2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hepsi çok güzeller özellikle krem lizöz sabahlığa bayıldm burdan alacaktım aynısını 130 tl isteyince vazgeçtim. ama aklımda kaldııı

hepsi çok güzeller özellikle krem lizöz sabahlığa bayıldm burdan alacaktım aynısını 130 tl isteyince vazgeçtim. ama aklımda kaldııı
ben gelinlik giymedim. bu da ilk bebeğim o yüzden hiç acımıyorum. incili taç 40 tl , pijama ,lizöz 200 tl, diğer gecelik 130 tl. terliklerim 45 tl, gelin gibi olucam...

hahaha helal sana güzel annişş annelik işte yaa :)) aminnnnn inşallahhh bitanemmmmm
evet tatlım bence bizlerde onlarda haklıyız zatenn hem güldüm hem sinir oldumm iki arada bi dere garip bir ruh halim vardı dün canımm kocacım sayesinde doktor meleğimizi kocişime benzetti ay huyu benzemesinn bari
Ay buna çok güldüm yastıkla felan deneseydin ya eşinin gazını çıkarmayı becerseydin nolcaktı he bide karışmak gibi olmasın ama boş beşik sallmak iyi değil derdi annem
kız ben bebek arabasınıda aıp evin içinde geziyomm yok bitanesi batıl onlar Rabbimm bilir herşeyi Rabbimm ayırmasın meleklerimizden ve sevdiklerimizden bizleri aminnnnnnnnnnnn bu arada eşim dediki karnıma ağrı girdi gel sende deniyim gaz provasını dedim senin gibi büyük bebeği halledersem küçüğü hayli yaparım dedim DD

canımmm aynen öyle bende bunu dicemmmm bizimkine aynenn şahsi doktora gidelimde gör diyimmm süper fikir verdin banaaa :)
ay bu arada bende dün sızıp kalmışım uykuyaaa sonra da dönemedimm

anamm ne çok kırmızı sever varmış topikte

esin kız sen de beğendinmi cicilerimi

beğendim beğendim canım da bi türlü fırsat bulup da yazamadım. güle güle giyin kokoş seniii

biz yemeğe çıkıyoruz öpüldünüz

afiyet olsunnn

yaa benim dee twiggi ye gidip şu terlik olayını halletmem lazım yarına kaldı artık yapacak bişey yok :44:

kızlar hiç markafoniden sipariş verdinizmi verdiyseniz ne zaman geliyor ürünler

Canım her kampanyanın değişiyor teslimat süreleri, en son sepete ekleyip ödeme kısmına geldiğinde tahmini kargolama süresi yazıyor alt tarafta, bazen 1 haftada geliyor bazen 2 hafta bekliyorsun. Ben bugün twigy de terlik beğendim, teslimatı 26 aralık görünüyodu çok geç diye alamadım ben erken doğurcam sanırsam

haklıyım ama dımı bende ısterım 1 saat benle ılgılensın sıra beklemeyeyim ama sartlar bu malesef

kızlar hepinizin aldığı şeyler çok güzel..hem siz hem bebişleriniz güle güle giyinin..
okuldan geldim yatacam diye ..ama haftalık iğnemi yaptırmam lazım..onun için de sağlık ocağının açılmasını bekliyorum..yaşasın tatil..

bende en çok işyerinde böylwe birşey yaşamaktan korkuyorum
çok utanırımmm

kızlar gün içinde en az 2-3 kez hıçkırık yapıyo bizimki
ama fazla değilmi bu
acaba faydalımı zararlımı
korkuyom bogazına su bişey kaçacak :))
ama belirgin bir şekilde hissediyorum karnım oynuyo resmen

sinem ve kumpirella aldıklarınızı güle güle mutlu günlerde huzurla kullanın inş

sağolun yavru kuşlar

ayy aynen öle kuzum bugün ölü gibiyim ben ya ((

annene söylüyormusun
anlat kayınvalidenin aldıklarını belki akılları başlarına gelir.
ama üzülme sen.
benim de kayınvalidem hiçbirşey almadı :)
sadece mobilyayı alırken 500 lira verdi dogumdada 1000 lira vercem size dedi
istemiyorum kimseden birşey
ama ben takmıyorum herşeyimi ben alırım yeterimde artarım diye düşünüyorum
sende takma canım bebeğini düşün eşinle sen yeterde artarsın öyle düşün

haklıyım ama dımı bende ısterım 1 saat benle ılgılensın sıra beklemeyeyim ama sartlar bu malesef

tamammen haklısınnnn kuzummmm anlıyorum çok iyi hemde ,kesinlikle şartlar tatlımm böle o zaman bi zahmette katlanıcaklar bizim kocişler bende dün dedim eşime bi daha sen gelme ne olur dedim hayır olmaz gelicem diyor e o zaman sabrıda bilicek yani

sınemmmmmm senın begendıgın crazy bebe dekı tulum varya kalmamıstı butık bebede satısta ama 22,90 lıra dıyor ben 12,99 a almıstım

gördüm sabah ya alsam mı almasam mı karar veremedim olmaz sa biraz daha bekleyim bu arada butikten ilk defa sipariş verdim elaya bide eyme ne nevresim takımı aldım nasıl sen birsey aldın mı oradan cumartesi civil den almıştım kargom buğün geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…