2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canımm aynı şey bende de var erkek kardeşim var benimde Allahımm korusun kardeşimi ve herkesin kardeşini ve tüm erkek evletleri amınnn

aminnnn cnm amin bu ülke için nöbet tutan canını hiçe sayan
bütün askerleri polisleri hepsini korusun rabbimmm
biraz duygusalım sanırım

kızlar sizinde bazen alta vuruyormu bebişleriniz şimdi gene oldu öyle vurup duruyor alta ve malum bölgem nasıl acıdı yaaa korktumm dönüyo gene galiba bide afedersiniz wc ye gidesim geliyor o zaman

vurmaz mıııı benimki hergün 5-6 kere pozisyon değiştirip döne döne yattığından hergün en az yarım saat o bölgeye çalışıyo bi gün elini ayağını çıkarıverecek diye ödüm kopuyo

ya konuyla hiç alakası yok ama şu nefes filmi beni çok üzüyo
bebeğim erkek değil ama bir erkek kardeşim var resmen yem
gibi gidiyolar yaaaaa

benim hem erkek kardeşim var hem de eşim asker hem de burdan doğuya tayinimiz çıkıp benim gidememe ihtimalim var...o yüzden o filmi ya da haberleri hiç bi şekilde seyretmiyorum napıyım

benim de kızım oynuyo oynuyo sonra babası gelince
birden duruyo babası iyice göbeğime dayanıp konuşuyo
ama kızımda tık yok, sonra kocam diyo aferin sana kızım işte
babaların karşısında konuşulmaz böyle saygılı durulur diyo :)

cnm allah yardımcın ve yardımcıları olsun ben şurdan izlerken
bile o kadar üzülüyorum ki, rabbim kardeşlerimizi eşlerimizi bütün
vatan evlatlarını korusun.

amin canım...

bizim kızımız da öyleydi ama güya babamız da gayet sakindi doğunca böyle olmaz zaten o zaman tepki verir...daha 6-7 aylık tanıyamıyodur ki sesleri falan diyip kendini avutuyodu ama o dünkü halini görmen lazımdı o kadar sevimli oluyolar ki keşke kameraya çekmiş olsaydım youtube da rekor kırardı

kızlar oto koltuğunun içinde dolgulu yeni doğan minderi oluyormu öyle mi alınıyor yoksa ayrımı:26::26:biz chicco nun araba setini aldık öyle bir şey çıkmadı içindenyalnız çok şaşırtan bişey oldu kutunun içinden bebek malzeme çantası çıktıhem kola hem boyuna asmalı o kadar şaşırdım ki anlatamambirde alt açma minderi çıktı kalın bişey silinebilir

hepsinde olmuyo diye biliyorum ama ayrı da satılanları var bi sorun aldığınız yere olmazsa ayrı alırsınız...bak bi yerden kaybettiğin başka yerden çıkmış hadi güle güle kullan çantanı

hepsinde olmuyo diye biliyorum ama ayrı da satılanları var bi sorun aldığınız yere olmazsa ayrı alırsınız...bak bi yerden kaybettiğin başka yerden çıkmış hadi güle güle kullan çantanı

e bebeke gidip almıştık haftaya gidicem sorayım bakayım o olmadan da olmaz sanırımteşekkur ederim canım çok iyi oldu

canımmmmm aynı duyguları paylaşıyoruzzz bende sen gibi çıkıcak bi gün diye korkuyorum hatta eşim sert dokununca acıyomu yoksa aşadan çıkar diyemi korkuyosun diyor

bitanem evet izleme Rabbimm korusunn hepsini aminnnnnnnnnn

canlarım ciğerlerim:))

biz bu hafta ananemize gideceğiz

babamız şehir dışında ablamız hasta, benim de boğazlar şiş keyfim epey kırık, kaçacağız artık

net yok oralarda giremeyiz bizi unutmayım hemi:)

inşallah kötü bir şey olmaz öyle geyik yaparsınız boş boş hafta boyunca..

çok öpüyorum herkesiiiiii

canımm dikkat edin sizde kendinize Allaha emanet olun çok geçmiş olsunn aminnn bizde öptükkkkk

ıyılesmeye bakın dıkkat edın bolca

bugun benım pasam yaklasık 2 saat oynamadı hala baba enıste herkes seferber oldu ruzgar oynasın dıye son 1 kasık nutella vardı onu yedım uzerıne az meyve suyu ıctım uandım yok oynamıyor saga yat sola yat tık yok hala karnımı sallıyor baba konusuyor ınadı tuttu oynamadı neyse bı 45 dk sonra hafıften oynar gıbı yaptı aheste bı sekılde halayı gonderdık babada markete gıttı elınde koca bı kavanoz nutella ıle gelmıs hayırdır dedım bapayım oğlum oynamıyo baska turlu dıyor hey allahım dedım ya:)

hahaaaahhaaaaaaaa kız krize girdimm burdaaa :))) çok yaşayın emiii

bende hep tatlı yiyorum nası bişe yaaa deminde fitil sucuklar varya onlardan yedimm gene yerimm ama dur diyorum 3 tane yemişimdir zatenn oha bana

canlar ben kaçarr canlarımm kendinize ve canlarınıza iyi bakınn Allaha emanet olunn yarın bi gün daha yaklaşıcaz meleklerimize :))) öptümmm hepiniziiiiii ve meleklerinizi

vercez vercez topıkce rejıme gorcez

oleyyyyyyyy oleyy ben bu fikire bayıldımm şubatta hepimiz doğurduktan sonra sağlık sıhatle melekerlimiz full destekle verelimm hatta burdan melekerlimizle ilgili paylaşımlarda bulunup kilo durumumuzu kontrol edelimm süperr fikir meltemimm bayıldımm topikçe şubat sonrası zayıflamayaaa varımmmmmmmmmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…