- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.861
günaydın kızlarrrr ayyyy bu sabah galiba doğuruyorum dedim Allahım eşim gececi sabah 5 te geldi eve allahtan yanımdaydı bir sancı girdi kasığıma anammmmm dedim ben doğuruyorum oda diyorki daha var doğmaz doğmazçocuğun cicileride yıkanmadı dedim gülermisin ağlarmısın ne komikti ya sonra evde biraz yürüdük geçti Allahtan çok şükür kumpirella bacım aldıklarım çok güzel güle güle kullan şimdi bana aldıklarının fiyatlarını yazarmısın tek tek eklediğin resimlerin bide şekeri kaç tane yaptırdın kuzu
Günaydın kızlar bunlar da benim paşamın cicileri ablamıza da unutmadık
Eki Görüntüle 576481 Eki Görüntüle 576482 Eki Görüntüle 576483 Eki Görüntüle 576484 Eki Görüntüle 576485 Eki Görüntüle 576486
Eki Görüntüle 576487 Eki Görüntüle 576488 Eki Görüntüle 576489 Eki Görüntüle 576490 Eki Görüntüle 576492
günaydın kuzuuuugunaydın kızlar
ben bişey soracağım, benim aldığım hastane çıkışlarında uzun kollu çıtçıtlı badi yok, kısa kollu ve kolsuz var. ceketi pantolonu tulumu zıbını her şeyi var yani 10lu setlerden. ama uzun kollu yok. zıbının üstüne uzun kollu mu kısa kollu mu giydirip ceketini giydirirler? yeni hastane çıkışı almalı mıyım?
Hepinize selamlar sevgiler sevgili hamişler. Benim son adet tarihim 1 mayıstı sizlerle birlikte yakın zamanlarda doğum yapacaktım ama düşük yapmıştım. Şimdi yine hamileyim. Daha önce de haber vermiştim bu topiğe . Bir uğrak yapayım dedim.
Hepinize selamlar sevgiler sevgili hamişler. Benim son adet tarihim 1 mayıstı sizlerle birlikte yakın zamanlarda doğum yapacaktım ama düşük yapmıştım. Şimdi yine hamileyim. Daha önce de haber vermiştim bu topiğe . Bir uğrak yapayım dedim.
ayyyyy hatırladım hatırladım çok sevindim canım hayırlı olsun inş. Cuma mübarek gün rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inş.
Günaydın kızlar bunlar da benim paşamın cicileri ablamıza da unutmadık
Eki Görüntüle 576481 Eki Görüntüle 576482 Eki Görüntüle 576483 Eki Görüntüle 576484 Eki Görüntüle 576485 Eki Görüntüle 576486 Eki Görüntüle 576487 Eki Görüntüle 576488 Eki Görüntüle 576489 Eki Görüntüle 576490 Eki Görüntüle 576492
eymen beyımız sağlıkla gıysın cıcılerını
gunaydın sekerımkız dur doğurma daha erkennn dün o kadar konuştuk ki
iyi günlerde kullanın canım hepsi çok güzelll
günaydın kuzuuuu
hastane çıkışlarının hiç birinde uzun kollu çıtçıtlı badi yok diye biliyorum ben :26: hem zaten kolsuzun üstüne uzun kollu giyecek. e battaniyeye de saracaksın yeter daha ne olsun
bu arada yeni dank ettizaten doğunca çıtçıtlı olanı değil iç zıbın ı giydirecekler üstüne ceket gibi olanı giydirecekler canım
tam senlık:))) ben kendımı dusunemıyorum sen kesın bunun altına topuklu ev terlıgıde gıyersın sıkıdım sıkıdım:)Canlarım :) bakın ne aldım triko lizöz sabahlık.39,50 tl... hastane takımı almıştım zaten kendime ama bu kırmızı simli falan çok hoşuma gitti evde giyerim günlük ay çok heycanlandım. bi de kırmızılı pijama takımı alırım takım yaparım ikisini..:119:ayyyy beğendinizmi :103:
Canlarım :) bakın ne aldım triko lizöz sabahlık.39,50 tl... hastane takımı almıştım zaten kendime ama bu kırmızı simli falan çok hoşuma gitti evde giyerim günlük ay çok heycanlandım. bi de kırmızılı pijama takımı alırım takım yaparım ikisini..:119:ayyyy beğendinizmi :103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?