2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
nasılısınız?
bir şey danışacağım internetten bebek odası için kapı süsü hoşgeldin bebek yazısı vs almak istiyorum
var mı güzel bir site önerebileceğiniz?

Kapı Süsleri | Letizia
Ben burdan aldım ama magzasinda üstelik magzasi siteye göre cok uygun cok beğendim aldıklarım kristal kapi susuyle ayili sepet aldım

çok beğendimm dolap içi düzenleyici rafı nerden aldınız ikeadan mı?

Kizlar o bahsettiginiz yorukunca ayagin ustune basamama olayi, siyatik denen sey. Bende aylar oncesinde basladi. Temizlik yapinca olur bende de ozellikle supurme ve silmede. Hamilelerde oluyomus. legendir genislemedir degil yani malesef. Bi egzersiz var rahatlatan onu anlatayim uzun zamandir olmuyor bende. Kedi gibi durun yerde dizlerinizin ve ellerinizin ustunde. Bi bacaginizi arkaya uzatin dumduz. O ayagi topuklu giymis gibi yere basin sadece ayak parmaklariniza basin yani. Sonra ayagi arkaya dogru gerin yani topugunuzu yere yaklastirin birakin, yaklastirin birakin. Boyle ayakkabinin topugu kisalip uzuyomus gibi. Bikac defa yaptiktan sonra ayni ayagi bi ice dogru kivirin bi disa dogru. Ayakkabinin topugu kisaliyodu ya arkaya dogru, simdi saga ve sola dogru kisalsin/yatsin. Yani ayagin bi sag yani yere tamamen degsin, bi sol yani. Bikac defa da bunu yapin. Bunu yaparken diger kalcanizdaki siyatik sinirinde bi hislenme olucak, iste bu iyi gelen sey. sonra diger bacakla da ayni seyleri tekrarlayin. bilmem anlatabildim mi ama beni cok rahatlatiyor denemenizi tavsiye ederim.

Bu aksam kayincoya kiz istemeye gittik. 3,5 saat oturdum asiri sicak yerde cok belim agridi, ayaklarim sisti, sicaktan ter icinde hararet icinde kaldim. kizim da hic durmadi kipir kipirdi yavrucak heralde rahatsiz oldu. Ki zaten ac kaldiiiiiiiiimmmmm.
Yani mana bulmayi hic sevmem ama iki kucuk kuru sey vardi ztn ama beni bile beklettiler saatlerce insan bi lokma ikram eder napalim yani daha kizi istemedilerse. Hamileyim sonucta. Hos, gerci hersey karbonhidratli ne yasaksa hep o. Gorumcem kahvaltiyla duruyomus dayanamadi soyledi bana cikarin diye. Bana da dediler istersen koyalim ama nohut pilav. Yine karbonhidrat. azcik pilav yedim mecbur. Ac kalcakti yoksa kuzucum. Her ne kadar atistirip ciksak da Uzak yere gittigimiz icin tekrar aciktik tabi dogal olarak. İcim disim cay oldu. Ne su ne meyve. ay bi de wc alaturka ve yerler islakti. Caylari ictim ictim iki kere wc mecburen ama kayacam diye odum koptu. serinlemek icin gelinin odasina gideyim dedim. Gencler dumanalti yapmis. ay cok daral geldi yani bana orda. Anacim artik hicbiyere gitmem ben bi daha. hic cekemem valla.

Kasimin 19unda dogum yapan bi yakin arkadasim var. İstanbulun öbür ucunda oldugu icin gidemedik henuz. kocam isten cok gec geliyo sabah yine erkenden is. Ve sonucta doguma kadar doktora tezini bitirmeye calisiyo adamcagiz. Annemler de uzak bize ve ben onlari da 1 ay once gordum, onlar bize geldiginde o da. Anneme bile gidemiyoken, bu arkadasim ona niye gitmiyomusum diye bana trip atiyo. kizim sen de dune kadar hamile degil miydin?! Kocansiz bana gelemiyodun. Ben nasi geleyim bu halimle kac vesait? Metrobuse minibuse ilk durak son durak arasi kadar hem de nasi bineyim? Ne sacmaliyosun yani? Hale bak yaa.. Ben bu aksam donerken yolda fenalistim arabayla gitmemize ragmen indim de kustum. Ne insanlar var anlamiyorum.

