2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tuğbacımmm canımm maşallahh bebişineee :)) ay sen diyince 35 de az kaldı doktor dedi deyince 31 deyim ama beni de heyecan sardı :)

berrakcım canımm geçmiş olsun geçer inşallah bi an önce vazelin yada yağ sürsen doğal işe yararmıki masaj yapsa eşin

meltemcim güle güle kullansınnn bebşinn sağlık sıhatle

sağol canım kaldıysa beden veririm sipariş

canım benim kayınvalideminde hep erkek torunlar erkek bizim kız olacak, yani senin durumunda değilim. Ama neden kafana takıyorsun kii biz erkek istiyorduk dee geç, bence takıyormuş gibi bile durma, sağ salim olsun önemli olan o

keşke bizede zamanında akıl veren olsaydıda oğluşumu küçükken sünnet ettirseydim

canım bursadan nerden yaptın acaba bana da fikir verirmisin ben ilçede oturuyorumd apek biyer bilmiyorum merkezde

ya hayret bi şey..gözlerim kapanana kadar geçmişi okudum..bi sürü kişiye yorum yaptım..ama hiçbiri çıkmadı..kahretsin yaa..
nasılsınız kızlar..
berrak geçmiş olsun canım..
dişi ağrıyan arkadaşı hatırlamıyorum bide nagi 84 rahatsızdı onlara da geçmiş olsun...
sinem sana da kolay gelsin..
karıştırmıyorum umarım.tuğbacım sen de dr.a gitmişsin heralde..gözünaydın canım..
meltemmmm of harikasın..etrafa verdiğin cevaplarına bayılıyorum..hatta hastayım..

kzlar bnm gttgm hastanede nst de sancı ckmıyo.sdece kalp atısı var. carsmba tkrar nst gnum e bu dktorr nasıll anlıcakk sncımm var mı yok mu dıee,kalp atısından anlar mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…