Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Kızlar dün gece sancım olunca endişelendim ve acile gittim sonrasında şehir hastanesinde vajinal ultrasonla gebelik kesem göründü. Akıntı cok oldugu için dikkat edicez dedi doktor yeşil akıntı gelebilir dedi ve sabah da dediği gibi yeşilimsi akıntı geldi. Ben de başka bi hst aciline gittim ama orda kese görünmedi. Cihazları daha eski oldugunu biliyorum sizce bu yüzden olabilir mi?
Bu yüzden olabilir. Hatta haftalar bile farklı gözükebiliyor

Kızlar dün gece sancım olunca endişelendim ve acile gittim sonrasında şehir hastanesinde vajinal ultrasonla gebelik kesem göründü. Akıntı cok oldugu için dikkat edicez dedi doktor yeşil akıntı gelebilir dedi ve sabah da dediği gibi yeşilimsi akıntı geldi. Ben de başka bi hst aciline gittim ama orda kese görünmedi. Cihazları daha eski oldugunu biliyorum sizce bu yüzden olabilir mi?
Kaç haftalık gebelik canım, cihaz eskidir Allah korusun düşük yapsan görürdün daha küçükse eğer her cihaz görüntüleyemeyebilir. İçini ferah tut

Benim 7 Temmuz’da 500lerdeydi beta sonrasında kese görünce bıraktılar bakmayı canım. Kesinlikle bir sürü farklı ilerleyiş oluyor, sağlıklı olsun da ❤️ Cuma günü randevum var, çarşamba da diğer hastanede randevum var 2 doktorla yürütüyorum süreci şu anda.

Haberleşelim cuma günü tam kaç haftalık oluyordun canım
Ben cuma günü 5+5 olacağım😊 bakalım bence geç döllenme ama sat nasıl görünecek😬 Sizin diğer randevunuz bugün müydü?

kızlar benim bildğim renkli ve kokulu akıntı olmadığı sürece akıntı normal tıpa görevi görüyor deniyordu

Yok canım normalde daha erken farkedenler var. Benim keseler arka arkaya gelmiş öyle söyledi doktorum. 2 farklı doktora gitmistim. Biri özel biri devlet. İkisi de tek bebek demişti o zaman. 😅
Benimde beta hcg değerim çok hızlı yükseliyordu ilk gittiğimde kese gorunmedi doktor yüksek ihtimalle ikiz gebelik dedi 2 gün sonra gittiğimde iki kese gördü doktor ama bir hafta sonra teke düştü kese sayısı çok şükür geçen hafta kalp atışını duydum bende 6+2 de

Mide bulantılarım çok kötü gerçekten.4 prilam alıyorum o da çok sersemletiyor tam o hissi geçirmiyor.Koku hassasiyeti de çok fazla mutfağa zor giriyorum.Önceki gebeliğimde de 18. Haftada ancak geçmişti iş yerinde her gittiğimde sabah güne kusmayla başlardım.doktor 12. Hafta hafifler demesine rağmen.Hamilelik döneminden çok korkuyordum bu bulantı olayı yüzünden istemiyordum çoğu zaman ama kardeş fikrini ertelemek istemedim.Bir an önce bugünlerin geçmesini istiyorum.

Mide bulantılarım çok kötü gerçekten.4 prilam alıyorum o da çok sersemletiyor tam o hissi geçirmiyor.Koku hassasiyeti de çok fazla mutfağa zor giriyorum.Önceki gebeliğimde de 18. Haftada ancak geçmişti iş yerinde her gittiğimde sabah güne kusmayla başlardım.doktor 12. Hafta hafifler demesine rağmen.Hamilelik döneminden çok korkuyordum bu bulantı olayı yüzünden istemiyordum çoğu zaman ama kardeş fikrini ertelemek istemedim.Bir an önce bugünlerin geçmesini istiyorum.
Benim bulantılar da arşa çıktı 😞 zofer kullandım bir süre idare etti ama tekrar başladı
Ağzımdaki o zehir tat zaten hiç geçmiyor
Daha önümde uzun bir süre var bu şekilde en iyi ihtimalle
Kızımın hamileliği çok daha zordu 6 ay sürdü oğlumda 4 ay sürdü
Umarım oğlumun hamileliği gibi olur
Hamileliğin işkence kısmı benim için resmi olarak başladı 😵‍💫

Benim şöyle bir sıkıntım var çok fena midem yanıyor. Reflü gibiyim sanki. Arada bir çok afedersiniz ağzıma acı tat geliyor. Bu normal mi? Acıkınca hemen karnım ağrıyor yemek yiyorum midem yanıyor. Yine affınıza sığınarak söylüyorum geğirme hissi geliyor sürekli. Anlamıyorum gerçekten. Bu arada duphaston ve estroferm kullanıyorum. Bunların yan etkisi olabilir mi? Gebelikle mi ilgili?

