- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.101
canımm aynı şey bende de var erkek kardeşim var benimde Allahımm korusun kardeşimi ve herkesin kardeşini ve tüm erkek evletleri amınnn
kızlar sizinde bazen alta vuruyormu bebişleriniz şimdi gene oldu öyle vurup duruyor alta ve malum bölgem nasıl acıdı yaaakorktumm dönüyo gene galiba bide afedersiniz wc ye gidesim geliyor o zaman
ya konuyla hiç alakası yok ama şu nefes filmi beni çok üzüyo
bebeğim erkek değil ama bir erkek kardeşim var resmen yem
gibi gidiyolar yaaaaa
boş vaktin varsa neden olmasın? bence güzel bi düşünce...ama bende bozacak hiçbişey yok ondan hepsi baştan yapılacak ama daha karar vermedim ne yaptırcağıma
ayy ben de öyleyim yaa dün ağrıdan ölüyodum bi yandan da kızçe tekmeliyo tekmeledikçe zıplıyorum zıpladıkça canımdan can gidiyo sanki o kadar belim ağrıyodu...ben de kızdım kızım yeter artık iki dakika dur da ağrım geçsin dedim ve durduama 1 saat geçti hala hareket yok kıllandım bu sefer kızım hadi tekme at falan diyorum tık yok gözlerim doldu eşime dedim kesin bana küstü hareket etmiyo bana öyle bi baktı ki nerden buldum ben bu manyağı der gibi sonra ben ağlamaklı olunca dayanamadı yine geldi göbeğime eğildi kızım anneler kızar arada böyle boşver sen üzülme falan dedi yanağını dayadı o sırada bi tekme attı bebiş ilk tekmemi yedim kızçeden diyo o da neye uğradığını şaşırdı çünkü hep benim sesime tepki verip babası gelince tekme bile atmıyodu duruyodu hareketleri...birden bi sevindirik oldu konuşuyo öpüyo yanağını koyuyo göbeğime kızım sesimi tanıdı diyo falan,içimden dedim allahım sen nelere kadirsin koca adamı ne hale getirdin
bebek odamız olmadığı için olmaz canım yaa zaten beşikle yatak odasının havası sönecek bari kurbağalı lamba işine girmeyelim
vurmaz mıııı benimki hergün 5-6 kere pozisyon değiştirip döne döne yattığından hergün en az yarım saat o bölgeye çalışıyo bi gün elini ayağını çıkarıverecek diye ödüm kopuyo
benim hem erkek kardeşim var hem de eşim asker hem de burdan doğuya tayinimiz çıkıp benim gidememe ihtimalim var...o yüzden o filmi ya da haberleri hiç bi şekilde seyretmiyorum napıyım
benim de kızım oynuyo oynuyo sonra babası gelince
birden duruyo babası iyice göbeğime dayanıp konuşuyo
ama kızımda tık yok, sonra kocam diyo aferin sana kızım işte
babaların karşısında konuşulmaz böyle saygılı durulur diyo :)
cnm allah yardımcın ve yardımcıları olsun ben şurdan izlerken
bile o kadar üzülüyorum ki, rabbim kardeşlerimizi eşlerimizi bütün
vatan evlatlarını korusun.
kızlar oto koltuğunun içinde dolgulu yeni doğan minderi oluyormu öyle mi alınıyor yoksa ayrımı:26::26:biz chicco nun araba setini aldık öyle bir şey çıkmadı içindenyalnız çok şaşırtan bişey oldu kutunun içinden bebek malzeme çantası çıktı hem kola hem boyuna asmalı o kadar şaşırdım ki anlatamam birde alt açma minderi çıktı kalın bişey silinebilir
hepsinde olmuyo diye biliyorum ama ayrı da satılanları var bi sorun aldığınız yere olmazsa ayrı alırsınız...bak bi yerden kaybettiğin başka yerden çıkmış hadi güle güle kullan çantanı
herkese selaaammm..biz geldik kızımla..
vurmaz mıııı benimki hergün 5-6 kere pozisyon değiştirip döne döne yattığından hergün en az yarım saat o bölgeye çalışıyo bi gün elini ayağını çıkarıverecek diye ödüm kopuyo
benim hem erkek kardeşim var hem de eşim asker hem de burdan doğuya tayinimiz çıkıp benim gidememe ihtimalim var...o yüzden o filmi ya da haberleri hiç bi şekilde seyretmiyorum napıyım
canımm dikkat edin sizde kendinize Allaha emanet olun çok geçmiş olsunn aminnn bizde öptükkkkkcanlarım ciğerlerim:))
biz bu hafta ananemize gideceğiz
babamız şehir dışında ablamız hasta, benim de boğazlar şiş keyfim epey kırık, kaçacağız artık
net yok oralarda giremeyiz bizi unutmayım hemi:)
inşallah kötü bir şey olmaz öyle geyik yaparsınız boş boş hafta boyunca..
çok öpüyorum herkesiiiiii
ıyılesmeye bakın dıkkat edın bolcacanlarım ciğerlerim:))
biz bu hafta ananemize gideceğiz
babamız şehir dışında ablamız hasta, benim de boğazlar şiş keyfim epey kırık, kaçacağız artık
net yok oralarda giremeyiz bizi unutmayım hemi:)
inşallah kötü bir şey olmaz öyle geyik yaparsınız boş boş hafta boyunca..
çok öpüyorum herkesiiiiii
ıyılesmeye bakın dıkkat edın bolca
bugun benım pasam yaklasık 2 saat oynamadı hala baba enıste herkes seferber oldu ruzgar oynasın dıye son 1 kasık nutella vardı onu yedım uzerıne az meyve suyu ıctım uandım yok oynamıyor saga yat sola yat tık yok hala karnımı sallıyor baba konusuyor ınadı tuttu oynamadı neyse bı 45 dk sonra hafıften oynar gıbı yaptı aheste bı sekılde halayı gonderdık babada markete gıttı elınde koca bı kavanoz nutella ıle gelmıshayırdır dedım bapayım oğlum oynamıyo baska turlu dıyor hey allahım dedım ya:)
hoşgeldinnnnnnnnnnn
bizde geldik oğlumla
afıyet seker olsunnn:)hahaaaahhaaaaaaaa kız krize girdimm burdaaa :))) çok yaşayın emiii
bende hep tatlı yiyorum nası bişe yaaa deminde fitil sucuklar varya onlardan yedimm gene yerimm ama dur diyorum 3 tane yemişimdir zatenn oha bana
afıyet seker olsunnn:)
vercez vercez topıkce rejıme gorcezçok sağolll canımm benimm :) ah bide kilo olmasa
vercez vercez topıkce rejıme gorcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?