- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.601
canım muhakkak ıyıdır chıcco sonucta ama dr lar bubchen ve sebamed tavsıye edıyorlar bende bubchen aldımbugün ilk defa bi bebek mağazasına girdim..e-bebek mağazası..dolaştım dolaştım dolaştım ama yok bişey alamadan çıktım..sonra başka bi yere girdim..kocaman bi mağaza..bi kaç bişey aldım kızıma..ilk defa..ay çok heyecanlandım..ordan çıktığımda yüzümde anlamsız bi gülümseme vardı..hala da var..hatta yüzümü allar basmış durumda..ne olcak benim bu halim..bu arada ben hiç araştırmadım..burda siz paylaştını ama..ben yine de bi daha sorayım..chicconun şampuan vs seti bebek için ne kadar uygun arkadaşlar..
ufff sorma bugun bende oyleyım fırcada tıtınce butun gun yattımEvet kızlar hepimizde başladık zorlanmaya..Dün eşime dedim... hani telefonların şarj göstergesi olurya çizgi şeklinde ,heh bende o çizgiden son 3 kademe kaldı hatta 3. çizgide bitmek üzere yavaş yavaş bitiyor sarjım,, doğum zamanı sarj bitiyor diye bağırıcam.....enerji bitişimi o şekilde tanımladım valladaha doğrusu hepimiz aynı durumdayız pillerrr bitiyooorrr :)))ama bebişler gelince şajlar full dolacak
5'li setini gördüm canım..mendil,şampuan,yağ,nemlendirici bi de bişey daha hatırlamıyorum..artı anne çantası..hepsi 36 tl..anlamadım walla..bilemedim..senin bübcheni tercih ettiğini hatırlıyorum ama ne bileyim işte..sorayım dedim.canım muhakkak ıyıdır chıcco sonucta ama dr lar bubchen ve sebamed tavsıye edıyorlar bende bubchen aldım
bugün ilk defa bi bebek mağazasına girdim..e-bebek mağazası..dolaştım dolaştım dolaştım ama yok bişey alamadan çıktım..sonra başka bi yere girdim..kocaman bi mağaza..bi kaç bişey aldım kızıma..ilk defa..ay çok heyecanlandım..ordan çıktığımda yüzümde anlamsız bi gülümseme vardı..hala da var..hatta yüzümü allar basmış durumda..ne olcak benim bu halim..bu arada ben hiç araştırmadım..burda siz paylaştını ama..ben yine de bi daha sorayım..chicconun şampuan vs seti bebek için ne kadar uygun arkadaşlar..
bugün ilk defa bi bebek mağazasına girdim..e-bebek mağazası..dolaştım dolaştım dolaştım ama yok bişey alamadan çıktım..sonra başka bi yere girdim..kocaman bi mağaza..bi kaç bişey aldım kızıma..ilk defa..ay çok heyecanlandım..ordan çıktığımda yüzümde anlamsız bi gülümseme vardı..hala da var..hatta yüzümü allar basmış durumda..ne olcak benim bu halim..bu arada ben hiç araştırmadım..burda siz paylaştını ama..ben yine de bi daha sorayım..chicconun şampuan vs seti bebek için ne kadar uygun arkadaşlar..
41 mi 42 m i..o ne yaa..canım belki farklı bi cihazdır...usg ler bile nasıl birbiriden farklı olluyosa belki bu da öyledir..ne bileyim..anlamadım ben bu işi..
valla uygunsa al canım sonucta bebeker yıllardır dalınle yıkandı eskıden bu kadaronemlı degıldı bu mesele , sonucta oda chıcco sorun yasayacagını sanmam bubchenın cantalı setı 60 tl galıba oyle kalmıs aklımda5'li setini gördüm canım..mendil,şampuan,yağ,nemlendirici bi de bişey daha hatırlamıyorum..artı anne çantası..hepsi 36 tl..anlamadım walla..bilemedim..senin bübcheni tercih ettiğini hatırlıyorum ama ne bileyim işte..sorayım dedim.
Herkezden duyduğuma göre Dalin ve johnsons baby den uzak dur da :)) hatta yengem dalinin imalatının içinde olduğu halde yeğenime tek bir krem bile sürmedi o derecediğerlerini bilemem ama hep sölediğim gibi ben komili nin setini alacağım...
canım ben ilk çocuğumdada chicco almıştım bundada aldım memnundum aslında ama şimdi bubchen mi alsaydım diyorum ama artık gecti
alla alla
ama canım o düğmenin sancıyla alakası yok o bebek hareketleri için, sancıyı cihazın kendi ölçüyo diye biliyorum ben
aynı durumdayız faranjit baş gösterdi daha çok dikkat etmek lazım
ufff sorma bugun bende oyleyım fırcada tıtınce butun gun yattım
kızlar fiyatı da uygun mu sanki..yukarda yazdım..çantayla 36 lira..
canım bursadan nerden yaptın acaba bana da fikir verirmisin ben ilçede oturuyorumd apek biyer bilmiyorum merkezde
ohhh en guzelı mısssBen kalip saunuyla yikicam bebisi
birsy canım bebişinin dudakları ne kız öyleeee...maşaallah tombiş dudaklı bide büzmüş iyice çıkarmış tam öpülmelik...
seninde maşallahın var güzel annişcicişlerde çok güzel Rabbim kullandırmak nasip etsin bebişlerimize aminnn...