Benim bulantılar da arşa çıktı 😞 zofer kullandım bir süre idare etti ama tekrar başladı
Ağzımdaki o zehir tat zaten hiç geçmiyor
Daha önümde uzun bir süre var bu şekilde en iyi ihtimalle
Kızımın hamileliği çok daha zordu 6 ay sürdü oğlumda 4 ay sürdü
Umarım oğlumun hamileliği gibi olur
Hamileliğin işkence kısmı benim için resmi olarak başladı 😵‍💫
Aynen öyle iş yerinde gebe arkadaşlar rahat rahat gezinirken ben kendimden geçmiş gibiydim ilk 4 ay.Şimdi de evde bakmam gereken çocuğum var yardım alacağım kimse yok eşimden başka o da işe gidip geliyor.Hamileliğim hiçbir zaman prenses gibi geçmedi🥲🥲🥲bulantıların cinsiyetle de alakası yok yapım gereği hamilelik hormonlarını tolere edemiyorum galiba sağlıkla doğsun da ben de hamilelik defterini tamamen kapatıcam.

Benim şöyle bir sıkıntım var çok fena midem yanıyor. Reflü gibiyim sanki. Arada bir çok afedersiniz ağzıma acı tat geliyor. Bu normal mi? Acıkınca hemen karnım ağrıyor yemek yiyorum midem yanıyor. Yine affınıza sığınarak söylüyorum geğirme hissi geliyor sürekli. Anlamıyorum gerçekten. Bu arada duphaston ve estroferm kullanıyorum. Bunların yan etkisi olabilir mi? Gebelikle mi ilgili?
Hamilelik reflüsü diye bir durum var hatta ağızda acı tadın sebeplerinden biri o ve hormonlar .ilk trimesterden hormonlardan kaynaklı oluyor son trimesterde de bebeğin büyümesine mideye olan baskısından dolayı.Ben de sadece son trimesterde yanmalar başlıyordu.Gaviscon,rennie çare olur gibi ben hamilelik son trimesterde kaç şişe bitirdim hatırlamıyorum 🤣doktorunuza bir danışın isterseniz

Kızlar benim karaciger enzimlerim yüksek çıkmıştı doktor tekrar test verdi ama oyle boyle bir yükseklik değil saglik ocaginda bekletiyorlarmis kanlari vs neyse kafama takıldı özelde kan verdim saglik ocaginda 2 kat fazla cikmis degerler ya yanlis cikmis ama biraz yaglanma varmış yedigime ictigime dikkat etmem lazım alt ast degerlerimi dusurmem lazım,onun dışında bebişin kalp atışlarını daha guclu duymak için çağırmıştı doktor gümbür gümbür çok şükür 7 haftalık minnosum 10 mm olmuş 🥹

Merhaba kızlar, bugün tekrar kalp atışlarını dinlemeye gittim şükür düzelmiş 140 a çıkmış., 3 gün önce yavaş olduğunu söylemişti doktorum. Ama progestan kullanmaya devam etmemi söyledi aslında lekelenmem hiçbişey yok neden progestan kullanıyorum sürekli? İçinizde progestan kullanan var mı ?

Erken olması mümkün mü yumurtlamanın çünkü ben adetimden çok önce öğrendim. 14 haziran sat. Beklenen 12 temmuzdu. Ben 3ünde pozitif gördüm 2.7 ile.
Ay merhaba 🌼🌼 sonunda buldum çok erken öğrendiğini okumuştum bulamadım bir daha 😂 bir belirti olmuş muydu adetten önce öğrenmeden önce yani 😂 belirtiyle mi test yapmıştın? Bir de erken gebelik testi mi direk kan mı? Çok soru sordum 🥲🌼

Kızlar benim karaciger enzimlerim yüksek çıkmıştı doktor tekrar test verdi ama oyle boyle bir yükseklik değil saglik ocaginda bekletiyorlarmis kanlari vs neyse kafama takıldı özelde kan verdim saglik ocaginda 2 kat fazla cikmis degerler ya yanlis cikmis ama biraz yaglanma varmış yedigime ictigime dikkat etmem lazım alt ast degerlerimi dusurmem lazım,onun dışında bebişin kalp atışlarını daha guclu duymak için çağırmıştı doktor gümbür gümbür çok şükür 7 haftalık minnosum 10 mm olmuş 🥹
Maşallah 😍
Yediklerine falan dikkat edersin bir şey olmaz Allah ın izniyle. Benim de idrar tahlilinde erisrosit ve yassı epitel hücresi fazla çıkmış. Sanırım idrar yolu enfeksiyonu var. Bakalım doktor ne diyecek. Sonuçları göstermedim daha

Maşallah 😍
Yediklerine falan dikkat edersin bir şey olmaz Allah ın izniyle. Benim de idrar tahlilinde erisrosit ve yassı epitel hücresi fazla çıkmış. Sanırım idrar yolu enfeksiyonu var. Bakalım doktor ne diyecek. Sonuçları göstermedim daha
Evet bana zorunlu diyet yolları göründü neyse en azından değerlerimi düşürmek için zorunlu hisseder az yerim kac hafta kilo almadan goturebilsek kârdır 🤣🤣 enfeksiyon kötü ya umarim ciddi derecede degildir hemen atlatirsin🤲🏻

Back
X