2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım anlaşılan kırmızı manyağıyız :) bak sana ne diycem, dün eminönündeydim ve her yer yılbaşı sebebiyle kırmızı pijama-gecelik satıyordu, bunun içine uydurabileceğin bir sürü şeyi bu aralar pek çok mağazada kesin bulursun ben söyleyeyim.ama içine pijama olmalı bence, ya da boyu bundan biraz kısa bi gecelik, daha uzunu çirkin durur. yalnız bu modelin yüzündeki ifadeyi hiç beğenmedim, kabız gibi yandan bağlamalı oluşu benim de hoşuma gitti ama kırmızı bana göre değil :)

Son düzenleme:
selam kızlar pofikçi çok beğendim sabahlıkğı bende böyle bişi istiyorum nerden almıştın tatlım acaba kırmızı gecelik aldım ben üstüne bu çok güzel olucak

sınemmmmmm senın begendıgın crazy bebe dekı tulum varya kalmamıstı butık bebede satısta ama 22,90 lıra dıyor ben 12,99 a almıstım

kız pofikçi göstersene diğerlerinide üye oldum alıcam şimdi bakalım bende inş:9

Eki Görüntüle 576534

ilk sıradaki pijamanın geceliğini aldım ve dierleri. o geceliğin kolları incili bunlarda taçlarım. ayrıca bi tane daha pembe gecelik sabahlık aldım ama o sade. bi de pijama almıştım yine. haa ama bunları butik bebe den almadım ben...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…