- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.581
inanmıyorum sizeeee....çok tatlısınız...
kzlar bnm gttgm hastanede nst de sancı ckmıyo.sdece kalp atısı var. carsmba tkrar nst gnum e bu dktorr nasıll anlıcakk sncımm var mı yok mu dıee,kalp atısından anlar mıı
iyi kuzuuu sen napıyosunnnn ?npıonzzzz
kzlar bnm gttgm hastanede nst de sancı ckmıyo.sdece kalp atısı var. carsmba tkrar nst gnum e bu dktorr nasıll anlıcakk sncımm var mı yok mu dıee,kalp atısından anlar mıı
iyi kuzuuu sen napıyosunnnn ?
süper yaa
bütün nst makinalarında var diye biliyorum ben
canım anlamadım kı ben sancın varsa nt de cıkar yoksa cıkmazkzlar bnm gttgm hastanede nst de sancı ckmıyo.sdece kalp atısı var. carsmba tkrar nst gnum e bu dktorr nasıll anlıcakk sncımm var mı yok mu dıee,kalp atısından anlar mıı
canım anlamadım kı ben sancın varsa nt de cıkar yoksa cıkmaz
senın gırdıgın makıne sancıyımı olcmuyo?
tugbaaaaaaaaaa cok guldum ya cok ttalısın
Allah sizi emiiiiii kız bu neee..göbek deliğinede burun cuk oturmuş
iyi kuzuuu sen napıyosunnnn ?
süper yaa
bütün nst makinalarında var diye biliyorum ben
dr a sordunmu belkı hareketlerını olcmuyordur sancılara bakıyordursoyle anlatayım cnm,uznorum karnma bsey baglolar ole 20dk kalp atısı dınlıoruzz,sonr kalkıorum.baska hastnede bebek kıpırdadıkca dugme gbı bsye basıolardı bnmkınde yokk.
yavrum o gobegımdekı ben benım gobek delıgımde ben var karnım sıstıkce o dısarı fırladı:):)):
dr a sordunmu belkı hareketlerını olcmuyordur sancılara bakıyordur
yok cnm sormadım,arkamdakı 41 ve 42haftalk ıkı hamıs vardı onlar soledı.
e ama hakedıyolar yaniya hayret bi şey..gözlerim kapanana kadar geçmişi okudum..bi sürü kişiye yorum yaptım..ama hiçbiri çıkmadı..kahretsin yaa..
nasılsınız kızlar..
berrak geçmiş olsun canım..
dişi ağrıyan arkadaşı hatırlamıyorum bide nagi 84 rahatsızdı onlara da geçmiş olsun...
sinem sana da kolay gelsin..
karıştırmıyorum umarım.tuğbacım sen de dr.a gitmişsin heralde..gözünaydın canım..
meltemmmm of harikasın..etrafa verdiğin cevaplarına bayılıyorum..hatta hastayım..
aa cok entersan bende dusunuyordum o ne dıyeyavrum o gobegımdekı ben benım gobek delıgımde ben var karnım sıstıkce o dısarı fırladı:):)):
alla allabnda yokmus cnmm,ne sacma demıbde unvrste hastnesıı...
ama canım o düğmenin sancıyla alakası yok o bebek hareketleri için, sancıyı cihazın kendi ölçüyo diye biliyorum bensoyle anlatayım cnm,uznorum karnma bsey baglolar ole 20dk kalp atısı dınlıoruzz,sonr kalkıorum.baska hastnede bebek kıpırdadıkca dugme gbı bsye basıolardı bnmkınde yokk.
aynı durumdayız faranjit baş gösterdi daha çok dikkat etmek lazımbogazlrmdann mafım cnmbnm,sen nasısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?