- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.161
kızlar merhaba. ya benim 2 gündür karnım çok aşağıya inmiş vaziyette. bebek çok aşağıda duruyor var mı benim gibi olan. bi sürprizle karşılaşmayız umarım :S
Kizlar o bahsettiginiz yorukunca ayagin ustune basamama olayi, siyatik denen sey. Bende aylar oncesinde basladi. Temizlik yapinca olur bende de ozellikle supurme ve silmede. Hamilelerde oluyomus.legendir genislemedir degil yani malesef. Bi egzersiz var rahatlatan onu anlatayim uzun zamandir olmuyor bende. Kedi gibi durun yerde dizlerinizin ve ellerinizin ustunde. Bi bacaginizi arkaya uzatin dumduz. O ayagi topuklu giymis gibi yere basin sadece ayak parmaklariniza basin yani. Sonra ayagi arkaya dogru gerin yani topugunuzu yere yaklastirin birakin, yaklastirin birakin. Boyle ayakkabinin topugu kisalip uzuyomus gibi. Bikac defa yaptiktan sonra ayni ayagi bi ice dogru kivirin bi disa dogru. Ayakkabinin topugu kisaliyodu ya arkaya dogru, simdi saga ve sola dogru kisalsin/yatsin. Yani ayagin bi sag yani yere tamamen degsin, bi sol yani. Bikac defa da bunu yapin. Bunu yaparken diger kalcanizdaki siyatik sinirinde bi hislenme olucak, iste bu iyi gelen sey. sonra diger bacakla da ayni seyleri tekrarlayin. bilmem anlatabildim mi ama beni cok rahatlatiyor denemenizi tavsiye ederim.
tatlımm aynenn öylee ay sen anlatırken sinir oldummm o arkadaşınada çok kızdımm bak tatlımm bence sende ara arkadaşına bir bir söle bunları sölemiyince anlamıyorlar benimde bi arkadaşım var oda gördüğünde haırsız gelmiyon falan diyodu bi gün bu bana diyince bi tepki gösterdim sen aramıyosun ben diyormuyum sana hayırsız düğünüme sade geldin onun dışında beni daha yeni anıyan arkadaşlarım yardıma geldi kaç senenlik sen gelmedin bide şurası yani artık bide aynı şehirde otruyoduk farklı şehirde oturuken nası vaktin varken şimdi yok vs vs dedim oda haklısı ben özürdilerim dedi senin gibi dost yok falan yani demem oki bitanemm söle ona bilsinnn hatırlatBu aksam kayincoya kiz istemeye gittik. 3,5 saat oturdum asiri sicak yerde cok belim agridi, ayaklarim sisti, sicaktan ter icinde hararet icinde kaldim.kizim da hic durmadi kipir kipirdi yavrucak heralde rahatsiz oldu. Ki zaten ac kaldiiiiiiiiimmmmm.
Yani mana bulmayi hic sevmem ama iki kucuk kuru sey vardi ztn ama beni bile beklettiler saatlerce insan bi lokma ikram eder napalim yani daha kizi istemedilerse. Hamileyim sonucta. Hos, gerci hersey karbonhidratli ne yasaksa hep o. Gorumcem kahvaltiyla duruyomus dayanamadi soyledi bana cikarin diye. Bana da dediler istersen koyalim ama nohut pilav. Yine karbonhidrat.azcik pilav yedim mecbur. Ac kalcakti yoksa kuzucum. Her ne kadar atistirip ciksak da Uzak yere gittigimiz icin tekrar aciktik tabi dogal olarak. İcim disim cay oldu. Ne su ne meyve. ay bi de wc alaturka ve yerler islakti. Caylari ictim ictim iki kere wc mecburen ama kayacam diye odum koptu. serinlemek icin gelinin odasina gideyim dedim. Gencler dumanalti yapmis. ay cok daral geldi yani bana orda. Anacim artik hicbiyere gitmem ben bi daha. hic cekemem valla.
Kasimin 19unda dogum yapan bi yakin arkadasim var. İstanbulun öbür ucunda oldugu icin gidemedik henuz. kocam isten cok gec geliyo sabah yine erkenden is. Ve sonucta doguma kadar doktora tezini bitirmeye calisiyo adamcagiz. Annemler de uzak bize ve ben onlari da 1 ay once gordum, onlar bize geldiginde o da. Anneme bile gidemiyoken, bu arkadasim ona niye gitmiyomusum diye bana trip atiyo.kizim sen de dune kadar hamile degil miydin?! Kocansiz bana gelemiyodun. Ben nasi geleyim bu halimle kac vesait? Metrobuse minibuse ilk durak son durak arasi kadar hem de nasi bineyim? Ne sacmaliyosun yani? Hale bak yaa.. Ben bu aksam donerken yolda fenalistim arabayla gitmemize ragmen indim de kustum. Ne insanlar var anlamiyorum.
