2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar, dün evde temizlik vardı giremedim maaşallah ne çene yapmışsınız yine ara ara okuyabildim. Benim de cuma günü annem babam erkek kardeşim geldiler. Annem sağolsun yardım etti sayılır, en azından yemekle uğraşmadım. ama üst raflarda ne kadar tabak varsa kullanmış, bulaşık makinesinde bırakmış gitmiş, onları yerleştirmek için canım çıktı sandalye tepelerinde. babamla kardeşime ayrı kızdım. bizim koltuk L koltuk, babam bi tarafa yattı kardeşim bi tarafa sanki evde başka koltuk varmış gibi. annem ayak uçlarına oturdu ben ve kocam da pufun üzerine. belimi bile yaslayamadan saatlerce oturdum, o kadar laf soktum kalksınlar diye. sanki ben hamile değilim de onlar hamile. pazar günü de sabah kahvaltıda kardeşim sürekli " ne zaman çıkacaz ne zaman çıkacaz" suratına 2 tane çakacaktım. 20 yaşında bunu diyen çocuk ! anneme de dedim doğuma bu gelmesin, sürekli ne zaman gidiyoruz der sinirden sütüm kesilir falan. neyse unutmuştum yine sinirlendim.

benim göbeğim dün öğleden sonra aşağıya indi. normalde oğluşumun ayakları kaburgamın altında kıpırdardı. şimdi kaburgamın 5 parmak altında hareket ediyor. Heyecanlandım ya doğum yaklaşıyor :) inşallah erken gelmez paşam..

günaydın kızlar nasılsınız ohhhh ne güzel esin anammmm benim daha cumartesi varrr kız ne yaptın battaniyeyi ben akşam kumaşını ve battaniyeyi yıkadım hafta sonu anneme verip diktireceğim

günaydın kızlar nasılsınız ohhhh ne güzel esin anammmm benim daha cumartesi varrr kız ne yaptın battaniyeyi ben akşam kumaşını ve battaniyeyi yıkadım hafta sonu anneme verip diktireceğim
iyi kuzum çalışıyoruz nasıl olalım. bizim cumartesi yok allah tan onun yerine akşamları geç çıkıyoruz battaniyeler bitti. pazenler çeker diye yıkadık bi dikmesi kaldı onu da pazar günü hallederim sanırsam çünküü cumartesi kuzuma uyku seti almaya gidiyoruzz akşama kadar anca beğenirim halı falan da bakıcaz çünkü
Günaydın kızlar meltem arabamız geldi kızzzzzzzzzzzzzz

hadi gözünüz aydın güle güle kullanın

hmmm anladım kuzu hadi bakalım güle güle kullansınlar bende akşam yıkadım battaniyeyle kumaşını kız ben pamuklu saten aldım arkası için bakalım nasıl olacak dalinin sıvı deterjanıyla yıkadım evin içi mis gibi bebek koktu :) biz aldık uyku setini pempiş pempiş çok güzellll

günaydın kızlar
güle güle kullanın aldıklarınızı
bir cumartesizede olarak cok ıyı anlıyorum o gun calısanları

ben pazen aldımm :) ne bileyim pazen böyle yumuşacık ya ondan galiba :) ben şimdilik çeker diye normal yıkadım. diktikten sonra battaniyeleri dalinle bi daha yıkıcam :) sonra da ılık ütüyle ütülerim ohh misss bi izne çıkaydık da halledeydik şu işleri geç kalmayız umarım :18: ohh ne güzel güle güle yatsın kuzucunnnnn

Son düzenleme:
Eminonundeki fiyatlarla ayni cnm. Mesela kurdele 2,90 + kdv demis ya orda da 3 lira.:) tabi kargo parasi da ister sanirsam. Bak burasi da kadikoydeymis. Sen nerde oturuyosun hayatim? İstda miydin?:26:
yok bitanemm istanbulda değilim istanbulda olsamm keşke :) eğer öle olsaydı alırdım emin önünden ama istb oturmayınca mecbur boludan sipariş etcemm
Sagol canim,ben de yarin burdaki bakirkoydeki kompedana bakayim, belki ben de burada benzer fiyatlarda istedigim gibi bisey bulabilirim. Hem ppek nakit de kalmadi, orada kredi karti da kullanabilirim, iyi olur.

rica ederimmm canımmmmmmmm

teşekkür ederiz teyzesi senin kuzunda güle güle yatsın battaniyesinde ay hiç sorma esin kız valla sen neysede anam sanki ben geç kalacak gibime geliyor şimdi ben 20 ocakta izine çıkıcam doktor 12 şubat doğum dedi sabahta şirketteki ark. konuşuyoruz kız bebek erken gelir diyorlar bir abi benim eşim doktorun verdiği tarihten 10 gün önce doğurdu demesin mi anammm dedim ben kesin yollarda doğuracağımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…