2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
nasılısınız?
bir şey danışacağım internetten bebek odası için kapı süsü hoşgeldin bebek yazısı vs almak istiyorum
var mı güzel bir site önerebileceğiniz?

ben vısco yatak alıcam

gokce bak annen gelemden o ısıde halledıp gelsın ıcıne kesınlıkle yatak ıstıyor chıcco lullababy

bende visco diyordum da işte kimisi aklımı karıştırdı pamuk yatak al sağlıklı dediler,ne bileyim işte.olmazsa bende visco alayım yatağı herkesin bir bildiği vardır.

ben vısco yatak alıcam

gokce bak annen gelemden o ısıde halledıp gelsın ıcıne kesınlıkle yatak ıstıyor chıcco lullababy

bende yok daha o psikoloji canım ev dandiniydi bugün temizleyebildim daha haberi var canım annemim biliyo içine yatak olacağını bu akşam arıycam zaten hatırlatırım yine

bende yok daha o psikoloji canım ev dandiniydi bugün temizleyebildim daha haberi var canım annemim biliyo içine yatak olacağını bu akşam arıycam zaten hatırlatırım yine
bırde alt acma aparatının orası musamba gıbı ben oraya ayrıyeten alt acma alacagım elyaflı olanlardan uyanık oldugu vakıtler oraya yatırırım dedım

bırde alt acma aparatının orası musamba gıbı ben oraya ayrıyeten alt acma alacagım elyaflı olanlardan uyanık oldugu vakıtler oraya yatırırım dedım

sımdı ıcındekı yatagı olctum 62*93

alt açma dolu bende olmazsa birini oraya koyarım...allah allaaaah nası olacak bu iş o zaman yaa civciv bebe diye bi sitede ürün özelliklerine baktım da ürüne uygun yatak ölçüleri 70*110 diyo iç yatağı için büyük gelmez mi o zaman?

gittigidiyorda da iç yatak ölçüleri 65*95 cm dir diyo bu daha mantıklı geldi böyle almamız lazım galiba

Doğru okumuşsun ölçüler 60 a 120 yada 70 e 110 genellikle

Baby Jem Oyun Parkı Yatağı 65x95 Arama Sonuçları - e-bebek.com bak burda var

http://www.e-bebek.com/silte_ve_ortopedik_yatak/baby_jem/baby_jem_visco_yatak_65_x_95_cm/BJE-38bide bu

ama 1. daha kullanıslı geldı bana hem kampanyada ımıs

Son düzenleme:
Doğru okumuşsun ölçüler 60 a 120 yada 70 e 110 genellikle

kendisi öyle de içi daha dar oluyo ya canım şimdi buldum az önce dışı70*100 müş içine 65*95 yatak alınıyomuş...

baby jrm mi daha iyi bebe fox mu acaba? bebe fox var e-tokerde ama 85 tl senin bulduğun baby jem kargoyla beraber 59.90 oluyo hangisini alsam ki? e-tokerden başka siparişlerim de var aslında...kafam karıştı yaa....sen daha önce e-tokerden ve e-bebekten alışveriş yapmış mıydın meltem? kaç günde gönderiyolar? yani bugün sipariş versem salı günü ellerinde olur mu ki ist da?çarş sabah gelecekler çünkü

nasılısınız?
bir şey danışacağım internetten bebek odası için kapı süsü hoşgeldin bebek yazısı vs almak istiyorum
var mı güzel bir site önerebileceğiniz?

Ben burdaki ürünleri çok beğenmiştim ama internetten almak istemedim.
Hoş Geldin Bebek| Bebek Şekeri | Laterne - Mutlu Paylaşımlar

Aşağıdaki sitenin evime yakın bi mağazası vardı, babay shower şeker ve hastane kapı süsünü burdan aldım
Bebek Şekeri , Nikah Şekeri , Bebek Bezi Pastası , Bebek Hediye Sepeti , İsme Özel Hediye , Doğum Odası Kapı Süsü , Bebek Anı Defteri , Nikah Anı Defteri , Lohusa Şerbeti Seti , Bebek Pastası , Doğum Günü Süsleri

e-tokerde aldım e-bebekten yapmadım ama korkusuz yaparım ebebekten
ama yetısmez bence canım anca dogumda getırır annen e zaten acelesı de yok

e-tokerde aldım e-bebekten yapmadım ama korkusuz yaparım ebebekten
ama yetısmez bence canım anca dogumda getırır annen e zaten acelesı de yok

yok acelesi canım o zaman da getirir dediğin gibi ama o sefer geldiğinde de yine bişeyler getirir muhtemelen ya ondan yük azken dedim...neyse artık ben siparişi veririm yetişirse getirir yetişmezse bi dahakine...e-bebek ist içi 1 gündeymiş bu arada

bende e-bebekten alıcam galıba fıyatı baya uygun yatak alırken bıde yastıktamı alsm acaba

biz geldik şubatın güzel anneleri
bugün aldığım cicilerin fotosunu çekip koyacaktım ama
saolsun komşularım geldi akşama kadar da gitmek bilmedi
bende çekemedim daha sonra yapcam inşallah,
biraz geçmişi okudum ama bitiremedim
ya benim de bugünlerde gece sağıma yattığımda bi süre sonra sağ bacağım
çok ağrıyo ama soluma yattığımda aynı şey sol bacağım için geçerli değil bi
anlam veremedim neden ki acaba ?
bide kaşıntı için bepanthenden flan bahsetmişsiniz benim de merak ettiğim
bişey var göğüs ucu kremi yerine bepanthen kullanılabilir mi?

olabilir aslında alsak mı kız ama ben gece 12 yi bekliycem kart devredecek de hangi yastık daha iyidir acaba? boğulma önleyici var yaa
bende ona bakıyorum , alsam mı dıye
ben almıcam uyku setı alt acma yatagı dıger halaya pasladık kalan eksıklero o halledecek ona lınkını attım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…