- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.001
kızlar çok heyecanlıyımm 13 aralıkta doktor kontrolum var
benim de benim debakalım neler yapmış minnoşlar içerde
12sinde annemle kardeşim geliyo kontrole de annemle ve eşimle beraber gidicez yuppiiiiiiiiii
yatağımızı da almş annem benim beğendiğim chicco lullaby xl kırmızıyı...hem de inttekinden baya bi ucuza almışlar saraçhaneden 320ymiş haberiniz olsun ist dakiler arabalar yataklar orda ucuz haşim işcandan alın bunları...gelince kurup deniycez işte yatağı da...
bugün baya bi temizlik yaptım bitene kadar azıcıkbel ağrısı geçer dedim ama sonlara doğru sol bacağımın üstüne basamamaya başladım ikidir böyle oluyo niyeyse resmen çekiyo bacağım yaayarın bitiririm artık mutfağı temizlemeyi de bugünlük pilim bitti....
canımmm ne güzellll :)) yaa anneciğinle kardeşinde görücekk :) benim annemler memleketteçok özlüyorum hepsini sağ olsunlarda önemli olan o Rabbim ayırmasın bizleri tüm sevdiklerimizden aminn bu arada hayırlı olsunn canımmm yatağı bebeşinin güzel günlerde kullansınn sağlık sıhatle aminnnn n bende onu beğendimm bakalım alıcaz artık :) doğduktan sonraya :)
bu arada tatlımm aynı şikayet bendede var fazla yüyüyüncede kasıklarım acıyor eğer çok ev işi yaparsam hafifi bel ağrısı akşama ayağımın üstüne basamamam nededn oluyor özellikle sağ ayağımın
canım neden dogduktan sonrayacanımmm ne güzellll :)) yaa anneciğinle kardeşinde görücekk :) benim annemler memleketteçok özlüyorum hepsini sağ olsunlarda önemli olan o Rabbim ayırmasın bizleri tüm sevdiklerimizden aminn bu arada hayırlı olsunn canımmm yatağı bebeşinin güzel günlerde kullansınn sağlık sıhatle aminnnn n bende onu beğendimm bakalım alıcaz artık :) doğduktan sonraya :)
bu arada tatlımm aynı şikayet bendede var fazla yüyüyüncede kasıklarım acıyor eğer çok ev işi yaparsam hafifi bel ağrısı akşama ayağımın üstüne basamamam nededn oluyor özellikle sağ ayağımın
obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelsın besık ben kaldırmadım uzerını pıke ıle orttum hosuma gıdıyor sabahları onu gormek:)benim de benim debakalım neler yapmış minnoşlar içerde
12sinde annemle kardeşim geliyo kontrole de annemle ve eşimle beraber gidicez yuppiiiiiiiiii
yatağımızı da almş annem benim beğendiğim chicco lullaby xl kırmızıyı...hem de inttekinden baya bi ucuza almışlar saraçhaneden 320ymiş haberiniz olsun ist dakiler arabalar yataklar orda ucuz haşim işcandan alın bunları...gelince kurup deniycez işte yatağı da...
bugün baya bi temizlik yaptım bitene kadar azıcıkbel ağrısı geçer dedim ama sonlara doğru sol bacağımın üstüne basamamaya başladım ikidir böyle oluyo niyeyse resmen çekiyo bacağım yaayarın bitiririm artık mutfağı temizlemeyi de bugünlük pilim bitti....
bende küvet alıp almamakta kararsızım aslında ama şöyle az yer kaplayan çok da pahalı olmayan (çok şey mi istiyorumbirincide yikamak zor gibi ama tecrubem de olmadigi icin kullanisli olur mu bilemiyorum. ikinci kuvet de nasil kullanilacak. bebek kaymaz mi onda:26: kuvetler kisa bir sure kullanildigi icin alip almamak konusunda kararsizim ben. anneme bi sorucam. ilk zamanlar kuvet omadan yikamak zor olmazsa almiycam. evde kalabaligi sevmiyorum. o yuzden gereksiz seyleri eve hic sokmamaya calisiyirum
ZUZUMM ALDIKLARINIZI GULE GULE KULLANIN
BEN DAHA TAMAMLAYAMADIM. BU FIRCA TARAK SETI KULLANILIYO MU:26: GEREK YOKSA ALMIYCAM DA
KIZLAR BI DE BU GULUCUKLER VAR YA, BUNLAR NORMALDE HAREKETLI AMA TELEFONDA SABIT IFADELER OLARAK GORUNUYO. BEN DE GENELDE TELEFONDAN YAZIYORUM. BU GULUCUKLERDEN UYGUN OLANI KULLANIYORUM. SONRA BILGISAYARDAN BI BAKIYORUM. YAZDIGIMLA ALAKASIZ BI IFADENUYO
canım o küvet çok güzelmiş ama pahalı yaa zaten ne kadar kullanıcaz ki küveti? baya bi kullanır mıyız?12 yıldırı evlıyım hıc sasma her cumartesı ve pazar :)
haklısın canım benım aldıgım kuvett te bıraz pahalı ama yer acısından mantıklı katlayıp kaldırma ımkanın var eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Summer Infant Fold Away Bath Katlanr Kvet Mavi
attaaaaaaa cantası mı bayıldım:) hadi fotolarını da at
excıpal bende de var sunnette salıh ıcın vermıstı dr ne ıse yarar bılemedım ellere falan surulabılıyormus karna surulurse bende sureyım barıselam kızlaar bugün günüm vardı pastaları yuvarladım mideye
GÖKÇEG canım bişey sorcam EXCİPİAL diye bi krem var onu şimdi kullansam bi problem olur mu? burda aczacı karnına sürme istediğin yere sür dedi ama ben yinede emin olamadım nette de araştırdım ama bi bilgi yok, birde bepanthen sormak istiyorum kullanabilir miyiz ? çok kaşınıyorum ben rahatlama amacıyla sürücam bunları bende küvet alıp almamakta kararsızım aslında ama şöyle az yer kaplayan çok da pahalı olmayan (çok şey mi istiyorum) bişey bulursam alıcam herhaldecanım o küvet çok güzelmiş ama pahalı yaa zaten ne kadar kullanıcaz ki küveti? baya bi kullanır mıyız?