canımmm takma onuda sağlıkla gelsinlerde ister sezeryan ister normalannemler geldiği için cumadan beri giremedim sayfalar epey ilerlemiş, geçmiş yapmaya kalksam 100 sayfa okumam gerek :) kötü haberler yoktur inşallah :)
cumartesi doktor kontrolümüz vardı. paşamın bacak gerilemesi 4 haftaya düşmüş :))) 2 hafta önce 5 ti :)) biraz koca kafalıyız kafamız 35 haftalık görünüyor :) karın çevresi 34 haftalık, iç organlar 34 hafta :)) pek mutluyum pek :) saçları çıkmış tosunumun :)) 2 kilo olmuş bile :)) boyu da (bacak boyuyla çarpıldığı için kısa çıkıyor) 38 cm :) bi de ultrasonda bir şov yaptıanlatamam :) kolunu kafasının yanına koymuş, parmaklarını açıp kapatıyo, kolunda meme arıyordu benim miniğim :)) ağzını açıp açıp kapattı balık gibi :) video arabada kaldı, akşam eşim gelince atabilirsem buraya atarım :) ay öyle görünce bi üzüldüm benim miniğim acıkmış da meme arıyormuş diye :)
Bu arada hep normal doğum istiyordum ya, hatta doktorumu da onun için değiştirmiştim. sanırım siğillerimden dolayı normal doğum yapamayacağımkrem kullanamıyorum, koterle yaktırmak için de geç, doğum yakın olduğu için. bitkisel bi desteğe başlattı doktor, geçerse normal doğum, geçmezse mecburen sezaryen. Doktorum siğili olan annelerin bebeklerinden bahsetti, yüzü gözü siğil içinde 3-4 bebek görmüş. Ben geçse bile riske atmasam mı acaba demeye başladım. sonuçta siğil geçmiş gibi görünüp mikrobu hala orada olabilir. Yani yüksek ihtimalle ben de sezaryenle doğuranlardan olacağım
Canım ben hissetmiyorum ama beni gören bebek aşağıda duruyor diyor. Ama zaten bu aylarda normal değil mi? inmesi gerekiyor diye biliyorum, korkma yani
hasta olan arkadaşlar, lütfen hergün eşinize kendiniz için portakal, greyfurt, mandalina, nar suyu sıkıp hazırlamasını söyleyin, lıkır lıkır için. şifa olsun, yarasınkivi tüketin. vitamin almaya yüklenin. yanınızda mutlaka mandalina taşıyın. ben Allah'a şükür bir kez hasta oldum şimdilik, o da çok ağır geçmedi. biraz bunlara bağlıyorum.
bu arada aranızda istanbul'da olup bebek odası takımını alanlara sesleniyorum: bebek takımınızı nerden aldınız? ben dün modoko'daydım, inanılmaz güzel bebek odası takımları vardı. ama en ucuzu için 3000 lira dediler. 6000 liraya dahi oda var. demirkapı modesa da uygun diyorlar, aranızda ordan takım almış birileri var mı? fiyatlar ne alemde bilenlerin mesajlarını bekliyorum. büyüyen karyola, 3 kapılı dolap, şifonyer filan istiyorum.
kızlarrrr ya arada bebişlerin cicileri,kaç kilo aldık ,bebişlerin boy kilosu gibi yan
topicere bakıyorum ama hiç ilerleme olmuyor.
sanırım kimse onlara takılmıyor benden başka.
yeni cicileri falan paylaşın da görelim lütfen
birde kaç kilodasınız ben 28+6 dayım ama malesef 13 kilo aldım şimdiden
Acilma olmadikca bebegin asagida olmasi sorun degil..
benimde en son kontrolumde doktor tamamen inmis bebek dedi ama hicbir sorun gozukmedigini
seyahate cikabilecegimi ve isime devam edbilecegimi soyledi
benim de benim debakalım neler yapmış minnoşlar içerde
12sinde annemle kardeşim geliyo kontrole de annemle ve eşimle beraber gidicez yuppiiiiiiiiii
yatağımızı da almş annem benim beğendiğim chicco lullaby xl kırmızıyı...hem de inttekinden baya bi ucuza almışlar saraçhaneden 320ymiş haberiniz olsun ist dakiler arabalar yataklar orda ucuz haşim işcandan alın bunları...gelince kurup deniycez işte yatağı da...
bugün baya bi temizlik yaptım bitene kadar azıcıkbel ağrısı geçer dedim ama sonlara doğru sol bacağımın üstüne basamamaya başladım ikidir böyle oluyo niyeyse resmen çekiyo bacağım yaayarın bitiririm artık mutfağı temizlemeyi de bugünlük pilim bitti....
vercez vercez topıkce rejıme gorcez
günaydın kızlar.
