- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.121
nasılısınız?
bir şey danışacağım internetten bebek odası için kapı süsü hoşgeldin bebek yazısı vs almak istiyorum
var mı güzel bir site önerebileceğiniz?
İyi akşamlar kızlar geçen hafta sonu eşimle benim ortaokul yıllarımdan kalma mavi genç odamı yeniledik beyaz kagıtla kapladık. Bir kaç raf ve kendi yaptıgım aydınlatma süsü ikeadan dolap içi düzenleyiciler derken kızımızın odasını çok ucuza hallettik. En önemlisi daha yıpranmamış olan bir eşyayı atmamış değerlendirmiş olduk .Fotoları ekliyorum umarım begenirsiniz.Eki Görüntüle 572448 Eki Görüntüle 572447 Eki Görüntüle 572449 Eki Görüntüle 572450 Eki Görüntüle 572451
sizde hooşgeldiniiiiizzz.tam cevap yazarken netimis koptuu:44:
napıosunus bakalııım?
canımmm ne güzellll :)) yaa anneciğinle kardeşinde görücekk :) benim annemler memleketteçok özlüyorum hepsini sağ olsunlarda önemli olan o Rabbim ayırmasın bizleri tüm sevdiklerimizden aminn bu arada hayırlı olsunn canımmm yatağı bebeşinin güzel günlerde kullansınn sağlık sıhatle aminnnn n bende onu beğendimm bakalım alıcaz artık :) doğduktan sonraya :)
bu arada tatlımm aynı şikayet bendede var fazla yüyüyüncede kasıklarım acıyor eğer çok ev işi yaparsam hafifi bel ağrısı akşama ayağımın üstüne basamamam nededn oluyor özellikle sağ ayağımın
benim de benim debakalım neler yapmış minnoşlar içerde
12sinde annemle kardeşim geliyo kontrole de annemle ve eşimle beraber gidicez yuppiiiiiiiiii
yatağımızı da almş annem benim beğendiğim chicco lullaby xl kırmızıyı...hem de inttekinden baya bi ucuza almışlar saraçhaneden 320ymiş haberiniz olsun ist dakiler arabalar yataklar orda ucuz haşim işcandan alın bunları...gelince kurup deniycez işte yatağı da...
bugün baya bi temizlik yaptım bitene kadar azıcıkbel ağrısı geçer dedim ama sonlara doğru sol bacağımın üstüne basamamaya başladım ikidir böyle oluyo niyeyse resmen çekiyo bacağım yaayarın bitiririm artık mutfağı temizlemeyi de bugünlük pilim bitti....
günaydın kızlar.
geçmiş yapamadım herkes iyidir umarım. ben çok fena grip oldum
bugün iki buçukta kontrolümüz var bakalım dr umuz ne dicek bu duruma
geçmiş olsun canım, inşallah iyi haberlerle gelirsin doktorundan. ben de grip olmuştum kurban bayramında, antibiyotik, öksürük şurubu, ağrı kesici vırt zırt hepsini vermişti doktor. sadece öksürük şurubunu içtim. çocuk şurubuydu çünkü. o bile oğlumun hareketlerini etkilemişti. 1 gün içtim şurubu bıraktım kendiliğinden geçsin diye. meyveye abanmıştım.
gunaydın canım gecmıs olsun ıhlamur ıc bolcagünaydın kızlar.
geçmiş yapamadım herkes iyidir umarım. ben çok fena grip oldum
bugün iki buçukta kontrolümüz var bakalım dr umuz ne dicek bu duruma
gunaydın canım gecmıs olsun ıhlamur ıc bolca
Ay insallah gorursun cvbimi. Meleğin eli diye bi site var. Arkadasim ordan yaptirdi harika seyler yapiyo.
melegineli-bebek şekeri, hastane süsleri, bebek tasarımları, bebek odası süsleme- El Üretimi- Kişiye Özel Hediye - Nikah Şekerleri - Bebek Şekerleri - Bebek Kapı Süsleri - Kına Hediyeleri - Sünnet Şekerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?