- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.781
gunaydınlar...nasılsınız kızlar? gecmıse bakındım soyle bı ozet geceyım
papapa gecmıs olsn canm
ezel derın ısmı cok guzell bır karar
sevtaporhan dun goruse gıdecektı noldu acabaki?
günaydın kızlar.... muhabbetin orta yerinden dalıorum ama... papapa geçmiş olsun. haftanın son günü çabuk geçsin ....
papapa geçmiş olsun canım inşallah vakitli gelsin kuzularımız
ben de bu aralar pek sevinçliyim kızlar daha önce de demiştim pek hissetmiyorum kızımı diye ama artık baya baya hissediyorum dün öyle bi hareket yaptı ki beni korkuttu zilli
akşam da baya bi dalgalandı karnımda yerinde durmuyo çok şükür öyle güzelmiş ki yeminle bi ara korkmuştum hiç hissedemeden doğurcam diye
canım o konu baska sevtepın esının ozel durumu ıle ılgılı dogum ıznı degıl canım
sagol canım :)sağol canım, artık hareketleri daha çok hissedecekmişiz, bedenleri büyüdüğü için sıvıları azaldığından azıcık bile hareket etse hissedecekmişiz :) çok sevindim kızının kıpırdanmasına :)
Arkadaslar msj hakkim yok, bunu sevtaporhana iletir misiniz?
Sevtaporhan maalesef akp onerge vermemis, yasa ocak ayina ertelenmis. Sozde bu hafta mesaiye kalacaklardi ama vazgecmisler. Zaten haftanin 3 gunu calisiyorlar, mesai dedikleri de cuma ve cmt. Cogunlukta onlarda, bu hafta sadece sermaye. Yasasini gorusecegiz diyor. Adamlar bir de butcelerden sonra meclisi tatil edeceklermis!!!! Allaha havale ettim.
kızlar üzgünüm, moral bozmak gibi olmasın ama yanmışsınız.
gebelik ilerledikçe alışveriş çok zorlaşıyor.
dün bi avm'ye gittik, atşeölçer, bebek küveti vs almak için. o kadar yoruldum, o kadar yoruldum ki size anlatamam. eve gelir gelmez tuvaletim olduğu halde onu bile yapamadan yığıldım kaldım yatağa, 2 dk içinde uyudum.
daha ilerleyen haftaları düşünmek bile istemiyorum. ki ben de daha oda olayını halletmedim. girdiğim ilk yerde bi model beğeneceğimi de sanmıyorum işin kötüsü, illaki bakmak isteyeceğim diğer mağazalara da.
o yüzden henüz bişey almayan arkadaşlara "vah yazık" diye bakıyorum. elinizi çabuk tutun ya da çevrenizdekileri seferber edin, ya da internetten filan alın bişeyler.
drumun dedıgı 28-32 arası raporlakızlaaar gunaydın bişey sorucam pazartesi günü uçağım var rapor almam lazım mı 32 den sonra almıyorlar dıyorlar ama ben yıne de alsam mı ??
drumun dedıgı 28-32 arası raporla
32 den sonra cok oenmlı bı drum olursa hastalık olum v.s rapor artı drun ıznı gerekıyormus
bence hastaneden ıster raporu usgye sokmadan vermezler sonucta erken dogum rıskı falan olmaması lazım sen ucakla gıtmedınmı antalyaya?yani rapor mu almam lazımm uff yaa saglık ocagından alsam olur mu kendı doktorum istanbul da
bence hastaneden ıster raporu usgye sokmadan vermezler sonucta erken dogum rıskı falan olmaması lazım sen ucakla gıtmedınmı antalyaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?