- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.901
Eki Görüntüle 576533 Eki Görüntüle 576534 Eki Görüntüle 576535
ilk sıradaki pijamanın geceliğini aldım ve dierleri. o geceliğin kolları incili Eki Görüntüle 576536 Eki Görüntüle 576538 bunlarda taçlarım. ayrıca bi tane daha pembe gecelik sabahlık aldım ama o sade. bi de pijama almıştım yine. haa ama bunları butik bebe den almadım ben...
ben gelinlik giymedim. bu da ilk bebeğim o yüzden hiç acımıyorum. incili taç 40 tl , pijama ,lizöz 200 tl, diğer gecelik 130 tl. terliklerim 45 tl, gelin gibi olucam...hepsi çok güzeller özellikle krem lizöz sabahlığa bayıldm burdan alacaktım aynısını 130 tl isteyince vazgeçtim. ama aklımda kaldııı
hahaha helal sana güzel annişş annelik işte yaa :)) aminnnnn inşallahhh bitanemmmmmcanım geçenlerde öle yaptım zaten adam bana 4 hafta diyosa 2,5 haftada fln aldım randevu uyanıklık yaptımD inş.sardığı gibi çıkartır o kordonu benim yaramazım
aminnnn inşallah hepsi sağlıklı günlerde kullansın inş. ay ajkşam bende sallıyorum beşğini bitaraftanda şey diyorum hani boş beşik sallayınca karnı ağrırmış ya bebeğinkız kötü yerde pratiğe dökmüşsün sende
evet tatlım bence bizlerde onlarda haklıyız zatenn hem güldüm hem sinir oldumm iki arada bi dere garip bir ruh halim vardı dün canımm kocacım sayesinde doktor meleğimizi kocişime benzetti ay huyu benzemesinn bariCanım bende hiç gelemem gerginliğe ama erkekler bunu düşünmüyor işte, aslında haklıymış eşin,ama insan oraya doktora gidiyor güzel birşey için boşuna gerilmemek adına ben sesimi çıkartmazdım. Ama eşin mi haklı yoksa bizim düşüncemiz mi tartışılır
kız ben bebek arabasınıda aıp evin içinde geziyomm yok bitanesi batıl onlar Rabbimm bilir herşeyi Rabbimm ayırmasın meleklerimizden ve sevdiklerimizden bizleri aminnnnnnnnnnnnAy buna çok güldüm yastıkla felan deneseydin ya eşinin gazını çıkarmayı becerseydin nolcaktıhe bide karışmak gibi olmasın ama boş beşik sallmak iyi değil derdi annem
benıde hastane kalabalık dıye delırtıyor neden sıra beklıyormusuz ver o zaman her ay 250 tl bekleme dedım 37 tl ıle bu kadar oluyor
ekledim canı mmaşallah kuzuna
kızlar bı arada alı tezeli cagırıcam sayfaya mısafır hamıle olarak sızın butun dogum ıznı sorularınızı cevaplasın
ekledşm canım bızım 2 tane lıstemız var bırınde haftalara gore olcumlerı yapıyoruz buraya ekledım senı
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...aftalik-kac-kilo-kac-cmquot.html#post26574955
dıgerınde de de anne ve bebek bılgılerını tutuyoruz bılgılerını tamamla senıde ekleyeyım
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/563390-2013-bebeklerinin-listesi.html
Canlarım :) bakın ne aldım triko lizöz sabahlık.39,50 tl... hastane takımı almıştım zaten kendime ama bu kırmızı simli falan çok hoşuma gitti evde giyerim günlük ay çok heycanlandım. bi de kırmızılı pijama takımı alırım takım yaparım ikisini..:119:ayyyy beğendinizmi :103:
esin kız sen de beğendinmi cicilerimi
biz yemeğe çıkıyoruz öpüldünüz
kızlar hiç markafoniden sipariş verdinizmi verdiyseniz ne zaman geliyor ürünler
ben gelinlik giymedim. bu da ilk bebeğim o yüzden hiç acımıyorum. incili taç 40 tl , pijama ,lizöz 200 tl, diğer gecelik 130 tl. terliklerim 45 tl, gelin gibi olucam...