annemler geldiği için cumadan beri giremedim sayfalar epey ilerlemiş, geçmiş yapmaya kalksam 100 sayfa okumam gerek :) kötü haberler yoktur inşallah :)

cumartesi doktor kontrolümüz vardı. paşamın bacak gerilemesi 4 haftaya düşmüş :))) 2 hafta önce 5 ti :)) biraz koca kafalıyız kafamız 35 haftalık görünüyor :) karın çevresi 34 haftalık, iç organlar 34 hafta :)) pek mutluyum pek :) saçları çıkmış tosunumun :)) 2 kilo olmuş bile :)) boyu da (bacak boyuyla çarpıldığı için kısa çıkıyor) 38 cm :) bi de ultrasonda bir şov yaptı anlatamam :) kolunu kafasının yanına koymuş, parmaklarını açıp kapatıyo, kolunda meme arıyordu benim miniğim :)) ağzını açıp açıp kapattı balık gibi :) video arabada kaldı, akşam eşim gelince atabilirsem buraya atarım :) ay öyle görünce bi üzüldüm benim miniğim acıkmış da meme arıyormuş diye :)

Bu arada hep normal doğum istiyordum ya, hatta doktorumu da onun için değiştirmiştim. sanırım siğillerimden dolayı normal doğum yapamayacağım krem kullanamıyorum, koterle yaktırmak için de geç, doğum yakın olduğu için. bitkisel bi desteğe başlattı doktor, geçerse normal doğum, geçmezse mecburen sezaryen. Doktorum siğili olan annelerin bebeklerinden bahsetti, yüzü gözü siğil içinde 3-4 bebek görmüş. Ben geçse bile riske atmasam mı acaba demeye başladım. sonuçta siğil geçmiş gibi görünüp mikrobu hala orada olabilir. Yani yüksek ihtimalle ben de sezaryenle doğuranlardan olacağım

günaydın kızlar.
geçmiş yapamadım herkes iyidir umarım. ben çok fena grip oldum
bugün iki buçukta kontrolümüz var bakalım dr umuz ne dicek bu duruma

günaydın kızlar.
geçmiş yapamadım herkes iyidir umarım. ben çok fena grip oldum
bugün iki buçukta kontrolümüz var bakalım dr umuz ne dicek bu duruma

geçmiş olsun canım, inşallah iyi haberlerle gelirsin doktorundan. ben de grip olmuştum kurban bayramında, antibiyotik, öksürük şurubu, ağrı kesici vırt zırt hepsini vermişti doktor. sadece öksürük şurubunu içtim. çocuk şurubuydu çünkü. o bile oğlumun hareketlerini etkilemişti. 1 gün içtim şurubu bıraktım kendiliğinden geçsin diye. meyveye abanmıştım.

saol kuzum ben de iki gündür bol bol meyve yiyorum canım hiç ilaç içmedim daha bugüne kadar kan ilacıyla troid ilacım haricinde bi de bizim doktor hiiiççç ilaç yanlısı değil büyük ihtimal hiç ilaç vermicek zaten inşallah çabucak geçer hapşırık yok ama öksürdükçe içim acıyor bebeğim içerde rahatsız oluyor diye

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar uzun zamandır yazamıyorum ara sıra girib yazdıklarınızı okuyabiliyorum herkes iyidir umarım

Günaydın kızlar biz geldik ve 9 senedir benim le bütün olan koltuğuma oturmuş bulunmaktayım :) daha geçmiş yapamadık umarım herkez iyidir biz hasta olduk sağlık ocağına çıktım sabah ilaçımızı aldık izlem de yapıldı şimdide kahvaltı zamanı

hasta olan arkadaşlar, lütfen hergün eşinize kendiniz için portakal, greyfurt, mandalina, nar suyu sıkıp hazırlamasını söyleyin, lıkır lıkır için. şifa olsun, yarasın kivi tüketin. vitamin almaya yüklenin. yanınızda mutlaka mandalina taşıyın. ben Allah'a şükür bir kez hasta oldum şimdilik, o da çok ağır geçmedi. biraz bunlara bağlıyorum.

bu arada aranızda istanbul'da olup bebek odası takımını alanlara sesleniyorum: bebek takımınızı nerden aldınız? ben dün modoko'daydım, inanılmaz güzel bebek odası takımları vardı. ama en ucuzu için 3000 lira dediler. 6000 liraya dahi oda var. demirkapı modesa da uygun diyorlar, aranızda ordan takım almış birileri var mı? fiyatlar ne alemde bilenlerin mesajlarını bekliyorum. büyüyen karyola, 3 kapılı dolap, şifonyer filan istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…