- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.501
ekledim canım valla ne ıyı olur dogurmadan buluşsan su yılbası gecsın yapalım bı atraksıyon olmadı:)selam canlarrrrr
geçmişi okuyayım diyene kaar uykum geldi çok
kısaca yazayım da kaçayım uyumaya
biz dün doktora gittik. egeden prof doktorumuz 32+0 ım ultrasonda baktı her şeyi normal dedi maşallah. nst ye gerek yok ultrasonda hareketleri gözlemledim dedi.
bir daha da teee 35. haftaya çağırdı. sizlerde durum nedir? tehlikeli mi acaba aralarda başka bir yere nst için gitsem mi ne dersiniz?
çok şükür mutsuz çıkmadık kontrolden. meltem teyzesi 1825 gr. olmuş kuzum maşallah liste için söyleyivereyim de 32+0 dayiz:)
zeysimacım özel mesaj attım sana benim de ilk kızımda enzim yüksekliği vardı bişi olmadı çok şükür
dün kaşınıyorum dedim ölçtürmedi yine de doktor sonuçta yapacak bir şey de yok sanırsam yüksek olsa da..takma kafana inşallah sağsalim alaağız kuzularımızı
meltem maşallah göbüşüneeeee görüşsek fırsat bulup da ne iyi olur izmirli gebişler olarak:)
mustela kampanyası mı varmış netten güvenilir olur mu acep kızlar şampuan krem falan?
daha ben bebişimin şampuanlarını almadım bööö banaaa
canım uyumusum kusura bakma gec gordum braun rt 4520 zaten en ust modelıde o
canım ben evin içinde kurutmayı düşünmüyorum izinde yıkayacağım için gündüz yıkanmış olur balkonda kuruyacaklar o da kokusunu alır sanki :26:
giriş yaparken beni hatırla çekini at canım o zaman bişey olmazzz
4 sütyen çok değil mi ki yawwww :26:
kızlar bence artık evde yalnızken duş almayın ben geçenlerde çok kötü oldum hemen eşimi çağırdım o çıkardı beni banyodan tansiyonum falan düştü sanırım Allah korusun ne olur ne olmaz
off çok üzüldüm canım inşallah düzelir birşey olmaz inşallah mübarek günler dualarımız seninle
valla ben çok beğendim canım ama kapını bi ölç yatak 70 cm kapı ne kadar ? geçmeyebilir
nerdesin kızzzz sen merak ettik şükür kötü bişey olmamış. geçmiş olsunnnnnnn
bende cumartesı gıdecegım pasamı gormeye
Kızlar selam,
bu karlı istanbul gününde en çok korktuğum şey başıma geldi; dünyanın yolunu aşıp iş dönüşü evime ulaşmışken oturduğum sitenin önünde kardan buz tutmuş bi yere ayağımı bastım ve eşimin koluna girmiş olmama rağmen birlikte yeri öptük. Popomun üstüne oturdum yere, korkudan başladım ağlamaya, susamadım bir süre. Etraftan hemen kaldırdılar içecek birşeyler verdiler vs. Eve geldim hemen tuvalete koştum, kanama filan var mı diye. Yoktu ama rahat edemedim hemen doktorumu aradım. İlk sorduğu şey karnını bir yere çarptın mı oldu, hayır popomun üstüne dedim. O zaman büyük ihtimal birşey yoktur, rahat ol, istirahat et, bebeğin hareketlerine dikkat et, kıpırdamadığını ya da bir yere toplanır gibi olduğunu, hareketlerin azaldığını, ağrın ya da kanaman olduğunu düşünürsen, ya da için rahat etsin istiyordsan en yakın hastaneye git, ultrasonda baktır dedi. Hemen bi parça çikolata yedim ve uzandım soluma, dakikalar geçmek bilmedi ama Allah'a şükür kızım hareket etti, şu anda bunları yazarken de kıpırdadığını hissediyorum.
çok korktum kızlar, bildiğiniz gibi değil. Allah kimseye yaşatmasın. Eşim beni koruyamadığı için çok üzüldü, kendine çok kızdı vs. Hani başka zaman olsa gidip mutlaka ultrasonda da baktırırdım ama hava öyle kötü ki evden cıkmak düsüncesi korkutuyor yine aynı şey olacak diye. Eğer Allah korusun sizin de başınıza gelirse nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmeniz için paylaştım. Lütfen çok dikkat edin adımlarınıza, mümkün olduğunca evden çıkmayın.
güzel haber, yarın istanbul'da kamuda çalışan memurlar idari izinli sayılacak. Öğretmen arkadaşlara duyurulur.
ya canım zaten bana nefes egzersizi falan değil, doğum sonrası bakım emzirme vs vs gibi eğitim lazımdı, ben de bulamadım. neyse artık sağlık olsun.bu arada sizce bu haftamda 1 kutu daha çatlak önleyici alayım mı, yoksa oluşan çatlağı giderici mi alayım. çünkü oluşan oluştu((mustelanın bu kremini kullanan oldu mu acep?
cok gecmıs olsun allah korumusKızlar selam,
bu karlı istanbul gününde en çok korktuğum şey başıma geldi; dünyanın yolunu aşıp iş dönüşü evime ulaşmışken oturduğum sitenin önünde kardan buz tutmuş bi yere ayağımı bastım ve eşimin koluna girmiş olmama rağmen birlikte yeri öptük. Popomun üstüne oturdum yere, korkudan başladım ağlamaya, susamadım bir süre. Etraftan hemen kaldırdılar içecek birşeyler verdiler vs. Eve geldim hemen tuvalete koştum, kanama filan var mı diye. Yoktu ama rahat edemedim hemen doktorumu aradım. İlk sorduğu şey karnını bir yere çarptın mı oldu, hayır popomun üstüne dedim. O zaman büyük ihtimal birşey yoktur, rahat ol, istirahat et, bebeğin hareketlerine dikkat et, kıpırdamadığını ya da bir yere toplanır gibi olduğunu, hareketlerin azaldığını, ağrın ya da kanaman olduğunu düşünürsen, ya da için rahat etsin istiyordsan en yakın hastaneye git, ultrasonda baktır dedi. Hemen bi parça çikolata yedim ve uzandım soluma, dakikalar geçmek bilmedi ama Allah'a şükür kızım hareket etti, şu anda bunları yazarken de kıpırdadığını hissediyorum.
