2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

slm hanımlar nasılsınız bugün benim tiksinme olayı devam ediyor suratım sürekli asıkmış öle diyolar:) ne yapayım herşeyden tiksiniyorm kendime bile tahammülüm yok neyse SLADI cnm benm kese görüldü listeye eklersn eksik kalmış

Nabersiniz kızlar? nası gidiyo bulantılarınız azalmaya başladı mı bakalım? :)

ben bugün tahlil yazdırmaya gittim bizim hastanede. gitmişken muayene de ettiler. bebişim 2 cm olmuş. yani son 10 günde iki katı uzamıııışşşş. bir de, ikidir kese içinde bir görüntü daha görüyoruz, sanırım ikiiiiizziiiiii... :13: ama olmayabilir de, şimdilik kendini saklıyo.varsa da gelişimi geri olabilir.
kanamalarımdan çok azıcık kalmış. ama miyoma benzer bişey çıktı. umarım değildir. daha da büyürse normal doğumu zorlaştırabilirmiş. cmt kendi doktoruma gidicem o ne dicek bakalım.

Kızlar bende yarın gidiyorum doktora bakalım ne diyecek daha önce hiç gitmedim ne kese nede kalp atışı görmedik yani. Benim hesabıma göre 7+6yim kalp atışı duyulması lazım inşallah duyarım. Kızımda 7haftalıkken duymuştuk. Yorgun ve halsizim kan tahlili yaptırdım kansızligim yok sıcaklardan herhalde:-/ mide bulantilarım azaldı zaten sadece başım ve midem bulaniyordu ama hiç çıkarmadim. Galiba hepten gitti:-/ kızımda 4ay çıkarmiştim ama hiç yorgunluk ve halsizlik yaşamamiştim. Demekki 2. Hamilelikte değişiklik olabiliyormuş .

Sladı benı de ekler mısın.

ilk fıstığım

ankara

sat 17 mayıs

dogm tarıhı: 20 02 2013

keseyi gördük
aramiza hosgeldin tatlim.bilgilerini listeye alicam.

kızlar listeye baktım da maşallahımız var hanii..doğru saydıysam 87 kişiyiz..2008 kasım annesiydim ilk bebişimde 40-50 arasındaydıkk..
evet ya liste cok kalabalik.mayis haziran ve temmuzda hamile kalanlar her zaman cogunluk olur.cunki,yazin yumurtlamalar artar ciftler boyle kaynarya oyuzden hamislerimiz,artar ve kisin dogum cogalir.galiba hayvanlar gibi insanlarinda ureme cagi var,yani hamileliklerin nerdeyse70%i yazda oluyor.

tatlim insallah miyoman buyumez,miyomanin hamilelige bir zarari yokta dedigin gibi normal dogumu zorlastiriyor.hamilelik oncesi miyomasi olupta hamileliklle birlikte geriye sorulup gidenlerde var.belki sendende buyumeyip geriye sorulur.

SLADI cım canım sayfalar uzayıpp gitmiş eve gidince uzun uzun okurum ama şimdi çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duyduk haber veriyim dedim listeye eklersin :)))

merhaba kizlar.....bildiginiz gibi benim topige girmeye fazla zamanim olmuyor,subat annelerinden bazilari benim topigimde veya bana ozelde sordular bende cevapladim,sladi sagolsun cinsyetleri listeye yazdi.
simdi girdim isteyen varsa satini ve kendi dogum gunu ayi ve yilinizi ,birde belliyse siklusun kac gun oldugunu. bana yazsin cinsiyet hesaplamam icin.
bide ben burda yoksam bana ozelde yaza bilirsiniz,aksam tum cevaplari topikte yazicam ve saldi listeye alicak............
hepinize saglikli hamilelikler bende sizin gibi bulantilarla bitkin haldeyim,hic ise gidesim gelmiyor...
artik cinsiyetlere 3-4 haftaniz kaldi kizlar bakalim kimde ne cikicak.

slm annişler bugün doktora gittim
benim doktorum geçen hafta bana 1 ay sonra gel demişti
ama ben 1 hafta dayanamadım tekrar gittim
benim doktorum yoktu o yüzden başka doktora göründüm çünkü
kocişimde kalp atışlarını görsün istemiştim
gittik kalp atışlarına baktı kuşun kanat çırpması gibi
dedi çok normal dedi, hem de gelişimi de çok güzel dedi
8 haftalıkla uyumlu dedi içim daha da rahatladı.
henüz içimde hiç bişey hissetmediğim için sanki bişey olmuş
gibi geliyodu bana ama allahıma çok şükür çok sağlıklıymış :)

bide söylemeyi unuttum ayakları ve elleri nokta kadar görünüyomuş
yerim ben o elleri ayakları
doktor o kadar gösterdi ama ben göremedim :)

haha süper haber inşallah ikizdir allahım bana da ikiz evlat nasip et aminnnn:)):)

Merhaba arkadaslar,
Bende araniza katilmaya geldim. Ismim Gulcan, ilk hamileligim, beklenen dogum tarifi 10 subat. Bursada yasiyorum. Listeye eklerse ilgili arkadas sevinirim. Guzel paylasimlar olur umarim :)

herkese tekrardan merhaba. burayı aslında hergün takip ediyorum ama son listede gördüğüm kadarıyla ismim silinmiş, neye ve kime göre verilen kararla siliniyor anlamadım ve çok merak ettim doğrusu. herhalde benim gözümden kaçan bir ayrıntı var (!) bilmediğim. hepinize şimdiden hayırlı doğumlar dilemek istiyorum.kendinize iyi bakın.

cnm aslında benim bildiğim isim silinmesi diye bişey yok.ama sürekli yeni arkadaşlar aramıza katıldığı için belki listey düzenleyen arkadaş yanlışlıkla senin satırı atlamış olabilir.

Merhaba arkadaslar,
Bende araniza katilmaya geldim. Ismim Gulcan, ilk hamileligim, beklenen dogum tarifi 10 subat. Bursada yasiyorum. Listeye eklerse ilgili arkadas sevinirim. Guzel paylasimlar olur umarim :)

hoşgeldin canım listeden sorumlu devlet bakanımız sladı :) ekler seni de şimdiden hayırlı olsun

listelere sladı arkadaşımız bakıyo isim silme olayı yok ama olmuşsada yanlışlıkla olmuştur üzülme ekler seni yine:) sanada hayırlı doğumlar cnm

1,27 cm miiii? uzun boylu mu olcak acaba? sizin de uzun mudur boyunuz eşinle?

Merhaba arkadaslar,
merhaba .aramiza hosgeldin bilgilerini listeye ekliyicem.iyi paylasimlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…