mersi cnmkızlar meraba
bi şey sorcam erkek annişleri oğluşumun sünnetini yaptırmayı düşünüyoruzda acaba 40 ınımı beklesek yoksa göbek bağı felan düştükten sonramı olsa çünkü biz abisinden çok çektik şu an 4.5 yaşında 2 yaşında pipisi yapıştı doktor açarken kanattı şimdi arada hafif kızardığı oluyo hala sünnet yaptıramıyoruz psikolojisi için 7 yaşına kadar bekliycekmişiz bide gelişimi için sünnet olunca daha iyi oluyomuş diye duydum. Allah izin verirse bebişimi erken vakitte yaptıralım diyoruz.:44:
ay cnm yaa iyi misin şimdi? akşam güldük tünel kazıyo diye gece acıtmış bak canını yaramaz.bu arada kızlar , gece burada yazısırken sancılandım:26: ve baya tırstım vajınadan cıkcacakmış gıbı surensancılarım vardı sonra yattım kasılmadan uyuyamadım kalktım evde dolandım falan dedım heralde ben bu gece doguruyorum :) esımede dıyorum bı yandan bınnlar acaba dogum sancısımı bılmıyorum kı bennnn valla evde dogurcam cahıllıkten
geçmiş olsun tatlım. bi türlü kurtulamadın şu hastalıklardan ya. direncin düşmüş senin iyice. artık işi bıraksan olmuyor mu güzelim?Gunaydin Kizlar...
Sanssizligin bukadari ancak...
Bronsitimin gecmesine yakin sag kaburgam incilmis...
Nefes alirken bile nasil canim yaniyor
ve ben hala uykusuzum...
Arada bir azicik oksurdugumde yada hareket ettihimde sanki sag kaburgalarim etimi deliyor
Buarada 3 gundur karnim asiri sis ve sert o da yetmezmis gibi Dun sabaha karsi saat 4 civarinda sancim basladi....
20dk surdu... cok agladim.. Ama suyum gelmedikce gitmem doktora diye inat ettim..
Sanci baslayana kadar bebek cok hareketliydi ama sanci baslayinca o da tamamen hareketsiz kaldi bir an
Ne oldu neden oldu bilmiyorum ama bu aksam doktor randevum var bakalim ne diyecek...
Daha once magnezyumla ilgili gecici karin sisligi ve kram omustu (5. ay da) ama dun aksamki cok farkli bir sanciydi
Ben bu halimle yine de ise dondum bugun ama canim cok yaniyor..
ay ben de öyleyim eşim çok kızıyor ne üzülüyosun ne bekliyodun ki diye. karşılık beklemeden yapıyor tabi insan ama karşılığında bunları görünce de sinir oluyor!insanların ağzı mubarek durmaz hele bazı tipler var örneğin yemekli düğün yapılır niye yemekli düğün yapıldı bi oynayamadık derler düğün yemeksiz yapılır aman niye yemeksiz aç kaldık derler offf takmayacanızz
ya bende komşumla geçen yapmasını istemediğim şeyi dile getirdim ya benle hiç görüşmüyor artık umrummda değil ama hamilelik hormonları sanırım içerledim o nun en zor anında yani kızlar aklınıza gelebilecek herşeyi her yardımda bulundumm düşünün çevremdekiler abartmışın dediler o biraz bencil dediler ama ben zor zamanı yanında olıyım dedim ama şimdi ben hamişim ve insan kapıyı aramızda ne olursa olsun çalıp sormazmı hatrı geçen kızını gördüm annen nasıl selam söle dedimm bi çalmadı kapıyı gecen,in 10 unda kapı çalar gene yardımına koşardımm hamile halimle bile onun hep yanında oldumm hemen kapı dibim evi yani bide , şimdi beni görürse o bana dicek beni hiç aramadın diyee eh bee yani ben hamileyimm ne haldeyim bii sor tekim evde bu kız ne etti iyiymi ben onun ailesi bi bak iyiyimi dediklerinde hatta çoğunlukkla olar demeden daha bakardımm
amannnnnnn tınlamıyacann ben yeni yeni hayat dersleri alıyorum yeni yeni pişiyorumm
bi kere bana da çok fena olmuştu nefes alamıyodum resmen. çok daha uzun sürmüştü. ciğerleri üşütmekten olabilirmiş. sıcak zencefil nane limon hırka fln derken kendimi sıcak tutarak 1-2 günde düzeldim. kızların dediği gibi tansiyon ve bebeğin yer değiştirmesinden de olabilir tabii.günaydın anneler nasılsınız?ya sizlere bişi danısıcam dün fenalastım ben bianda nefesim kesildi daraldı sanki tansiyonummu düstü yada cıktımı anlamadm nefes darlıgından ölücem sandım 5,10 dk sürdü sonra gecti ama cok korktum cok fena oldum anlatamam normalmi acaba?normaldede ara ara nefes darlıgı cekiorum ama dün cok kötü oldum
ya dönmüştür dedikleri gibi, ya da sen çok yorulduğun için şişmiştir vücudun, karnın oransal olarak küçük gözükmüştür.Kızlar dün misafir vardı,gündüz temizlik,akşam pasta börek hazırlığı,misafirlerle ilgilen derken gece yorgunluktan uykum gelmedi.Sabah karnım küçük geldi gözüme,işe geldim,arkadaşlar hepsi ortak ağızdan göbüş nerde dediler,noluyo bana ya ?
Ooooffffff demin beri yaziorum gitmemis yazdiklarim
Belimi incittim ne yatiorum ne oturabiliorummmmmmm
Sicak su torbasi koydum krem surme dedi doktor cok kotuyumm fitik sanirim harekete gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?