- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.621
senle yazıstıktan sonra ıyıce arttı , bende ona kustum bugun benı uyutmadıgı ıcın:)mersi cnmkızım tam da "anne gel benim adımı busem koy" demiyor mu bu fotoda? :) gelip gidip öpüyom o fotoyu. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp giydiririz bebişlerimize cicilerini. bu arada benim arkadaşın dru ikinci gün yapıvermiş sünnetini öyle önermiş. zaten göbek bağı için pıhtılaşma faktörü verildiğinden pipi için de kanamayı önlüyor. göbeğiyle birlikte pipisi de iyileşmiş bebişin. ama benimki oğlan olsaydı ne karar verirdim bilmiyorum.:44:
ay cnm yaa iyi misin şimdi? akşam güldük tünel kazıyo diye gece acıtmış bak canını yaramaz.geçmiş olsuuunnnn
geçmiş olsun tatlım. bi türlü kurtulamadın şu hastalıklardan ya. direncin düşmüş senin iyice. artık işi bıraksan olmuyor mu güzelim?paranın gözü kör olsun. doğum sonrası bikaç hafta için(?) böyle kendini harap etmek de olmaz gülüm yaa. kendine eziyet ediyosun günah vallahi. son haftaları dinlenerek geçir bari. yoksa doğum için gücün kalmicak bebiş için de öyle annesi..
ay ben de öyleyim eşim çok kızıyor ne üzülüyosun ne bekliyodun ki diye. karşılık beklemeden yapıyor tabi insan ama karşılığında bunları görünce de sinir oluyor!bundan sonra tut kendini de bi daha umursama ne olursa olsun. bak nası anlar kıymetini.
bi kere bana da çok fena olmuştu nefes alamıyodum resmen. çok daha uzun sürmüştü. ciğerleri üşütmekten olabilirmiş. sıcak zencefil nane limon hırka fln derken kendimi sıcak tutarak 1-2 günde düzeldim. kızların dediği gibi tansiyon ve bebeğin yer değiştirmesinden de olabilir tabii.
ya dönmüştür dedikleri gibi, ya da sen çok yorulduğun için şişmiştir vücudun, karnın oransal olarak küçük gözükmüştür.
oy cnm geçmiş olsuuunnnn..
ay nazar değiyo kızlar sizeeee
hadı yaaa alında reel alısverısten daha guvenlı bence ben ruzgarın yuzde 80 herseyını netten aldım kargocu ıle kanka olduk hatta akşam hastane ıcın bır gecelık aldım bu hafta da o gelırmeltemcim..sahii geçen komilinin setini bulmuşsun uyguna paylaşmışsın 16 tl di sanırım...çok sağol aslında kaçırılmayacak fırsat ama gelgelelim ki benim kociş internetten iğne bile aldırtmıyor çokkk pinpiriklidir kendisiya şifre çalınırsaymış falan filan dellendiriyor beni..ben anca kapıda ödemeli yada havale ödemeli yerlerden bakabiliyorum o da kısıtlı işte
ay canım ne yapacaksın o zaman rapor ısınıselammmmmm
ay çok yoruldum bennn okul gitgide zorlaşmaya başladııı
ne yapacağım hiç bilmem çarşamba çalışabilir raporu alayım diyorum her şey yolunda giderse ama 2 hafta falan anca dayanırım herhalde yaa
kızlar maddi olarak bir engel yoksa şampuanı falan mustela alın derim ben..ama diğerlerine göre biraz daha fiyatlı ve belli eczanelerde satılıyor sadece
ben çok fazla dayandığı için onu almayı aklıma koydum ama fiyatları sormadım henüz
o olmazsa sebamed alacağım kızımda öyle yapmıştım mustelayı bilmiyordum. hadi bilemedin bübchen alın o da bilindik ama diğerlerini en azından 1 sene almayın derim ben.
hele dalin falan anca 2 yaşında o da belki:)
yazık yavruya..küsme annesi ona yaa..senle yazıstıktan sonra ıyıce arttı , bende ona kustum bugun benı uyutmadıgı ıcın:)
ama oda arkeoljık kazı yapıyor sanırsın kı hıtıtlerden kalıntı arıyor asagıdayazık yavruya..küsme annesi ona yaa..
hmmm,anldm cnm. ınan yutkunamıorm hafıf atsımde vargbıı napmk lzmmmm?*
hadı yaaa alında reel alısverısten daha guvenlı bence ben ruzgarın yuzde 80 herseyını netten aldım kargocu ıle kanka olduk hatta akşam hastane ıcın bır gecelık aldım bu hafta da o gelır
hadı yaaa alında reel alısverısten daha guvenlı bence ben ruzgarın yuzde 80 herseyını netten aldım kargocu ıle kanka olduk hatta akşam hastane ıcın bır gecelık aldım bu hafta da o gelır
ay canım ne yapacaksın o zaman rapor ısını
meltemcim..sahii geçen komilinin setini bulmuşsun uyguna paylaşmışsın 16 tl di sanırım...çok sağol aslında kaçırılmayacak fırsat ama gelgelelim ki benim kociş internetten iğne bile aldırtmıyor çokkk pinpiriklidir kendisiya şifre çalınırsaymış falan filan dellendiriyor beni..ben anca kapıda ödemeli yada havale ödemeli yerlerden bakabiliyorum o da kısıtlı işte
ama oda arkeoljık kazı yapıyor sanırsın kı hıtıtlerden kalıntı arıyor asagıda
ıyı yapıyorsun o zamanBana kalsa aynısını yapacağım, hem net de çevredekilerden daha farklı şeyler var..zaten para çekme kartı bende duruyor,kredi kartı onda biliyor yapacağım işi çünkübende paraları çekip harcıyorum :))) ohh güle güle giy bu arada...