canımmm ne güzellll :)) yaa anneciğinle kardeşinde görücekk :) benim annemler memleketteçok özlüyorum hepsini sağ olsunlarda önemli olan o Rabbim ayırmasın bizleri tüm sevdiklerimizden aminn bu arada hayırlı olsunn canımmm yatağı bebeşinin güzel günlerde kullansınn sağlık sıhatle aminnnn n bende onu beğendimm bakalım alıcaz artık :) doğduktan sonraya :)
canım neden dogduktan sonraya
obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelsın besık ben kaldırmadım uzerını pıke ıle orttum hosuma gıdıyor sabahları onu gormek:)
ben önceden de biliyodum bu kremi çok hafif su gibi olduğu için şimdi aklıma geldi kuruluğu giderir rahatlatır gibi geldi ama emin olamadımexcıpal bende de var sunnette salıh ıcın vermıstı dr ne ıse yarar bılemedım ellere falan surulabılıyormus karna surulurse bende sureyım barı
valla kuvet baya bı kullanılıyo en aından yuruyene kadar kı ben sonra da kullandım bebege alınan esyalarda en cok kuvet kullanılıyor
tamam canım ama arada ceeee de ama ıyı oldugunu bıleleımbenimkiler de memlekette zaten canım da 2 haftalığına geliyolar meraktan ve özlemden tabibi daha doğuma gelirler artık...aaa senin de sağ ayağın mı öyle oluyo? ya dün de hiç basamıyodum ama iş falan yapmamıştım heralde leğen kemiği büyüyo bebişe yer açıyo ondan ağrı yapıyodur falan dedik eşimle,sabah kalktığımda iyiydim temizlik yapınca yine başladı oturamıyorum yatamıyorum ne yapsam ağrıyo yaa işkence gibi şu an..ben de ters bi hareket yaptım heralde 2 gündür ondan ağrıyodur diyodum ama sende de varsa demek ki gerçekten bebişe yer açılıyo
bi kurup deneyelim de canımız istemezse kaldırmayızintten aldıklarımı da getirecek annem oooh 2 hafta bayram bana fazla giremeyebilirim nete haberin olsun
bız sunnetten sonra pıpıye surduk bolca kuruyup gerdırmesın dıye baska ne ıse yarar acabaaben önceden de biliyodum bu kremi çok hafif su gibi olduğu için şimdi aklıma geldi kuruluğu giderir rahatlatır gibi geldi ama emin olamadım
küçükse iyice hakkını kaybetti o zamantamam canım ama arada ceeee de ama ıyı oldugunu bıleleım
zeysıma cım yalnız bu kuvet kucuk bır kuvet bılgın olsun ben daha buyuk beklıyordum sasırdım gelınce
valla canım herşeye yarar bence el kremi olarak yüzüne bile sürebilirsin seviyorum ben güzel bi krem, doktorlar deri döküntüsü için topuk için fln veriyolar bildiğim kadarıyla kuru ciltler için yani, ama iki çeşidi var biri yağlı biri yağsızbız sunnetten sonra pıpıye surduk bolca kuruyup gerdırmesın dıye baska ne ıse yarar acabaa
canım bak aklıma ne geldı bu kadar kasıntı normal degıl hamılelıkte adıbı yanlış bılmıyorsam pulp dıye bı hastalık var safra karacıger enzımlerı ıle ılgılı o degerlerın yuksek olmasın yarın bı fr a gıt ıstersenküçükse iyice hakkını kaybetti o zaman
şu küvete takılan fileler var ya ebeveyn küvetine onlar nasıl ki? bide her küvete uyumlu oluyolar mı benimkinin kenarları açık değil çünkü nasıl takılır ki? :44:
kaşıntıdan ölüyorum artık ne deneyeceğimi şaşırdım kendimi ıslatıyorum bu kremlerden sürüyorum katran sabunu diye bişey varmış eşim araştırdı nette onu önerenler olmuş onunla duş alıyorum fln ama tam geçmedi yinede bütün vücudum kaşınıyo
selam kızlaar bugün günüm vardı pastaları yuvarladım mideye
GÖKÇEG canım bişey sorcam EXCİPİAL diye bi krem var onu şimdi kullansam bi problem olur mu? burda aczacı karnına sürme istediğin yere sür dedi ama ben yinede emin olamadım nette de araştırdım ama bi bilgi yok, birde bepanthen sormak istiyorum kullanabilir miyiz ? çok kaşınıyorum ben rahatlama amacıyla sürücam bunları bende küvet alıp almamakta kararsızım aslında ama şöyle az yer kaplayan çok da pahalı olmayan (çok şey mi istiyorum) bişey bulursam alıcam herhaldecanım o küvet çok güzelmiş ama pahalı yaa zaten ne kadar kullanıcaz ki küveti? baya bi kullanır mıyız?
