2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yuhhhh ben o paraya kendıme yatak odası aldım beeeee

yuhhhh ben o paraya kendıme yatak odası aldım beeeee

meltem ben de sabah bi haber sitesinde gördüm, izmir'e ne olmuş öyle ya? sel gelmiş adeta, şehir sular içinde kalmış. Allah yardımcınız olsun.

canım bu arada ben de aynı şekilde kendi yatak odama 3000e yakın bişey vermiştim. ama dün beğendiğim takımda neler var sayayım sana. büyüyen karyola, 3 kapılı gardrop, 3 çekmeceli şifonyer, işte daha sonra karyoladan ayrılan minik bi komidin ve sandık, duvar rafı, ayrıca şifonyer yuva gibi bişeyin içinde duruyor, sonra şifonyeri ordan çıkarıp yuvasını çalışma masası yapıyorsun, bütün yatak tekstili, yatağı, cibinliği, lambası vs vs. içime çok sindi, biraz daha bakıcam ama muhtemelen o takımı alıcam. ortaokula kadar rahat ederim. işin kötüsü adamlar şimdi sipariş verirsen 2 ayda anca teslim olur diyor. zaman daraldı
bazen böyle yuh ne pahalı diyorum, sonra düşünüyorum, kocam alt tarafı bi telefon alırken kaç para verdi, ben bi mobilya almışım çok mu ?

haklısın canım bayada sey varmış ıcınde
ama butcenızu syna gore de ayarlayın eger asılarını ve kontrollerını saglık ocagında yaptırmayacaksanız bır bebegın aylık dr malıyetı 200-250 tl arasında degısıyor benz ıvır zıvır karda hsaba kattıgnıda 300 -400 arası oluyor rakamlar mesala arkadasaım rotavırus asısına 180 tl verdı 3 doz vurulacak mesela bu asıdan su cıcegı asısı var oda 100 tlden asagı degıl
butceyı cok asmamak laım yanı masraf cokkk

hmmm, ben devlet hastanesinde çalışıyorum ama artık bu aşı olaylarını komple sağlık ocaklarına taşıdılar değil mi? burada yani hastanede hiç bahsetmiyorlar aşılardan filan.
fark etmez benim için, sağlık ocağında da yaptırabilirim. o ay durumum müsaitse özele de gidebilirim. özel sağlık sigortamız var ama bebeği hemen kapsamayabilir. mobilyalara gelince, niyetim bi kısmını kendim karşılamak, bi kısmını kayınvalideme, bi kısmını kendi anne babama karşılatarak takside hiç girmemek. bakalım becerebilecek miyim? millet şimdiden bebek odası da neymiş, bebeğe bi beşik bi şifonyer yeter konuşmalarına basladı ama pek takmıyorum, evim kendi evim, müsait. kiracı olsam belki geçiştirirdim ama özeniyorum güzel güzel takımları görünce.

ızmır aglıyor kızlarrrr gecedn berı dur durak bılmeden yagıyor valla

canım ya Yapraklı ayıcık tuluma bayıldım ama kalmamış

oo o zaman hı dusunme al canım nasılsa kendı evın hangısı gonlunden gecıyorsa ama 2 ay cok uzun sureymıs keske daha erken verseler

bende bu bahsettıgım rutın masraflar bıtınce ortalama 2 yasında odasını hazırlarım dıyorum , abımızde de asıları hep dr amcamızda vurulmustuk haklızlık omasın dımı:) gercı o zamanlar devlet yaptırdıgımız asıların cogunu yapmıyordu saglık ocaklarında bebekte agrı ates cekıyordu ben o yuzden hıc cesaret edemedım hepatıt ve verem harıcı dr amcamız vurdu, ama asıdan da zıyade ben aylık rutın kontrollerımızıde dr a goturuyordun o her ay bıı yonlendırıyordu oturma egzersızlerı saglık taraması beslenme lıstelerı v.s allaha sukur onunda yardımyla guzel bır bebeklık ghecırdık

günaydın kızlar ve minik baylar bayanlar.. diş sorununu az olsa da atlattım ama gribe yakalandım çok fenayıım :2: herkes hasta galibaa Allah ım acil şifalar versin Alp yine hareketsiz

nasıl oldun sen canım c vıtamını ve ıhlamuru unutma

ona bende bayıldım hatta baska bırının sepetındeydı sabah baya bı f5 yaptım o an dusurdum sepete :)

bütün eklem yerlerim ağrıyor ilaç aldım azıcık toplayım kendimi de marketten alacağım ıhlamur dışarıdan söylemek istemiyorum
bu ara da azmini bayıldım ben de sürekli bakıyorum belki koyarlar diye yok ama aklın da olsun gelir se haber verirsin canım

tamam canım butık bebede de azız bebe ındırımde orda kadıfe zıbın takımı var ben almıstım 2 tane almadıgıma pısman oldum ben cok begendım ınanılmaz kalıtelı bısey tavsıye ederım bak

canım tabi, ilk bebişte doktorla kurduğunuz ilişkinin ciddi katkısı olduysa çocuk yetiştirmende, ikincide de aynı şeyi istemen çok doğal. benim henüz fanatiği olduğum bi çocuk hekimi yok tanıdığım, ama herkesin böyle bi hekimi de olmalı, o açıdan şanslısın.
bi de şu var, bi çocuğun dolabının bir bölümünü, ya da birazını geçici bi süre ikinci çocuk için de kullanabilirsin ama bizim ilk bebiş olduğu için birinin yanına sığışabileceğimiz bi dolap da yok ortada :) eşyası şimdiden birikmeye başladı, bi şekilde bunların ortadan kalkması lazım. bi de kişilik meselesi, ben geçici çözümleri çok sevmiyorum. sonra sürekli yük gibi düşünüyorum onu. şimdi mesela oda alırsam 10 sene rahatım, tam benlik yani. ilerde de inşallah genç odası.
amaaaan, hepsi bi tarafa. Allah sağlık sıhhat, ağız tadıyla kullanmak nasip etsin. herşey imkanlarla alakalı. şu an istanbul'da da deli gibi yağmur yağıyor. sabahın 7sinde kalkıp 1 saatte işe geliyorum zorlukla. sabırla 32. haftamın gelmesini bekliyorum. hani istediğimi de alamazsam, yapamazsam iyice üzülürüm,niye çalışıyorum ki derim. doğruya doğru

Gunaydin herkese...
Kizlar ben hic bukadar hastalanmamistim simdiye kadar
4 gecedir 1 saatlik bir uyku bile cekemedim...
Gece oksuruklerim hic gecmiyor
ilk gece her oksurusumde bebek tekmeliyordu ama pes etti artik sanirim o da haraketsiz..
Basim catliyor... bogazim hem bademcikten hem migdeden dolayi yaniyor.... halsizim ve dun butun gun fena sekilde burnum kanadi...
Hala kan geliyor ama cok az
dun bol bol akti...
Normalde yarin Polonya ya yola cikacaktik ama ben belki gitmeyecegim..
Bilet yanacak ama neyapayayim...
zaten bu halde ise geldim bugun (((
herkese gecmis olsun

slm kızlar hayırlı güzel haftalar
hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun
biz cumartesi günü doktora gittik kızım 1357 gr olmuş herşeyi iyi dedi doktor teyzemiz bugünde 3 buçukta doppler çektiricez inşallah bende bebeğimi renkli olarak görebilicem

çok güzeller güle güle giysin oğluşun
cumartesi günü markafoniye disney gelmiş hemde 10 lu mini set varmış bende onu kaçırdım çok üzüldüm valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…