2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım muhakkak ıyıdır chıcco sonucta ama dr lar bubchen ve sebamed tavsıye edıyorlar bende bubchen aldım

Evet kızlar hepimizde başladık zorlanmaya..Dün eşime dedim... hani telefonların şarj göstergesi olurya çizgi şeklinde ,heh bende o çizgiden son 3 kademe kaldı hatta 3. çizgide bitmek üzere yavaş yavaş bitiyor sarjım,, doğum zamanı sarj bitiyor diye bağırıcam.....enerji bitişimi o şekilde tanımladım valla daha doğrusu hepimiz aynı durumdayız pillerrr bitiyooorrr :)))ama bebişler gelince şajlar full dolacak

ufff sorma bugun bende oyleyım fırcada tıtınce butun gun yattım

canım muhakkak ıyıdır chıcco sonucta ama dr lar bubchen ve sebamed tavsıye edıyorlar bende bubchen aldım
5'li setini gördüm canım..mendil,şampuan,yağ,nemlendirici bi de bişey daha hatırlamıyorum..artı anne çantası..hepsi 36 tl..anlamadım walla..bilemedim..senin bübcheni tercih ettiğini hatırlıyorum ama ne bileyim işte..sorayım dedim.

Herkezden duyduğuma göre Dalin ve johnsons baby den uzak dur da :)) hatta yengem dalinin imalatının içinde olduğu halde yeğenime tek bir krem bile sürmedi o derece diğerlerini bilemem ama hep sölediğim gibi ben komili nin setini alacağım...

canım ben ilk çocuğumdada chicco almıştım bundada aldım memnundum aslında ama şimdi bubchen mi alsaydım diyorum ama artık gecti

Son düzenleme:
valla uygunsa al canım sonucta bebeker yıllardır dalınle yıkandı eskıden bu kadaronemlı degıldı bu mesele , sonucta oda chıcco sorun yasayacagını sanmam bubchenın cantalı setı 60 tl galıba oyle kalmıs aklımda

canım ben ilk çocuğumdada chicco almıştım bundada aldım memnundum aslında ama şimdi bubchen mi alsaydım diyorum ama artık gecti

kızlar fiyatı da uygun mu sanki..yukarda yazdım..çantayla 36 lira..

canım bursadan nerden yaptın acaba bana da fikir verirmisin ben ilçede oturuyorumd apek biyer bilmiyorum merkezde

canım bende bursalı deilim farklı bi şehirden gittik biraz kapalı çarşıda gezdik orda vardı bebek eşyacıları genelde alışveriş merkezlerinde dolaştık kapalıçarşıda bebeler sarayı diye biyer vardı orası çok kalabalıktı güzel şeylerde vardı

kızlar bugün aralık ayında doğum yapanları okudumda ne kadar heyecanlı bizde görsek su günleri zaman geçmek bilmiyor

mersi cnm kızım tam da "anne gel benim adımı busem koy" demiyor mu bu fotoda? :) gelip gidip öpüyom o fotoyu. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp giydiririz bebişlerimize cicilerini. bu arada benim arkadaşın dru ikinci gün yapıvermiş sünnetini öyle önermiş. zaten göbek bağı için pıhtılaşma faktörü verildiğinden pipi için de kanamayı önlüyor. göbeğiyle birlikte pipisi de iyileşmiş bebişin. ama benimki oğlan olsaydı ne karar verirdim bilmiyorum.:44:
ay cnm yaa iyi misin şimdi? akşam güldük tünel kazıyo diye gece acıtmış bak canını yaramaz. geçmiş olsuuunnnn

geçmiş olsun tatlım. bi türlü kurtulamadın şu hastalıklardan ya. direncin düşmüş senin iyice. artık işi bıraksan olmuyor mu güzelim? paranın gözü kör olsun. doğum sonrası bikaç hafta için(?) böyle kendini harap etmek de olmaz gülüm yaa. kendine eziyet ediyosun günah vallahi. son haftaları dinlenerek geçir bari. yoksa doğum için gücün kalmicak bebiş için de öyle annesi..
ay ben de öyleyim eşim çok kızıyor ne üzülüyosun ne bekliyodun ki diye. karşılık beklemeden yapıyor tabi insan ama karşılığında bunları görünce de sinir oluyor! bundan sonra tut kendini de bi daha umursama ne olursa olsun. bak nası anlar kıymetini.
bi kere bana da çok fena olmuştu nefes alamıyodum resmen. çok daha uzun sürmüştü. ciğerleri üşütmekten olabilirmiş. sıcak zencefil nane limon hırka fln derken kendimi sıcak tutarak 1-2 günde düzeldim. kızların dediği gibi tansiyon ve bebeğin yer değiştirmesinden de olabilir tabii.
ya dönmüştür dedikleri gibi, ya da sen çok yorulduğun için şişmiştir vücudun, karnın oransal olarak küçük gözükmüştür.
Ooooffffff demin beri yaziorum gitmemis yazdiklarim
Belimi incittim ne yatiorum ne oturabiliorummmmmmm
Sicak su torbasi koydum krem surme dedi doktor cok kotuyumm fitik sanirim harekete gecti

oy cnm geçmiş olsuuunnnn..

ay nazar değiyo kızlar sizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…