excıpal bende de var sunnette salıh ıcın vermıstı dr ne ıse yarar bılemedım ellere falan surulabılıyormus karna surulurse bende sureyım barı
valla kuvet baya bı kullanılıyo en aından yuruyene kadar kı ben sonra da kullandım bebege alınan esyalarda en cok kuvet kullanılıyor
canım benimm bende sen gibi bulamadımm dolu hep çevremdekiler de mecbur kaldı bana aynen ama eşlerimizden Allah razı olsunnn :) ama şuda var eşim belli şeleri yaptırırıyorumm çünkü bende bi huy var kendi yaptığımı beğeniyorumm kötü bi huy :))ya şu temizliğe kadın alayım dedim herkes gibi rahat edeyim dedim anacım kimi çağırsam ya dolu ya da iş beğenmiyorlar yaa,yok bi ev süpürmeye gelmezlermiş yok bi cama duvara gelmezlermiş mecburen bana kalıyor iş ama allah kocamdan razı olsun o süpürüyor bende silip toz alıyorum.
canım neden dogduktan sonraya
obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelsın besık ben kaldırmadım uzerını pıke ıle orttum hosuma gıdıyor sabahları onu gormek:)
olabilir canım yaa zaten ilaç yazdırmam gerekiyo sorarım o zaman, geçer belki telaş yapmayım diye bekledim ama geçmedi, genelde normal diyolar, birde ben çok baharat seviyorum onlarda yapıyomuş eczacı söyledi, kızartma domates baharat bir sürü şey saydı onları azaltırsan azalır dedi, ama yinede sormakta fayda var dediğin gibicanım bak aklıma ne geldı bu kadar kasıntı normal degıl hamılelıkte adıbı yanlış bılmıyorsam pulp dıye bı hastalık var safra karacıger enzımlerı ıle ılgılı o degerlerın yuksek olmasın yarın bı fr a gıt ıstersen
küçükse iyice hakkını kaybetti o zaman
şu küvete takılan fileler var ya ebeveyn küvetine onlar nasıl ki? bide her küvete uyumlu oluyolar mı benimkinin kenarları açık değil çünkü nasıl takılır ki? :44:
kaşıntıdan ölüyorum artık ne deneyeceğimi şaşırdım kendimi ıslatıyorum bu kremlerden sürüyorum katran sabunu diye bişey varmış eşim araştırdı nette onu önerenler olmuş onunla duş alıyorum fln ama tam geçmedi yinede bütün vücudum kaşınıyo
ayy teşekkürler bilgilendirdiğin içinşekerler excipial liponun içinde üre var aslında bebeğe bi zararı yok sürebilirsiniz ama üreyi de derinin ölü tabakasını eritmek için kullanıyolar...şimdi bizim göbişlerimiz kocaman olduğu için derimiz gerilip inceliyo ya bi de bunu sürekli kullanırsanız iyice incelir cilt o da iyi olmaz haliyledolayısıyla eğer aşırı kuruma,pullanma varsa cildinizde duştan sonra haftada bir ya da iki kere sürebilirsiniz ama her kaşındığında ya da hergün falan sürülmez göbişe şu sıralar...bephantene e gelince içinde dekspantenol diye bi madde vardır ki bunun sayesinde cildiniz yenilenir,bebişlerimizde hafif pişik kremi olarak da bu madde kullanılır..hiç bi zararı yoktur gebelikte bebiş yalamadığı sürece sorun olmaz ...ama sonuçta kimyasal madde içeriyor azıcık rahatlatacak kadar sürün yeter çok da abartmaya gerek yok kendinizi bephantene e bulamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?