- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.661
iyi akşamlar dr a gittiim bugn 2040 gr olmuş oğlum dr biraz daha kiilo alabiilirdi dedi canım sıkıldı dikkat ediorum ama çok ben.balık yağı hapı pulce triomega kullan dedi aranızda bunu kullanan varmı daha içmedimm günde 1 tane...
demek ki yalnız değilmişim benimkide yaptı geçen gün çok komik oluyo.
ben efa daily alıyorum ama son donemlerde ara ara alıyorumiyi akşamlar dr a gittiim bugn 2040 gr olmuş oğlum dr biraz daha kiilo alabiilirdi dedi canım sıkıldı dikkat ediorum ama çok ben.balık yağı hapı pulce triomega kullan dedi aranızda bunu kullanan varmı daha içmedimm günde 1 tane...
Selam canım bende aynı senin durumundayım 2 hafta önce dr gittim bebiş küçük kalmış dedi acaaip üzüldüm hemen balık yağı verdi 1 hafta sonra tekrar çağırdı gittim 4 gün falan geriden geliyo dedi ama kilo olarak accık ufak.bana ocean limon aromalı konsantre balık yağı verdi:44:
canını sıkma güzelim sen. 4 günü falan nerden anlıyo bunlar ya o kadar da değil. doğum öncesi ultrasonda ölçülenle ve doğum sonrası bile 400-500 gr. farklı çıkıyo bebekler. Hani okadar hassa ölçüm yapamıyodu bu ultrason denen cihaz! bazen konuşmak için konuşuyo bu doktorlar yaaa! bak sinirlendim
kızlar bebegın beslenmesı ıcın bolca sıvı gıda yeşıllık ve proteın ıle beslenınYa işin aslı ben diyabetliyim hamileliğimin başından beri diyetisyen kontrolünde besleniyorum ilk gittiğimde 2 hafta geriden geliyodu doktora dedimki ben doğru dürüst yiyemiyorum yemediklerimle alakalı olabilirmi diye sordum balık yağı ile vitamin takviyesi yaptık o arada diyetisyene gitmeyi bıraktım bebek toparlandı hemen dedim herşeye yeme yeme diye diye bebek küçükkaldı sayenizde kaş yapalım derken siz göz çıkarıyosunuz kadın doğumcum haklı olduğumu düşünüyo ama dahiliyecim diyoki diyabetli annelerin bebekleri ufak olabilir dedi yahuu dedim başından beri şişko olmasın diye uğraşırken şimdi ufak demek saçma olmadımı acaip kafaya taktım aslında ama cuma günü kontrlümüz var ne oldu ne bitti görücaz bakalım:44:
Ya işin aslı ben diyabetliyim hamileliğimin başından beri diyetisyen kontrolünde besleniyorum ilk gittiğimde 2 hafta geriden geliyodu doktora dedimki ben doğru dürüst yiyemiyorum yemediklerimle alakalı olabilirmi diye sordum balık yağı ile vitamin takviyesi yaptık o arada diyetisyene gitmeyi bıraktım bebek toparlandı hemen dedim herşeye yeme yeme diye diye bebek küçükkaldı sayenizde kaş yapalım derken siz göz çıkarıyosunuz kadın doğumcum haklı olduğumu düşünüyo ama dahiliyecim diyoki diyabetli annelerin bebekleri ufak olabilir dedi yahuu dedim başından beri şişko olmasın diye uğraşırken şimdi ufak demek saçma olmadımı acaip kafaya taktım aslında ama cuma günü kontrlümüz var ne oldu ne bitti görücaz bakalım:44:
kızlar bebegın beslenmesı ıcın bolca sıvı gıda yeşıllık ve proteın ıle beslenın
ben 9 ayı corba ve salata yıyerek gecırdım ılk hamılelıgımde esımle sureklı kavga edıyorduk cocuk kucuk dogacak dıye ama oğlum tosuncuk olarak dogdu
kızlar bırde sunu unutmayın bebegın beslenemsı kordon genıslıgı ve akışkanlıgı ıle ılgılı zayıf bebekelrın kordonuda ıncedır ve hemen duser kılolu bebekelrın kordonu daha genıstır ve gec duserYa şu son 1 haftadır doya doya yiyorum aylardır onu yeme bunu yeme sinir basmıştı hamileliğin sonlarına geldim tahammül azaldı artık.sıvı ve proteinde sıkıntı yok ama yeşillik pek tüketmiyorum sanırım ama bundan sonra daha dikkat edicem.33.haftamızdan gidiyoruz geçen hafta bebiş 1650 gr falandı hamileik takviminde 2 kilo yazıyo:44:
proteini,lifi vitamini bol alınca hamilelik için ideal beslenme oluyo aslında. sebze meyve,et, süt ürünleri ve bakliyat... işin aslı dengeli beslenme.hem dediğim gibi ultrasonla ölçtükleri ve doğumdan sonraki ölçtükleri bile farklı çıkıyo. 4 gün fark fark değil. yapısal olarak bile değişir. ne bileceksin kime çekecek belki de minyon tipli...
nıye kızzzzzzzzzzzzzzkızımmmmm bizi kimse takmamış :)
kızlar bırde sunu unutmayın bebegın beslenemsı kordon genıslıgı ve akışkanlıgı ıle ılgılı zayıf bebekelrın kordonuda ıncedır ve hemen duser kılolu bebekelrın kordonu daha genıstır ve gec duser
bırde sıvı gıdalar daha cabuk kana karısır ve bebege gecer et suyuna corba yapın bolca
kızımmmmm bizi kimse takmamış :)
valla arkadas neler yedı hamılelıgınde hergun press potakallar mılkshakeler cevızle kız dogdu 2bucuk kılo e ben bunların hıcbırını yemedımTecrübeli anneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?