- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.041
yemegımızı yedık bulaşıgı topladık geldıkkkkkkkkkkkkkk
yaaa bu ara ben dogum psıkolojısıne gırdfım galıba suureklı bır evtoplu olsun utu bırıkmesın mtfakta bardak olmasın modundayım sankı anıden doguma gıderımde arkamdan benı ayıplmasınlar modundayım
ben vısco yatak alıcam
gokce bak annen gelemden o ısıde halledıp gelsın ıcıne kesınlıkle yatak ıstıyor chıcco lullababy
yemegımızı yedık bulaşıgı topladık geldıkkkkkkkkkkkkkk
yaaa bu ara ben dogum psıkolojısıne gırdfım galıba suureklı bır evtoplu olsun utu bırıkmesın mtfakta bardak olmasın modundayım sankı anıden doguma gıderımde arkamdan benı ayıplmasınlar modundayım
ben vısco yatak alıcam
gokce bak annen gelemden o ısıde halledıp gelsın ıcıne kesınlıkle yatak ıstıyor chıcco lullababy
bırde alt acma aparatının orası musamba gıbı ben oraya ayrıyeten alt acma alacagım elyaflı olanlardan uyanık oldugu vakıtler oraya yatırırım dedım
bende yok daha o psikoloji canım ev dandiniydi bugün temizleyebildim dahahaberi var canım annemim biliyo içine yatak olacağını bu akşam arıycam zaten hatırlatırım yine
sımdı ıcındekı yatagı olctum 62*93kaç cme kaç cm alıcaz ki bu arada bu yatağı meltem sen aldın mı?
bırde alt acma aparatının orası musamba gıbı ben oraya ayrıyeten alt acma alacagım elyaflı olanlardan uyanık oldugu vakıtler oraya yatırırım dedım
sımdı ıcındekı yatagı olctum 62*93
alt açma dolu bende olmazsa birini oraya koyarım...allah allaaaah nası olacak bu iş o zaman yaa civciv bebe diye bi sitede ürün özelliklerine baktım da ürüne uygun yatak ölçüleri 70*110 diyo iç yatağı için büyük gelmez mi o zaman?
Baby Jem Oyun Parkı Yatağı 65x95 Arama Sonuçları - e-bebek.com bak burda varalt açma dolu bende olmazsa birini oraya koyarım...allah allaaaah nası olacak bu iş o zaman yaa civciv bebe diye bi sitede ürün özelliklerine baktım da ürüne uygun yatak ölçüleri 70*110 diyo iç yatağı için büyük gelmez mi o zaman?
Doğru okumuşsun ölçüler 60 a 120 yada 70 e 110 genellikle
nasılısınız?
bir şey danışacağım internetten bebek odası için kapı süsü hoşgeldin bebek yazısı vs almak istiyorum
var mı güzel bir site önerebileceğiniz?
Baby Jem Oyun Parkı Yatağı 65x95 Arama Sonuçları - e-bebek.com bak burda var
Sayfa Bulunamadı - e-bebek.com bu
ama 1. daha kullanıslı geldı bana hem kampanyada ımıs
e-tokerde aldım e-bebekten yapmadım ama korkusuz yaparım ebebektenkendisi öyle de içi daha dar oluyo ya canım şimdi buldum az önce dışı70*100 müş içine 65*95 yatak alınıyomuş...
baby jrm mi daha iyi bebe fox mu acaba? bebe fox var e-tokerde ama 85 tl senin bulduğun baby jem kargoyla beraber 59.90 oluyo hangisini alsam ki? e-tokerden başka siparişlerim de var aslında...kafam karıştı yaa....sen daha önce e-tokerden ve e-bebekten alışveriş yapmış mıydın meltem? kaç günde gönderiyolar? yani bugün sipariş versem salı günü ellerinde olur mu ki ist da?çarş sabah gelecekler çünkü
e-tokerde aldım e-bebekten yapmadım ama korkusuz yaparım ebebekten
ama yetısmez bence canım anca dogumda getırır annen e zaten acelesı de yok
bende e-bebekten alıcam galıba fıyatı baya uygun yatak alırken bıde yastıktamı alsm acabayok acelesi canım o zaman da getirir dediğin gibi ama o sefer geldiğinde de yine bişeyler getirir muhtemelen ya ondan yük azken dedim...neyse artık ben siparişi veririm yetişirse getirir yetişmezse bi dahakine...e-bebek ist içi 1 gündeymiş bu arada
bende e-bebekten alıcam galıba fıyatı baya uygun yatak alırken bıde yastıktamı alsm acaba
bende ona bakıyorum , alsam mı dıyeolabilir aslında alsak mı kızama ben gece 12 yi bekliycem kart devredecek de hangi yastık daha iyidir acaba? boğulma önleyici var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?