- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.561
Bence birşey sürme bendede var fıtık dr özellikle söyledi birşey sürmek yok diye sıcak su torbası koy birde bebe yağı ıle yumuşak bir şrkilde masaj yaptır ve yat dinlen
ya benim sıpam tekme atmıyor artık sade arada hafif gerdirmeler hissediyorumm yerimi daralıyor artık
aynen canm ultrasona bıle sıgmıolar artık karnmzda sen dusun artık
bebegımmmmm 18 aralıkta cnsyet bellı olcaktı yarn buyuk gun bende cok merak edyrum bakalım ne olacak
benım mı? 5 subat normal dogum ama 25 ocakta sezeryan ıle dıgacak
sinemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm crazy bebeden o begendıgımız tulum az once elıme gectı muhtesem bısey kesınlıkle al dıyorum bakkkk ama ben 0/3 aldım bıraz ufak sen buyuk beden al ok baby?
kızlar bu arada nette crazy bebe gorursenız ındırımde gozu kapalı alın derım o kadar begendım ben urunlerını 10 numara ben 4 tulum 1 body aldım sımdı gectı elıme hemde 12/13 tel ye aldım tanesını
Kızlarrrr günaydınnnnn:).Size biraz içimi döemek istedim bu sabah.) Ya bazen insanları anlayamıyorum. Kayınvalidemle aram çok iidir ama devamlı kız çocuk imaları kabak tadı vermeye başladı. Kızı yok 2 oğlu var ole oluncada kız istiyolar. EE tamamda torun erkek kabul edin artık. Ya dün gidip alışveriş yapmışlar kız çocuklara göre daha güzel şeyler var inşallah ikinci kız olur öff fenalık geldi. bu cinsiyet takıntısını anlayamıyorum ya mantığıma sığmıyor. Yazık annemler sağlıklı olsunda önemli değil diyorlar. Ya şimdi ikinci kız olursa yazık benim oğluşuma ilgi gidecek varmı benim durumda olan fenalık geldi. İnş ikincide erkek olur.:)))))
Canım oğlumda o kadar çok araştırmıştım,ürolog yarısı sayabilirim kendimi (İyi kızı eller kötü kızı kendi övermiş:)
Sünnetini bebeğin 4 kilo üzerindeyse doğduğu gün bile yaptırabilirsin,benim oğluşum zayıftı,dördüncü ayına kadar bekledik.Sünnetini emeklemeden yaptırmak en sağlıklısı.Yapılan araştırmalarda uzvuyla ilgili sorun yaşayanların temelinde sünnet korkusunun olduğu tespit edilmiş.klipsli sünnet en sağlıklı yöntem şuan.Kanama ve ağrı yok denecek kadar az alıyor.Deriyi dışa kıvırıp dikmiyorlar ve muntazam bir kesi oluyor.Bebeklerde 3.aydan sonra pipide kanlanma ve sinirsel gelişim tamamlanıyor,yani ne kadar erken o kadar sağlıklı.Bir yaşına kadar olan bir bebeğin idrarı doğadaki en etkili antibiyotik ve kanama durdurucudur,çocuklar büyüdükçe idrar bu özelliğini kaybeder.
Ben şimdiden biriktirmeye başladım,hatta oluşan o jölenin içine 1 kaşıkta zeytinyağı damlattık mı,şifa niyetine sürücez.
Ooooffffff demin beri yaziorum gitmemis yazdiklarim
Belimi incittim ne yatiorum ne oturabiliorummmmmmm
Sicak su torbasi koydum krem surme dedi doktor cok kotuyumm fitik sanirim harekete gecti
kızlar kocamın gobegım uzerınde yaptıgı bır saheser var ama buraya atsammı atmasammı kararsız kaldım:)
Kutulari atilmis((((sanirim scak su torbasi ile devam edicem
günaydın kızlar hayırlı güzel haftalar inşallah
cumartesi günü bursaya gittik alışveriş yapmak için birkaç parça bişey aldık arabamızı aldık geldik resimlerini çektim cicişlere eklerim çok yorulduk kızçemle yolda uzundu biraz zorlandık ama kızçem için feda olsun
siz nasılsınız ben bi geçmiş yapıp geliyim
canım ben sezeryan tarıhını yazdım oraya yoksa 5 subat benım dogumMeltem benim de 2 şubat gözüküyor normal doğum tarihi ama senin gebelik takviminde 35. haftanın içinde olduğun yazıyor, ben 34. haftanın içindeyim nasıl oluyor ki o? 28 nisan benim son adet tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?