi çağırıyor?
günaydın hamişler bugün kontrolumuz var
sizin doktorlar da sizi hala ayda 1 mi çağırıyor?
günaydın kızlar biz geldik
Herkese GÜNAYDINNNN.. Saçımı kestircem diyen arkadaşlara imreniyorum valla. Kuaföre gitmeyi özledim ağda kaş bıyk dışında gitmiyorum. Bide saçımı kestiremezmişim annem ve kayınvalidemden baskı var neymıiş efendim ömrü kısalırmş allah korusun tövbe TÖVBE. Ya saçma olduğunu biliyorum ama duyuncada gidip kestiremedim iş de.
çalışanların çoğu kadın kesin ! ne yazık ki oluyor canım iş yerlerinde. benim eski işyerimde öyleydi, 4 hatun çalışıyorduk, ama herkes birbirinin arkasından dedikodusunu eksik etmiyordu. Bence sen kendini düşün git söyle, şurda izne de bişey kalmadı zaten, çatlayan çatlasın.
valla canım benim annem de seninkiler gibi tereddütteydi. bende 6 aydır bekliyordum netten diyanetten falan araştırdım yokmuş öyle bişey valla pazar günü gittim kestirdim sonrasında en çok annem beğendivalla öyle bi değişiklik oldu ki eşim bile sen son zamanlarda çok güzelleştin diyor kestir gitsinnn inanılmaz rahatlıyorsun valla
Banada kendi annem diyodu dr.uma sordum kas biyik almak gibi bisey dedi bunlar hurafe ben kendi hamileligimde de kestirdim dedi bende annm diyo diye kestiremiyodum dr.oyke diyince kostura kostura kuafore gittim :) insan hi rahatliyo tavsiye ederim
Günaydınlar...sakız hurafesini de ilk kez duyuyorum :)Kendimi iyice bakımsız hissediyorum uzadıkça şekli bozuldu şöyle bi kestirsem fönletsem baya moralim yerine gelcek gibi ama bizimkiler baya bi tepki gösterirler zaten annemin kayınvalidemin gözü saçımın üstünde devamlı bakalım ne kadar uzamış falan diyorlar acayip saçma düşünceleri var. Geçen annem sakız çiğnerken gördü aman sakız çiğneme çocuğun boklu olur diyor:))))))))) Ne güzel işde kabız olmasından iyidir diyorum bende inatla da çiğniyorum:))))
günaydın kızlar biz geldik kızımla nasılsınız neler var neler yok bakalım haftamızıda ortaladık bende bu cumartesi günü doktora gideceğim bakalım nasip olursa bide geceliklerimide alayım diyorum bu hafta ama kısmet tabii
günaydın miniğimben de ctesi gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?