- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.281
kocaman olmuştur canım kuzum benimmmm
benim de cumartesi randevum, bi yandan mutluyum oğluşumu görücem diye, bi yandan da endişeliyim ya bacak boyu iyice gerilediyse diye. günler geçmek bilmiyor işte
allahım her gün ona daha çok yaklaştığımı hissediyorum. allah hepimizin kuzusuna sağlık versin. onu ilk gördüğümde ne yapacağımı da bilmiyorum tanışma aaaannnnıııı
Allah'a sığın allah büyük
allahım her gün ona daha çok yaklaştığımı hissediyorum. allah hepimizin kuzusuna sağlık versin. onu ilk gördüğümde ne yapacağımı da bilmiyorum tanışma aaaannnnıııı
benim de cumartesi randevum, bi yandan mutluyum oğluşumu görücem diye, bi yandan da endişeliyim ya bacak boyu iyice gerilediyse diye. günler geçmek bilmiyor işte
Kendimi iyice bakımsız hissediyorum uzadıkça şekli bozuldu şöyle bi kestirsem fönletsem baya moralim yerine gelcek gibi ama bizimkiler baya bi tepki gösterirler zaten annemin kayınvalidemin gözü saçımın üstünde devamlı bakalım ne kadar uzamış falan diyorlar acayip saçma düşünceleri var. Geçen annem sakız çiğnerken gördü aman sakız çiğneme çocuğun boklu olur diyor:))))))))) Ne güzel işde kabız olmasından iyidir diyorum bende inatla da çiğniyorum:))))
o ne demek kız ılk kez duydum ben saat 11 bucuga kadar muafım oğlusu gondereyım donecegımMeltem canın saolsun insan bi sorar naptın öldünmü kaldınmı diye. sana bir daha sarılırsam beşolsun.
Seni çok iyi anlıyorum.Be de kestirdim saclarimi....
Kestirin kizlar... bakimi elden birakmayin..
Dun yemek yapmak icin isten sonra alisveris merkezine gittim..
Hamileligimden beri pek kendime (giyim kusam konusunda) bakmadim..
Cok kiyafet yatirimi yaptim ama hep dogum sonrasi icin kucuk beden aldim....
Halbuki hamilelik oncesi cok kokostum :)
Ama 9 aylik giyip atmak icin para vermeye icim elvermedi...
Dun cok kotu hissettim kendimi...
Bu kilolu halimle, haftalardir giydigim pantalonla sanki kendime yabanci hissettim ve kendimi elbiseler denerken buldum..
Off yinr icim elvermedi... paramin hemen hemen hepsini kizima yeni elbieler alarak harcadim.. ekndime de cok cok ucuza buldugum tshirte benzeen 2 daracik elbise aldim.
Sonra ufakligi okuldan aldim... yemek yaptim, kizimi yataga yatirdim ve banyo yaptim giyindim suslendim aksa gec saatte esim geldi...
Ama karsinsinda gordugu seyden hic memnun olmadi...
once kimin icin yaptin sen tum bu suslenmeleri diye tutturdu..
sonra havalarin soguk olmasindan ve hastalanacagimdan..
ve Kiyafetimin uygunsuz oldugundan............ agzina ne geldiyse soyledi bir daha da zaten konusmadi aksam boyunca benimle..
Halbuki hamile kalmadan once daha cesur kiyafetler giyerdim...
Anlamadim derdi ne...:::
Be de kestirdim saclarimi....
Kestirin kizlar... bakimi elden birakmayin..
Dun yemek yapmak icin isten sonra alisveris merkezine gittim..
Hamileligimden beri pek kendime (giyim kusam konusunda) bakmadim..
Cok kiyafet yatirimi yaptim ama hep dogum sonrasi icin kucuk beden aldim....
Halbuki hamilelik oncesi cok kokostum :)
Ama 9 aylik giyip atmak icin para vermeye icim elvermedi...
Dun cok kotu hissettim kendimi...
Bu kilolu halimle, haftalardir giydigim pantalonla sanki kendime yabanci hissettim ve kendimi elbiseler denerken buldum..
Off yinr icim elvermedi... paramin hemen hemen hepsini kizima yeni elbieler alarak harcadim.. ekndime de cok cok ucuza buldugum tshirte benzeen 2 daracik elbise aldim.
Sonra ufakligi okuldan aldim... yemek yaptim, kizimi yataga yatirdim ve banyo yaptim giyindim suslendim aksa gec saatte esim geldi...
Ama karsinsinda gordugu seyden hic memnun olmadi...
once kimin icin yaptin sen tum bu suslenmeleri diye tutturdu..
sonra havalarin soguk olmasindan ve hastalanacagimdan..
ve Kiyafetimin uygunsuz oldugundan............ agzina ne geldiyse soyledi bir daha da zaten konusmadi aksam boyunca benimle..
Halbuki hamile kalmadan once daha cesur kiyafetler giyerdim...
Anlamadim derdi ne...:::
Haklisin ama kendime olan butun guvenimi kaybetmis durumdayim...
Ayaya baktikca agliyorum hep..
Dun haftaya Polonya ya gidiyoruz bari orada guzel hatunlarin arasinda kendimi daha da kotu hissetmeyeyim diye biseyler alma istedim ama gorundugu gibi sonuc husran.....
gevens öncelikle benim yanlış anlama ama ben biraz bu konuyu abarttığını düşünüyorum kusura bakma ama sen annesin ve şunun şurasında doğurmana 10 hafta var ve kimin ne dediği ne düşündündüğüde hiç mi hiç umrunda olmasın bu ne yawww can taşıyorsun sen içinde ne olmayı bekliyorsun anlamadım açıkcası insanlarıda salla gitsin böyle düşünürsen üzersin kendini bebişin doğduktan sonra düzelecek zati herşey ayrıca eşinde üşürsün diye hasta olursun diye tepki verdiğini düşünüyorum kuzum kafana takma böyle şeyleri yawww hamişliğin tadını çıkar
ya samalama be deliben de aynaya bakınca tuhaf oluyorum ama 2 ay sonra bebeğimiz olucak. onu düşün nasılsa en kısa sürede eski halimize döneriz. ama ben bakımıdan makyajımdan ve süsümden asla ödün vermedim hala kontes gibiyim . millet çatlıyo beni gördükçe. normalde hamileler. naz yapar salar kendini asla salmadım. dimdik ve yine en güzel benim. ben dünyanın en güzel hamilesi en güzel avradıyım. yupppiiiiii
ha bu rada fotodaki sensen. sana makyaj yapmayı çok isterdim. süper yüz hatların var
kızlar alt kemikleri sızlayan varmı bende iki bacak armadaki malum blgede her iki yerdede sızlama var şu an ve canımı yakıyo bazen iş yaptım yoruldum belki ondan daha salonu süpürücemm bide bazen bebeğim sağ tarafıma yatıyo o tarafım top gibi şişiyo
kızlar alt kemikleri sızlayan varmı bende iki bacak armadaki malum blgede her iki yerdede sızlama var şu an ve canımı yakıyo bazen iş yaptım yoruldum belki ondan daha salonu süpürücemm bide bazen bebeğim sağ tarafıma yatıyo o tarafım top gibi şişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?