- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.881
Canlarım :) bakın ne aldım triko lizöz sabahlık.39,50 tl... hastane takımı almıştım zaten kendime ama bu kırmızı simli falan çok hoşuma gitti evde giyerim günlük ay çok heycanlandım. bi de kırmızılı pijama takımı alırım takım yaparım ikisini..:119:ayyyy beğendinizmi :103:
tam senlık:))) ben kendımı dusunemıyorum sen kesın bunun altına topuklu ev terlıgıde gıyersın sıkıdım sıkıdım:)
tahmın etmıstım desem???ayyyy nasıda tanırmış arkadaşını. diğer hastane takımıma tüylü terlik aldım zaten desem
ne bozuyosun kızım. o kadar foto gönderdik heralde tahmin edicen artıktahmın etmıstım desem???
selam kızlar pofikçi çok beğendim sabahlıkğı bende böyle bişi istiyorum nerden almıştın tatlım acaba kırmızı gecelik aldım ben üstüne bu çok güzel olucak
sacını basını yoalrım dıyosunnnne bozuyosun kızım. o kadar foto gönderdik heralde tahmin edicen artık
kızlar hiç markafoniden sipariş verdinizmi verdiyseniz ne zaman geliyor ürünler
bi hafta içinde geliyo canım ama tam kaç gün bilemicem hiç dikkat etmedim
ben ayın 10unda aldım 19ıle 21 aralık kargoya verılıs tarıhı tahmınım 23-24 te elıme gecerkızlar hiç markafoniden sipariş verdinizmi verdiyseniz ne zaman geliyor ürünler
kız pofikçi göstersene diğerlerinide üye oldum alıcam şimdi bakalım bende inş:9
ilk sıradaki pijamanın geceliğini aldım ve dierleri. o geceliğin kolları incili bunlarda taçlarım. ayrıca bi tane daha pembe gecelik sabahlık aldım ama o sade. bi de pijama almıştım yine. haa ama bunları butik bebe den almadım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?