2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar geçmişi okuyarak geliyorummm sona doğruuu kontrolüm vardı bebişim 32+1 haftada 1922 kilo olmuş. Şekerim biraz yüksek çıktı yani sınır 110 benimki 115 çıktı tatlıyı yasakladı, birde kan pıhtılaşması ile ilgili sınır yüksek çıktı. 15 gün sonra testleri tekrarlayacak. Meltem'cm beni de eklersen kilosunu listeye sevinirim

kızlar merhaba. ya benim 2 gündür karnım çok aşağıya inmiş vaziyette. bebek çok aşağıda duruyor var mı benim gibi olan. bi sürprizle karşılaşmayız umarım :S

Canım ben hissetmiyorum ama beni gören bebek aşağıda duruyor diyor. Ama zaten bu aylarda normal değil mi? inmesi gerekiyor diye biliyorum, korkma yani

tatlımm aynenn öylee ay sen anlatırken sinir oldummm o arkadaşınada çok kızdımm bak tatlımm bence sende ara arkadaşına bir bir söle bunları sölemiyince anlamıyorlar benimde bi arkadaşım var oda gördüğünde haırsız gelmiyon falan diyodu bi gün bu bana diyince bi tepki gösterdim sen aramıyosun ben diyormuyum sana hayırsız düğünüme sade geldin onun dışında beni daha yeni anıyan arkadaşlarım yardıma geldi kaç senenlik sen gelmedin bide şurası yani artık bide aynı şehirde otruyoduk farklı şehirde oturuken nası vaktin varken şimdi yok vs vs dedim oda haklısı ben özürdilerim dedi senin gibi dost yok falan yani demem oki bitanemm söle ona bilsinnn hatırlat
canımmm takma onuda sağlıkla gelsinlerde ister sezeryan ister normal
birsyyy canımmmmm denicem o siyatik için hareketleri çok çok sağoll kuzummmmmmmmmmmmmm
bu arada hasta olan bütün arkadaşlarımmm geçmiş olsunnnn dikkat edin kendinize sıcak su limon pekmez yada bal koyun için ve bol c vitamini

Canım ben hissetmiyorum ama beni gören bebek aşağıda duruyor diyor. Ama zaten bu aylarda normal değil mi? inmesi gerekiyor diye biliyorum, korkma yani

Acilma olmadikca bebegin asagida olmasi sorun degil..
benimde en son kontrolumde doktor tamamen inmis bebek dedi ama hicbir sorun gozukmedigini
seyahate cikabilecegimi ve isime devam edbilecegimi soyledi

Kızlarrr ben hala park yatağın içine yatak almadım viskolar çok ince gibi geliyor, ortopedik uygun değil diyorlar. Siz ne yaptınızzzzz

Cnm cilekten 2800 tl ye aldik biz cok guzel

Canım ben yeni gittim doktora 32+1' de 1922 gram olmuş ve 16 kilo aldımmm

Acilma olmadikca bebegin asagida olmasi sorun degil..
benimde en son kontrolumde doktor tamamen inmis bebek dedi ama hicbir sorun gozukmedigini
seyahate cikabilecegimi ve isime devam edbilecegimi soyledi

Bu seyahat işine çok sevindim canımm bir yere gitmek istiyorum 1-2 saatlik yol eşim birşey olur diye korkuyor. Bende olmaz diyorummm bu işe çok sevindim :):)

güle güle kullanın gökçecim..bu arada gözünaydın..ne mutlu sana annenler geliyo..yorulunca olab bel ağrısını ben de çok çekiyorum..hatta cinsiyetimiz belli değilken de ağynı ağrıyı yaşıyodum..aa kızın olacak diyolardı..doğru çıktı walla..

vercez vercez topıkce rejıme gorcez

güzelim şu doğumu yapayımm..şekerim normale dönsün(gebelik şekeri olduğunu düşünüyorum)hiiiiçç rejim düşünmüyorum..doya doya yicem walla..ama spordan vazgeçmem işte..

günaydın kızlar.
geçmiş yapamadım herkes iyidir umarım. ben çok fena grip oldum
bugün iki buçukta kontrolümüz var bakalım dr umuz ne dicek bu duruma

geçmiş olsun canım..doktordan iyi haberlerini bekliyoruz..

günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar uzun zamandır yazamıyorum ara sıra girib yazdıklarınızı okuyabiliyorum herkes iyidir umarım

merhaba canım..evet uzun zamandır yoksun..topik sahibi olarak özletiyosun kendini..

meltemmmm...yıkılıyosun...harikasın..

