- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.101
benim kızamıkçık ıgg yüksek çıkınca tırstım
meğer o geçirdiğini gösteriyormuş
toksoplazma bağışıklığım yok ona çok dikkat etmem gerekiyo
günaydın demeden lafa giriş yaptım:)
figencim aşıdandır o, o kadar da zaman geçmiş aşıya rağmen hasta olamazsın ki içini ferah tut
kızlaaarrr 1.ye benzemeyebilir miden bulanmaz belki bunda diye yemişler beniiii
çok fenayım ben yine midem kötüü
1.de hiçbişi yiyemiyordum bunda salatalık sütlü dondurma falan yerken geçiyo
sonra hemen yine başlıyooooo
ilaç da kullanmamıştım öncekinde bunda da kullanmayacağım
doğal bişi sonuçta naapalım sürünerek yaşayacağız birsüre:))
ama 3. ay sonrası deli gibi iştah geliyo çok rahatlıyo insan yaz tatiline oldu olan:)))
MERHABA KIZLAR
ben de 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve bu 2. bebeğim. oğlum daha 10 aylık 2011 ağustos ta doğum yapmıştım süpriz bi gebelik yani bizimkisi.işim zor anlaşılan benim gibi yakın tarihlerde hamile kalan var mı? hepiniz sağlıkla alın kucağınıza işallah.
Zaten o kadar çok mrk ediyorum ki anlatamam. benim ilk bebeğim olucak. o yüzden heyecanım çok fazla. bişey sorucam ilaç olarak ne içiyorsunuz. bana doktor sadece folikasit ve coraspin verdi.
duyarsın inşallah ben duymadım bile özel hastane değildi gittiğim doktorum..o yüzden o makinelerde öyle bi özellik yokmuş 4 aylık olunca büyük ultrasondan dinleyebilirim ama doktorum sağolsun gösterdi bana kalbinin attıgını beyaz bişidi çok güzeldi ya
Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim.
Bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
Antalya'ya tatil planı yapmıştık. Cumartesi günü uçağa binmemde sakınca olur mu sizce?
Uçuş 1 saat , İnternetten araştırdım riski yokmuş.
Doktorum önermedi , kararsız kaldım ...
benimde 2. bebeğim ama kızım 3,5 yaşında..seninkide biraz zor olur ama..ikisini bikerede büyütür gidersinn..ben unutmuşum bile bebek işinii.arayı çok açınca :))
Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim.
Antalya'ya tatil planı yapmıştık. Cumartesi günü uçağa binmemde sakınca olur mu sizce?
ikiz gibi büyütür çıkarsın..biz tam rahatladık derken..tekrar başa döndükk..inanki bizimkide seninki kadar zor..rahata alışınca...:)bendeki bilgiler çok TAZE:)))ama korkum 5 katına çıktı :)))
ikiz gibi büyütür çıkarsın..biz tam rahatladık derken..tekrar başa döndükk..inanki bizimkide seninki kadar zor..rahata alışınca...:)
ben hamile olduğumu bilmeden geçen hafta uçtum..görünen bi zararı yok...ama bildiğim kadarıyla 6 aydan önce dr. önermiyorlar.Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim.
oğlum çok huysuz bi bebekti çok zorladı bizi ondan çok korkuyorum hala daha da çok mızmız şimdi de tam ilgi alaka zamanları nasıl başedicem bilmiyorum işallah ufaklık sakin olur
insan 2. bebede daha profesyonel oluyormuş.kiminle konuşsam 2. den hiç çekmedim diyoo.belki abisine göre daha uyumlu olur..
MERHABA KIZLAR
ben de 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve bu 2. bebeğim. oğlum daha 10 aylık 2011 ağustos ta doğum yapmıştım süpriz bi gebelik yani bizimkisi.işim zor anlaşılan benim gibi yakın tarihlerde hamile kalan var mı? hepiniz sağlıkla alın kucağınıza işallah.
ben de pazar günü uçuyorum bi sakıncası olacağını sanmıyorum neden önermedi ki?bi riskin mi var??
ben de pazar günü uçuyorum bi sakıncası olacağını sanmıyorum neden önermedi ki?bi riskin mi var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?