haklıyım ama dımı bende ısterım 1 saat benle ılgılensın sıra beklemeyeyim ama sartlar bu malesefhahaha helal sana güzel annişş annelik işte yaa :)) aminnnnn inşallahhh bitanemmmmm
evet tatlım bence bizlerde onlarda haklıyız zatenn hem güldüm hem sinir oldumm iki arada bi dere garip bir ruh halim vardı dün canımm kocacım sayesinde doktor meleğimizi kocişime benzetti ay huyu benzemesinn bari
kız ben bebek arabasınıda aıp evin içinde geziyomm yok bitanesi batıl onlar Rabbimm bilir herşeyi Rabbimm ayırmasın meleklerimizden ve sevdiklerimizden bizleri aminnnnnnnnnnnnbu arada eşim dediki karnıma ağrı girdi gel sende deniyim gaz provasını dedim senin gibi büyük bebeği halledersem küçüğü hayli yaparım dedim DD
canımmm aynen öyle bende bunu dicemmmm bizimkine aynenn şahsi doktora gidelimde gör diyimmm süper fikir verdin banaaa :)
ay bu arada bende dün sızıp kalmışım uykuyaaa sonra da dönemedimm
kızlar bebek alışverişlerinizi ve kendi alışverişlerinizi yavaş yavaş bitirmelisiniz.iş yerinde bi arkadaşım 35 haftalıkken ,güllük gülüstanlık şıkır şıkır çalışırken ansızın suyu geldi.wc ye gitmişti,gelmeyince meraklandık,baktıkki oturmuş ağlıyor,noldu dedik,suyum geldi dedi.ambulans kapımızdaydı zaten neden üzülüyorsun atlar gideriz dedik.sen evin anahtarını ver biz alalım çantanı dedik ve meğersem çantası daha hazır olmadığı için ağlıyormuş.kızı hastaneye gönderdik biz de pijama almaya gittik,garibim yeni kokulu geceliğini giydi,tacı bile yoktu.bebeğin kıyafetleri ütüsüzdü.artık köşe başında çantalar yerini almalı.
sinem ve kumpirella aldıklarınızı güle güle mutlu günlerde huzurla kullanın inş
meltemciğim günaydın canım hoşgeldin sinem kuzu aldıkların çok güzel güle güle güzel günlerde kullansın eymen paşamız kız papapa kısa kollu olmaz annem üşür uzun kollu al bir takım bebemmmmm
kız dur doğurma daha erkennn dün o kadar konuştuk ki
iyi günlerde kullanın canım hepsi çok güzelll
günaydın kuzuuuu
hastane çıkışlarının hiç birinde uzun kollu çıtçıtlı badi yok diye biliyorum ben :26: hem zaten kolsuzun üstüne uzun kollu giyecek. e battaniyeye de saracaksın yeter daha ne olsun
bu arada yeni dank ettizaten doğunca çıtçıtlı olanı değil iç zıbın ı giydirecekler üstüne ceket gibi olanı giydirecekler canım
cicileriniz çok güzel kızlar bebişleriniz güle güle giysin inşallah
bende bu sabah en sonunda unnadoda minimouslu 10 luhastane çıkışı aldım çok şükür umarım sorunsuz gelir bide markafonide mothercare var ordanda 5li badi aldım kızçeme
eymen beyımız sağlıkla gıysın cıcılerını
gunaydın sekerım
evet cıtcıtlı body yı ılk dogdugunda gıymeyecek ıc zıbını gıyecek senın dedıgın dogru uzerıne de ust zıbın ve battanıye dr lar zaten cok kalın gıyınmesını ıstemıyor bbelerın her zaman senın uzerındekının ınce 1 kat fazlası yeterlı oda battanıye zaeten
hahaha helal sana güzel annişş annelik işte yaa :)) aminnnnn inşallahhh bitanemmmmm
evet tatlım bence bizlerde onlarda haklıyız zatenn hem güldüm hem sinir oldumm iki arada bi dere garip bir ruh halim vardı dün canımm kocacım sayesinde doktor meleğimizi kocişime benzetti ay huyu benzemesinn bari
kız ben bebek arabasınıda aıp evin içinde geziyomm yok bitanesi batıl onlar Rabbimm bilir herşeyi Rabbimm ayırmasın meleklerimizden ve sevdiklerimizden bizleri aminnnnnnnnnnnnbu arada eşim dediki karnıma ağrı girdi gel sende deniyim gaz provasını dedim senin gibi büyük bebeği halledersem küçüğü hayli yaparım dedim DD
canımmm aynen öyle bende bunu dicemmmm bizimkine aynenn şahsi doktora gidelimde gör diyimmm süper fikir verdin banaaa :)
ay bu arada bende dün sızıp kalmışım uykuyaaa sonra da dönemedimm
bende en çok işyerinde böylwe birşey yaşamaktan korkuyorum
çok utanırımmm
slm kuzular napıosunuz geçmişi okuyamadım bi yandan
yemek yapıyorum kocamı bekliyorum sanırım sohbetin ortasına dalcam
ya biliyomusun kayınvalidem aradı, yine bana gecelik almış
bebişe hastane çıkışı, zıbın takımlarıi, havlu, uyku seti yorganı yastığı
beşik koruması flan almış, eşyaları yıkayıp ütüleyip öyle mi göndereyim
diyo, ama ben buna sevinemiyorum bile çünkü annem daha bi iğne bile almadı
cnm çok sıkılıyo, ayrıca eşime de mahçup oluyorum o da diyo haklı olarak
senin annen ne zaman elini taşın altına koyacak die, normalde bu
konuşmalar genelde gelin kayınvalide için yapar ama bizde tam tersi oluyo
valla oturup ağlıcam artık
haklıyım ama dımı bende ısterım 1 saat benle ılgılensın sıra beklemeyeyim ama sartlar bu malesef
sınemmmmmm senın begendıgın crazy bebe dekı tulum varya kalmamıstı butık bebede satısta ama 22,90 lıra dıyor ben 12,99 a almıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?