günaydın kızlar ve minik baylar bayanlar.. diş sorununu az olsa da atlattım ama gribe yakalandım çok fenayıım :2: herkes hasta galibaa Allah ım acil şifalar versin Alp yine hareketsiz

diş sorununu nasıl hallettin canım
20 lik dişlerim sanki hamileliği bekledi ağrı yapmak için
çok ağrıyo
ilaç te içmiyorum ama uykumu kaçırıyo geceleri birşey yiyemiyorum

Geçmişi okurken aklıma takılan visko yatak mı sorusunu sormuştum ama bunun muhabbeti yapılmışşş :):) sonradan dalmış oldummm cevap vermesenizde olurrr kızlarrrrrrrrr okudummm

Bu seyahat işine çok sevindim canımm bir yere gitmek istiyorum 1-2 saatlik yol eşim birşey olur diye korkuyor. Bende olmaz diyorummm bu işe çok sevindim :):)

Canim saglik sorunun yoksa ve acilma da yoksa hic korkma
Ben bir de polonya ya gidecegim ucakla yarin...
Doktor hic bir sorun olmaz dedi...

Ozaman senin 2 saatlik seyahatin kesin sorun cikarmaz :)

selam kızlarrr...ayy göbüşler muhteşem vallahi maşallah diyelimmmbugünde bende çözemediğim bir can sıkısı var havada kötü zaten dışarıda çıkılmıyor..kızçemin battaniyelerini yıkıyorum bende..yarında kıyafetlerini yıkarım ütülerim hergün e iş paylaşımı yapıyorum kendi çapımda :))) böyle yavaşş yavaşşş halledeceğim:)

aaa siyatik hiç aklıma gelmemiştiiii demek ondanmış...bu hareketi pilateste yaptırdılar bize kramplar için heralde diye düşünmüştüm bu işe de yarıyosa hemen uyguluyorum sağol canım

gözün aydın canım zaten ben senin bebişinide hiç bi sorun olacağını sanmıyorum genetik bişeydir bak doğsun görürsün turp gibi çıkacak...benim de yeni hamile kaldığımda siğil çıkmıştı malum olan solüsyonu kullandım geçti ama normal yaptırır mı doktorum bilmiyorum...o zaman bunu kullan geçerse sorun yok geçmezse yakarız ancak öyle normal doğum yapabilirsin demişti..

güle güle kullan canım çok tatlılarmış tulum yok deme artık bak bir sürü almışsın

maşallah kız göbiş baya büyümüş hani göbeğin aşağıda falan diyolardı gayet normal bence benimki de bunun aynısının az küçüğü...allahım bu insanlar çok gıcık yaa aşağıda falan değil göbeğin tam olması gerektiği yerde...

sağol canım ...benimki bu hafta başladı allahtan başından beri olsaydı sıyırırdım heralde...birsynin dediği hareketi yapayım da en azından azalsın bıktım yaa

göbüşlerinizi yesinler :) maaşallah diyelim :) ben bugün sıkıntılıyım ya havadan mıdır nedir.. içim daralıyo, hiçbir şey yapasım yok. uyumak bile istemiyorum, o derece sıkıldım

burda da hava berbat bu arada...sabah 6.30 civarı uyandım gök gürlüyodu çok fena ama sese değil kızçenin zıplamasına uyandım her gök gürlediğinde zıplamaya benzeyen bi irkilme hareketi yapıyodu o sesler kesilene kadar bi yarım saat falan devam etti sonra gök gürlemesi durunca o da durdu beraber uyuduk
çok ilginç geldi bana ama o sesi duyabiliyo mudur ki? hiç ihtimal vermezdim çok şaşırdım...acaba ben irkiliyorum da ona mı tepki veriyo o da dedim ama ben de irkilmedim ki hiç...demek ki duyuyo..o zaman kesin bizi de duyuyo

canım oğluşum turp gibi maşallah, ben de eşim de doktorumuz da genetik olduğunu düşünüyoruz zaten :) benim bu siğiller ilk 2 yıl önce çıkmıştı, aldara kremle geçmişti. 3 aylık hamileyken de tekrarladı 7-8 tane vardı, o zaman yaktırmıştım. Şimdi yine tekrarladı. doktor doğum yakın olduğu için yakmak istemiyor. bitkisel bi tablet verdi bağışıklık güçlendirici. onu kullanıyorum. 37. haftada çatı muayenesi yapacakmış, o zaman bakacakmış siğillere. geçerse normal doğum diyor ama bu kez ben de emin olamıyorum. 3 kere tekrarladı sonuçta demek ki mikrobu atamıyor vücudum. hiç riske girmeyip sezaryen mi olsam diyorum. sonuçta sezaryende bi tek ben ağrı çekeceğim ama siğil mikrobu bulaşırsa oğlumun o halini görmek istemiyorum. sanırım sezaryen yaptıracağım hiç riske girmeyip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…