2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Hooşgeldiiiinnn..
ben yeşillik pek yiyemiorum otluyomuşum gibi geliyo bana:44: sadece salatalık domates falanda yiyemem zaten.nasııl alışkanlık edincem bilemedim ben

Hooşgeldiiiinnn..
ben yeşillik pek yiyemiorum otluyomuşum gibi geliyo bana:44: sadece salatalık domates falanda yiyemem zaten.nasııl alışkanlık edincem bilemedim ben

belimi inciltiim geçmişi okumadın sanırımsıcak su torbasıyla oturuyorum hep ilaç yasak

Neeeeee nasıl olduuu okumadım canım yaaa varmı ağrın? bende dünden beri çok fenayım baygınlık geçriyorum şeker normal tansiyon normal ama ben iyi değilim:44:

geçmiş olsunn sanadasanırım çizme giyerken zorladım eğildim doğruldum ama hep eşimin yuzune illa çizme giy dedi dunsonra başladı ağrı akşama doğrusağ tarafımda bir noktaeğilip doğrulamıyorum gece boyu yatamadım dun gece hep oturdumbakalım sıcak su torbası biraz yumuşattı bu geceyide atlatsam inş..

kizlar maydanoz erken dogum riskini artiriyormus haberiniz olsun
Berrak geçmiş olsun canım. Zaten karnımızdan zor hareket ediyoruz bir de belin eklenmiş. Rabbim sağlık versin...

Son düzenleme:

Ayy canım ya çok geçmiş olsun dikkat et sakın zorlama.ben en kolay giyip çıkarabildiğim ayakkabılarımı giymeye çalışıyorum eğilip bükülmek çok zor olmaya başladı artık.ya dün akşam duşa girdim zor çıktım banyodan elimi kolumu kıpırdatamadım 1 saat falan süründüm bugün yine oldu anlamadım nedne oluyo:44: yarın doktoru arayıp sorucam

kizlar maydanoz erken dogum riskini artiriyormus haberiniz olsun
Berrak geçmiş olsun canım. Zaten karnımızdan zor hareket ediyoruz bir de belin eklenmiş. Rabbim sağlık versin...
saol canım evet çok zordayım

saol canım...seninde neden öyle olduki alla alla:26::26:yuzduk yuzduk kuyruguna geldik Rabbim sıhhat versin hepimize....

saol canım evet çok zordayım

saol canım...seninde neden öyle olduki alla alla:26::26:yuzduk yuzduk kuyruguna geldik Rabbim sıhhat versin hepimize....

Amiin canım benim hepimize..sona yaklaştıkça sorunlarda artıyomu nee.haa bide uyku sorunum var gece uyuyamıyorum gündüz uykudan kafayı kaldıramıyorum şirazem kaydııı gitti.doktor çok gerginsin dedi bi sakinleştirici verdi ama kulanmadım uykunu düzenlicek diyo ama ne biliyim ilaçilaç nereye kadar diye içmedim.sersem gibi takılıyorum günlerdir

ben balık yagını hamılelıkten once alıodum bunyemı hazrlarken snra hamıle kalnca doktor bana gereksız dedı onn yerne balık ye dedı kıloyada cok takılma derım ole bır standart olamazkı bıreysel farklılıklar dıe bısı var ucurum bı farklılık olsa neyse dıcem de masallah yanı 2 kıloyu gecms nolcak sımdıden daha fazlası olrsa doguma da 5 kılomu dgrcakmısız doktorlar cok bılıo takma sen...
demek ki yalnız değilmişim benimkide yaptı geçen gün çok komik oluyo.
maşallah bebişine de göbüşüne de

demkkı okul oncesı ogretmenlerın kocalarıda yaratcı korle yatan sası kalkar mısalı):

çok saolun kızlar moralim bozuktu uyumuş kalmışımmm yarın balıkesirden eski dr um var onu arayıp sorucam hem kilosunu oğlumun hem de şu balık yağı hapınıı .. her gittiğimzde çok iyi falan diyodu dr şimdi zayıf falan diyince üzüldüm sanıırmm..hayırlısıyla bi doğursaydıkk ohh diycezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…