2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Evet canım bende öyle düşünmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim herkeze

Bu mide bulannntısı benimde başımda, sarhoş gibiyim günlerdir birde işteyim Allah hepimizin yardımcısı olsun

benimde 2. bebeğim ama kızım 3,5 yaşında..seninkide biraz zor olur ama..ikisini bikerede büyütür gidersinn..ben unutmuşum bile bebek işinii.arayı çok açınca :))

Zaten o kadar çok mrk ediyorum ki anlatamam. benim ilk bebeğim olucak. o yüzden heyecanım çok fazla. bişey sorucam ilaç olarak ne içiyorsunuz. bana doktor sadece folikasit ve coraspin verdi.

bana da folik asit ve emedur verdi fakat sadece folik asit kullanıyorum benim de ilk bebişim olacak allah kısmet ederse

Ne güzel darısı başıma inşallah

Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim.
Bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
Antalya'ya tatil planı yapmıştık. Cumartesi günü uçağa binmemde sakınca olur mu sizce?
Uçuş 1 saat , İnternetten araştırdım riski yokmuş.
Doktorum önermedi , kararsız kaldım ...

ben de pazar günü uçuyorum bi sakıncası olacağını sanmıyorum neden önermedi ki?bi riskin mi var??

cnm bol dualarla git:) inşallah rabbim seni de bebişini de korur bizim de tatil planımız vardı ama doktor kesin yasak gidemezsin dedi bana ama ben otobüsle gitçem die öyle demiştir uçakla bişi olmaz sanırsam:)

ikiz gibi büyütür çıkarsın..biz tam rahatladık derken..tekrar başa döndükk..inanki bizimkide seninki kadar zor..rahata alışınca...:)

oğlum çok huysuz bi bebekti çok zorladı bizi ondan çok korkuyorum hala daha da çok mızmız şimdi de tam ilgi alaka zamanları nasıl başedicem bilmiyorum işallah ufaklık sakin olur

ben hamile olduğumu bilmeden geçen hafta uçtum..görünen bi zararı yok...ama bildiğim kadarıyla 6 aydan önce dr. önermiyorlar.

oğlum çok huysuz bi bebekti çok zorladı bizi ondan çok korkuyorum hala daha da çok mızmız şimdi de tam ilgi alaka zamanları nasıl başedicem bilmiyorum işallah ufaklık sakin olur

insan 2. bebede daha profesyonel oluyormuş.kiminle konuşsam 2. den hiç çekmedim diyoo.belki abisine göre daha uyumlu olur..

kızlar doktordan geliyorum. bebişim 6+1 günlük olmuş. kesemiz 30 mm olmuş bebişiminde o bembeyaz saydam kalbi nasılda pır pır atıyodu ya çok güzel bi duygu... Rabbim nasıl bir mucizedir bu... kesenin bi köşesine sinmiş mini mini durur öyle... annesi yer onu yer...

canım benimde kızım 16 aylık dahası ikizlere hamileyim...ama ailem büyük destek mutlaka sıkıntılı olacaktır kızımın düzeni çok belli akıllı bir bebek ben şimdiden doğacak olanların gaz sancısını düşünüyorum:)))doğduktan sonra kızımla ilgilenmeye devam edeceğim onların ilk aşamada derdi meme olacak zaten böyle böyle işte davulun sesi uzaktan hoş geliyor şimdilik

kızlar delı gıbıyım suan gulyrum aglyrum bu bebek benı bı garıp yaptı normalde 6 temmuzda doktor randevum vardıyaaa bugun bana bısı olduu ıcıme bı korku dustuu cunku bu haftalarda dger bebegmn kalbı durmstu snra dedım kendı kendme bukadar korku gergnlık bebegede zarar kalkım gıdım baska bı doktora en azndan rahatlarm tabıı ne esıme ne aıleme kımseye solememeye karar verdm yoksa benı kesn aılenn delısı ılan ederler...neyse gttım oncekı kontrolumdekı hesaba gore 8+5 gunluk olmam gerekrken 9+1 cıktım ustune bırde kalp sesını de dınledm bu sefer 2 hafta once gormstm kalbını sadece bıde kocaman olms nasıda 2 haftada kocaman olms bu bası dedı doktor allahm kendımı nası dısarı attm anlatamam heyecandan bu sefer kalbm pır pırrr bı gulme gelıor bıde aglama cok sukur rabbımeee tabıı bu mutluluga bana veren rabbıme sukurler olsn tabii bu bebgmle aramzda sr bugun doktora gttgımı kımseye solemıcem :):):)haftaya kadar dayanıcamı sansnlar:d ama acayıp rahatladm kalbm suan cok ferahh ınsllah hep bole devam ederrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…