- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.421
ah keşke gelebilsem yaa, bazen garip sancılar tutuyo , korkuyorum sokakta tutar die. kız komşum hani biz eğitim bakacaktık. ben bulamadım siz buldunuz muben de kasvetli gri oje sürmüştüm, diplerden kazınmaya başladı :))
desica, gel bu tarafa doğru kahve yapayım kahve içelim birlikte :)) göbüşleri tanıştıralım :)
ben kacar oğlusun okulda kermesı ve akşama gezisi var openzi hepınıziiiiiiiiii
33+3 sısko paaaaaaaaaaaattessssssssss ben:)
ah keşke gelebilsem yaa, bazen garip sancılar tutuyo , korkuyorum sokakta tutar die. kız komşum hani biz eğitim bakacaktık. ben bulamadım siz buldunuz mu
tam yazacaktım benden çok yaşıcan kızzzgünaydınnnnn hemen yazayım o zaman unnado da var mustelanın kampanyası :)
33+3 sısko paaaaaaaaaaaattessssssssss ben:)
kim ne derse desin hamilelik herkese çok yakışıyor :)) patlayacak gibi şişsek de hepimiz güzeliz hıh
bebişlerinizin kıyafetini makinada mı yıkadınız elde mi kızlar_?
bebişlerinizin kıyafetini makinada mı yıkadınız elde mi kızlar_?
makinede, 30 derecede omo baby ve dalin yumuşatıcıyla yıkadım canım, mis gibi koktu :) genelde kızlar da sıvı bebek deterjanı ya da sabun tozuyla makinede yıkadılar elde yıkayan olduğunu bizim forumda duymadım canım.
selam kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıllar:9
selam kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıllar:9
bildiğim kadarıyla yıkayanlar hep makinada yıkadı...elde yıkayan yok..ben de makinaya atacam..ama daha değil eksiklerimiz tamamlanınca..
bildiğim kadarıyla yıkayanlar hep makinada yıkadı...elde yıkayan yok..ben de makinaya atacam..ama daha değil eksiklerimiz tamamlanınca..
tamam canım tesekkürler :) çantaya yavas yavas sıra geliyoda hazır dursun kenarda :) şu perdeler çıksın makinadan oyyy oyyyyyy
ya canım zaten bana nefes egzersizi falan değil, doğum sonrası bakım emzirme vs vs gibi eğitim lazımdı, ben de bulamadım. neyse artık sağlık olsun.bu arada sizce bu haftamda 1 kutu daha çatlak önleyici alayım mı, yoksa oluşan çatlağı giderici mi alayım. çünkü oluşan oluştuyok canım tobb daki eğitimi kübra haber verecekti ona da mail atmamışlar demek ki( benim bulduğum tek eğitim tunalıda yogaçarya diye bi merkezde doğal doğum eğitimi 4 saat, eşli gidiliyor. nefes teknikleri, doğum nasıl doğallaştırılır falan onlar anlatılıyormuş. 150 tl. ama 3-4 eş olduğu zaman grup açıyorlarmış. bende de var o garip sancılar :) kasıklarım tutulmuş gibi ayrılcak gibi oluyor yürürken.
işte işte sırf bu yüzden tül perde almadım ben :)) nefret ederim yıkayıp asmaktan, bi de takıntılıyım o perde yumuşatıcı kokacak o da en fazla 1 hafta sürüyor :)) sırf bu yüzden evin her tarafına bambu stor aldımyatak odamda da ahşap jaluzi :)) oh valla mis :) ayda bir bıcı bıcı yaptırıyorsun sadece suyla yetiyor :))
ya canım zaten bana nefes egzersizi falan değil, doğum sonrası bakım emzirme vs vs gibi eğitim lazımdı, ben de bulamadım. neyse artık sağlık olsun.bu arada sizce bu haftamda 1 kutu daha çatlak önleyici alayım mı, yoksa oluşan çatlağı giderici mi alayım. çünkü oluşan oluştu((mustelanın bu kremini kullanan oldu mu acep?
benim eksiğim bi lohusa tacım, bebek şekerleri (ki sapıttım iyice pastaneden alıp geçcem) ve anne çantası :)) ki onu da sırt çantası alcam. bi de hastane için terlik kaldı :) bi de pijamamın paçasıyla geceliğimin boyu yapılacak onların da ölçüsünü alıp terziye gitmem lazım :)) inşallah totoşumun koltuktan kalkmayı başardığı bigün terziye gidicem ve umarım bu doğumdan önce olur
işteee akıl edemedikk ugs--ğraşıp duruyoz bide ütü derdi olmasa iyideeee makinada ne kadarda olsa cıktıktan sonra kırış kırırş oluyo olsun yawf :)) eglence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?