2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar.... muhabbetin orta yerinden dalıorum ama... papapa geçmiş olsun. haftanın son günü çabuk geçsin ....

günaydın güzel annişler...
aralık ayından 1 haftayıda geride bıraktık.
kasım annelerine baktımda daha dün doğurmuş gibiydiler şimdi 40 ları çıkmış bebişlerinin fotolarını bile koyan olmuş. maşaallah kocaman olmuşlar ya zaman ne çabuk geçiyor.
dün sağlık ocağında bebişimin kalp atımınıda dinledik çok düzenli dedi tansiyonum şükür iyi emzirme konusunda bilgilendirdi maşaallah çok ilgililer yaa yarım saat bilgi verdi 8 aylıkken gel doğum hakkında konuşalım dedi. emzirme konusunda senin ikinci bebiş ama yinede anlatayımmı dedi bende olsun siz anlatın dedim belki bilmediğim şeyler vardır dimi ama fazla bilgiden zarar gelmez bilsemde dinledim bu arada acayip gribe yakalandım:2ortakal limon yiyip dururum

papapa geçmiş olsun canım inşallah vakitli gelsin kuzularımız
ben de bu aralar pek sevinçliyim kızlar daha önce de demiştim pek hissetmiyorum kızımı diye ama artık baya baya hissediyorum dün öyle bi hareket yaptı ki beni korkuttu zilli
akşam da baya bi dalgalandı karnımda yerinde durmuyo çok şükür öyle güzelmiş ki yeminle bi ara korkmuştum hiç hissedemeden doğurcam diye

gunaydınlar...nasılsınız kızlar? gecmıse bakındım soyle bı ozet geceyım
papapa gecmıs olsn canm
ezel derın ısmı cok guzell bır karar
sevtaporhan dun goruse gıdecektı noldu acabaki?

günaydın kızlar.... muhabbetin orta yerinden dalıorum ama... papapa geçmiş olsun. haftanın son günü çabuk geçsin ....

çok teşekkürler şekerler :) geçti gitti işte :))

bugün annemler gelecek şehir dışından ben azıcık evi toparlayayım, sonra da ütüye başlayacağım. hepinizi ve bebişlerinizi öptüm :)

Günaydın kızlar...Ne güsel yarın tatiliz, akşama da eşime söylüycem balık yemeğe gidelim
Ocak 10'da izne ayrılıcam bu demek oluyor ki 1 ayım kaldı çalışmak için sonra bye bye bebişim ve kendimle ilgilenip evde tezimi bitiricem

sağol canım, artık hareketleri daha çok hissedecekmişiz, bedenleri büyüdüğü için sıvıları azaldığından azıcık bile hareket etse hissedecekmişiz :) çok sevindim kızının kıpırdanmasına :)

papapa geçmişler olsun eşinde korkudan değişik tepkiler vermiştir canım, erkekler bizim gibi değildir panikle korku hepsi bir araya gelince öyle oluyo sıkma sen canını...

butık bebede azız bebenın kampanyası var ben daha once sarı renklı kadıfe melanj takımı almıstım cok begendım aynısının mavısını alsammı dıyorum ama bedenı yenıdgoan keske 3-6 ayı olsaydı

sagol canım :)

