2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kzlar bnm gttgm hastanede nst de sancı ckmıyo.sdece kalp atısı var. carsmba tkrar nst gnum e bu dktorr nasıll anlıcakk sncımm var mı yok mu dıee,kalp atısından anlar mıı
canım anlamadım kı ben sancın varsa nt de cıkar yoksa cıkmaz
senın gırdıgın makıne sancıyımı olcmuyo?

tugbaaaaaaaaaa cok guldum ya cok ttalısın

canım anlamadım kı ben sancın varsa nt de cıkar yoksa cıkmaz
senın gırdıgın makıne sancıyımı olcmuyo?

tugbaaaaaaaaaa cok guldum ya cok ttalısın

soyle anlatayım cnm,uznorum karnma bsey baglolar ole 20dk kalp atısı dınlıoruzz,sonr kalkıorum.baska hastnede bebek kıpırdadıkca dugme gbı bsye basıolardı bnmkınde yokk.

Kızlar merhaba... Herkes her şeyini almis ben daha hiçbirşey alamadım 15 inde izne çıkıyorum o zaman alabilicem ama cok my gec yaa 5 şubat doğum ama sizce gec mi

e ama hakedıyolar yani
yavrum o gobegımdekı ben benım gobek delıgımde ben var karnım sıstıkce o dısarı fırladı:):)):
aa cok entersan bende dusunuyordum o ne dıye

bnda yokmus cnmm,ne sacma demıbde unvrste hastnesıı...
alla alla

soyle anlatayım cnm,uznorum karnma bsey baglolar ole 20dk kalp atısı dınlıoruzz,sonr kalkıorum.baska hastnede bebek kıpırdadıkca dugme gbı bsye basıolardı bnmkınde yokk.
ama canım o düğmenin sancıyla alakası yok o bebek hareketleri için, sancıyı cihazın kendi ölçüyo diye biliyorum ben

bogazlrmdann mafım cnmbnm,sen nasısın?
aynı durumdayız faranjit baş gösterdi daha çok dikkat etmek lazım

bugün ilk defa bi bebek mağazasına girdim..e-bebek mağazası..dolaştım dolaştım dolaştım ama yok bişey alamadan çıktım..sonra başka bi yere girdim..kocaman bi mağaza..bi kaç bişey aldım kızıma..ilk defa..ay çok heyecanlandım..ordan çıktığımda yüzümde anlamsız bi gülümseme vardı..hala da var..hatta yüzümü allar basmış durumda..ne olcak benim bu halim..bu arada ben hiç araştırmadım..burda siz paylaştını ama..ben yine de bi daha sorayım..chicconun şampuan vs seti bebek için ne kadar uygun arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…