2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sinem ve kumpirella aldıklarınızı güle güle mutlu günlerde huzurla kullanın inş

ben bişey soracağım, benim aldığım hastane çıkışlarında uzun kollu çıtçıtlı badi yok, kısa kollu ve kolsuz var. ceketi pantolonu tulumu zıbını her şeyi var yani 10lu setlerden. ama uzun kollu yok. zıbının üstüne uzun kollu mu kısa kollu mu giydirip ceketini giydirirler? yeni hastane çıkışı almalı mıyım?

meltemciğim günaydın canım hoşgeldin sinem kuzu aldıkların çok güzel güle güle güzel günlerde kullansın eymen paşamız kız papapa kısa kollu olmaz annem üşür uzun kollu al bir takım bebemmmmm

kız dur doğurma daha erkennn dün o kadar konuştuk ki

iyi günlerde kullanın canım hepsi çok güzelll

gunaydın kızlar
günaydın kuzuuuu

hastane çıkışlarının hiç birinde uzun kollu çıtçıtlı badi yok diye biliyorum ben :26: hem zaten kolsuzun üstüne uzun kollu giyecek. e battaniyeye de saracaksın yeter daha ne olsun

bu arada yeni dank etti zaten doğunca çıtçıtlı olanı değil iç zıbın ı giydirecekler üstüne ceket gibi olanı giydirecekler canım

Son düzenleme:
kışın ortasında hasta etmeyeyim bir de doğar doğmaz. ilk doğduğunda sıcak tutulması gerekirmiş ya, ya üşütürsem? en iyisi ben bi alışverişe gidip geleyim :)) yıkanacaklar da var hepsini bi arada yıkarım. bu ay kredi kartının hakkını verememiştim zaten

Hepinize selamlar sevgiler sevgili hamişler. Benim son adet tarihim 1 mayıstı sizlerle birlikte yakın zamanlarda doğum yapacaktım ama düşük yapmıştım. Şimdi yine hamileyim. Daha önce de haber vermiştim bu topiğe . Bir uğrak yapayım dedim.

ayyyyy hatırladım hatırladım çok sevindim canım hayırlı olsun inş. Cuma mübarek gün rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inş.

ay canım çok mutlu oldum, senin gibi bir kaç kişi daha vardı inşallah onlar da güzel haberlerle gelirler :))

ben hatırlamıyorum ama hayırlısı ile sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim yeniden anne olabilmene darısı isteyen herkesin başına

ayyyyy hatırladım hatırladım çok sevindim canım hayırlı olsun inş. Cuma mübarek gün rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inş.

Teşekkürler. Bu defa her şey çok yolunda. Düşük olmaması için lenfosit aşısı da oluyorum. Çok faydasını gördüm. Doktorum bu defa inşallah doğuracaksın her şey çok yolunda görünüyor dedi. Bu arada bebişlere aldığınız ciciler de çok harika. İnşallah hepiniz sağlıkla sıhhatle doğumlarınızı yaparsınız

o zaman ben hazırlanayım :) sevgili kocacığımın kredi kartıyla biraz ilgilenmem gerek, özlemiştir beni :)) öpüyorum sizi :)

cicileriniz çok güzel kızlar bebişleriniz güle güle giysin inşallah
bende bu sabah en sonunda unnadoda minimouslu 10 luhastane çıkışı aldım çok şükür umarım sorunsuz gelir bide markafonide mothercare var ordanda 5li badi aldım kızçeme

Son düzenleme:

eymen beyımız sağlıkla gıysın cıcılerını
gunaydın sekerım
evet cıtcıtlı body yı ılk dogdugunda gıymeyecek ıc zıbını gıyecek senın dedıgın dogru uzerıne de ust zıbın ve battanıye dr lar zaten cok kalın gıyınmesını ıstemıyor bbelerın her zaman senın uzerındekının ınce 1 kat fazlası yeterlı oda battanıye zaeten

Canlarım :) bakın ne aldım triko lizöz sabahlık.39,50 tl... hastane takımı almıştım zaten kendime ama bu kırmızı simli falan çok hoşuma gitti evde giyerim günlük ay çok heycanlandım. bi de kırmızılı pijama takımı alırım takım yaparım ikisini..:119:ayyyy beğendinizmi :103:

o zaman boşuna hastane çıkışı almayayım, göbeği düştükten sonra giymesi için 4-5 uzun kollu alayım bi de beğendiğim bikaç şey vardı h&m de onları da sepete atıp geleyim. bu arada mothercare in 5li 10lu paketlerini almıştım ben de tulumun bi tanesinin boyun kısmında dikişi açık geldi. paketi açtıktan sonra iade için fişini atmayın. bu arada mothercare iyi fakat chicco ve bebettonun badileri daha kaliteli. kuzenim kullanıyor mothercare renk geçirebiliyormuş, ayrı yıka ya da renk mendilleri kullan demişti. ama chicco ve bebetto da öyle bi sorun yokmuş.

tam senlık:))) ben kendımı dusunemıyorum sen kesın bunun altına topuklu ev terlıgıde gıyersın sıkıdım sıkıdım:)

bende oğleden sonra hataya ıneyım loyada begendıgım bır lohusa takım vardı ona bakayım bırde gecelık alayım yavastan baslamak lazım aralık ortasına geldık canta manta bısey yok dah ortada

bacım bundan benimde ihtiyacım var nerden aldın kız hemen söyleyiver ben aldım kırmızı pijama takımı kız almam gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…