2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
inş canım yaa burdaki doktorlarda biraz fazla abarttılar sanırım karaciğerin iflası fln.. yinede duyduktan sonra insan endişe ediyor ister istemez, inş sağ salim tamamlarız, sevindim haberine

canım çok geçmiş olsun doktorlar herşeyi abartarak söylemeye bayılırlar zatenn, çoğunun hasta psikolojisiden anladıkları yok, olacak olan en kötü şeyi en baştan söylüyorlar, bak arkadaş sana anlatmış, ne güzel sende sağ salim eminim bebeğini kucağına alacaksın merak etme

ben de çatladım kıpkırmızı göbeğim. hiçbir şey işe yaramıyor bence, o kadar paralar döktük kremlere yağlara. annen çatladıysa sen de çatlıyosun o kadar (

ben bıraktım sürmeyi lierac kullanıodum bahsetmiştim göbek deliğim etrafı morarıyo arada dr geriliyor ondan dır elleme dedi bende krem falan herşeyi bıraktım karnım kendi halinde çatalaya çatalaya mutluu

selam canlarrrrr

geçmişi okuyayım diyene kaar uykum geldi çok

kısaca yazayım da kaçayım uyumaya

biz dün doktora gittik. egeden prof doktorumuz 32+0 ım ultrasonda baktı her şeyi normal dedi maşallah. nst ye gerek yok ultrasonda hareketleri gözlemledim dedi.
bir daha da teee 35. haftaya çağırdı. sizlerde durum nedir? tehlikeli mi acaba aralarda başka bir yere nst için gitsem mi ne dersiniz?

çok şükür mutsuz çıkmadık kontrolden. meltem teyzesi 1825 gr. olmuş kuzum maşallah liste için söyleyivereyim de 32+0 dayiz:)

zeysimacım özel mesaj attım sana benim de ilk kızımda enzim yüksekliği vardı bişi olmadı çok şükür
dün kaşınıyorum dedim ölçtürmedi yine de doktor sonuçta yapacak bir şey de yok sanırsam yüksek olsa da..takma kafana inşallah sağsalim alaağız kuzularımızı

meltem maşallah göbüşüneeeee görüşsek fırsat bulup da ne iyi olur izmirli gebişler olarak:)

mustela kampanyası mı varmış netten güvenilir olur mu acep kızlar şampuan krem falan?
daha ben bebişimin şampuanlarını almadım bööö banaaa

gecenlerde kremalı sebze corbası yaptım kerevız havuc kabak patates ıspanak pırasa ıle yaptım bıde cocuga zorla yedırmeye kalktım ama gerecekten kotuydu tadı
geçen gun eşim portakallı kereviz yaptı nefis oldu valla tavsiye ediorum
inşallah son sıkıntın olur. bütün bir seneyi ferah geçirirsin. sadaka ver miktarı önemli değil
amin canım saol...
benim hakkımda konuşulmuş sanırım hepsini okuyamadım kızlar cvp vermem gereken birşey sorduysanız kusura bakmayın..
çok geçmiş olsun canım..
ben c&a dan pijama takımı alayım dedim fiyatı ıygun geldi 2 kere gittim denedim almadan çıktım geldim
sezaryen olursa ilk ben doğurcam sanırım :)) 8 ocakta 38. haftaya 15 ocakta 39. haftaya 22 ocakta da 40 haftaya girmiş oluyorum huhh :) bi dakika yaaa 8 ocağa bişey kalmamış panikledim:18::18::18:

bende bende 39 haftaya göre 22 yada 23 ocak dedi doktorum

bu arada mustela kremi doktorum göğüslerine sur die önerdikısmet sanırım eşim kaç eczaneye sordu mustela bulamadıbende kardeşimin kullandığı markadan istedim bu seferde o yoken sonunda eczacının biri getittirmiş hatta eczacı bile şaşırmış ne kadar iyi bu krem diealdık sonunda

birde doktorum 35 hafta sınır dioruz ondan sonra karında çatlaklar başlıyor diyorben johnson baby kullandım hep ondan surdum arada zeytinyağıda surdum şimdilik bişey yok
birde tv de bir karışım verdiler çatlaklara çok iyi geliyormuş eğer olursa doğumdan sonra ondan kullanıcambir sürü para verioruz hiç işe yaramıyor sanki içerikleri yapacağımız karışımlarla aynı değil mi o kadar parayı markaya verioruz

valla ben de internette kampanya bekliodum mustelanın. saolsun kızlar söyledi de ne var ne yok sipariş ettim. sonuçta unnado bildiğimiz site, yamuk olmaz. fiyatlar uygun kaçırma derim.eczanelerde taksit imkanı yok ama netten sipariş verince taksit de oldu. oh misss

desicaaaaaaaaaaa yaptığın şekerlemelerin resimlerini ekle buraya geçen gunde seslendim sana

şubat sonunda kızım olucak nasipse ismi didem irem olucak şuan 7.aydayım 13 kılo aldım normal dogum dusunuyorum ..

hoşgeldin..

selam canım..dediğin gibi bıgünlere şükür..yarın için bol şans..

takılma b kadar..şu an herşey olacağına varır..ama doğumdan sonra herşey senin elinde..diyet ve spor halledersin inşallah..

selam kızlar nasılsınız biz yeni arkadaşla çalışıyoruz giremiyorum hepiniz öpüldünüz

nasıl..bundan memnunmusun canım..

yiyip içip evde yatma zamanıama yiyemiorumm her şeyii

ya bu şeker bizi mahvetti..az kaldı..biraz daha sıkıcaz dişimizi...

slm arkadaslar 2 gündür giremıyorum bugun tetenoz asısı vuruldum 1 ay öncede vurmuslardı saglık ocagından cagırıyolar hep gözlem için miş bende dr sordm oda aşı için vurdur dedi siz yaptırdınızmı bişey olmaz dimi :18:

yok be canım içini ferah tut hiç bişicik olmazzz. Çoğumuz olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…