- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.681
mrblarr
yeşillik diyorsunuz alışkanlık haline getirin bencesabahları ben domates biber kıvırcık maydanoz karışık yapıorum üstünede zeytinyağı limon sıkıyorum ohhh miss gibi oluyor yiyorum hatta eşimle yiyoruz
kızlar yaa limonu sıkıyom turpun üstüne hatır hutur yiyomsonra sağımdan soluma dönemiyorum... off kocam da kızıyo uyuyamazsam sancıdan söylenemem de
Hooşgeldiiiinnn..
ben yeşillik pek yiyemiorum otluyomuşum gibi geliyo bana:44: sadece salatalık domates falanda yiyemem zaten.nasııl alışkanlık edincem bilemedim ben
belimi inciltiim geçmişi okumadın sanırımsıcak su torbasıyla oturuyorum hep ilaç yasak
Neeeeee nasıl olduuuokumadım canım yaaa varmı ağrın? bende dünden beri çok fenayım baygınlık geçriyorum şeker normal tansiyon normal ama ben iyi değilim:44:
geçmiş olsunn sanadasanırım çizme giyerken zorladım eğildim doğruldum ama hep eşimin yuzune illa çizme giy dedi dun sonra başladı ağrı akşama doğru sağ tarafımda bir nokta eğilip doğrulamıyorum gece boyu yatamadım dun gece hep oturdum bakalım sıcak su torbası biraz yumuşattı bu geceyide atlatsam inş..
saol canım evet çok zordayımkizlar maydanoz erken dogum riskini artiriyormus haberiniz olsun
Berrak geçmiş olsun canım. Zaten karnımızdan zor hareket ediyoruz bir de belin eklenmiş. Rabbim sağlık versin...
Ayy canım ya çok geçmiş olsun dikkat et sakın zorlama.ben en kolay giyip çıkarabildiğim ayakkabılarımı giymeye çalışıyorum eğilip bükülmek çok zor olmaya başladı artık.ya dün akşam duşa girdim zor çıktım banyodan elimi kolumu kıpırdatamadım 1 saat falan süründüm bugün yine oldu anlamadım nedne oluyo:44: yarın doktoru arayıp sorucam
saol canım evet çok zordayım
saol canım...seninde neden öyle olduki alla alla:26::26:yuzduk yuzduk kuyruguna geldik Rabbim sıhhat versin hepimize....
nıye kızzzzzzzzzzzzzz
kim takmamış sizi çekelim kulaklarınıgelin siz zuzucuklar ben ilgilenirim sizle....
ben lısteye eklemekle mesguldum sorrybugün doktora gittik die yazdım ya kızım şu kadar olmuş flan
dedim kimse bişe dememiş ondan dedim :)
iyi akşamlar dr a gittiim bugn 2040 gr olmuş oğlum dr biraz daha kiilo alabiilirdi dedi canım sıkıldı dikkat ediorum ama çok ben.balık yağı hapı pulce triomega kullan dedi aranızda bunu kullanan varmı daha içmedimm günde 1 tane...
demek ki yalnız değilmişim benimkide yaptı geçen gün çok komik oluyo.
maşallah bebişine de göbüşüne de
bugün doktora gittik die yazdım ya kızım şu kadar olmuş flan
dedim kimse bişe dememiş ondan dedim :)
ben lısteye eklemekle mesguldum sorry
gule gule saglıklı gunlerde kullanın sandalye ıcın erken degılmıydı daha:) sabırsız anne:)
ben balık yagını hamılelıkten once alıodum bunyemı hazrlarken snra hamıle kalnca doktor bana gereksız dedı onn yerne balık ye dedı kıloyada cok takılma derım ole bır standart olamazkı bıreysel farklılıklar dıe bısı var ucurum bı farklılık olsa neyse dıcem de masallah yanı 2 kıloyu gecms nolcak sımdıden daha fazlası olrsa doguma da 5 kılomu dgrcakmısız doktorlar cok bılıo takma sen...
demkkı okul oncesı ogretmenlerın kocalarıda yaratcı korle yatan sası kalkar mısalı):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?