- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.221
merhaba .aramiza hosgeldin bilgilerini listeye ekliyicem.iyi paylasimlar.
herkese tekrardan merhaba. burayı aslında hergün takip ediyorum ama son listede gördüğüm kadarıyla ismim silinmiş, neye ve kime göre verilen kararla siliniyor anlamadım ve çok merak ettim doğrusu. herhalde benim gözümden kaçan bir ayrıntı var (!) bilmediğim. hepinize şimdiden hayırlı doğumlar dilemek istiyorum.kendinize iyi bakın.[/QUOTE]tatlim listeye kayitliysan asla silinemezsin.bukadar sert yazi yazmadan once sorsaydin sana yalnislikla silindiyini arkadaslar soylerdi.hergun listede guncelleme yapiliyor,arada kisi eklerken silinmis ola bilir.kusura bakma,bilgilerini tekrar yaz,yeniden ekleyelim.neye ve kime gore verilen kararla asla kisi silinmez burdan.kisiler sadece kendi isteyi ile silinirler.
bilgilerini yazarsin.kalbini duyduysan onuda yaz.sen yalnislikla arada silinen ikinci kisisin.
sladı benıde eklermısın lısteyee ama bak silmee:))şaka bı yana. bursa ılk çocuk 29 0cak kalp atısı duyuldu baska eklemen bısı olursa cvplarım şimdiden tşk
bebegin kalp atisini kacinci haftada duyuyorduk pazartesi randevumar duyarmiyim aceba diye merak ediyorum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız misafirim vardı giremedim nete kızlar benim bebeğimde 7+4 günlük oldu kızlar ama bende salı günü biraz kan gelmişti geçti şimdi hafif kahverengi lekem var kan gelince acile gitttim doktor progestan diye bi ilaç verdi bebeğe baktı gayet iyi dedi 1 hafta kullan gel dedi bu ilaçtan kullanan var mı kızlar ya bide ben idrar tahlili yaptırmıştım idrar yolu enfeksiyonu var çok dedi zimaks ve üromisin diye bi ilaç verdi içtim tekrar gel dedi hiç geçmemiş dedi şimdi başka ilaç verdi o ilaçta çok miğde bulantısı yaptı kustum ya kızlar doktor bu idrar yolu enfeksiyonu düşüğe neden olabilir dedi çok korkuyorum kızlar ya böyle başına gelen var mı
iyi akşamlar kızlar nasılsınız misafirim vardı giremedim nete kızlar benim bebeğimde 7+4 günlük oldu kızlar ama bende salı günü biraz kan gelmişti geçti şimdi hafif kahverengi lekem var kan gelince acile gitttim doktor progestan diye bi ilaç verdi bebeğe baktı gayet iyi dedi 1 hafta kullan gel dedi bu ilaçtan kullanan var mı kızlar ya bide ben idrar tahlili yaptırmıştım idrar yolu enfeksiyonu var çok dedi zimaks ve üromisin diye bi ilaç verdi içtim tekrar gel dedi hiç geçmemiş dedi şimdi başka ilaç verdi o ilaçta çok miğde bulantısı yaptı kustum ya kızlar doktor bu idrar yolu enfeksiyonu düşüğe neden olabilir dedi çok korkuyorum kızlar ya böyle başına gelen var mı
arkadaşlar ben 8 haftayı bitirdim 10 gün önce keseyi gördük doktorum buraya gelme bulunduğun yerde bir doktora git kalp atışların duy dedi ben de gittim ama 8 hafta dolmasına rağmen kalp atışını duyamadık çok endişeliyim ne olur yardım edin bu normal olabilirmi? Kendi doktorum karından bakıldığı için olabileceğini söyledi. vajinal bakılması gerekirmiş ne olur bu konuda beni aydınlatırmısınız. karından gebelik keseside küçük çıktı bu olabilirmi çok korkuyorum ne olur bize dua edin....
günüm gününü tutmuyor resmen,dün midem biraz daha iyiydi bugün her seyden ögürüyorum,2 tane emedur ictim fazla da icmek istemiyorumm
okis tatlim eklerim ama girince bak bilgilerin eksik ilk sayfada tablomuz var,oraya bak bilgilerini tam yaz.iyi paylasimlar.
sladı benıde eklermısın lısteyee ama bak silmee:))şaka bı yana. bursa ılk çocuk 29 0cak kalp atısı duyuldu baska eklemen bısı olursa cvplarım şimdiden tşk
merhaba tatlim aramiza hosgeldin.bilgilerini listeye yazicam.ama folik asitin en onemli oldugu haftalar 3-4 haftalardir.hamilelik oncesi neden kullanmadin?doktorun neden bukadar gec yazi folik asiti.kızlar herkese merhaba :) bende geldim aranıza ...6+3 hamileyim..30 yaşındayım.Samsun'da yaşıyorum.. 2,5 yaşında bi kızım var..kızıma kardeş geliyor inş..bikaç gün önce doktora gittik kese göründü kalp atışları zayıftı 2 hafta sonra tekrar gidicez bakalım ...Doktorumuz sadece folik asit verdi şimdilik..sat 14 mayıs ..... tahmini doğum tarihi : 18 şubat :))
kayinvalidenle biryerdmi yasayacaksiniz?eyer ayriysaniz bosver gitsin ya hic kafani bile takma,bizim sinirli gunlerimizi ya iste oyuzden herseye qicik oluyoruz.sinirlenip ofkeleniyoruz.bos ver.bebisini dusun onun yolunu bekle.bende arada kizarim kaynanaya falan ama,sonra dusunurum benim sinirimi bozacak biri varsa oda sevdiklerim olsun,kendi annem esim veya cocougum,sevmediklerim icin neden sinirleniyim,neden onlar icin moralim bozulsun.birak ya.o seni qicik ediyor,sende gule gule onu min kat fazla qicik et.günaydın hamiş hatunlar ve bebişleri:) sabah sabah sizinle dertleşmeye geldim birilerine anlatmazsam ağlamaktan çatlicam biliyosunuz evime taşıncam die bir haftadır evin içi çarşamba pazarı önceki gün kaynanam bize yardıma geldi o bitkin halimle bi dünya yol gittim karşıladım hatunu sözde yardıma geldi kukumal kuşu gibi oturuyo evde ablam iş çıkışı geliyo ikimiz her akşam bir oda topluyoruz sonra gidiyo hatunda surat beş karış ben evde fazla eşya istemezken kendi evinden işine yaramayanları getirmiş bide bana söylemiyo oğluna söylüyo sana bunları getirdim die oda tmm diyo geçiyo dün akşam yine ablam geldi yatak odasındaki fazla yastık yorgan ne varsa vakumladı hurçlara koydu bizimki yaptığımız işi kontrol ediyo neyse toparladık eşimde yeni evde temizlikte ikigündür adam zaten geç geliyo tam aradı geliyorum bişi istiyomusun die soruyo bizimki mutfağa geçti dökmüş kap kacak ne varsa kolilicek ya bırak yarın ablam gelince yapar o diyorum biran önce toplansınmış be müslüman koli evde bant evde eşyalar evde bütüngün ne yapıyorsun madem öyle toplasaydın niye toplamadın şimdi kalksın ortalıktan diyosun sinirleirmi bozdu bende gittim uzandım eşime de dedim çok yorgunum yarın da işe gidiyorum ben yatıyorum siz toplayın ben daha uzanırken eşim geldi onlarda bıakmış yarın yaparız dedi adam da arada kalıyo bişi diyemiyorum sinirlerim bozuldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?