2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ewet cnm ben hazırladım kactım buraya ya sankı sorsan iki çift laf etcek bide burda duruyom die kızıyo isim cok düşünüyoruz da bi tanesine karar veremedık oğlum kardeşimin adını ben koycam diyo oda damla yada yagmur istiyo bende onları istemıyom degişik ve güzel olsun istiyorum

gobüşüm hakkında yorumlarını ıcın tişikkür ederi oğlum ve ben
ekledim canım valla ne ıyı olur dogurmadan buluşsan su yılbası gecsın yapalım bı atraksıyon olmadı:)

Kızlar selam,
bu karlı istanbul gününde en çok korktuğum şey başıma geldi; dünyanın yolunu aşıp iş dönüşü evime ulaşmışken oturduğum sitenin önünde kardan buz tutmuş bi yere ayağımı bastım ve eşimin koluna girmiş olmama rağmen birlikte yeri öptük. Popomun üstüne oturdum yere, korkudan başladım ağlamaya, susamadım bir süre. Etraftan hemen kaldırdılar içecek birşeyler verdiler vs. Eve geldim hemen tuvalete koştum, kanama filan var mı diye. Yoktu ama rahat edemedim hemen doktorumu aradım. İlk sorduğu şey karnını bir yere çarptın mı oldu, hayır popomun üstüne dedim. O zaman büyük ihtimal birşey yoktur, rahat ol, istirahat et, bebeğin hareketlerine dikkat et, kıpırdamadığını ya da bir yere toplanır gibi olduğunu, hareketlerin azaldığını, ağrın ya da kanaman olduğunu düşünürsen, ya da için rahat etsin istiyordsan en yakın hastaneye git, ultrasonda baktır dedi. Hemen bi parça çikolata yedim ve uzandım soluma, dakikalar geçmek bilmedi ama Allah'a şükür kızım hareket etti, şu anda bunları yazarken de kıpırdadığını hissediyorum.
çok korktum kızlar, bildiğiniz gibi değil. Allah kimseye yaşatmasın. Eşim beni koruyamadığı için çok üzüldü, kendine çok kızdı vs. Hani başka zaman olsa gidip mutlaka ultrasonda da baktırırdım ama hava öyle kötü ki evden cıkmak düsüncesi korkutuyor yine aynı şey olacak diye. Eğer Allah korusun sizin de başınıza gelirse nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmeniz için paylaştım. Lütfen çok dikkat edin adımlarınıza, mümkün olduğunca evden çıkmayın.
güzel haber, yarın istanbul'da kamuda çalışan memurlar idari izinli sayılacak. Öğretmen arkadaşlara duyurulur.

Ayakları eğimli oldugu için geçmedi canım malesef . Neyse artık yapacak birşey yok ama kalitesini duruşunu bende begendim

cnm gecmıs olsn bende oğlumu okula götürrken kaydım bugun cok tehlıkelı yarın okul yokmus cok sevındım kendım için yanı ama yinede okul baslıcak ve ben götürüp getircem dikkatli olmak lazım sende dikkatlı ol kaymayan çizmeler var lastık olanlar ondan al cnm ben yarn doktora gidicektm devlet hst.. tahlıl için yarın doktorlara izin yoktur dimi bi bilgin varmı

Ben kullanıyorum tatlım mustelanın kremini . Hem oluşmasını engelliyor hemde var olan çatlakları azaltıyor diye biliyorum . Yine de çatladım hafif hafif . Ama gecen gün benden bir gün önce doğum yapacak arkadaşımı gördüm karnı acayip çatlamış mor mor . Anladım ki faydası olmuş. Ki genetik oldugu söyleniyor ve annem ablamda aşırı derecede çatlak oluşmuş hamilelikte. Bu arada eğitim haberini ben değil tuze verecekti

cok gecmıs olsun allah korumus

Bende bende bende :)
az kaldı:)
Slmmmlar kızlar ben hftada bır nst ve ultrsnaa grıyorumm sızler ne durumdasınızz?
ben hala ayda 1 cmrtesı bakalım ne dıcek

bu arada bugun cok yorulmusum okuldan cıkıp avm ye gıttık ızmırlıler bılır agoraya pentıden 2 alana 1 bedava kampanya vardı kendıme polar pıhama takımı aldım 1 tane daha polar alt aldım ustun desenınden 84 tl verdım bugun butukbebeden aldıgım hastane gecelıgımde gelmıs bıtek camasır sudyen corap terlık ve hasta bezı kaldı canta ıcın

Benimde gecelik pijama iç çamaşırı kaldı , bebek için bir hastane çıkışı çorap birde port bebe alacağım. Annem de bir çok şeyini yapıyor sağolsun ama malesef doğumda göreceğim aldıklarını. Kaynanam da kendine bakıyo kuaförler maskeler sağlık iksirleri spor faaliyetleri :) gençleşicem diye şaştı ama babaanne olacak yuppiii :)

ay cok guldum delı kız:)))))))))))) benımkıde koltuk yaptırcam halı alcam derdınde gecenlerde gecelıklerı sen alacaksın hıcbısey almadın dedım daha onceden soyleseydınız ya koltukları yaptırmazdım dedı , dedım ayol baksana bana 8 aydır hamıleyım haberın yokmuydu

offfff az önce isim konusu bizde de geçtieşim Elif istiyor ben pek istemiorummm

ozaman elıfın yanına bır ısım elif naz :) elif duru :)

misafir öncesi yapılır temizlik ya onlar gittikden sonra yapsan yeridir yine

aynen bı uzandmım dınlenım dıe uyuya kalmısım ne derın uyumusum uynnca ben bıle sasrdım
hastane bezını hastane vermezmkı

Bahane işte . Aman almasın birşey sonra orda burda söyler şunları aldım bunları yaptım diye . Inşallah doğumdan sonra da gelmez dualarim o yönde . Oğlunun evine bir kere bile gelmis değil benim gibi kotu bir gelini oldugu için . Yaşasın kötülük :) benim saf kocam da çocuk doğunca adını ne koyalım diye anasına babasına soracakmış saygıdan ! Hayırlı olsun bile demediler yani . Neyse ağzıma laf veriyorlar iyi oluyo :)

amannnn salla bı bıe yeterı bosverrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…