2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tabi canım yaa.. çok istiyorumdum normali ama bebeğime bişey olacaksa hiç sorun değil onunda benimde sağlımız tehlikeye girmesinde gerisi önemli değil benim için, benim kasılmalarım biraz daha sık oluyor iki gündür, şu mevzuyu kafama taktım sanırım biraz stresten artmış olabilir miki :26:

olabılır olmaz mı hıc ama bak acılma falan yokmus yalancı kasılmalarda olabılır

olabılır olmaz mı hıc ama bak acılma falan yokmus yalancı kasılmalarda olabılır
yokmuş evet, çalışabilir raporunuda al dedi, hiç bişey net değil herşey havada :44: ben yatayım canım yarın erken kalkıp yine hastane yollarına düşücem yine yazarım sonuçları

Canım çok geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur . Sen özele gitmiyorsun değil mi devlet hastanesine gidiyorsun. Ona göre bir yorum yapacagim çünkü malesef özeldeki doktorlar herkese bir bahane uydurup sezaryene alıyor etrafımda normal doğum yapan yok. Inşallah hiç bir sorun çıkmaz da sağlıkla, zamanında, istediğin gibi normal doğumla bebeğini kucağına alırsın

çok sağol canım inş öyledir..
canım ben o konuda çok hassastım zaten özele nerdeyse sırf bu yüzden gitmiyorum desem yeridir.. gitmiyordum daha doğrusu..., devlete gidiyorum, herhangi maddi bi çıkar yok yani..

Cnm gecmis olsun benim haberim yoktu. karaciger problemlerinin vucutta kasinti yaptigini duymustum ama kotu senaryolara rastlamadim. İnsallah hersey yolunda gidicek merak etme sen.

kızlar oglumuza ömer faruk ismini koyucaktık fakat cok herkezde duyduğumuz için vazgectik.şuan nadir isimlerden SALİH geliyo aklımıza ilk sırada nelteminde ilk oglu sanırım:)birde tarık bülent semih var ama karar veremiyoruz.yardım edin

mrhb sennle doğum yapma tarihimiz aynı bu arada ömer faruk bence daha güzel genede kısmeti ne olur bilemeyiz..

canım ben buradaki tarihten 2 hafta önce yani 38 haftalıkken doğuracagım doktorum öyle diyo 2. bebiş olduğundan.bakalım hayırlısı

Gunaydin hanimlar ve tatli bebisler!!!

Gece hep yorganim ve belim acildi totisimden sirtima kadar tutulmus.

Bi de ben daha kizimin yelegiyle battaniyesini bitirmedim. Sekerler de duruyo. Cok isim var yahu. :44: insallah yetistiririm.:)

Aliyec ömer tarık da olabilir benziyo.:) ben bülenti begenirim.

günaydın arkadaşlar dün hiç giremedim biz haftasonu Can'ımın kıyafetlerini ütüledik, dolabını sildik, yerleştirdik herşey çok şahane oldu tül ve halısı kaldı birde ufak tefek eksiklerimiz var :)) içerdede oğlum dalgalanıyo resmen maşallah benim kuzuma sizde ne var ne yok kızlar?

günaydınnnn
yoğunluktan giremiyorum üstüne gecmısı bıle okuyamıyorum
umarım hepiniz iyisinizdir

evet buyuk oğlumun adı Salih eşimin babasının adı, 2 bucuk yasında kaybetmıs babasını hıc hatırlamıyor cok ıstedı babasının adı olmasını, bende saygı duydum bu duruma ve 2. ısım koymadık yanına, modern bır ısım degıl cok eskı ama anlamı ve telaffuzu guzel bır ısım ..........

gunaydın kızlarrrrr oğlum bu gece musade ettıde uyudum bırsy cım canım benım aynı dert bende de var atletım gogsume kadar sıyrılıyor belım acık kalıyor bel agrısı ıle uyanıyorum sabahları ben normalde cıtcıtlı atletlerden gıyerdım hamıleyken almadım onlardan sımdıde kıcımı toparlayamıyorum

günaydın şişkolar :)) bugün oğluşumun son eşyalarını da yıkayacağım kafaya koydum yarın da temizlik var, ben de ütüsünü yaparım paşamın, çantamızı da hazırlarım :)) meltemcim o çıtçıtlı atletlerin en büyüğü xl ( ve bu göbüşlerle xl bile zor oluyor :)) ben eski bi tuniğimi giyip pijamamın içine sokuyorum o kadar dönmeye yine açılıyor ama en azından göğsüme kadar sıyrılmıyor :))

ya aslında hamıleler ıcın ozel var da pıntılıgım tuttu benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…