çok korktum kızlar, bildiğiniz gibi değil. Allah kimseye yaşatmasın. Eşim beni koruyamadığı için çok üzüldü, kendine çok kızdı vs. Hani başka zaman olsa gidip mutlaka ultrasonda da baktırırdım ama hava öyle kötü ki evden cıkmak düsüncesi korkutuyor yine aynı şey olacak diye. Eğer Allah korusun sizin de başınıza gelirse nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmeniz için paylaştım. Lütfen çok dikkat edin adımlarınıza, mümkün olduğunca evden çıkmayın.
güzel haber, yarın istanbul'da kamuda çalışan memurlar idari izinli sayılacak. Öğretmen arkadaşlara duyurulur.
az kaldı:)Bende bende bende :)
ben hala ayda 1 cmrtesı bakalım ne dıcekSlmmmlarkızlar ben hftada bır nst ve ultrsnaa grıyorumm sızler ne durumdasınızz?
cok gecmıs olsun allah korumus
az kaldı:)
ben hala ayda 1 cmrtesı bakalım ne dıcek
bu arada bugun cok yorulmusum okuldan cıkıp avm ye gıttık ızmırlıler bılır agoraya pentıden 2 alana 1 bedava kampanya vardı kendıme polar pıhama takımı aldım 1 tane daha polar alt aldım ustun desenınden 84 tl verdım bugun butukbebeden aldıgım hastane gecelıgımde gelmıs bıtek camasır sudyen corap terlık ve hasta bezı kaldı canta ıcın
ay cok guldum delı kız:)))))))))))) benımkıde koltuk yaptırcam halı alcam derdınde gecenlerde gecelıklerı sen alacaksın hıcbısey almadın dedım daha onceden soyleseydınız ya koltukları yaptırmazdım dedı , dedım ayol baksana bana 8 aydır hamıleyım haberın yokmuyduBenimde gecelik pijama iç çamaşırı kaldı , bebek için bir hastane çıkışı çorap birde port bebe alacağım. Annem de bir çok şeyini yapıyor sağolsun ama malesef doğumda göreceğim aldıklarını. Kaynanam da kendine bakıyo kuaförler maskeler sağlık iksirleri spor faaliyetleri :) gençleşicem diye şaştı ama babaanne olacak yuppiii :)
offfff az önce isim konusu bizde de geçtieşim Elif istiyor ben pek istemiorummm
misafir öncesi yapılır temizlik ya onlar gittikden sonra yapsan yeridir yine
hastane bezını hastane vermezmkıcok gecmıs olsun allah korumus
az kaldı:)
ben hala ayda 1 cmrtesı bakalım ne dıcek
bu arada bugun cok yorulmusum okuldan cıkıp avm ye gıttık ızmırlıler bılır agoraya pentıden 2 alana 1 bedava kampanya vardı kendıme polar pıhama takımı aldım 1 tane daha polar alt aldım ustun desenınden 84 tl verdım bugun butukbebeden aldıgım hastane gecelıgımde gelmıs bıtek camasır sudyen corap terlık ve hasta bezı kaldı canta ıcın
benım gıttıgım hastane bebek bezını koyuyor yanında yoksa egerozaman elıfın yanına bır ısım elif naz :) elif duru :)
aynen bı uzandmım dınlenım dıe uyuya kalmısım ne derın uyumusum uynnca ben bıle sasrdım
hastane bezını hastane vermezmkı
Slmmmlarkızlar ben hftada bır nst ve ultrsnaa grıyorumm sızler ne durumdasınızz?
benım gıttıgım hastane bebek bezını koyuyor yanında yoksa eger
versede vermese de mecbuar alıca ben evde de kullanırım 1 kac gunbende hc srmadm ta ne zman sadece bı arkadas ozel hastaneler hasta beznı verıor dedı dahada sormadım genellleme yaptım du bı sorayım ben onu
ay cok guldum delı kız:)))))))))))) benımkıde koltuk yaptırcam halı alcam derdınde gecenlerde gecelıklerı sen alacaksın hıcbısey almadın dedım daha onceden soyleseydınız ya koltukları yaptırmazdım dedı , dedım ayol baksana bana 8 aydır hamıleyım haberın yokmuydu
amannnn salla bı bıe yeterı bosverrrBahane işte . Aman almasın birşey sonra orda burda söyler şunları aldım bunları yaptım diye . Inşallah doğumdan sonra da gelmez dualarim o yönde . Oğlunun evine bir kere bile gelmis değil benim gibi kotu bir gelini oldugu için . Yaşasın kötülük :) benim saf kocam da çocuk doğunca adını ne koyalım diye anasına babasına soracakmış saygıdan ! Hayırlı olsun bile demediler yani . Neyse ağzıma laf veriyorlar iyi oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?