2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kızlar herkese merhaba :) bende geldim aranıza ...6+3 hamileyim..30 yaşındayım.Samsun'da yaşıyorum.. 2,5 yaşında bi kızım var..kızıma kardeş geliyor inş..bikaç gün önce doktora gittik kese göründü kalp atışları zayıftı 2 hafta sonra tekrar gidicez bakalım ...Doktorumuz sadece folik asit verdi şimdilik..sat 14 mayıs ..... tahmini doğum tarihi : 18 şubat :))

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız misafirim vardı giremedim nete kızlar benim bebeğimde 7+4 günlük oldu kızlar ama bende salı günü biraz kan gelmişti geçti şimdi hafif kahverengi lekem var kan gelince acile gitttim doktor progestan diye bi ilaç verdi bebeğe baktı gayet iyi dedi 1 hafta kullan gel dedi bu ilaçtan kullanan var mı kızlar ya bide ben idrar tahlili yaptırmıştım idrar yolu enfeksiyonu var çok dedi zimaks ve üromisin diye bi ilaç verdi içtim tekrar gel dedi hiç geçmemiş dedi şimdi başka ilaç verdi o ilaçta çok miğde bulantısı yaptı kustum ya kızlar doktor bu idrar yolu enfeksiyonu düşüğe neden olabilir dedi çok korkuyorum kızlar ya böyle başına gelen var mı

günüm gününü tutmuyor resmen,dün midem biraz daha iyiydi bugün her seyden ögürüyorum,2 tane emedur ictim fazla da icmek istemiyorumm

bebegin kalp atisini kacinci haftada duyuyorduk pazartesi randevumar duyarmiyim aceba diye merak ediyorum

7.haftada net olarak duyabilirsin canım..yani benim ilk bebeğimde öyle olmuştu 5 haftalık ken gitmiştik kese vardı bitek 2 hafta sonra gittik çok net duyuluyodu ...

mrb cnm progestan düşük önleyici benımde 7.haftada içten bıraz kanamam olmus sadece yatıcaksın dedi bı kutu kullandım evden dısarı hıc cıkmadım çok şükür ıyı geldi.amaenfeksyon hakkında bi bilgim yok acil şifalar gecer oda takma kafanaa

canım aynı durum bende de olmuştu ilk gebeliğimde..kahverengi leke gelmişti..ve çok fazla idrar yolu enfeksiyonum vardı..ilaç kullandık ama geçmedi enfeksiyon..leke içinde ilk 3 ay dikkatli olacaksın demişti doktor....( leke geldiği için sürekli yatman gerekiyor demiş..ben anlamammışım..1 ay sonraki kontrole gittiğimizde tmm daha yatmana gerek yok dedi yatacakmıydım dedim ben ) yani diyeceğim sen içini ferah tut..çok normal şeyler bunlar..eğerki lekeler sürekli ve yoğun olursa o zaman bişeyin habercisi demek oluyor demişti doktorumuz ..

arkadaşlar ben 8 haftayı bitirdim 10 gün önce keseyi gördük doktorum buraya gelme bulunduğun yerde bir doktora git kalp atışların duy dedi ben de gittim ama 8 hafta dolmasına rağmen kalp atışını duyamadık çok endişeliyim ne olur yardım edin bu normal olabilirmi? Kendi doktorum karından bakıldığı için olabileceğini söyledi. vajinal bakılması gerekirmiş ne olur bu konuda beni aydınlatırmısınız. karından gebelik keseside küçük çıktı bu olabilirmi çok korkuyorum ne olur bize dua edin....

cnm benim 6+5.haftamda duyuldu kalbi ama endişe etme geç döllenme olabilir
ayrıca başka bi doktora gitmeni öneririm çünkü ultrason makinaları arasında bile farklılıklar oluyor.

bu arada benim miniğim de 1cm 6,3mm olmuş
nasıl da büyümüş ya, içimde benim kalbimin
dışında başka bi kalp pıt pıt pıt ediyo
allahım sen ne büyüksün :):):):):)

yarın sabah bnmde kontrolüm war kızlar o kadar heyecanlıyımki :) sağlıklı sıhhatli olduğunu duymak o küçücük kalbininin atışlarını duymak istyrum..anne olmak ne güsel bişeymiş rabbim isteyen herkesi ewlat sahibi yapsın,tabi bizimde fındıklarımızı şubatta kucağimiza almayı nasip etsin:) çk heycanlıyım yarın hem ultrason görüntülerinide paylaşicam:)

günüm gününü tutmuyor resmen,dün midem biraz daha iyiydi bugün her seyden ögürüyorum,2 tane emedur ictim fazla da icmek istemiyorumm

günaydın herkesee
yaa benim de bu sabah midem bulanmadı bulansın daha iyi bir şey mi oldu diye içime kurt düşüyo böyleee...
ama bulanacak gibi
çok zor ama çekerim bişi olmasın yaaa hiç belirti olmazsa ben gibi pinpirik insan kafayı yer:))

gunaydin hamisler,gobisler.ben erkenden uyandim,midem bulantim falan yok,surekli acikma hissi var,bidek burnuma koku gelince cok hafif bulantim oluyor,doktorumun yazdigi ilaci dun kullandim,ilac tesirini gosteriyor galiba.gune 2 tane al demisti.ya bu doktoru cok seviyorum ya,bana ne yapsa ne yazsa hep ise yariyor.bu ilac beyindeki,kusma,bulanti merkezine tesir edicek ve bulantin ve kusman olmuyucak dedi.ay doktorum bitane ya.ilaci iki gunde kullansam tamamen gecicek bulanti falan.bide yorgunluk,halsizlik,uykusuzluk,sinirlenmemek icin 1 ilac yazdi,sadece hamileler icin 1 ilac.yani hamislerde negatif olan herseyi aradan kaldiriyor.folik asitiyse zaten 6 aydir kullaniyorum.4 ayda kullanicam.4 aydan sonra dozunu azalticam ve doguma kadar asagi doz folik asit kullanicam.

