2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selammmmmm

ay çok yoruldum bennn okul gitgide zorlaşmaya başladııı

ne yapacağım hiç bilmem çarşamba çalışabilir raporu alayım diyorum her şey yolunda giderse ama 2 hafta falan anca dayanırım herhalde yaa

kızlar maddi olarak bir engel yoksa şampuanı falan mustela alın derim ben..ama diğerlerine göre biraz daha fiyatlı ve belli eczanelerde satılıyor sadece

ben çok fazla dayandığı için onu almayı aklıma koydum ama fiyatları sormadım henüz

o olmazsa sebamed alacağım kızımda öyle yapmıştım mustelayı bilmiyordum. hadi bilemedin bübchen alın o da bilindik ama diğerlerini en azından 1 sene almayın derim ben.

hele dalin falan anca 2 yaşında o da belki:)

meltemcim..sahii geçen komilinin setini bulmuşsun uyguna paylaşmışsın 16 tl di sanırım...çok sağol aslında kaçırılmayacak fırsat ama gelgelelim ki benim kociş internetten iğne bile aldırtmıyor çokkk pinpiriklidir kendisiya şifre çalınırsaymış falan filan dellendiriyor beni..ben anca kapıda ödemeli yada havale ödemeli yerlerden bakabiliyorum o da kısıtlı işte

senle yazıstıktan sonra ıyıce arttı , bende ona kustum bugun benı uyutmadıgı ıcın:)

hadı yaaa alında reel alısverısten daha guvenlı bence ben ruzgarın yuzde 80 herseyını netten aldım kargocu ıle kanka olduk hatta akşam hastane ıcın bır gecelık aldım bu hafta da o gelır
ay canım ne yapacaksın o zaman rapor ısını

gecelik geldi sımdıı guzell ama alt kısmım bellı oluyo yatakta ıdare ederım kalknca sabahlıgı gyerım artık olmazmı

hmmm,anldm cnm. ınan yutkunamıorm hafıf atsımde vargbıı napmk lzmmmm?*

ben de geçen hafta öyleydim canım görsen bişey yok ama ses çıkmıyo yutkunamıyorum acayipti valla ben sadece günde 2 fincanı geçmeyecek şekilde limonlu ıhlamur içtim. çiçek ıhlamur. bi de meyve de portakal ve mandalinaya ağırlık verdim. bugün daha iyiyim şükür ama bir hafta çektim. dikkat et kuzum sende zor valla bebişle daha zor bu meret

hadı yaaa alında reel alısverısten daha guvenlı bence ben ruzgarın yuzde 80 herseyını netten aldım kargocu ıle kanka olduk hatta akşam hastane ıcın bır gecelık aldım bu hafta da o gelır

Bana kalsa aynısını yapacağım, hem net de çevredekilerden daha farklı şeyler var..zaten para çekme kartı bende duruyor,kredi kartı onda biliyor yapacağım işi çünkü bende paraları çekip harcıyorum :))) ohh güle güle giy bu arada...

meltemcim 2. dönem seminerlere kadar 1,5 ay zamanım kalıyo. direk ayrılırsam ücretsiz izin almam lazım. heyet ayarlayamayacağız çünkü.
bari 2-3 hafta çalışsam da ücretsiz alacaksam da en fazla 1 ay alsam diye kasıyoruz bakalım
ama bugün farkettim ki artık zorlaşıyor

mustela çatlak kremi de nette 30 lira daha ucuz ama ben güvenemiyorum yaa
içine bişi doldurup yollasalar anlamam ki..
şampuan şu bu normal bildik yerden alcam ben de valla

ama oda arkeoljık kazı yapıyor sanırsın kı hıtıtlerden kalıntı arıyor asagıda

benimki de aşağıyo tekmeliyor sanki güm gümmmm demir kapı var mübarek:)

bugun hastanede gırıste bır album vardı ornek albummus dogum fotografcısı fotograflara baktım bayıldım cok guzel pozlar yakalayıp cok guzel bır album yapmslar ama fıyat sormayı unttm uygun bısılerse yaptrmak ıstyrumm guzel bır hatıra olur

ıyı yapıyorsun o zaman
ah kolay gelsın sana canım tam fırlamalar yaaaaa:)

face te arastır cok guzel sıteler var

ewt orayı bende duydum büyük ihtimal oraya gidecem bende bakalım bi hafta sonu gelsin inşallah hava güzel olurda

hohohooo maşallaaaahhhh çok ekzantirikmiş gerçekten de ifade şuna benziyo
soyle anlatayım cnm,uznorum karnma bsey baglolar ole 20dk kalp atısı dınlıoruzz,sonr kalkıorum.baska hastnede bebek kıpırdadıkca dugme gbı bsye basıolardı bnmkınde yokk.

tatlım basmalı olmayanlar otomatik ölçüyor kasılmaları benim girdiğim de öyle merak etme

Kızlar merhaba... Herkes her şeyini almis ben daha hiçbirşey alamadım 15 inde izne çıkıyorum o zaman alabilicem ama cok my gec yaa 5 şubat doğum ama sizce gec mi
yok canımmm geç değil ama ocak başına doğru gene yapmaya çalış bişeler en önemlilerini hallet hastane çıkışı gecelik bebek havlu battaniyesi gibi

canımmmmmmmm aynenn busemmm :) tam cukk diye oturuyor fıstığa maşallahh nazarlardan saklasın Rabbimm

birsyyy bitanemmm aynen yaa bende öyleyimm eşimde kızıyor ayarını bilemedi komşu diyor oh şimdi iyiyiz takma diyor aynen dediğin gibi umursamıcammm ama dediğin gibi canım bişe beklediğimizden değil yaptıkların karşısında bu tavırları görmek sinir bpzucu bide kesin sonra gelip bana der sen benim hatrımı sormadın ama şu an hamile ve zorda olan benim ev işi vs bile zor yapıyorumm dediğin uygulucamm bitanemmm umursamıcamm çok sağolll bitanemmm daha kararlı olucam bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…