- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.721
tabi canım yaa.. çok istiyorumdum normali ama bebeğime bişey olacaksa hiç sorun değil onunda benimde sağlımız tehlikeye girmesinde gerisi önemli değil benim için, benim kasılmalarım biraz daha sık oluyor iki gündür, şu mevzuyu kafama taktım sanırım biraz stresten artmış olabilir miki :26:sen sakın ol ve sonuca odaklan o zaman su an ıcın oncelık kasıntılarının gecmesı onun ıcınde muhtemelen ılac destegı ve dıyet verıcek , su an ıcın erken dogum rıskın yok soylede bı durum var bahsettıgın kasılmaları cogumuz yasıyoruz ben gınde 5/6 kez yasıyorum en az demekkı rısklı bır durum yok daha zaten rısk haftasını gecıyorsun 15 gun daha kalsa belkı kuveze bıle ıhtıyacı kalmayacak su an ıcın tek dezavnatj sezeryan rıskı gıbı duruyor oda dunyanın sonu degıl, saglıgın ve bebgın saglıgı dah aonemlı
olabılır olmaz mı hıc ama bak acılma falan yokmus yalancı kasılmalarda olabılırtabi canım yaa.. çok istiyorumdum normali ama bebeğime bişey olacaksa hiç sorun değil onunda benimde sağlımız tehlikeye girmesinde gerisi önemli değil benim için, benim kasılmalarım biraz daha sık oluyor iki gündür, şu mevzuyu kafama taktım sanırım biraz stresten artmış olabilir miki :26:
yokmuş evet, çalışabilir raporunuda al dedi, hiç bişey net değil herşey havada :44: ben yatayım canım yarın erken kalkıp yine hastane yollarına düşücemolabılır olmaz mı hıc ama bak acılma falan yokmus yalancı kasılmalarda olabılır
tabi canım yaa.. çok istiyorumdum normali ama bebeğime bişey olacaksa hiç sorun değil onunda benimde sağlımız tehlikeye girmesinde gerisi önemli değil benim için, benim kasılmalarım biraz daha sık oluyor iki gündür, şu mevzuyu kafama taktım sanırım biraz stresten artmış olabilir miki :26:
çok sağol canım inş öyledir..Canım çok geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur . Sen özele gitmiyorsun değil mi devlet hastanesine gidiyorsun. Ona göre bir yorum yapacagim çünkü malesef özeldeki doktorlar herkese bir bahane uydurup sezaryene alıyor etrafımda normal doğum yapan yok. Inşallah hiç bir sorun çıkmaz da sağlıkla, zamanında, istediğin gibi normal doğumla bebeğini kucağına alırsın
meltem ay geçmişi okuyum diye açtım bi türlü bitiremedim, telefon görüşmeleri eşimle bazı şeylere karar vermemiz gerekti fln bitiremeden son sayfayı açtım sonunda...
doktora gittim bugün safraya baktı taş yok ama kan değerlerim kötü ALT değerim 200 küsür çıktıkaraciğer enzimlerimde yüksek, karaciğerimde problem varmış, doktorum burdan gidecek o yüzden bursaya gitmemi tavsiye etti çünkü sürekli kontrol altında tutulması gerekiyormuş.. birde ilaç yazmak istemedi dahiliyecide baksın birlikte yürütelim dedi.. benim kasılmalarım vardı onuda söyledim ağrısız sadece karnım sertleşiyo diye ona da erken doğum habercisi dedi alttan ultrasonla kontrol etti herhangi bi açıklık yok şu an için tehlike söz konusu değil dedi, birde ben yoğun bakımı olmayan bi hastanede doğum yapamazmışım çünkü herhangi bir risk durumunda anestezi almam gerekirse vücudum kaldıramayabilirmiş.. yoğun bakım ünitesi olan bi yerde doğum yapman gerekir bu şekilde seni her hastane kabul etmez dedi.. bunların sadece risk olduğunuda bil illaki sorun çıkacak diye bişey yokmuş.. yarın dahiliyeciyede göstericem sonuçları, karaciğerde yağlanma ya da sarılık olma ihtimali varmış, hangisi olduğu teşhisini koyacak ve ilaç tedavisine başlayacak, bi kaşıntıdan neler çıktı kızlar, ufak da olsa kafanıza takmayın ama doktorunuza söylemeden de hareket etmeyin sakın.. normal doğumu çook isterken bebeği sezeryanla alabilirler o durumdayım şu anda...
kızlar oglumuza ömer faruk ismini koyucaktık fakat cok herkezde duyduğumuz için vazgectik.şuan nadir isimlerden SALİH geliyo aklımıza ilk sırada nelteminde ilk oglu sanırım:)birde tarık bülent semih var ama karar veremiyoruz.yardım edin
Aliyec ömer tarık da olabilir benziyo.:) ben bülenti begenirim.kızlar oglumuza ömer faruk ismini koyucaktık fakat cok herkezde duyduğumuz için vazgectik.şuan nadir isimlerden SALİH geliyo aklımıza ilk sırada nelteminde ilk oglu sanırım:)birde tarık bülent semih var ama karar veremiyoruz.yardım edin
evet buyuk oğlumun adı Salih eşimin babasının adı, 2 bucuk yasında kaybetmıs babasını hıc hatırlamıyor cok ıstedı babasının adı olmasını, bende saygı duydum bu duruma ve 2. ısım koymadık yanına, modern bır ısım degıl cok eskı ama anlamı ve telaffuzu guzel bır ısım ..........kızlar oglumuza ömer faruk ismini koyucaktık fakat cok herkezde duyduğumuz için vazgectik.şuan nadir isimlerden SALİH geliyo aklımıza ilk sırada nelteminde ilk oglu sanırım:)birde tarık bülent semih var ama karar veremiyoruz.yardım edin
ya aslında hamıleler ıcın ozel var da pıntılıgım tuttu benımgünaydın şişkolar :)) bugün oğluşumun son eşyalarını da yıkayacağım kafaya koydum yarın da temizlik var, ben de ütüsünü yaparım paşamın, çantamızı da hazırlarım :)) meltemcim o çıtçıtlı atletlerin en büyüğü xl( ve bu göbüşlerle xl bile zor oluyor :)) ben eski bi tuniğimi giyip pijamamın içine sokuyorum o kadar dönmeye yine açılıyor ama en azından göğsüme kadar sıyrılmıyor :))
nası gıdıyo ogretme cabaları?günaydın kızlar beni unutmayın ara ara giremeye çalışıyorum
günaydın kızlar beni unutmayın ara ara giremeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?