- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.401
Merak etme sen.. Dogduktan sonra da tekmelemeye devam edecekler :)
bu sefer icerden degil disardan hissedecegiz sadece :))
Ben bebeklerin annelerine siki siki sarilip uyuya kalmalarini ve bebegini o sekilde hissetmeyi daha ozel buluyorum..
Sirf bu nedenle 1,5 ay uyumadim ben ilk dogumumdan sonra :)
Bizim ufakli yeteri kadar icmiyor ve geceleri benim kucagimda olmadan uyumuyordu
1,5 ay kanepede kucagimda uyuttum.. Arada bir uyanip kontrol ediyordu hala kucagimda mi yoksa yataga mi biraktim diye :)
Ben o yorgubluga ragmen cok ozledim o gunlerini kizimin
günaydın kızlar istdan karlı bir sabahtan günaydınnnnnnnn hepinize nasılsınız beyaaa bebişleriniz nasıllll biz işteyiz soğuk soğuk çalışmaya çalışıyoruz
o küçücük haliyle bi de kontrol ediyordu demek :)) anlatınca çok özendim yaaa
Ben de Ben de
bakalim bu sefer oglan olacak. Bizim ailede ilk ogla hatta.... Hicbir fikrim yok nasil olacak.
Biran once gelsin istiyorum lutfeeeeennnnn :) Ve biran once annemlerin yanina Antalya ya gitmek istiyorum bebisimle
oofff Gunler gecmiyoooooo
canım iyi işte kıyamet kopmadan görücen bebişini :)) biz cumartesiyi bekleyecez :)) 18 ocakta 39. haftaya girmiş oluyorsun tatlım eğer 37+6 ise. ay inşallah normal doğum yaparım da sürpriz yapar bana oğluşum :)
dr raporlu olmasın sırınceye gelmek ıcın
günaydın kızlar istdan karlı bir sabahtan günaydınnnnnnnn hepinize nasılsınız beyaaa bebişleriniz nasıllll biz işteyiz soğuk soğuk çalışmaya çalışıyoruz
naptın kızım 39-40 ıyıdır ne eksık ne fazla:)biz de öyle, o baba o çocuğu görecek arkadaş, o kaa !! ben doktora sancımın gelmesini beklesek yine de sezaryen olacaksa dedim, o da gecenin bi yarısı 5 cm açıklıkla gelirsin, ben şu semtten çocuk doktoru bu semtten anestezi uzmanı burdan geliyo ekibi toparlamak uzun sürer, o zamana kadar doğurursan siğiller bulaşabilir bebeğe dedi. ben de doktora bıraktım artık ne zaman derse, kendim için oğluşumu riske atmak istemiyorum. inşallah rahimde açıklık falan olmaz da 41 - 42 gibi yapar sezaryeni
canım daha erkene gelmez dedıgın tarıhı verır dr acıl bı durum olmazsa 37+0 dan once dogan bebekler erken dogmus sayılıyorya evet kafam durmuş..o zaman daha öne geliyor doğum..off..heyecanlandım yine..
yapma meltem..zaten heyecan hat safhada...
sana da 3 gündür durmayan yağmurların olduğu adanadan günaydın canım...
naptın kızım 39-40 ıyıdır ne eksık ne fazla:)
canım daha erkene gelmez dedıgın tarıhı verır dr acıl bı durum olmazsa 37+0 dan once dogan bebekler erken dogmus sayılıyor
günaydınnn
ben de bugün yorgun uyandım kötü kapalı bir hava var, içim daraldı ya. çıkıp gezmek istiyorum korkuyorum..
kızlar bu arada herhangi bir yerde Mustelanın kampanyasına rastlarsanız haber veriniz lütfen. bi türlü indirim yakalayalamadım.
hadi hep beraberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))) şişkooooooooooooooooooooşişko meltemmmm şişko meltemmmm maş.... canım benim Allah nazarlardan korusun
33+3 sısko paaaaaaaaaaaattessssssssss ben:)
kırmızı ojelerimi de sürdüm moralim düzeldi valla
günaydınnn
ben de bugün yorgun uyandım kötü kapalı bir hava var, içim daraldı ya. çıkıp gezmek istiyorum korkuyorum..
kızlar bu arada herhangi bir yerde Mustelanın kampanyasına rastlarsanız haber veriniz lütfen. bi türlü indirim yakalayalamadım.
33+3 sısko paaaaaaaaaaaattessssssssss ben:)
günaydınnnnn hemen yazayım o zaman unnado da var mustelanın kampanyası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?