- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.501
benim bi ordu maceram olmusdu 5 günlügüne oraya gelmisdi gizli hemde
okudum okudum geldim.
Ben de burdayımm hepinize ii akşamlar...
Yaaa biberon almıştım unnadodan cam diye aldım ama plastik miş. Aventten aldım çok canım sıkıldı ya iade etsem burda mng kargo yok 1 hafta içinde nası iade etcem bilmiyom. Sevmiyorum plastik hiçbişeyiiii
Beeen geldiiimmm
evet zararlı değildir sanırım ama çok itici geliyo bana ya... nuby alacaktım hadi bu daha kalitelidir dedim... nuby nin görüntüsü de çok şıkben de avent alıcaktım aventın cam bıberonu olmuyomus. Ama normal plastık degıl galıba onlar. Baska bı madde. Kalıtelı. Tabı cam gıbı kaynatılabılır mı bılmıyorum. Ben de cam aldım o yuzden.
okudum okudum geldim.
ben de burdayımm hepinize ii akşamlar...
yaaa biberon almıştım unnadodan cam diye aldım ama plastik miş. aventten aldım çok canım sıkıldı ya iade etsem burda mng kargo yok 1 hafta içinde nası iade etcem bilmiyom. sevmiyorum plastik hiçbişeyiiii
kızlar çok şaşırtıcı bir şey oldu... patronu aradı eşimin... yönetim olarak madur olmayın diye bu ay da maaaşını yatırma kararı aldık dedi... işten çıktı mı dedim.. bu ay yönetim karar verecek siz de dönmediniz ki dedi. ben de bilmiyorum ki ne kadar kalacak kesin değil o açıdan dönemedim dedim... 10 güne çıkacak büyük olasılık dedim yasa falan demedim umudu afa kalmış demesinler diye... dilekçe vermiş çıkabilir 10 15 güne dedim.. ay bir de çıkmazsa yasa... 10 15 güne çıktı çıktı yoksa iş elden gitti... offff
o zaman son 10 gün hergün sabah akşam duş alalım
evet zararlı değildir sanırım ama çok itici geliyo bana ya... nuby alacaktım hadi bu daha kalitelidir dedim... nuby nin görüntüsü de çok şıkkeşke onu alsaydım...
yukarıdaki komşum dün normal doğum yaptıneyse detaylarını anlatmayayım sizlere bebişin ağlama sesleri bize kadar geliyor
sanki sıkıyorlar bebişi o derece ağlıyormeğer altını değiştirirken soyunmayı sevmiormuş 2 gunluk bebek
eşimde diyor ki 2 ay sonra bizde de başlıcak artık apartman inlicekk alttan üstten
Hoooşbulduuuummm
yukarıdaki komşum dün normal doğum yaptıneyse detaylarını anlatmayayım sizlere bebişin ağlama sesleri bize kadar geliyor
sanki sıkıyorlar bebişi o derece ağlıyormeğer altını değiştirirken soyunmayı sevmiormuş 2 gunluk bebek
eşimde diyor ki 2 ay sonra bizde de başlıcak artık apartman inlicekk alttan üstten
off bu da var dımı bız dogurmanın derdıne dustuk ama asıl iş bebegı dogurduktan snra baslıoo
nörüyon
evet ya Rabbim yardımcımız olsunoff bu da var dımı bız dogurmanın derdıne dustuk ama asıl iş bebegı dogurduktan snra baslıoo
nörüyon
ya benimde alt komşum doğurdu 2 ay falan oldu sanırsam kadın bi türlü toparlanamadı.dikişleirnden iltahap akıomuş falan neyssee meğer hastane sezeryanda kadının içinde gazlı bezi unutmuşkadın geberiyodu az daha apar topar ameliyata almışlar kadını ölee üzüldümkii..
evet ya Rabbim yardımcımız olsun
ya böle olayları anlatmamak gerek bir birimize ben mesela yukardaki normal doğurmuş ama neler yaşamış sölemiyorum etkilenmeyelim die
kimsede anlatmasın etkilenmeyelimm normal ve sezeryan hakkında
kıss ben nefes alamıom bu bebek beni sıkıştırıo sankiim..bide kızımın bütüüüün cicilerini ütüledim bugün yorgunluktan perişaaan olduum.seen nöörüoon
kıss ben nefes alamıom bu bebek beni sıkıştırıo sankiim..bide kızımın bütüüüün cicilerini ütüledim bugün yorgunluktan perişaaan olduum.seen nöörüoon
nörim bende bugunden beri temızlık yapıorum bı baslayınca 2 gunde anca bıtırıyorum zaten :)bende utuledım bır partı bade'nın kıyafetlerını ama daha var yıkancak utulıcek bır ara cok gaza gelıp bır suru kıyafet almısım pişmanımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?