- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.301
kız pofikci resmini paylaşta gözümüz güzel görsün
ya sızlama değilde benim de ağrıyo bacak aram yani iç tarafı bacaklarımın. tam kasığımın dibi.
sanırımm bitanem benimde öyle bişee ama ben daha ağrımı bile tarif edemiyorum doktora soruncada baka kalıyor hııı diyooy oyy oturdum da şimdi geçti biraz benimde bitanem tam iki bacak arası iç taraf kasıkların aşağısı kemiklerde ama bende
ya samalama be deliben de aynaya bakınca tuhaf oluyorum ama 2 ay sonra bebeğimiz olucak. onu düşün nasılsa en kısa sürede eski halimize döneriz. ama ben bakımıdan makyajımdan ve süsümden asla ödün vermedim hala kontes gibiyim . millet çatlıyo beni gördükçe. normalde hamileler. naz yapar salar kendini asla salmadım. dimdik ve yine en güzel benim. ben dünyanın en güzel hamilesi en güzel avradıyım. yupppiiiiii
ha bu rada fotodaki sensen. sana makyaj yapmayı çok isterdim. süper yüz hatların var
yok canımda benim bugün sırtım ağrımaya başladı yoruldum herhalde yada yanlış yattım :) çok yorma kendini yat dinlen kuzu
annelık vazıfemı yerıne getırdım geldım oğluşu gonderdım odasını yatagını topladım geldımmmmmm
pofıkcı kız atma valla resmını nazar deger:)
aynı işte yürürken ağrıyo dimi
hihihihihi
deliyim ben yaaa valla nasıl meraklandırıyorum dimi kızarı???
valla yoncacım agrın varsa yapma bırak yarın yap daha fena tutulur kalırsın sonra ben dun ayakta durmaktan pert olmusum akşam esım gelınce masaj yaptırdım artık belımız tasımıyor bebeklerı malesefcanımmm benimmmm sanırımm sırtın ondan ağrıyor benimde hep sola yatmaya çalışmaktan ağrıyo uyuşuyo bi tarafım ama bezan kaçırıyorumm sırt üstü ve sağa dönüyorum ,ama bende hep var sırttan aşağısımm hep sızlamalı anam nasıl yük var belimde eşimde diyor senin kaslar zayıf kaslarını güçlendirmen lazımm ama geçti artık doğum sonrası sporla güçlendiririmm :) evet meleğmm şu salonuda yapsam yavaş yavaş yapıyımm sonrası kolayy uzanıyımm sonrada
kendimi seviyorum diyelimsen sevmiyomusun kız kendini ... ben dünyanın en güzel kadınıyım hehehehe papapa gördü fotomu bu arada öle herkese gösteremem nazar değer
annelık vazıfemı yerıne getırdım geldım oğluşu gonderdım odasını yatagını topladım geldımmmmmm
pofıkcı kız atma valla resmını nazar deger:)
kac kılo ıle kalmıstın? bende 77 oldum galıbabu arada kızlar bende 90 kilo olmuşummmm :))) ebem dediki yemicenn hamur işi tatlı ama ben duramıyorum yaaaama doğum sonrası eski fit halime geri gelicem hatta 65 hedefimm :)))
delüüüüü:)hihihihihi
deliyim ben yaaa valla nasıl meraklandırıyorum dimi kızarı???
sonucta hamılelıgın son ayları hepımız oyle oluyoruz bende fena bı hatun degıldım ama sımdı kendımı hıc begenmıyorum makyaj yapmak gelmıyor ıcımdenOhhh ne ala sana... :)
Ya benim derdim ilk hamilelikte yoktu bukadar takintim cunku bukadar degismemisti vucudumun tamami...
sadece gobek yapmistim..
Hatta ozaman toplam 62 kiloydum dogum yaptigimda simdi doguma daha 2 ay var ben 70 kiloyu geciyorum
Bacaklarimda birden selul.ler cikti, uykusuzluktan gozlerimin sekli degisti resmen...
Yuzum iyice sisti...
bu arada kızlar bende 90 kilo olmuşummmm :))) ebem dediki yemicenn hamur işi tatlı ama ben duramıyorum yaaaama doğum sonrası eski fit halime geri gelicem hatta 65 hedefimm :)))
tatlıı delisinnn sen bitanemmm
ben gordum kı daşşşşşşşş gıbı hatun valla:)yaaa ama ben çok merak ettimmmmsöz tütütütü diye bakıcam kız face ten ekle barrriiiiiiiii
deli seviyorum tabi ki şükürler olsun bugünüme rabbim herkesi özene bezene yaratmış bana göre çirkin insan yoktur madi imkansızlık bide bakımsızlık vardır ama başkalarının güzel olduğumu söylemesi daha hoşuma gider kendim demem öyle çok güzelim filan diye buarada paylaş kız tühh maşallah deriz bizkendimi seviyorum diyelimsen sevmiyomusun kız kendini ... ben dünyanın en güzel kadınıyım hehehehe papapa gördü fotomu bu arada öle herkese gösteremem nazar değer
iyi olmaya çalışıyorum canım biraz sancım var korkuyorum ilk hamile olduğum dönemde çoçuk doktoru ela emiyor diye erken doğum olabilir demişti gerçi kendi doktorum erken doğumla ilgili hiç birşey demedi ama ela da hiç sancım filan olmamıştı hemen hemen 2 aya yakındır doktora da gitmedim yarın gideceğim inşallah hayırlı haberler le gelirim bide son ayım işyerinde pazarları çıkarsam son 21 günüm işleri toparlıyorum kendim de toplanmaya başladım onun da yoğunluğu var anam benim de ne derdim varmış bi sordun döküldümsinem naber bacım nasılsın
76 ile hamle kalmıştım tatlımm :)kac kılo ıle kalmıstın? bende 77 oldum galıba((
delüüüüü:)
sonucta hamılelıgın son ayları hepımız oyle oluyoruz bende fena bı hatun degıldım ama sımdı kendımı hıc begenmıyorum makyaj yapmak gelmıyor ıcımden
toplamda 14 kilo almışım bitanemmm :))) ama aynen yaa açmı kalallımm vallahi içim gidiyor benim yemesem olmuyor yesem olmuyorevet verirsin tabii neden veremeyesin ki bu arada kaç kilo aldın canım sen oldu onu yeme bunu yeme anlamıyorum ben yaww açmı kalalımmm
hu huuuuuuuuuuuuuuu beni sevmeyen bitlensin
bu arada yoncamel cim çok abartmadan kapatayım konuyu. özelden mail adresini yaz san da atayım fotomu. büyütülücek bişe yok
sen bakma bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?