ah kolay gelsın sana canımmeltemcim 2. dönem seminerlere kadar 1,5 ay zamanım kalıyo. direk ayrılırsam ücretsiz izin almam lazım. heyet ayarlayamayacağız çünkü.
bari 2-3 hafta çalışsam da ücretsiz alacaksam da en fazla 1 ay alsam diye kasıyoruz bakalım
ama bugün farkettim ki artık zorlaşıyor
mustela çatlak kremi de nette 30 lira daha ucuz ama ben güvenemiyorum yaa
içine bişi doldurup yollasalar anlamam ki..
şampuan şu bu normal bildik yerden alcam ben de valla
benimki de aşağıyo tekmeliyor sanki güm gümmmm demir kapı var mübarek:)
face te arastır cok guzel sıteler varbugun hastanede gırıste bır album vardı ornek albummus dogum fotografcısı fotograflara baktım bayıldım cok guzel pozlar yakalayıp cok guzel bır album yapmslar ama fıyat sormayı unttm uygun bısılerse yaptrmak ıstyrumm guzel bır hatıra olur
ıyı yapıyorsun o zaman
ah kolay gelsın sana canımtam fırlamalar yaaaaa:)
face te arastır cok guzel sıteler var
canım bende bursalı deilim farklı bi şehirden gittik biraz kapalı çarşıda gezdik orda vardı bebek eşyacıları genelde alışveriş merkezlerinde dolaştık kapalıçarşıda bebeler sarayı diye biyer vardı orası çok kalabalıktı güzel şeylerde vardı
hohohooo maşallaaaahhhh
soyle anlatayım cnm,uznorum karnma bsey baglolar ole 20dk kalp atısı dınlıoruzz,sonr kalkıorum.baska hastnede bebek kıpırdadıkca dugme gbı bsye basıolardı bnmkınde yokk.
bızım hastanede paket fıyat ıcınde var ama profesyonel bı cekım degıl ama dogumhanede ıtıbaren baslıyor cekımBende istedim fotograf olayini ama devlette dogum olacak benim sokmazlar sanirim((((((((
yok canımmm geç değil ama ocak başına doğru gene yapmaya çalış bişeler en önemlilerini hallet hastane çıkışı gecelik bebek havlu battaniyesi gibiKızlar merhaba... Herkes her şeyini almis ben daha hiçbirşey alamadım15 inde izne çıkıyorum o zaman alabilicem ama cok my gec yaa 5 şubat doğum ama sizce gec mi
mersi cnmkızım tam da "anne gel benim adımı busem koy" demiyor mu bu fotoda? :) gelip gidip öpüyom o fotoyu. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp giydiririz bebişlerimize cicilerini. bu arada benim arkadaşın dru ikinci gün yapıvermiş sünnetini öyle önermiş. zaten göbek bağı için pıhtılaşma faktörü verildiğinden pipi için de kanamayı önlüyor. göbeğiyle birlikte pipisi de iyileşmiş bebişin. ama benimki oğlan olsaydı ne karar verirdim bilmiyorum.:44:
ay cnm yaa iyi misin şimdi? akşam güldük tünel kazıyo diye gece acıtmış bak canını yaramaz.geçmiş olsuuunnnn
geçmiş olsun tatlım. bi türlü kurtulamadın şu hastalıklardan ya. direncin düşmüş senin iyice. artık işi bıraksan olmuyor mu güzelim?paranın gözü kör olsun. doğum sonrası bikaç hafta için(?) böyle kendini harap etmek de olmaz gülüm yaa. kendine eziyet ediyosun günah vallahi. son haftaları dinlenerek geçir bari. yoksa doğum için gücün kalmicak bebiş için de öyle annesi..
ay ben de öyleyim eşim çok kızıyor ne üzülüyosun ne bekliyodun ki diye. karşılık beklemeden yapıyor tabi insan ama karşılığında bunları görünce de sinir oluyor!bundan sonra tut kendini de bi daha umursama ne olursa olsun. bak nası anlar kıymetini.
bi kere bana da çok fena olmuştu nefes alamıyodum resmen. çok daha uzun sürmüştü. ciğerleri üşütmekten olabilirmiş. sıcak zencefil nane limon hırka fln derken kendimi sıcak tutarak 1-2 günde düzeldim. kızların dediği gibi tansiyon ve bebeğin yer değiştirmesinden de olabilir tabii.
ya dönmüştür dedikleri gibi, ya da sen çok yorulduğun için şişmiştir vücudun, karnın oransal olarak küçük gözükmüştür.
oy cnm geçmiş olsuuunnnn..
ay nazar değiyo kızlar sizeeee
olesıde ıyıymıs yaaa ama bızım buralarda o asamalara gecemedık henuzbızım hastanede paket fıyat ıcınde var ama profesyonel bı cekım degıl ama dogumhanede ıtıbaren baslıyor cekım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?