- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.761
Gecmis olsun papapacim.uzme kendini. Yaramazlar arada boyle kandiriyolar korkutuyolar bizi. En azindan kotu bisey olmadigini ogrenmissin. Gecenlerde kati tasidinz ya yorulmussun iste belki de.
canım 32. haftaya kadar organlar gelişirmiş, 32 den sonra bebek büyürmüş. bu kasılma rahim bağlarıyla alakalı olabilir dedi doktor. çok şükür oğlum da iyi. ama eşimle aramız pek iyi değil.
Papapa çok geçmiş olsun canım,umarım ciddi bir sancı değildir.Ümit Beyi i mi aradın? Nasıldı ilgisi,anlatamadığım şeyler var demişsin canını mı sıktılar yoksa?
Noldu ki cnm? Bosuna gEtirdin bizi hastaneye fln gibi bisi mi dedi yoksa?
günaydın canlar.
papapa geçmiş olsun kuzum aman doğurayım deme az kaldı sık dişini oğluşunla.eşine gelince o da korkmuştur. kolay değil sonuçta ben bizim ailede en rahat eşimi bilirdim o bile zaman yaklaştıkça korkuyorum demeye başladı garibim. bizi neler bekliyor bilmiyoruz sonuçta sen sakın üzme kendini o konuda onlara daha zor valla
bebişin erken gelmeye niyeti olmadığını öğrenmiş olduk iyi oldu aslında gitmemiz :) Doğuma da girmek istiyordu ama panik olursa nasıl olacak bilmiyorum :)
Merak etmeyin biz varız :)
bu saatten sonra 32 hafta ve üstü olarak tehlikedeyiz valla inşallah zamanında gelir hepsi sağlıkla.
ben de çok istedim doğuma girmesini ama o hiç istemedi zaten girse de aramızda bebek varda ki gibi düşer bayılır kesin hiç dayanamaz öyle şeylere ben de girme diyorum artık girip beni de germeama o kadar eminim ki ben içerde doğurana kadar o dışarda kesin 9 doğurur dün diyo zaten ikinizi de bi sağsalim göreyim diyo
kızlar üzgünüm, moral bozmak gibi olmasın ama yanmışsınız.
gebelik ilerledikçe alışveriş çok zorlaşıyor.
dün bi avm'ye gittik, atşeölçer, bebek küveti vs almak için. o kadar yoruldum, o kadar yoruldum ki size anlatamam. eve gelir gelmez tuvaletim olduğu halde onu bile yapamadan yığıldım kaldım yatağa, 2 dk içinde uyudum.
daha ilerleyen haftaları düşünmek bile istemiyorum. ki ben de daha oda olayını halletmedim. girdiğim ilk yerde bi model beğeneceğimi de sanmıyorum işin kötüsü, illaki bakmak isteyeceğim diğer mağazalara da.
o yüzden henüz bişey almayan arkadaşlara "vah yazık" diye bakıyorum. elinizi çabuk tutun ya da çevrenizdekileri seferber edin, ya da internetten filan alın bişeyler.
Arkadaslar msj hakkim yok, bunu sevtaporhana iletir misiniz?
Sevtaporhan maalesef akp onerge vermemis, yasa ocak ayina ertelenmis. Sozde bu hafta mesaiye kalacaklardi ama vazgecmisler. Zaten haftanin 3 gunu calisiyorlar, mesai dedikleri de cuma ve cmt. Cogunlukta onlarda, bu hafta sadece sermaye. Yasasini gorusecegiz diyor. Adamlar bir de butcelerden sonra meclisi tatil edeceklermis!!!! Allaha havale ettim.
günaydın kızlar
günaydın kızlar ve bebişler hayırlı cumalar hepimize
canım o konu baska sevtepın esının ozel durumu ıle ılgılı dogum ıznı degıl canımakşam bu mesajı görünce çok üzüldüm, bu hafta olumlu ya da olumsuz neticelensin bu belirsizlik ortadan kalksın diye dua ediyordum. şimdi taa ocağı mı bekleyeceğiz yani? biz doğum iznindeyken çıkarsa bu yasa bizi de kapsar değil mi ya?
papapa canım benim şimdi okudum geçmiş olsun çok kuzuna söyle dursunn yerinde vakti gelince gelsin annesi kafana takma birşey olurmu canım
canım cok gecmıs olsun bu ara bu sancılar normal artık stres ypma akşam bende fenaydım hafıften korktumda kendıme bellı etmesemde:)
esıne de hal ver onlar bu stresı *2 yasıyorlar hem senı hem bebegı dusunuyor sonucta
bende oğlusumun akşamdaan sıparıs evrdıgı boregı attım fırına yanına da kek yapayım okulda yesın mısss gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?