- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.201
aynen öyle,verebilecek durumda olsam da vermem zaten ne gerek var milleti enayi sanıyorlar,tamam dogum neyse de tahlil yani bu,biraz daha ekleyip dogum yapılır o parayla
Valla canım bencede verme o parayı, benim doktorumda özel hastenede 90,00 TL verdim, o bile çok geldi. ama sana verilen miktar çok yüksek, testler bu kadarsa doğum ne kadar, kızamıkçık testini devlette yapıyorlar, ben eskiden kaç defa yaptırdım
SLADI bebeğimin kalp atışlarını duyduk allaha şükürler olsun
aramiza hosgeldin tatlim.bilgilerini listeye alicam.Sladı benı de ekler mısın.
ilk fıstığım
ankara
sat 17 mayıs
dogm tarıhı: 20 02 2013
keseyi gördük
evet ya liste cok kalabalik.mayis haziran ve temmuzda hamile kalanlar her zaman cogunluk olur.cunki,yazin yumurtlamalar artar ciftler boyle kaynarya oyuzden hamislerimiz,artar ve kisin dogum cogalir.galiba hayvanlar gibi insanlarinda ureme cagi var,yani hamileliklerin nerdeyse70%i yazda oluyor.kızlar listeye baktım da maşallahımız var hanii..doğru saydıysam 87 kişiyiz..2008 kasım annesiydim ilk bebişimde 40-50 arasındaydıkk..
tatlim insallah miyoman buyumez,miyomanin hamilelige bir zarari yokta dedigin gibi normal dogumu zorlastiriyor.hamilelik oncesi miyomasi olupta hamileliklle birlikte geriye sorulup gidenlerde var.belki sendende buyumeyip geriye sorulur.Nabersiniz kızlar? nası gidiyo bulantılarınız azalmaya başladı mı bakalım? :)
ben bugün tahlil yazdırmaya gittim bizim hastanede. gitmişken muayene de ettiler. bebişim 2 cm olmuş. yani son 10 günde iki katı uzamıııışşşş.bir de, ikidir kese içinde bir görüntü daha görüyoruz, sanırım ikiiiiizziiiiii... :13: ama olmayabilir de, şimdilik kendini saklıyo.varsa da gelişimi geri olabilir.
kanamalarımdan çok azıcık kalmış. ama miyoma benzer bişey çıktı.umarım değildir. daha da büyürse normal doğumu zorlaştırabilirmiş. cmt kendi doktoruma gidicem o ne dicek bakalım.
aramiza hosgeldin tatlim.bilgilerini listeye alicam.
evet ya liste cok kalabalik.mayis haziran ve temmuzda hamile kalanlar her zaman cogunluk olur.cunki,yazin yumurtlamalar artar ciftler boyle kaynarya oyuzden hamislerimiz,artar ve kisin dogum cogalir.galiba hayvanlar gibi insanlarinda ureme cagi var,yani hamileliklerin nerdeyse70%i yazda oluyor.
tatlim insallah miyoman buyumez,miyomanin hamilelige bir zarari yokta dedigin gibi normal dogumu zorlastiriyor.hamilelik oncesi miyomasi olupta hamileliklle birlikte geriye sorulup gidenlerde var.belki sendende buyumeyip geriye sorulur.
Nabersiniz kızlar? nası gidiyo bulantılarınız azalmaya başladı mı bakalım? :)
ben bugün tahlil yazdırmaya gittim bizim hastanede. gitmişken muayene de ettiler. bebişim 2 cm olmuş. yani son 10 günde iki katı uzamıııışşşş.bir de, ikidir kese içinde bir görüntü daha görüyoruz, sanırım ikiiiiizziiiiii... :13: ama olmayabilir de, şimdilik kendini saklıyo.varsa da gelişimi geri olabilir.
kanamalarımdan çok azıcık kalmış. ama miyoma benzer bişey çıktı.umarım değildir. daha da büyürse normal doğumu zorlaştırabilirmiş. cmt kendi doktoruma gidicem o ne dicek bakalım.
herkese tekrardan merhaba. burayı aslında hergün takip ediyorum ama son listede gördüğüm kadarıyla ismim silinmiş, neye ve kime göre verilen kararla siliniyor anlamadım ve çok merak ettim doğrusu. herhalde benim gözümden kaçan bir ayrıntı var (!) bilmediğim. hepinize şimdiden hayırlı doğumlar dilemek istiyorum.kendinize iyi bakın.
Merhaba arkadaslar,
Bende araniza katilmaya geldim. Ismim Gulcan, ilk hamileligim, beklenen dogum tarifi 10 subat. Bursada yasiyorum. Listeye eklerse ilgili arkadas sevinirim. Guzel paylasimlar olur umarim :)
herkese tekrardan merhaba. burayı aslında hergün takip ediyorum ama son listede gördüğüm kadarıyla ismim silinmiş, neye ve kime göre verilen kararla siliniyor anlamadım ve çok merak ettim doğrusu. herhalde benim gözümden kaçan bir ayrıntı var (!) bilmediğim. hepinize şimdiden hayırlı doğumlar dilemek istiyorum.kendinize iyi bakın.
Slm kızlar dün doktora gittik misafirler vardi nete girip haber veremedim. Bebeğimin kalp atışlarını gayet güzel sekilde duyduk annesinin fındığı nasıl hızlı atıyordu kalbi ( maşallah ) doktor 1cm 27 mm dedi yok şükür hersey yolunda harika bır duygu bugün rahat bır nefes aldım hersey hep boyle güzel olur insallah
Merhaba arkadaslar,
Bende araniza katilmaya geldim. Ismim Gulcan, ilk hamileligim, beklenen dogum tarifi 10 subat. Bursada yasiyorum. Listeye eklerse ilgili arkadas sevinirim. Guzel paylasimlar olur umarim :)
merhaba .aramiza hosgeldin bilgilerini listeye ekliyicem.iyi paylasimlar.Merhaba arkadaslar,
herkese tekrardan merhaba. burayı aslında hergün takip ediyorum ama son listede gördüğüm kadarıyla ismim silinmiş, neye ve kime göre verilen kararla siliniyor anlamadım ve çok merak ettim doğrusu. herhalde benim gözümden kaçan bir ayrıntı var (!) bilmediğim. hepinize şimdiden hayırlı doğumlar dilemek istiyorum.kendinize iyi bakın.[/QUOTE]tatlim listeye kayitliysan asla silinemezsin.bukadar sert yazi yazmadan once sorsaydin sana yalnislikla silindiyini arkadaslar soylerdi.hergun listede guncelleme yapiliyor,arada kisi eklerken silinmis ola bilir.kusura bakma,bilgilerini tekrar yaz,yeniden ekleyelim.neye ve kime gore verilen kararla asla kisi silinmez burdan.kisiler sadece kendi isteyi ile silinirler.
bilgilerini yazarsin.kalbini duyduysan onuda yaz.sen yalnislikla arada silinen ikinci kisisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?