sladı benıde eklermısın lısteyee ama bak silmee:))şaka bı yana. bursa ılk çocuk 29 0cak kalp atısı duyuldu baska eklemen bısı olursa cvplarım şimdiden tşk
okis tatlim eklerim ama girince bak bilgilerin eksik ilk sayfada tablomuz var,oraya bak bilgilerini tam yaz.iyi paylasimlar.

merhaba tatlim aramiza hosgeldin.bilgilerini listeye yazicam.ama folik asitin en onemli oldugu haftalar 3-4 haftalardir.hamilelik oncesi neden kullanmadin?doktorun neden bukadar gec yazi folik asiti.

günaydın hamiş hatunlar ve bebişleri:) sabah sabah sizinle dertleşmeye geldim birilerine anlatmazsam ağlamaktan çatlicam biliyosunuz evime taşıncam die bir haftadır evin içi çarşamba pazarı önceki gün kaynanam bize yardıma geldi o bitkin halimle bi dünya yol gittim karşıladım hatunu sözde yardıma geldi kukumal kuşu gibi oturuyo evde ablam iş çıkışı geliyo ikimiz her akşam bir oda topluyoruz sonra gidiyo hatunda surat beş karış ben evde fazla eşya istemezken kendi evinden işine yaramayanları getirmiş bide bana söylemiyo oğluna söylüyo sana bunları getirdim die oda tmm diyo geçiyo dün akşam yine ablam geldi yatak odasındaki fazla yastık yorgan ne varsa vakumladı hurçlara koydu bizimki yaptığımız işi kontrol ediyo neyse toparladık eşimde yeni evde temizlikte ikigündür adam zaten geç geliyo tam aradı geliyorum bişi istiyomusun die soruyo bizimki mutfağa geçti dökmüş kap kacak ne varsa kolilicek ya bırak yarın ablam gelince yapar o diyorum biran önce toplansınmış be müslüman koli evde bant evde eşyalar evde bütüngün ne yapıyorsun madem öyle toplasaydın niye toplamadın şimdi kalksın ortalıktan diyosun sinirleirmi bozdu bende gittim uzandım eşime de dedim çok yorgunum yarın da işe gidiyorum ben yatıyorum siz toplayın ben daha uzanırken eşim geldi onlarda bıakmış yarın yaparız dedi adam da arada kalıyo bişi diyemiyorum sinirlerim bozuldu resmen

kayinvalidenle biryerdmi yasayacaksiniz?eyer ayriysaniz bosver gitsin ya hic kafani bile takma,bizim sinirli gunlerimizi ya iste oyuzden herseye qicik oluyoruz.sinirlenip ofkeleniyoruz.bos ver.bebisini dusun onun yolunu bekle.bende arada kizarim kaynanaya falan ama,sonra dusunurum benim sinirimi bozacak biri varsa oda sevdiklerim olsun,kendi annem esim veya cocougum,sevmediklerim icin neden sinirleniyim,neden onlar icin moralim bozulsun.birak ya.o seni qicik ediyor,sende gule gule onu min kat fazla qicik et.
benim esimle kaynanam ne zaman yalniz konussa oda ya girmezdim,saygi anlaminda sonralar anladimki,kadin esimi nezaman yalniz yakalasa birseyler soyluyor,aslinda kotu seylker demiyor ama bizim islerimize burnunu sokuyor,onuda bana diyil,gizlice esime soyluyor.bende her zaman sinirden olurdum,ama sonra yolunu buldum.nezaman esimle odada yalniz kalsa kosa kosa gidip yanlarinda otururum ve gozlerimi kadinin yuzune dikerim.ay dusunsene kadin sinirden bin remk oluyor.simdi kizan taraf o.boyle altan altan qicik edicez.gozle gorunur sey yapmadan sinsice sende onu sinirlendir.ve hic 1 zaman kaynana yaninda esine surat yapma.her zaman gul neseli ol,kiskancliktan catlarlar o zaman
.

kaynanalarin en sevmediyi gelin tipi.surekli neseli guleryuz,kocisiyle canim cicim olan ,hic 1 seyi umursamaz,soylenilen laflari sanki,ona diyilde n=baskasina soyleniyormus gibi davranmak,boyle salina salina keyifli halde evde dolasmak ve surekli esiyle bagli guzel planlar kurmak,para harcamaktan konusmak plamlar olmasa bile qicik icin soylenmeli.
kaynanalarin encok sinir olduklari ve asla incitemeyipte kenara cekildikleri gelin tipi...UMURSAMAZ SIMARIK GELIN...bu durum cok komik ya dusunsene zaten gelinin umrunda diyilim diyipte iyne batiramadiklari icin ardindan vir-vir edip yuzune gulerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…