- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.141
aynen canım sanki 2 dk sonra adet olacakmısım gibi işim geregi sürekli ayaktayım acaba ondan mı ki diyorum wcye sürekli bir korkuyla giriyorum inan kanama oldu olacak diyeannem anne olunca anlarsın evlat ne demek derdi daha kucagıma almadan bebegimi fazlasıyla anlıyorum annemi (((
günaydın 2013 şubat ayının güzel anneleri...
Günaydın güzel anneler tatlı yavrular
nerde bu hamişler
tembel bunlar uyuyolarmı hala biz 2 saattir mesaideyiz bebişimle :)
kuzuma maşallah bana uğurlu geldi evime taşınıyorum çok şükür:)
Canim cok Sevindim hayirli olsun Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin
bu sabah tam iyi uyandım diyordum ki bulantım azdı fakat dolapta gördgm kıl bianda midemi altını üstüne cevirdi.kızlar ben herseyden tiksiniyorum ya asırı derecede hemen lavaboya kosuorum
Günaydın kızlar 2 gündür giremiyorum,salı günü doktora gittim bebegimin kalp atıslarını duydum,cok degisik bir duygu,cok duygulandım,dün de misafirlerim vardı giremedim,sizler nasılsınız bebisleriniz nasıl?
Ben ilk hamileligimde oyleydim ya mutfak banyo kapısı surekli kapalıydi malesef yapcak birsey yok surekli evini havalandir bol oksijen iyi geliyor
bu arada doktorum mide bulantım icin emedur verdi,bir nebzede olsa geciriyor,iki gündür daha rahatım günde 4 taneye kadar alınabilirmis,ben mecbur kalmadıkca 2 tane almaya özen gösteriyorum
bende bulantı hapı kullanıorum canm cünkü asırı bulantm ve tiksintm var kokulara.günde 2 taneye kadar bende hergün kullanıorum mecburum kullanmaya yoksa hastanelk oluorum
evet ben de cok kötü oluyorum,sürekli tetikte bekliyor mide bulantım,mecbur kalmadıkca kullanmak istemiyorum ama napalım insanın günü zehir oluyo,bu hafta zaten hic halim yoktu cumartesi günü de ehliyet sınavım var umarım iyi gecer,bebisimle ehliyet alacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?