geçmiş yapamadım herkes iyidir umarım. ben çok fena grip oldum
bugün iki buçukta kontrolümüz var bakalım dr umuz ne dicek bu duruma
günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar uzun zamandır yazamıyorum ara sıra girib yazdıklarınızı okuyabiliyorum herkes iyidir umarım
günaydın kızlar ve minik baylar bayanlar.. diş sorununu az olsa da atlattım ama gribe yakalandım çok fenayıım :2: herkes hasta galibaa Allah ım acil şifalar versin Alp yine hareketsiz
maşallah barekallah meltem
herkese selammmm aşka geldim bende çektim göbüşümü
Eki Görüntüle 572961 Eki Görüntüle 572962 Eki Görüntüle 572963
Bu seyahat işine çok sevindim canımm bir yere gitmek istiyorum 1-2 saatlik yol eşim birşey olur diye korkuyor. Bende olmaz diyorummm bu işe çok sevindim :):)
Kizlar o bahsettiginiz yorukunca ayagin ustune basamama olayi, siyatik denen sey. Bende aylar oncesinde basladi. Temizlik yapinca olur bende de ozellikle supurme ve silmede. Hamilelerde oluyomus.legendir genislemedir degil yani malesef. Bi egzersiz var rahatlatan onu anlatayim uzun zamandir olmuyor bende. Kedi gibi durun yerde dizlerinizin ve ellerinizin ustunde. Bi bacaginizi arkaya uzatin dumduz. O ayagi topuklu giymis gibi yere basin sadece ayak parmaklariniza basin yani. Sonra ayagi arkaya dogru gerin yani topugunuzu yere yaklastirin birakin, yaklastirin birakin. Boyle ayakkabinin topugu kisalip uzuyomus gibi. Bikac defa yaptiktan sonra ayni ayagi bi ice dogru kivirin bi disa dogru. Ayakkabinin topugu kisaliyodu ya arkaya dogru, simdi saga ve sola dogru kisalsin/yatsin. Yani ayagin bi sag yani yere tamamen degsin, bi sol yani. Bikac defa da bunu yapin. Bunu yaparken diger kalcanizdaki siyatik sinirinde bi hislenme olucak, iste bu iyi gelen sey. sonra diger bacakla da ayni seyleri tekrarlayin. bilmem anlatabildim mi ama beni cok rahatlatiyor denemenizi tavsiye ederim.
annemler geldiği için cumadan beri giremedim sayfalar epey ilerlemiş, geçmiş yapmaya kalksam 100 sayfa okumam gerek :) kötü haberler yoktur inşallah :)
cumartesi doktor kontrolümüz vardı. paşamın bacak gerilemesi 4 haftaya düşmüş :))) 2 hafta önce 5 ti :)) biraz koca kafalıyız kafamız 35 haftalık görünüyor :) karın çevresi 34 haftalık, iç organlar 34 hafta :)) pek mutluyum pek :) saçları çıkmış tosunumun :)) 2 kilo olmuş bile :)) boyu da (bacak boyuyla çarpıldığı için kısa çıkıyor) 38 cm :) bi de ultrasonda bir şov yaptıanlatamam :) kolunu kafasının yanına koymuş, parmaklarını açıp kapatıyo, kolunda meme arıyordu benim miniğim :)) ağzını açıp açıp kapattı balık gibi :) video arabada kaldı, akşam eşim gelince atabilirsem buraya atarım :) ay öyle görünce bi üzüldüm benim miniğim acıkmış da meme arıyormuş diye :)
Bu arada hep normal doğum istiyordum ya, hatta doktorumu da onun için değiştirmiştim. sanırım siğillerimden dolayı normal doğum yapamayacağımkrem kullanamıyorum, koterle yaktırmak için de geç, doğum yakın olduğu için. bitkisel bi desteğe başlattı doktor, geçerse normal doğum, geçmezse mecburen sezaryen. Doktorum siğili olan annelerin bebeklerinden bahsetti, yüzü gözü siğil içinde 3-4 bebek görmüş. Ben geçse bile riske atmasam mı acaba demeye başladım. sonuçta siğil geçmiş gibi görünüp mikrobu hala orada olabilir. Yani yüksek ihtimalle ben de sezaryenle doğuranlardan olacağım
kızLar markafonı de crazybebenın kampamnyası var ben daha once zıbın almıstım gayet guzel bugunde bunları aldım
http://www.markafoni.com/product/3090959/
http://www.markafoni.com/product/3090771/
http://www.markafoni.com/product/3090759/
http://www.markafoni.com/product/3091131/
http://www.markafoni.com/product/3090836/
güle güle kullanın gökçecim..bu arada gözünaydın..ne mutlu sana annenler geliyo..yorulunca olab bel ağrısını ben de çok çekiyorum..hatta cinsiyetimiz belli değilken de ağynı ağrıyı yaşıyodum..aa kızın olacak diyolardı..doğru çıktı walla..
güzelim şu doğumu yapayımm..şekerim normale dönsün(gebelik şekeri olduğunu düşünüyorum)hiiiiçç rejim düşünmüyorum..doya doya yicem walla..ama spordan vazgeçmem işte..
geçmiş olsun canım..doktordan iyi haberlerini bekliyoruz..
merhaba canım..evet uzun zamandır yoksun..topik sahibi olarak özletiyosun kendini..
meltemmmm...yıkılıyosun...harikasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?