- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.581
Günaydın kızlarmeltem arabamız geldi kızzzzzzzzzzzzzz
günaydınnnn hadi bakalım hayırlı olsun güle güle kullanın arabanızı
saol teyzesi 2 aydır bekliyoduk
iyi kuzum çalışıyoruz nasıl olalım. bizim cumartesi yok allah tan onun yerine akşamları geç çıkıyoruzgünaydın kızlar nasılsınız ohhhh ne güzel esin anammmm benim daha cumartesi varrr kız ne yaptın battaniyeyi ben akşam kumaşını ve battaniyeyi yıkadım hafta sonu anneme verip diktireceğim
Günaydın kızlarmeltem arabamız geldi kızzzzzzzzzzzzzz
iyi kuzum çalışıyoruz nasıl olalım. bizim cumartesi yok allah tan onun yerine akşamları geç çıkıyoruzbattaniyeler bitti. pazenler çeker diye yıkadık bi dikmesi kaldı onu da pazar günü hallederim sanırsam çünküü cumartesi kuzuma uyku seti almaya gidiyoruzz akşama kadar anca beğenirim halı falan da bakıcaz çünkü
hadi gözünüz aydın güle güle kullanın
günaydın kızlar
güle güle kullanın aldıklarınızı
bir cumartesizede olarak cok ıyı anlıyorum o gun calısanları
hmmm anladım kuzu hadi bakalım güle güle kullansınlar bende akşam yıkadım battaniyeyle kumaşını kız ben pamuklu saten aldım arkası için bakalım nasıl olacak dalinin sıvı deterjanıyla yıkadım evin içi mis gibi bebek koktu :) biz aldık uyku setini pempiş pempiş çok güzellll
yok bitanemm istanbulda değilim istanbulda olsamm keşke :) eğer öle olsaydı alırdım emin önünden ama istb oturmayınca mecbur boludan sipariş etcemmEminonundeki fiyatlarla ayni cnm. Mesela kurdele 2,90 + kdv demis ya orda da 3 lira.:) tabi kargo parasi da ister sanirsam. Bak burasi da kadikoydeymis. Sen nerde oturuyosun hayatim? İstda miydin?:26:
Sagol canim,ben de yarin burdaki bakirkoydeki kompedana bakayim, belki ben de burada benzer fiyatlarda istedigim gibi bisey bulabilirim. Hem ppek nakit de kalmadi, orada kredi karti da kullanabilirim, iyi olur.
ben pazen aldımm :) ne bileyim pazen böyle yumuşacık ya ondan galiba :) ben şimdilik çeker diye normal yıkadım. diktikten sonra battaniyeleri dalinle bi daha yıkıcam :) sonra da ılık ütüyle ütülerim ohh misssbi izne çıkaydık da halledeydik şu işleri geç kalmayız umarım :18: ohh ne güzel güle güle yatsın kuzucunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?