- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.441
ben öğrenciyken tül perde aldığım için evlenince kesinlikle almam demiştim, allahtan kociş de laf etmedi :)) ütü mü?? ıyyy benim 1 aydır bekliyo haftaya kadına yaptırcam ütüleri, sadece oğluşumun kıyafetlerini ütüledim :)) yazık dün kadın temizlik yaparken ütüleri de yaparım ben dedi. yok dedim onlar benim paşamın cicileri :)) ben ütülerim seni haftaya dağ gibi bi ütü bekliyo zaten dedim
:) kar kapatmadan git kız :) zaten şişkoyuz tekerlek gibi yuvarlanmayalım da yollarda:)))
senin rahat ozamn canım bizde her iş bize bakıyo :) allahtan kociş yardımcı oluyor herzman oldugu kadarını yapıyoruz paşanın cicişlerini sen ütüle kızzz minicik minicik şeyler cok tatlılar zatii
ben birazcık uzanıp Müge Anlı'yı seyredeyim :) paşamın psikolojisi bozulmuyodur inşallah :*
hoşgeldiniz canım, valla herkes uykusuz genelimiz bitkin :)) günlük sıkıntılar işte :)) sen nasılsın :)
kızzzzz daha ne eksiğidoğuracaz az kaldı koş tamamla çabuk [/
az kaldı dimi ya..ama bazılarını annem eskişehirden getirecek..bazılarını da kayınvalidem daha alacak..ama ben napayım..kayınvalidemi bekliyorum iştee..
eksikler benmde cok canım ama erken doğum dedikleri için hemen acil lazım olanları aldık onları hazır tutayım diyorum bende..
doğru söylüyosun tabi..acilleri hazırlamak lazım..
cumartesi doktor kontrolümüz var. eşim diyo ki cumartesi baya kar yağacakmış, iyi işte prova yaparız dedim doğum kar yağdığı zamana denk gelirse kaç dakikada gidiyoruz saat kaçta trafik nasıl falanterzi de eve 10 dakika hani, ama ne yaparsın serde üşengeçlik var bi kere :))
hadi hadi kalk..bitir işlerini..üşenme..buarada yarın için bol şans..
ya canım zaten bana nefes egzersizi falan değil, doğum sonrası bakım emzirme vs vs gibi eğitim lazımdı, ben de bulamadım. neyse artık sağlık olsun.bu arada sizce bu haftamda 1 kutu daha çatlak önleyici alayım mı, yoksa oluşan çatlağı giderici mi alayım. çünkü oluşan oluştu((mustelanın bu kremini kullanan oldu mu acep?
Ben de tam bunu araştırıyordum çünkü 3. aydan beri lierac ve kakao yağı kullanmama rağmen çatır çatır çatladım
Lierac ın doğum sonrası serumları var, mustela nın hem sıkılaştırıcı hem de çatlakların görünümünü azaltıcı kremi var. Bir de bi yanık kremi var adını unuttum burdaki forumlarda okudum. O çatlak izlerini geçiriyor diolar ama emzirirken kullanılır mı bilemiyorum. Bi yandan da o kadar krem kullandım çatladım demek kremler fln işe yaramıyor diye düşünüyorum, kararsız kaldım..Kremini fln alan var mı?
ben de çatladım kıpkırmızı göbeğim. hiçbir şey işe yaramıyor bence, o kadar paralar döktük kremlere yağlara. annen çatladıysa sen de çatlıyosun o kadar(
Allahımm cok şükür 8kilo aldım ve hiç çatlağım olmadı henüz ya sonraan geciyor diye söylüyorlar canım ama bilmem daha yaşamadım hiç
ben de çatladım kıpkırmızı göbeğim. hiçbir şey işe yaramıyor bence, o kadar paralar döktük kremlere yağlara. annen çatladıysa sen de çatlıyosun o kadar(
ben de 6 kilo aldım ama göbeğim çok büyüdü ve birden büyüdü, önceden az biraz çatlaklarım vardı ama kırmızı değildi. şimdi o çatlaklardan yol aldı yenileridoğumdan sonra beyazlıyor kırmızılığı geçiyor annemin ve görümcemin öyle
Sorun şu ki annemin 1 tek çatlağı bile yok :) ben de 7. aya kadar hiç çatlamamıştım sonra birden karnım kızarmaya başladı
Ama dediğin gibi tenin çatlamaya müsaitse kremler fln bi işe yaramıyor, bi daha hamile kalırsam krem almam kakao ya da bebe yağıyla nemlendiririm o kadar..
Acaba bu doğum sonrası kremler de mi kandırmaca?
walla kızlar biraz tuhaf ama..22 kilo aldım..hemen hepsi göbeğimde ve totomda...(yani etraftan öyle diyolar)..daha 5 aylıktım..doğuracak gibi duruyosun diyolardı..doktor bile şoka girmişti..buna rağmen sıfır çatlak...doktor bile geçen ay gittiğimde şaşırdı..aaa hiç çatlamamışsın dedi..dediğiniz gibi çatlayacağı varsa çatlıyo.. arko nem haftada 3 kere ya sürdüm ya sürmedim..
şubat sonunda kızım olucak nasipse ismi didem irem olucak şuan 7.aydayım 13 kılo aldım normal dogum dusunuyorum ..
selam kızlar
ZEYSEMİNA çok geçmiş olsun inşallah korkulan olmaz ,sorunsuz geçiri sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın
MELTEM maşallah göbeğine kocaman olmuş
benim karnım sizinki kadar büyük olmadığı halde geceleri çok zor yatıyorum
ben,mde dün gece kasıklarıma karnıma ağrılar girdi
saat başı nerdeyse vc ye kalktım
üstüne birde 2 gün önce bacağıma kıramp girmişti hala ağrısı geçmedi üzerine basamıyorum nerdeyse
bu günlerede şükür
oğluşum da bu hafta baya sakin
yarın kontrolümüz var bakalım ne alemdeyiz ama korkuyorum sanırım
AFRALARA sen hangi doktora gidiyosun
ilçedeydin galiba yanlış hatırlamıyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?