bak canım meclisin gündeminde daha önemli konular varmış sıra size gelir mi

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eleştirileriyle son günlerin tartışma konusu olan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle ilgili hazırladığı kanun teklifini AK Parti Grubu'na teslim eden Oktay Saral, ''Bu dizi uzun zamandır gündemimizdeydi. Teklif yasalaşırsa dizi 2013'ün ilk aylarında yayından kalkacak'' dedi.
'2013'E GİRDİĞİMİZDE GENEL KURUL'DA TARTIŞILACAK'
Önümüzdeki hafta Meclis'te 10 günlük yoğun bütçe görüşmeleri olduğunu ifade eden AK Partili Saral, ''Bütçe görüşmelerinden sonra büyük ihtimalle Meclis'e gelebilir. Ayın 20'sinde bütçe görüşmeleri bitiyor. Kesintisiz çalışacağımız için 20'sinden sonra sanırım yılbaşına kadar 10 günlük bir tatil süreci olacak. Allah nasip ederse Ocak'ta gündemde olacağını düşünüyorum. 2013'e girdiğimiz ilk zaman dilimi içerisinde genel kurulumuz açıldığında, Meclis'teki arkadaşlarımıza sunulmak üzere genel kurulda müzakere edilecek. Ve TBMM çatısı altındaki arkadaşlara yakışır bu yasa teklifi kabul edilecek. RTÜK de buna ciddi derece itibar edecek'' şeklinde konuştu.
Saral, ''Bundan sonra arkadaşlarımız Türk toplumunun aile yapısına uygun, gençlerimizi, çocuklarımızı rencide etmeyecek, bizim dilimizde zıvanadan çıkarmayacak bir yapıda dizi yapacaklar. Artık bu tarz dizileri bin düşünüp bir yapacaklar'' şeklinde konuştu.

Son düzenleme:
güüüüüüünaydın hanımlar ve günaydın bebikler
nabersiniz
tüm gece rüyamda bebek kıyafeti yıkıyodum , çok yoruldum
papapa komşum geçmiş olsun,
ben buralardayım öpüldünüz

merhaba canim, ama biz daha hic bisey almadigimiz icin o heves halen var sabirsizlikla bekliyorum o günü bu ayin 18´nde insallah alahin izniyle bebegim cinsiyetini ögrenecegiz o gün baslicam hemen biseyler almaya, ama bakalim dedigin gibi belki yorulurz, bende ozmn her iki günde bir alisverise cikarim yavas yavas yaparim, saten dün ebe dedi cok yürüyüs yap dogumun daha kolay olur ben hic yürüyüs yapmiyorum hep evdeyim cok tembelesdim ev isini bile yapmiyorum annem saolsun geldigi zaman yapyior

kızlaaar gunaydın bişey sorucam pazartesi günü uçağım var rapor almam lazım mı 32 den sonra almıyorlar dıyorlar ama ben yıne de alsam mı ??

kızlaaar gunaydın bişey sorucam pazartesi günü uçağım var rapor almam lazım mı 32 den sonra almıyorlar dıyorlar ama ben yıne de alsam mı ??
drumun dedıgı 28-32 arası raporla
32 den sonra cok oenmlı bı drum olursa hastalık olum v.s rapor artı drun ıznı gerekıyormus

drumun dedıgı 28-32 arası raporla
32 den sonra cok oenmlı bı drum olursa hastalık olum v.s rapor artı drun ıznı gerekıyormus

yani rapor mu almam lazımm uff yaa saglık ocagından alsam olur mu kendı doktorum istanbul da

slm kızlar bikaç gündür yoktum, hastalıktan sonra da telaştan fırsat bulup giremedim. herkes iyidir umarım. Ufak çapta bir sindirim sistemi enfeksiyonu atlatıp 3-4 günümü çok afedersiniz tuvalette geçirip, uykusuz geceler ve 2 kilo kayıptan sonra şükür şimdi düzeldim ve kendi kendime bakamayacağımı düşüğnerek anneciğimin yanına gitmeye kara verdim. Bugün itibariyle rapor aldım 2 hafta sonrada kısmetse doğum iznimi maalasef 32. hafta itibariyle kullanmak üzere Ankara'ya gidiyorum. Gitmeye de dün kara verdim.^Biraz telaşlıyım o yüzden kıyamet kadar işim var. Hadi bana kolay gelsin herkesi öptümmm....

bence hastaneden ıster raporu usgye sokmadan vermezler sonucta erken dogum rıskı falan olmaması lazım sen ucakla gıtmedınmı antalyaya?

uçakla gittim ama kendi doktorum gerek yok dedi 32 den sonra rapor istiyorlar dedi.. ben her ihtimale karşı başka doktordan rapor aldım o da rapor gıbı degıldı ucaga bınebılır yazmış.. havaalanında sormadılar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…